İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay bi atsana şansımı deniyim

Ben bu işi gerçekten düzgün yapan kişilerin (gerçekten hissiyatlı ve özel kişilerin olduğunu düşünüyorum)böyle ortalık yerlerde reklam yapacağına, sitelerde, kafelerde fal bakacağına inanmıyorum. Ayrıca bu kadar yüksek meblağlar isteyenlerede zerre inanmıyorum. Beni bu fal işine bulaştıran dedikleri bir bir çıkan falcıya fal baktırdığımızda siz ne verirseniz demişti.

Kızlar;son baktrdığım elifin dedikleri kafama çok takılmıştı bende birinden araştırmasını istedim(özel bir durum) bende patladı bilginiz olsun.

Kızlar;son baktrdığım elifin dedikleri kafama çok takılmıştı bende birinden araştırmasını istedim(özel bir durum) bende patladı bilginiz olsun.
Elif 100 Tl ye bakan mi 300'e bakan mi? Iki Elif var telde bakan, birinin telefonu 57 ile bitiyor pahali olan bu.

Çok dikkat ettim benim moralim bozuksa fal saçma sapan çıkıyor ben iyisem iyi o zaman ne anlamı var ki kendi düşüncelerimi dinlemek için paramı vereceğim saçma

İstanbulda baktırdığım fallardan benim beynimi okumayan 4 kişi oldu onlarda kısmen çıktı ;niko,mirza,eray,fulya birazda hazal (yeni sayılır)bunun dışındakilerde bir tane birşey çıkmadı

Zeynepi nasıl böyle övüyorsunuz anlamıyorum. Bende aradım

ali kim- bilmiyorum, tanışcaksınız
Dikek kim - bilmiyorum - tanışcaksınız,

en az 4-5 isim saydı 1 tane Tutturamadi.

Sadece sonunda, bir isim tutturdu, ama hususi bilmiyorum dedim, eşimin arkadaşıydı, bakalım nedicek bu isimle dedim, onada peşinden koşacak dedi

kaydını da aldım, dinledikçe sinirim bozuluyor. Evet olumlu konuştu o başka. Ama hiç beğenmedim.

birde hep soru sordu bana.. ama o bana büyü yapılmadı dedi

trans zeynep transa mi geciyo? nasl bakiyo? kahve tarot fln?
Of valla anlamıyorum çıkana nasıl çıkıyor bende tek bir harfi tutmadı saçmaladı ağladı kendini parçaladı bu arada o adamda başkasıyla evlendi böyle iyi falcı yani

Of valla anlamıyorum çıkana nasıl çıkıyor bende tek bir harfi tutmadı saçmaladı ağladı kendini parçaladı bu arada o adamda başkasıyla evlendi böyle iyi falcı yani
Arkadaşlar Zeynep'in her falı tutmaz....3 falından birinde gerçekten bir ayrıntı tutturur , ağzı açık bırakır gerçekten...ben 6 falını arka arkaya tekrar tekrar dinledim, 2-3 şey bilmiş sadece....yani her falı efsane değil, söylediği isimlerin çoğu da tutmaz maalesef....işte bazı falların boşa gideceğini göze alarak sürekli baktırılırsa birşey çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…