İstanbul'da Fal - Falcılar

bence birazda akışına bırakmak lazım şimdi biz bu adamları istiyoruz da bakalım adam bizi istiyor mu???

Bakin, ben arzu dan sonra hemen meditasyon yaptim, beni arasin diye. Ayni gün icinde aradi, haftalardan beri aramayan adam. Kavga ettik cok büyük ama aradi.

garip olan, ben bazen bilincalti temizleme meditasyonlari yaparak uyurum, ve ilk kez dün, üst üste karabasan gecirdim, ve asiri derecede yorgun his ettim kendimi kac gündür. Ama temizledim sanirsam, o kadinin kötü Enerjisini attim üstümden

bence birazda akışına bırakmak lazım şimdi biz bu adamları istiyoruz da bakalım adam bizi istiyor mu???
Cek kendine bacim; istesin seni, hersey frekansdan ibaret degilmi?

sadece korktugun ara yapma, korkularini cekersin. Kendini iyi ve enerjik his ettigin zaman yap. Bak youtube da birsürü video var bununla ilgili

Simdi bana, sen neden yapmiyorsun diceksiniz. Inanin yaptim ve hep oldu gecmiste.
Su an yapmak istemiyorum. Kilimi bile kipirdatmak istemiyorum aslinda bu adam icin, kendi kendine pisman olsun.

cünki bu meditasyonlari yaparken, yoruluyorsunuz. Bayaa Enerji harciyorsunuz. Bu aslinda yeni konuluk bisey ama arzu adi falan gecince bi kisa anlatmak istedim

Kadin falci degil ama akil okumada cok iyi demek ki, bu da bir yetenek. Keske nasil yapildigini ogrenebilsek biz de :)) Gerci iyi mi olur birilerinin dusuncesine girmek kotu mu bilmiyorum.

Cek kendine bacim; istesin seni, hersey frekansdan ibaret degilmi?

sadece korktugun ara yapma, korkularini cekersin. Kendini iyi ve enerjik his ettigin zaman yap. Bak youtube da birsürü video var bununla ilgili
Ozellikle onerdigin bir video var mi youtube'ta?

Bilincalti ve evrenin sirlari diye bir kanal var canım oranın meditasyonları çok iyi.
Bir de tuncay yeşilpınar ın kanalı var, O adamda nasıl ve neden her şeyin olduğunu anlatıyor, Ayrıyetten de meditasyon yaptırıyor

Ya evet meditasyon yapmak cok yorucu aslinda. Soyle yorucu bir yandan %100 inanman gerekiyor, emin olman hemen odaklanip sonra da unutman gerekiyor istedigin seyi. Bir de olmus gibi hayal etmen gercekmis gibi dusunmen lazim ki zaten hayalde canlandirmak ve bunu rahatlamisken yani alfa enerjisindeyken yapmak cok zor oluyor. Aslinda Teta enerjisindeyken yapmak lazimmis ama o inanilmaz zormus, Teta'da oldugumuz an tam uykuya daldigimiz an, yaklasik 3-4 saniye suruyor sanirim belki de daha azdir o saniyelerde istemek ve kendine cekmek cok etkiliymis.

Son düzenleme:

Tam uykuyla uyanıklık arası, Uyanır uyanmaz ya da tam uyumadan önce. Ben bu meditasyonlarla neler çektim hayatıma,
O yüzden çok inanıyorum. Ama aklımdan geçen tek bir şey var, acaba bu adam beni meditasyon yüzünden mi seviyor? Meditasyonla mı yanında kalıyor diye.

Çünkü yemin ederim, İlk yaptığım meditasyon hayatımda “30 gün içinde Evleneceğin adamı hayatına çek“ di. Alman bi uwe brochers var, onun kanalında bulmuştum. Ve 30 gün içinde gerçekten de eşim çıkmıştı karşıma

Evet, Gama yazmisim ama Teta da olabilir o uykuyla uyaniklik halinin enerjisi ne tam hatirlamiyorum. Youtube ta bu frekanslar da var, enejiyi arttirmak icin tutsuler de vardi bildigim kadariyla bazi kokular meditasyonu kolaylastiriyor

Bak Ağustos da büyük bir kavga etmiştik, Öyle ki ikimizde farklı şehirlere gittik. Ben İstanbul’a geldim o Denizliye gitti. Haftalarca konuşmadık. Sonra bir meditasyon yaptım, Ama çok inanarak. (O sana söylediğim kanalda) Meditasyonda onunla telepatik Bağ kurup, onunla konuşuyorsun. Ve ona ben, “Beni hemen ara ve benden özür dile, İstanbul’a gelmek isteyeceğini söyle” dedim.

allah şahidim olsun, O kanala gidersen benim yorumumu bile bulursun, benimki beni ertesi gün aradı, Benden özür dileyip İstanbul’a geleceğini söyledi, Ve biz haftalarca konuşmamıştık..!

Ya hersey inanmaktan geciyor gercekten, guc icimizde aslinda . Ben bir yerde okudum beyin gucu cok guclu gercekten ama kalp gucu var birde yani kalpten gecen seyler hatta beyinden gecen isteklerden daha da gucluymus. Bazen boyle kalbimizden gecer cok kisa ve anlik cok istedigimiz bir sey ve o olur ya ama cok zor tabi kalpten bir seyi istemek. Israrla isteyince de olmuyor cunku asiri beklentiye sokuyor israrli istemek, beklentiye girmeden istemeyi bilmek lazim. hic falciya gidip bu inancimizi yikmaya gerek yok, kendimize kotuluk yapiyoruz aslinda falci negatif yorum yapiyor ve inancimizi zayiflatiyor istedigimiz sey zaten olmuyor o yuzden. Dua ve meditasyon diyorum ben, hem cok daha huzurlu, pozitif enerji.

Size bisey sorucam Arzunun telefonunu aldığınız ezgicik isimli kullanıcı kim

Bunalım derecemin top olduğu sıralar forumu ziyaretçi olarak stalklardım. İyi bir iki falcı bulayım, memnun kaldıklarımı önereyim de bir faydam olsun amacıyla üye oldum. Falcı değil ama dünya güzeli arkadaş buldum.En büyük faydası bu oldu bana ama bu gözler neler görüyor kızlar
Ziyaretçiler bile mesajlarınızı görüyor ama özel hayatlar çarşaf çarşaf ortada. Yapmayın etmeyin bu kadar. Geçen iş arkadaşım bile kadınlar kulübünde şöyle söyle olmuş diyor. Üyeliği olmadığı halde okuduklarını aktarıyor.Falcilar da burayı tabii ki okuyor.Ben şurada yazılanlara bakıp, bir iki kişiye efsane fal bakarım artık
Adamların problemli olması falcılari yeteri kadar zengin etti zaten. Bir de burada boş insanların övülmesiyle galeyana getirilmesin insanlar.
Kendimle ilgili de şunu söyleyeyim.Suna'si, Yeliz'i, Luna'sı bana gelecekten gelen hayali bir kahraman yaratırken, hoşlanacagım adam yakınlarımdaymış. Bana kimse onu görmedi diye kara kara düşünürken, fal baktırdım. Bu falcı da kişiyi tarif edip, olumlu konuştu. Şimdi çok pişmanım :)
Falcının ismini vermiyorum artık.
Çıkana kadar da söylemeyeceğim. Benim kendi fikrim falcıların falı çıktı ya da çıkmadı diye yorum yapmak. Anı bilmek artık marifet olmamalı. Artık şunu da bilelim ki, ciddi anlamda hem forum hem de zihin okuyorlar.

Tavsiye değil bu,
Hakkında bir sürü şey okudum da,
Galiba artık da bakmıyormuş, Ya da sürekli numaramı ne değiştiriyor muş
Biz S springwillcome ile birlikte onun peşinden cok koştuk numarasına var bende hatta başka şehirde su an kapı kapı gezip bulmayı bile düsunduk ama araya pandemi girdi birde artik fali bırakmış ne yazikki bakmıyor, bir ara rahatsızdı hatta hastanede falan kalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…