İstanbul'da Fal - Falcılar

Arzunun cebini yazabilirmisin

Bu arzu teli 50ile bitenmi.beyincerrahimiymis

Kiziltoprakta nrrde adresi varmi
Kızıltoprak ışıklardan sağa dönünce biraz yukarda sağda, yanında kuaför var
handan değil ama adı, dediğiniz tarife biraz uyuyor erkek kardeşi var sarışın şimdi 60 yaşında falandır ama adı birsen. Eskiden o yakada otururken gidip baktırıyordum bazen. Baya çıkıyordu sonra numarasını kaybettim.

Cnm bazen falcılar farklı isimde kullanabiliyor bu handan alanında icra dosyaları çoktu kaçmak zorunda kaldı sanırım bu o eğer oysa benim bildiğim kadarıyla ortaköyde sahilde yer açmış diye duydum bilgin olsun sanırım bu sefer tur düzenliyor dediler. Ablası vardı canan o da sahildeki çini dükkanının ortağıydı

Yeliz pespembe bi tablo ciziyo. Denedim, beyenmedim

Yeliz pespembe bi tablo ciziyo. Denedim, beyenmedim
Ben Sıla’yı falan hiç bilmem, Ama size demiştim, çoğu Kafedeki falcılar mecbur dönecek diyorlar, dönmeyecek derseler müşteri kaybediyorlarmış, dönecek deyince de ikide birde müşteri gidip tekrar soruyor mus ne zaman dönecek, Hala dönmedi diye. Bunu bir kere daha yazdım buraya, kafelere gitmeyin, Ben hepsini dolaştım, Biraz geç öğrendim

oyalama taktiği ama artık kimse inanmıyor

çok haklısın burda övmüşler o sebepten aradım ama fos yani tamamen en babası anı ve geçimişi biliyor maalesef

Ben eskileri Okudum da, yeliz in dedigi sende ciktimi?

Ben eskileri Okudum da, yeliz in dedigi sende ciktimi?
Bende Yeliz tozpembeci deildi ,tatlı kibar bir bayan anı kişileri cok iyi analiz etti gelecek icin olumlu konuştu ama,kasim ve şubat tarihlerini vermisti,kasimda dedigi gibi olmadi ,şubat için soyledigide tam tersi sekilde ilerliyor,soylediklerinin hic biri çıkmadı ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…