Arzunun numarasini verebilirmisinözel cnm
Ozel derken anlamadim :)Arzunun numarasini verebilirmisin
Gop gaziosmanpaşa demekse o değil. Ben de onun numarasını arıyorum adını arattım bu başlıkta çıkınca o sandım. Benim dediğim kızıltopr
Kiziltoprakta nrrde adresi varmiGop gaziosmanpaşa demekse o değil. Ben de onun numarasını arıyorum adını arattım bu başlıkta çıkınca o sandım. Benim dediğim kızıltopraktaydı
Özel derken anladim.50ile mi bitiyor arzunun numarasiYasemin para tükendisayende herkes battı. Ara ver bukadar baktırmak iyi değil.
Arzunun cebini yazabilirmisinZeynepi nasıl böyle övüyorsunuz anlamıyorum. Bende aradım
ali kim- bilmiyorum, tanışcaksınız
Dikek kim - bilmiyorum - tanışcaksınız,
en az 4-5 isim saydı 1 tane Tutturamadi.
Sadece sonunda, bir isim tutturdu, ama hususi bilmiyorum dedim, eşimin arkadaşıydı, bakalım nedicek bu isimle dedim, onada peşinden koşacak dedi
kaydını da aldım, dinledikçe sinirim bozuluyor. Evet olumlu konuştu o başka. Ama hiç beğenmedim.
birde hep soru sordu bana.. ama o bana büyü yapılmadı dedi
Bu arzu teli 50ile bitenmi.beyincerrahimiymisZeynepi nasıl böyle övüyorsunuz anlamıyorum. Bende aradım
ali kim- bilmiyorum, tanışcaksınız
Dikek kim - bilmiyorum - tanışcaksınız,
en az 4-5 isim saydı 1 tane Tutturamadi.
Sadece sonunda, bir isim tutturdu, ama hususi bilmiyorum dedim, eşimin arkadaşıydı, bakalım nedicek bu isimle dedim, onada peşinden koşacak dedi
kaydını da aldım, dinledikçe sinirim bozuluyor. Evet olumlu konuştu o başka. Ama hiç beğenmedim.
birde hep soru sordu bana.. ama o bana büyü yapılmadı dedi
Kızıltoprak ışıklardan sağa dönünce biraz yukarda sağda, yanında kuaför varKiziltoprakta nrrde adresi varmi
handan değil ama adı, dediğiniz tarife biraz uyuyor erkek kardeşi var sarışın şimdi 60 yaşında falandır ama adı birsen. Eskiden o yakada otururken gidip baktırıyordum bazen. Baya çıkıyordu sonra numarasını kaybettim.cnm bu dediğin kişinin adı handanda olabilir ;şöyle tarif edeyim uzun sarı saçlı şu an 50 li yaşlarda oldukça kibar ve ukala kardeşi ile dükkanları var ise onlar ben çocukken ablamın gittiği ortaköydeydi o zamanlar dükkanları sonra borçlarından dolayı kapatmışlardı şimdi anadolu yakasındalarmışda ondan sordum o handanın falı %50 gibi çıkıyordu
cnm bu dediğin kişinin adı handanda olabilir ;şöyle tarif edeyim uzun sarı saçlı şu an 50 li yaşlarda oldukça kibar ve ukala kardeşi ile dükkanları var ise onlar ben çocukken ablamın gittiği ortaköydeydi o zamanlar dükkanları sonra borçlarından dolayı kapatmışlardı şimdi anadolu yakasındalarmışda ondan sordum o handanın falı %50 gibi çıkıyordu
Cnm bazen falcılar farklı isimde kullanabiliyor bu handan alanında icra dosyaları çoktu kaçmak zorunda kaldı sanırım bu o eğer oysa benim bildiğim kadarıyla ortaköyde sahilde yer açmış diye duydum bilgin olsun sanırım bu sefer tur düzenliyor dediler. Ablası vardı canan o da sahildeki çini dükkanının ortağıydıKızıltoprak ışıklardan sağa dönünce biraz yukarda sağda, yanında kuaför var
handan değil ama adı, dediğiniz tarife biraz uyuyor erkek kardeşi var sarışın şimdi 60 yaşında falandır ama adı birsen. Eskiden o yakada otururken gidip baktırıyordum bazen. Baya çıkıyordu sonra numarasını kaybettim.
Param kalmadı yoksa inan şu YELİZİ de dener şu yeliz belasından da kurtarırdım sizi de kendimi de. Bu nedir ya. Kendimi entrika stratejilerin döndüğü bir olayın içinde film setinde hissediyorum. Herkes bir senaryo çizdi ama gerçeği hiç kimse bilmiyo millet keyfinde bizde acaba öylemi acaba böylemi a öylemiymiş resmen çorbaya döndü ama bir bakıyorsun ki olay çok farklı millet evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş yani baktırılan kişiler için diyorum hala dönecek diyen saçma salak falcılar var. Birde demezlermi evlensede boşanırnapalım şimdi evlenip boşanmasınıda mı bekleyelim.
Yemin ediyorum Allahtan korkusu bile yok bu insanların. Düşünün arkadşım 1hafta önce sütlü neslihana gidiyo olayı öğrenmeden önce ona diyoki adam çok mutsuz kavgalılar bu ilişki bitmiş ayrılmışlar diyo adam o gün evleniyomuş ya düşünebiliyomusunuz. Ve 1hafta sonra arkadaşı arkadaşıma resimlerini atıyo 5 ocakta evlenmişler diye utanmazlar ya.
Maceralarıma döndü bu işbir olay daha anlatayım. Birgün Ankara daki Sıla ablaya gittim orda bi kadın geldi bir sinirli ağlamış üzgün neyse Dedim ki noldu oturun eliniz titriyo dedim nolsun dedi baskına geldim dedi niye nolduki dedim beni kandırdı dedi ne paralar döktüm işlem yaptırdım dedi nasıl yani dedim ne için sevgilim için dedi adam benden ayrıldı 3 aydır görüşmüyoduk aramıyo sormuyodu Sıla'ya geldim dedi bana dur işlem yapalım o adam seni bırakmaz diye paramı aldı dedi. Ben diyorum ki dedi ya abla adam hesabını temizliyo sen eminmisin diyorum bak bişey var hissediyorum dedim diyo yok yok sen hiç merak etme demiş. O adam seni seviyo senden başkasıyla evlenmez demiş okuruz işlem yaparız demiş yine parasını almış o günde 2000TL ve okızda 1 hafta sonra öğreniyoki adam evlenmiş. Ve tatile gidiyo 15gün çok kötü olduğu için kendini dinlemek için. Hemen gelir gelmezde Sılaya baskına geliyo.
Yine Sıla abla oraya sürekli giden bir kızı sürekli oyalıyo seni seviyo falan diye bende biliyorum bu kızı her gittiğimde orada bigün yine gitti ağlamış gözleri şişmişti noldu dedim benimki evlendi dedi nasıl yani dedim evlendi işte dedi e Sıla abla nedemişti sana döncek seni seviyo demiyomuydu dedim. Evet öyle diyodu dedi. Ya dedim kusura bakmada daha niye geldin dedim bana diyoki Süreci iyi bildi diyo ya böyle bişey olabilir mi afedersinde bu nasıl bir tezgah.
Yani anlayacağınız en iyisi bile akıl okuyo sizin düşüncelerinizi okuyo ve beklentiye sokup insanların hayalleriyle oynuyolar. Yani daha bildiğim okadar çok şey varki duyduğum şahit olduğum. Ama işte böyle zaafımız baktırıyoruz. Ama neyseki artık baktırmıyorum. Düşünmüyorumda.
Ben Sıla’yı falan hiç bilmem, Ama size demiştim, çoğu Kafedeki falcılar mecbur dönecek diyorlar, dönmeyecek derseler müşteri kaybediyorlarmış, dönecek deyince de ikide birde müşteri gidip tekrar soruyor mus ne zaman dönecek, Hala dönmedi diye. Bunu bir kere daha yazdım buraya, kafelere gitmeyin, Ben hepsini dolaştım, Biraz geç öğrendimYeliz pespembe bi tablo ciziyo. Denedim, beyenmedim
oyalama taktiği ama artık kimse inanmıyorBen Sıla’yı falan hiç bilmem, Ama size demiştim, çoğu Kafedeki falcılar mecbur dönecek diyorlar, dönmeyecek derseler müşteri kaybediyorlarmış, dönecek deyince de ikide birde müşteri gidip tekrar soruyor mus ne zaman dönecek, Hala dönmedi diye. Bunu bir kere daha yazdım buraya, kafelere gitmeyin, Ben hepsini dolaştım, Biraz geç öğrendim
çok haklısın burda övmüşler o sebepten aradım ama fos yani tamamen en babası anı ve geçimişi biliyor maalesefYa canım onların dediği hiç bir b. çıkmaz emin ol. Ben 1,5sene bir fiil her iş çıkışı gittim. Mirza, Fulya, Eray, Koray çıkmaz artık anlayın lütfen. Bak bir arkadaşım şölye bir olay yaşadı. Bunlara giderdi hatta birgün birlikte gittiğimizde Ergin dediki sen arkadaşmısın bu kızla dedi evet dedim. Bir ergin ona olmaz demiş mesela ama bana dediki ergin gelmesin diye bana artık çat çat söylüyorum demişti. Ve bu kıza herkes Mirza, Fulya, Eray, Neslihan, Tutku, Hande, Gülistan, Yeliz, daha niceleri bu çocuk sana döner demiş. Hatta enfal mi dedi ne demişki eğer bu çocuk gitsin başkasıyla evlensin gel benim yüzüme tükür demiş. Neslihan asla bu adam evlenmez demiş ve şok çocuk 5 ocakta evleniyor hemde başkasıyla. Yani anlıcanız anı bile tutturamıyo. Bir sanırım Zeynep şunu demiş bu çocuk sana gelir ama görüşür vakit geçirip gider senin bunla asla sonun yok bunu bekleme boşuna demiş ve diyoki nitekim öyle oldu geldi vakit geçirdi gitti 5ay sonrada evlenmiş işte diyo. Yeni yani şuan arkadaşım üzgün bu durumdan o yüzden özellikle bu falcıları övmeyin ya ben tanıyorum olnarı sadece ben değil 10'lar arkadaşım bizim akşam keyfimizdi yani daha nasıl anlatayım
Yeliz değişmiş mi? İlginç... Ben kendisine üç kez baktırdım. Pembeci gelmemişti bana.. Tarzı da kibar..Yeliz pespembe bi tablo ciziyo. Denedim, beyenmedim
Vallahi bilmiyorum bana haddinden fazla olumlu konuştu benceYeliz değişmiş mi? İlginç... Ben kendisine üç kez baktırdım. Pembeci gelmemişti bana.. Tarzı da kibar..
Bende de pembe degildiYeliz değişmiş mi? İlginç... Ben kendisine üç kez baktırdım. Pembeci gelmemişti bana.. Tarzı da kibar..
Bende de hiç pembeci değildi. Hatta çat çat söylemişti olmayacağını. Dediği gibi de oldu.Yeliz değişmiş mi? İlginç... Ben kendisine üç kez baktırdım. Pembeci gelmemişti bana.. Tarzı da kibar..
Allah allah, bende ani da bilememisti sanki. Ama bayaa olumlu konusmustu, bilemedimBende de hiç pembeci değildi. Hatta çat çat söylemişti olmayacağını. Dediği gibi de oldu.
Eger telefon numarasının sonu 19 ise ayni kişiden bahsediyoruzBilgi icin teşekkür ederim,Yelize ben baktirdim anı bildi evt ama bana Kasım ayı demisti beklediğim konu icin daha var yani,30 dakikaya yakin fal bakmisti tatli bir bayan ,gelecek icin cikan oldumu buradakilere bilmiyorum bir dönem bayağ kisi baktirdi burdan
Bende Yeliz tozpembeci deildi ,tatlı kibar bir bayan anı kişileri cok iyi analiz etti gelecek icin olumlu konuştu ama,kasim ve şubat tarihlerini vermisti,kasimda dedigi gibi olmadi ,şubat için soyledigide tam tersi sekilde ilerliyor,soylediklerinin hic biri çıkmadı ne yazıkkiBen eskileri Okudum da, yeliz in dedigi sende ciktimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?