İstanbul'da Fal - Falcılar

Hazal’ı ben de denemiştim, cok bilemedi diye dusundum ama kucuk soyledigi bir sey cıktı, spesifik onemsiz bir saglık sorunu kız kardeşimle alakalı dikkat etsin demişti benim soylemedigim falda çıkan bir seydi şaşırmıstım bunu gormesine gercekten uzun zaman sonra nuksetti gecen gun. Cok onemli bir sey degil ama bilmis oldu. Anda cok iyi bulmamıştım. Şubat icin soyledigi seyler var onemli bir ay demişti, daha sonra yeni biriyle tanışma gordü 2021 yılı icinde. Çok iyi diyemem ama kotu de diyemem, gelecek icin cok fazla ongorusu olmadı ama spesifik bahsettigi konuyu bekleyecegim cıkarsa yazarım.

y
dediğim gibi anda ve geçmişte çok başarılı buldum üstelik geçmiş için dediği şeylere çok şaşırdım bildi yani ama merak ettiğim konu ile ilgili maalesef tam tersi oldu o sebepten şaşırdım

Ya canım onların dediği hiç bir b. çıkmaz emin ol. Ben 1,5sene bir fiil her iş çıkışı gittim. Mirza, Fulya, Eray, Koray çıkmaz artık anlayın lütfen. Bak bir arkadaşım şölye bir olay yaşadı. Bunlara giderdi hatta birgün birlikte gittiğimizde Ergin dediki sen arkadaşmısın bu kızla dedi evet dedim. Bir ergin ona olmaz demiş mesela ama bana dediki ergin gelmesin diye bana artık çat çat söylüyorum demişti. Ve bu kıza herkes Mirza, Fulya, Eray, Neslihan, Tutku, Hande, Gülistan, Yeliz, daha niceleri bu çocuk sana döner demiş. Hatta enfal mi dedi ne demişki eğer bu çocuk gitsin başkasıyla evlensin gel benim yüzüme tükür demiş. Neslihan asla bu adam evlenmez demiş ve şok çocuk 5 ocakta evleniyor hemde başkasıyla. Yani anlıcanız anı bile tutturamıyo. Bir sanırım Zeynep şunu demiş bu çocuk sana gelir ama görüşür vakit geçirip gider senin bunla asla sonun yok bunu bekleme boşuna demiş ve diyoki nitekim öyle oldu geldi vakit geçirdi gitti 5ay sonrada evlenmiş işte diyo. Yeni yani şuan arkadaşım üzgün bu durumdan o yüzden özellikle bu falcıları övmeyin ya ben tanıyorum olnarı sadece ben değil 10'lar arkadaşım bizim akşam keyfimizdi yani daha nasıl anlatayım

Gop gaziosmanpaşa demekse o değil. Ben de onun numarasını arıyorum adını arattım bu başlıkta çıkınca o sandım. Benim dediğim kızıltopraktaydı
cnm bu dediğin kişinin adı handanda olabilir ;şöyle tarif edeyim uzun sarı saçlı şu an 50 li yaşlarda oldukça kibar ve ukala kardeşi ile dükkanları var ise onlar ben çocukken ablamın gittiği ortaköydeydi o zamanlar dükkanları sonra borçlarından dolayı kapatmışlardı şimdi anadolu yakasındalarmışda ondan sordum o handanın falı %50 gibi çıkıyordu

Ben bu arada buraya arkadaşımın isteği ile 2 kişi hakkında daha yorum yapmak istiyorum. Yazarmısın dedi.
Arzu İçin: Arzu buna erkek arkadaşı ile ilgili al eline kahveni otur bekle 1hafta içinde arıyacak dediğinin ertesi günü çocuk onu engellemiş heryerden. Ve dediği 1-2şey tersi olmuş.
Havin: Havin için ben kendi yorumu mu yapmayacağım ama arkadaşım anlık olarak beğenmiş. Bana söylediklerini anlattı bilmiş şimdi birşey demek istemiyorum ama biraz abarttığını düşünüyorum.

Ben çok iyi olmadığı çıkmadığı sürece kimseyi önermicem ama böyleymiş.

Bu falcılar adamı ipe götürür. zaten ilişkiler sorunlu birde gaza geliyoruz artı rekebet ortamlarıda var malüm herkes çok güzel,sexy, bakımlı aynı zamanda para kazanan (erkeklere yediren,tabi bu onların fantazisi)namuslu,erkeği çapkınlık yapsada sesini çıkartmayan biz varya bu kafalar devam ettikçe daha çok fallar baktırır şerefsiz falcıları zengin ederiz ankarada kaç falcı bu işlerden haksız kazanç elde edip mal mülk sahibi oldu.ALLAH biz zavallı kadınların yardımcısı olsun.

Şayet hayat bir erkeğe endeksli yaşanırsa "zavallı" sıfatı uygun olur ama hayat bu kadar basit değil.Benim aydınlanmam basit birkac haberi izledikten sonra oldu resmen.Dunya üzerinde içler acısı durumlar yaşanırken, adamların egosunu, afrasini tafrasini çekip bir de bunlar için falcı falcı gezmek, bol bol paralar dökmek olmaz.Mutluluk aşktan ibaret değil. Hele ki acı veren aşktan ibaret hiç değil. Falcilara da şahıslara da çok fazla anlam yüklememek gerek bence. Falcılığı da meslek olarak görmek gerekiyor. İşini iyi yapan, kötü yapan kişileri çözmeye çalışıyoruz.
Bkz, Bimelek Sevgi kötü bir falcıdır.Danışanını üzmekten keyif alır.
Yeliz iyi bir falcıdır.Çıkan falları olmuştur ama bundan önce danışanına saygısı vardır.
Anı bilmeleriden ziyade falcılarin bu özelliklerini konuşalım bence.

Param kalmadı yoksa inan şu YELİZİ de dener şu yeliz belasından da kurtarırdım sizi de kendimi de. Bu nedir ya. Kendimi entrika stratejilerin döndüğü bir olayın içinde film setinde hissediyorum. Herkes bir senaryo çizdi ama gerçeği hiç kimse bilmiyo millet keyfinde bizde acaba öylemi acaba böylemi a öylemiymiş resmen çorbaya döndü ama bir bakıyorsun ki olay çok farklı millet evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş yani baktırılan kişiler için diyorum hala dönecek diyen saçma salak falcılar var. Birde demezlermi evlensede boşanır napalım şimdi evlenip boşanmasınıda mı bekleyelim.
Yemin ediyorum Allahtan korkusu bile yok bu insanların. Düşünün arkadşım 1hafta önce sütlü neslihana gidiyo olayı öğrenmeden önce ona diyoki adam çok mutsuz kavgalılar bu ilişki bitmiş ayrılmışlar diyo adam o gün evleniyomuş ya düşünebiliyomusunuz. Ve 1hafta sonra arkadaşı arkadaşıma resimlerini atıyo 5 ocakta evlenmişler diye utanmazlar ya.

Maceralarıma döndü bu iş bir olay daha anlatayım. Birgün Ankara daki Sıla ablaya gittim orda bi kadın geldi bir sinirli ağlamış üzgün neyse Dedim ki noldu oturun eliniz titriyo dedim nolsun dedi baskına geldim dedi niye nolduki dedim beni kandırdı dedi ne paralar döktüm işlem yaptırdım dedi nasıl yani dedim ne için sevgilim için dedi adam benden ayrıldı 3 aydır görüşmüyoduk aramıyo sormuyodu Sıla'ya geldim dedi bana dur işlem yapalım o adam seni bırakmaz diye paramı aldı dedi. Ben diyorum ki dedi ya abla adam hesabını temizliyo sen eminmisin diyorum bak bişey var hissediyorum dedim diyo yok yok sen hiç merak etme demiş. O adam seni seviyo senden başkasıyla evlenmez demiş okuruz işlem yaparız demiş yine parasını almış o günde 2000TL ve okızda 1 hafta sonra öğreniyoki adam evlenmiş. Ve tatile gidiyo 15gün çok kötü olduğu için kendini dinlemek için. Hemen gelir gelmezde Sılaya baskına geliyo.

Yine Sıla abla oraya sürekli giden bir kızı sürekli oyalıyo seni seviyo falan diye bende biliyorum bu kızı her gittiğimde orada bigün yine gitti ağlamış gözleri şişmişti noldu dedim benimki evlendi dedi nasıl yani dedim evlendi işte dedi e Sıla abla nedemişti sana döncek seni seviyo demiyomuydu dedim. Evet öyle diyodu dedi. Ya dedim kusura bakmada daha niye geldin dedim bana diyoki Süreci iyi bildi diyo ya böyle bişey olabilir mi afedersinde bu nasıl bir tezgah.

Yani anlayacağınız en iyisi bile akıl okuyo sizin düşüncelerinizi okuyo ve beklentiye sokup insanların hayalleriyle oynuyolar. Yani daha bildiğim okadar çok şey varki duyduğum şahit olduğum. Ama işte böyle zaafımız baktırıyoruz. Ama neyseki artık baktırmıyorum. Düşünmüyorumda.

cnm ben sılayı çok iyi tanırım meşrutiyet madonun sokağındayken her hafta giderdim aynen dediğin gibi oyalıyordu beni ama onunda 4 kızı ve yukarıda da ALLAH var bilmem anlatabildim mi?

Sevgili Helenaaa hanımcım,doğru söze ne denir bilemedim şimdi...ben üsluba dikkat ederim.saygı ve nezaketi önemserim.nezaket basit bir kadın ismi değil nihayetinde...paramla rezil olmak istemem..edep önemli bence

Sevgili Helenaaa hanımcım,doğru söze ne denir bilemedim şimdi...ben üsluba dikkat ederim.saygı ve nezaketi önemserim.nezaket basit bir kadın ismi değil nihayetinde...paramla rezil olmak istemem..edep önemli bence
Size bayılıyorum, çok kibarsınız. Üsluba dikkat ettiğiniz her mesajınızdan belli oluyor. Umarım karşınıza hep sizin gibi düşünen insanlar çıkar.

Ne güzel soylemissiniz. Forum da dahil olmak üzere nezaket nasıl önemli bir davranış biçimi.Burada çok saygılı, kültürlü üyeler de var.Ben kesinlikle saygısız, üslubu bozuk falcı çakmalarına kendi paralarıyla rezil olmalarını istemem.

Ben şunu yazayım,ki kendi görüşümdür...beni istemeyen adamı isteyemem ben..zorla olandan ne hayır gelir Allah aşkına..işlemle gelir mi bir insan..gelse ne olur..gönül işi,gönül rızası ile olur...
Adam gidip benlm için işlem yaptırıyor mu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…