İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada kızlar şimdi Ankara’da ki falcılara yazan bi kız sayesinde aklıma YKM arkasındaki Pınar geldi bir dönem çok meşhurmuş bu kadın her dediği çıkarmış. Bir arkadaştan aldım numarasını aramıştım 2ay önce ama İstanbul’a taşınmış ve bana ben telefonda bakamam yanıma gelmen lazım dediği için ve pandemi yüzünden gidemedim siz gidin ama. Çünkü adı baya geçmiş yıllar önce yorumları okuyun eğer baktırırsanız banada bilgi verin çok merak ediyorum
Numarasını özelden isteyene atabilirim

cnm onun numarasını bende bulmuştum bir ara ama birkaç defa bahanesi oldu bende vazgeçtim ama iyi olduğunu duymuştum ne ankarada nede istanbulda kısmet olmadı bir türlü.

Kızlar bu Pınar'ın telefonuna bir erkek çıkıyomuş. Benim bu konuda bilgim yok ben aradığımda kadındı hatta çocuk sesi vardı arkadan. Ama kocasının kızdığını duymuştum. Bilmiyorum açıkcası o kim.

Telde bakmayan falcilar daha mi iyi acaba? Ben de hep dusunurum acaba telefonda fal tam olmuyor mu diye.
aslında bencede telden çok verimli olamaz çünkü karşınızdaki kişinin sizin enerjinizi hissetmesi gerekir. özellikle tarotta bu çok belirgin ama şu an fazla bir seçme şansımız yok gibi.

Telde bakmayan falcilar daha mi iyi acaba? Ben de hep dusunurum acaba telefonda fal tam olmuyor mu diye.
Bende hep yüzyüze baktirmanin daha sağlıklı dogru olduğuna inanıyorum ,bu pandemiye kadar yılardır fal baktiririm hic telefonda baktirmamistim,marttan beri baktiriyorum ve ne yazikki cok verimli olmadi,fal enerji isi bence telefonda ne kadar enerjiniz geçebilir ki karsi tarafa

anca sağlam varlık vs kullanmaları lazım ki onlarda çok sakıncalı oluyor.

son bir ayda 2 kisiye baktirdim north kuzey cikmadi ongorulerine guvenirim belkide enerjimiz tutmadi, hazal icin vadeler var coks empatik bir kiz cikmasada enerjisi guzel pozitif enerji veriyor. Biraz yogun sanirim bu yuzden gec gelebilir. Ocak icin verdigi vade tutmadi ama uzayabilir tabi.

Hazala fal baktırıp memnun kalan bi daha baktıran var mı acaba?
cnm buradan pekçok kişi baktırdı bende iki üç konu çıktı ama çok belirgin şeyler olmadığı için ikinci defa baktırmadım eğer gerçekten kaydadeğer bir durum olursa yazarım zaten.

Arkadaslar ben almanyada bi alman falci var demistim. Bi arkadasin annesinin 2 sene icinde rahim kanseri olacagini, ve 2020 de noel den önce ölecegine kadar görmüstü..
Kadin günü gününe olacaklari söylüyo demistim, tüm dedikleri kiz arkadaslarimda cikti, hemde günü gününe cikti. Bi Bende tam cikmadi, günleri, ama sanirsam 50 tane fal baktirdim diye olabilir. Ben kadini gecen yine aramistim, 2x kez denemek icin, bana 10 gün sonra yolculuk yapiyosun demisti. Bende off yine sacmaladi dedim, ama hayiiiir resmennn tam 10. gününde simdi misira gidiyorum. Hemde ani verilen bi kararla.
Eger almanca bilen arkadasiniz varsa ona muhakkak arattirin, 30 dakikasi 60€ ama gercekten felaket bakiyor.

bana diger dediklerinin vadesi bir kAc haftaya dolacak, eger onlar tutarsa yazarim. Ama arkadaslarimda hep tuttu

Sadece o kadina baktirmadan evvel, uzun bi süre fal baktirmayin, enerjiniz temizlensin.

Çokmuş ama ayrıca Almanca bilme şartı daha kötü, İngilizce bakamıyor mu? Ya da almanca yapsın yorumu ama yazılı olarak? Sana eşinle ilgili dönül görmüş müydü peki

Çokmuş ama ayrıca Almanca bilme şartı daha kötü, İngilizce bakamıyor mu? Ya da almanca yapsın yorumu ama yazılı olarak? Sana eşinle ilgili dönül görmüş müydü peki

hayir direk kartlari karistirirken dur diyorsun, ama almanca bilmek sart.
Evet dedi, vadede verdi. ama bu kizi da o ilk gördü, şak şak şak anlattı.

hayir direk kartlari karistirirken dur diyorsun, ama almanca bilmek sart.
Evet dedi, vadede verdi. ama bu kizi da o ilk gördü, şak şak şak anlattı.
cnm sende buradan fal baktırdıklarından kim yada kimlerle paraleldi. malüm biz o kadına baktıramayız.

cnm sende buradan fal baktırdıklarından kim yada kimlerle paraleldi. malüm biz o kadına baktıramayız.
Canim maalesef kimse denk degil. Yani ben türkiyede hic bir falci cooook iyi diyemem. Ani biraz biliyorlar oda cat pat. Yani dedikleri cikicakmi digerlerinin oda belli degilki zaten.

bu kadin da herkese cikti iste, bi bana tam cikmadi, ama 2x kez baktirdigimda vade degismis 2-4 hafta arasinda oynayabiliyor demisti. Arkadasim var alman bi kiz, ona 3 gün icinde aricak bunu bunu dicek, 5 gün icinde sana onun bi arkadasi yalan konusucak, 15 gün sonra bir ailesi tarafindan mesaj alicansin, 18-20 gün arasinda seninle bulusmal isticek vs seyler demisti. Günleri simdi salladim hatirlamiyorum, ama hepsi günü gününe denk geldi.

ben en son seye onda asla ihtimal vermiyodum, ona 5 gün icinde sana uzun mesaj yazip bulusmak isticek demisti, kiz beni bugün aradi, gercekten öyle olmus.
Amaaa bende 3 hafta vade vermisti, o tutmadi.
Simdi aradim, degismis dedi, oynamis dedi, ama en gec 3-4 haftaya baslicak mesajlar ondan dedi.

garip olan beni gercekten instadan stalk etmeye basladi

Merhaba kızlar YKM Pınar ile ilgili benim kafam kurcalandı. Buradan arayan arkadaşlar bi adam çıktığını, yada farklı kişiler çıktığını söylüyor. Ben açıkcası bi korktum yanlış bir yönlendirme yapamak istemem yani herşey olabilir inmi cinmi bilmiyoruz ben bu numarayı ipek_bal adlı kullanıcıdan aldım ben konuştuğumda kadın vardı ve ben telefonda bakmıyorum buraya gelirsen bakarız demişti. Hatta bir arkadaşı göndersem görüntülü bakarmısınız dediğimde yok canım olmaz öyle benim seni görmem lazım demişti. Oyüzden bu kullanıcıya sormak lazım doğru kişimi diye. Ben baktırmadım gitmedim o yüzden yanlış bir duruma vesile olmayalım aklıma bin türlü şey geliyo

cnm bende iki defa aradım bende de türlü bahaneler buldu ilk seferinde tele çıkan kişi ben kuzeniyim şu an bakım yapmıyor ileride yapacak telinizi not alalım dedi?
ikinci aradığımda ben asistanıyım kuzeni vefat etti dedi?bende baktırmaktan vazgeçtim zaten fallar yalan dolan kendilerini bu kadar da önemli şahsiyet zannetmelerine gerek yok ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…