Biz @springwillcome ile birlikte onun peşinden cok koştuk numarasına var bende hatta başka şehirde su an kapı kapı gezip bulmayı bile düsunduk ama araya pandemi girdi birde artik fali bırakmış ne yazikki bakmıyor, bir ara rahatsızdı hatta hastanede falan kalmiş
O da olabilir duymamistim.ben de şöyle biliyorum. islamda evlisiniz diyelim allah katında başkasıyla cima ederse karsı taraf evlilik düşmüş gorunuyor ruhani katta.
Bende de Hazalın fena patladı. Zeynep yine aynı şekilde.Kızlar;son baktrdığım elifin dedikleri kafama çok takılmıştı bende birinden araştırmasını istedim(özel bir durum) bende patladı bilginiz olsun.
zeynep zaten patlakki....Bende de Hazalın fena patladı. Zeynep yine aynı şekilde.
Elif 100 Tl ye bakan mi 300'e bakan mi? Iki Elif var telde bakan, birinin telefonu 57 ile bitiyor pahali olan bu.Kızlar;son baktrdığım elifin dedikleri kafama çok takılmıştı bende birinden araştırmasını istedim(özel bir durum) bende patladı bilginiz olsun.
85 tl olan cnm hem pahallıda olsa beyin okuma zatenElif 100 Tl ye bakan mi 300'e bakan mi? Iki Elif var telde bakan, birinin telefonu 57 ile bitiyor pahali olan bu.
Dogru haklisin, gelecek bilen cikmadi bana da pahali veya ucuz farketmez.85 tl olan cnm hem pahallıda olsa beyin okuma zaten
yok ya anıda bizden okuyorlar hepsi bu bari karşı tarafıda okusalar o da yok.Dogru haklisin, gelecek bilen cikmadi bana da pahali veya ucuz farketmez.
Bende de aynı şekilde ya. Umarım bozmaz..Zeynepin söylediği birşeyin bugün itibariyle gerçekleştiğini öğrendim... Bende ilk sıradaki yerini koruyor bakımda
Bahsettiginiz trans Zeynep denilen mi? Ne kadar ucreti?Bende de aynı şekilde ya. Umarım bozmaz..
Trans Zeynep ve 150 tl. Olduğu söyleniyorBahsettiginiz trans Zeynep denilen mi? Ne kadar ucreti?
Of valla anlamıyorum çıkana nasıl çıkıyor bende tek bir harfi tutmadı saçmaladı ağladı kendini parçaladı bu arada o adamda başkasıyla evlendi böyle iyi falcı yanitrans zeynep transa mi geciyo? nasl bakiyo? kahve tarot fln?
Arkadaşlar Zeynep'in her falı tutmaz....3 falından birinde gerçekten bir ayrıntı tutturur , ağzı açık bırakır gerçekten...ben 6 falını arka arkaya tekrar tekrar dinledim, 2-3 şey bilmiş sadece....yani her falı efsane değil, söylediği isimlerin çoğu da tutmaz maalesef....işte bazı falların boşa gideceğini göze alarak sürekli baktırılırsa birşey çıkarOf valla anlamıyorum çıkana nasıl çıkıyor bende tek bir harfi tutmadı saçmaladı ağladı kendini parçaladı bu arada o adamda başkasıyla evlendi böyle iyi falcı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?