- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Su falı bakıyor ve evet transa geçip bir sürü tekrar yapıyor (bu kısım komik oluyor) fakat aralarda söylediği cümleler doğru çıkıyor bende. Herkese tutmuyor sanırım ya enerji işi gerçektentrans zeynep transa mi geciyo? nasl bakiyo? kahve tarot fln?
Sorun şuki bazı fallarda arada cümle bile söylemediği oluyor, ya da söylediği cümle doğru bile olsa çok önemsiz birşey oluyor...ve biz zannediyoruz ki hayat onun söylediklernden ibaret, faldan sonra başıma onun değinmemiş olduğu o kadar çok önemli şeyler yaşadım ki, kötü anlamda özellikle...ama yine de hakkını yemeyelim , sorduğumuz soruya verdiği yorum genelde doğru, zaten sırf bu nedenle baktırılırSu falı bakıyor ve evet transa geçip bir sürü tekrar yapıyor (bu kısım komik oluyor) fakat aralarda söylediği cümleler doğru çıkıyor bende. Herkese tutmuyor sanırım ya enerji işi gerçekten
3 falından birinde mi :)Arkadaşlar Zeynep'in her falı tutmaz....3 falından birinde gerçekten bir ayrıntı tutturur , ağzı açık bırakır gerçekten...ben 6 falını arka arkaya tekrar tekrar dinledim, 2-3 şey bilmiş sadece....yani her falı efsane değil, söylediği isimlerin çoğu da tutmaz maalesef....işte bazı falların boşa gideceğini göze alarak sürekli baktırılırsa birşey çıkar
Yasemin para tükendiKizlar ilkere baktiran varmi? Yildizname bakiyormus.
Hahahaha ama o burda adi gecmis önceden cnm ondan sordum.Yasemin para tükendisayende herkes battı. Ara ver bukadar baktırmak iyi değil.
Ay kiz ben onu trans saniyordum yaatrans zeynep transa mi geciyo? nasl bakiyo? kahve tarot fln?
eraya baktırdım burdan çok övmüşlerdi inanılmaz derecede geçmişi bildi...fakat bahse konu ile ilgili ( ileri tarih ) dediği şey için dediği olay tam tersi çıktı kafamda deli sorularİstanbulda baktırdığım fallardan benim beynimi okumayan 4 kişi oldu onlarda kısmen çıktı ;niko,mirza,eray,fulya birazda hazal (yeni sayılır)bunun dışındakilerde bir tane birşey çıkmadı
cnm eray anda iyi ama evet dediği şeyler biraz uzun vadede bendede muallakte kalan şeyler tabiki oldu. kimseye buradan %100 demek zor ama iyilerdendir denenebilir en azından paranın hakkını alırsın boşa gitmez.eraya baktırdım burdan çok övmüşlerdi inanılmaz derecede geçmişi bildi...fakat bahse konu ile ilgili ( ileri tarih ) dediği şey için dediği olay tam tersi çıktı kafamda deli sorular
Nihalin bende tek değil bir çok harfi çıkmıştır. Açılımları yerinde ve güzel bence..tavrını beğenmiştim...cnm eray anda iyi ama evet dediği şeyler biraz uzun vadede bendede muallakte kalan şeyler tabiki oldu. kimseye buradan %100 demek zor ama iyilerdendir denenebilir en azından paranın hakkını alırsın boşa gitmez.
mesela ben bir ara telden nihale her hafta baktırıyordum olaylarım vardı kadın son iki bakımında sanki lütfetmiş gibi 1 dk sonra öfleyerek bakıyordu böyle terbiyesizlerde var ayrıca dediklerininde tek harfi çıkmadı.
herkesin enerjisi tutmuyor bu işler böyleNihalin bende tek değil bir çok harfi çıkmıştır. Açılımları yerinde ve güzel bence..tavrını beğenmiştim...
Tabii bunlar benim görüşümdür
Ayneen ben de :)) Ben de dun ogrendim,Ay kiz ben onu trans saniyordum yaaondan trans zeynep diyorlar sanmistm, bide kadin sesini de yaptirmis, baksana ayni kadin gibi konusuyo diyodum, bakarmisin kalbim nekadar kötü..
kadin transa geciYo dogru bakarken hahaha cok güldüm buna simdi
Kızlar ben şok .....
hazalın bir dediği daha çıktı burayı falcılar okuduğu için bilgi vermek istemiyorum ama hiç beklemediğim bir gelişme oldu şuan ağlıyorum o derece.(hazal benim birşeyim değil ama çıkanında hakkını vermek lazım)
özel cnmgenel bir şey mi yoksa değil mi
kotu bsy mi cikan?Kızlar ben şok .....
hazalın bir dediği daha çıktı burayı falcılar okuduğu için bilgi vermek istemiyorum ama hiç beklemediğim bir gelişme oldu şuan ağlıyorum o derece.(hazal benim birşeyim değil ama çıkanında hakkını vermek lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?