İstanbul'da Fal - Falcılar

Birde arkadaşlar kişisel fikrimdir ben hesap numarası kendi adına olmayan kişilere artık şüpeli yaklaşıyorum özelliklede bir erkeğin adını veriyorsa aman dikkat derim çete bile olabilir....bu konuda acı tecrübelerim var.

Heline baktırıp gerçekten çıktı diyen var mı? baktırmayı düşünüyorum ama???

Heline baktırıp gerçekten çıktı diyen var mı? baktırmayı düşünüyorum ama???
Ben de dun baktirdim gercekten nokta atisli biliyor bazi seyleri, yanildigi seyler de oldu ama gereksiz ayrintilarda, ana konularda isabetliydi ozellikle kiarakter konusunda mukemmele yakindi. O kucuk ayrintilara girmese falcilar daha iyi oluyor falda inandiricilik gidiyor kucuk seyleri bilemediklerinde. Once sen araya girmeden o konusuyor,oyle mi soyle mi diye sor soruyor basta saydigi isimleri tanimiyordum ama verdigi harfler tanidigim kisiler cikti sonrasinda. O fal bakarken araya girmeni cok istemiyor ben yanlis bildigi seylerde de oyle degil demek istedim lutfen ben bitireyim falan dedi once, kibar ve saka yollu bir sekilde ama oyle kaba degil. Soru soruyorsun sonunda her soruya tarot aciyor ama gelecege yonelik degil cok bence, kesin boyle soyle olacak diyen falcilardan degil. Tarot kartlarina gore yorumluyor ama anda iyi diyebilirim Ben de de cok ongorusu olmadi, genelde sordugum sorulara olasilik ve Tarot kartlarina gore yorum yapti.

"Telefonda bakan, önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı? "diye sorsam
Bence de yok ama Elif mukemmel an ve gecmis bilmisti bende, aldigim en nokta atisli yorumdu onun da gelecek cikmiyor bence, mumkun degil ayrica tam tersi ilerliyor su anda. Yeliz de bende tutarliydi ve bildigi seyler oldu. Helin'i de begendim ama onun da gelecek ongorusu olmadi cok ona anlik durumlari ve kisinin niyeti icin vs baktirabilirsin, karakterini vs cok iyi anlatiyor. Yasemin diye bi falci denemistim Yeliz'le ayni donemde konusuluyordu o da Yeliz'e benzer yorum yapmisti ve ikisi de yanilmadi surec konusunda, patlamadi fallari ama Yeliz daha iyiydi Yasemin'e gore. Icerinde hicbirini %100 oneremem ama Yeliz'i tavsiye edebilriim fiyati da digerlerine gore uygun.

Belirsizlikler dünyasında yine oradan oraya savrulurken bir soru sormak istiyorum.
Helin kim?
Helin yeni konusulyor, bir uye onermisti burada birkac kisi de baktirdi sanirim. Kotu degil hisleri guclu ben begendim ama tekrar da baktirmam cunku ben gelecek net seyler soyleyen falci seviyorum. Tarot yorumu ve tavsiye ve olasilik gibi pek sevmiyorum. Ama anlik durumlari merak eden baktirabilir cok iyi goruyor karsi tarafi.

Yelizin numarasını alabilir miyim

Karşı tarafı öğrenmek işime gelir şu an Ama tavsiye olayını ben de sevmiyorum. Yine bildiğimi okuyacağım çünkü peki ücreti ne kadar? Değer mi istediği ücrete? Ona göre düşüneyim.

Karşı tarafı öğrenmek işime gelir şu an Ama tavsiye olayını ben de sevmiyorum. Yine bildiğimi okuyacağım çünkü peki ücreti ne kadar? Değer mi istediği ücrete? Ona göre düşüneyim.
Soyle tavsiye cok yoktu aslinda ama daha cok olasilik gibi, "olmaz bence bu kisiyle, fikrini degistirmez, ayni devam eder veya bence yorulursun gibi... Ki hakliydi orada asla elestirmiyorum, yalnizca daha farkli ve sormadigim seylerden de gelecek yorumu yapan falci seviyorum. 100 TL fal ucreti, yarim saatten fazla konustuk ve memnun kaldim sonrasinda yani keske baktirmsaydim demedim ve bazi konularda dusunceleri mi teyit etmis oldum. Gelecek konusunu zaten biliyorsun hicbir falci bilmiyor. Bildigi seylerde nokta atisli bildi ama arada bilemedigi kucuk detaylar da oldu bu arada, benimle alakali ve onemsiz konularda Sonuc olarak ortalamanin ustunde ve hisleri oldugunu dusunuyorum.

Ay şimdi uyandım ben, Helin yazmışım Havin olacak Falcılar karıştı ahhaha. Helin diye bir falcı yok bu arada, kusura bakmayın kızlar.

Sanada dedimi beni diğer falcılarla karıştırma dediğim çıkar :))

Yani bana öyle bir seneryo yazdıki kendimi james bond filminde hissettim o derece stratejik, karmaşık, silahların olduğu, mafya babaları, tehtitlerin hava uçuştuğu bir faldı o yüzden açıkcası garipti bir ara nasıl ya dediğimi hatırlıyorum o derece utopikti yani anlattığı şeyle ben bir film çekebilirim o derece siz düşünün :)
Ama karakterlerin işi gücü kişiliğini oldukça iyi biliyor buna lafım yok hoş onu artık herkes yapıyor
Benimde arkadaşım baktırmış özelden birkaç kişiye yazmıştım evet arkadaşım ses kaydını attı ve gerçekten anlık onun durumunu bilmişti. Onun olayı gerçekti benim test edebileceğim bir bilgim duyumum yok. Sadece mantığa yatan bir durum değildi o derece yani

Sanada dedimi beni diğer falcılarla karıştırma dediğim çıkar :))
Ama bazi yerlerde de yanildi, olmadigini soyleyince benim dedigime geliyor dedi birkac yerde ki dedigine gelmiyor aslinda:)) Ama onemsiz detaylar oldugu icin uzerinde durmadim, klasik falcilarin cevir kazi yanmasin tarzi.

İşte benim de artık falcılarda sevmediğim şey bu. Nedense çoğu sadece sorduğum konu/kişi üzerinden ilerliyor. Sadece sorduğum şeyi görebilmeleri biraz saçma geliyor. Geleceği bilmelerini geçtim zaten, çıksa bile çok gereksiz detaylar çıkıyor genelde. O yüzden karşı tarafın düşüncesini, duygusunu anlatsın yeter diyorum. :) Teşekkür ederim bilgiler için

Evet karsi tarafin bakis acisini karakterini cok iyi yorumladi, o konulari merak eden baktirsin iyiydi, benim bildigim seyler ama teyit etmem iyi oldu. TBenim falimda da utopik hic bir sey yoktu, hayatim monoton devam edecek sanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…