Kızlar forumda gördüğüm bakırköydeki bütün falcıları dolaşıyorum 2 haftadır. Sevgilimden ayrıyız 20 gündür onun için, Gül, Gülben, Dejavü kafe Sultan, Talia, Fincan kafe, Avcılar düş kafe, bazıların verdiği tarih geçti bazıların verdi tarih ise gelmedi henüz ama bu gün Enfale gittim. İnanılmaz derim Enfal için bakalım onun dedikleri olacak mı. Olursa yazarım size.
kızlar şu güldene giden var mı Yeşil koy de Tilbe cafe varsa yorumlayabılırmııı
Çıkan Fal : Bir arkadaşım hepimizin bildiği ve yerden yere vurduğu Meryem'e gitmişti sanırım yaklaşık 6 ay önce falan. (Kadınlar Kahvesi Meryem'den bahsediyorum. Başka Meryem var mı bilmiyorum gerçi.) Neyse işte, sonuç şu: arkadaşıma yeni tanışacağı insanı, nasıl tanışacağını, mesleğini, arabasının rengini, aralarındaki ilişkinin nereye varacağını vs söylemişti ve hepsi gerçekleşti şu an. Arabasının rengi bile doğru çıktı.Yalnız birkaç ay oluyor gerçekleşeli de ben şimdi yazmak istedim. Meryem ciler üzülmesin, belki onlar da yaşar dediği şeyleri bir gün.
merhaba angel...tilbe gülden'i ben epeyce sayfa önce önermiştim:)...ama tavsiye ederken hiç bir zaman 'muhteşem' 'süper' 'dehşet iyi' gibi şeyler söylemem...çünkü...beklentiler farklı olduğu için,benim beğendiğimi başkası beğenmez...ama Gülden'i sorarsan....Gülden gerçekten iyi bir falcı...morali iyi olması durumda...gerçekten şaşırtıcı şeyler söyler:)...Gülden'in isim bilme çabası yoktur,geçmiş üzerinde durmaz ..(bazen)...o ağırlıkta..anı ve geleceği yorumlar:)...bazende hiç tahmin etmediğin detaylar üzerinde durabilir...ayrıca kısa bakmaz..gelecek çıktı mı diye sorarsan....bazen bire bire aynısı yaşarsın....bazen de ...aaa...hiç olmadı dersin....fal işte!!
ben tavsiye ederim...beğenmeyebilirsin tabii...ama pişman olmasın bence...senin kararın:)
Uzun zamandır bu forum sayfasını takip ediyorum.. Adım batu.. Inside ve symbol cafenin ünlü falcısı
2010 yılı içerisinde beni ziyeret eden iyi yada kötü bu platformda hakkımda bilgi paylaşan herkese teşekkürler.. 2011 yılı içerisinde de umarım hayatınızın bir parçasında olurum.. Geçmişle gelecek arasında ki ince çizgide dolaşan tüm meslektaşlarımın da yeni yılını kutlarım.. Sevgiyle kalın..
Saygılar:
Falcı batu
bu symbol'deki tarık'ı görünüş olarak tarif edebilir misiniz acaba, ona baktırmış olabilirim ama emin olamıyorum.
kızlar benim içimm çok yanıyor.
bütün falcılar ayrı ayrı konuşuyorBiri dönecek diyor biri başka diyor. biri hayatında kız yok diyor biri seni hep aldatmış bu diyor.
ben sevgilimi çok seviyorum :'(((((((((( ve dayanamıyorum artık nolcaksa olsun bıktım.
:)) neden olmasın belkide olabilir...
bozma moralini canım...inşallah istediğin şeyler olur...bu arada kimlere gittin?
Uzun zamandır bu forum sayfasını takip ediyorum.. Adım batu.. Inside ve symbol cafenin ünlü falcısı
2010 yılı içerisinde beni ziyeret eden iyi yada kötü bu platformda hakkımda bilgi paylaşan herkese teşekkürler.. 2011 yılı içerisinde de umarım hayatınızın bir parçasında olurum.. Geçmişle gelecek arasında ki ince çizgide dolaşan tüm meslektaşlarımın da yeni yılını kutlarım.. Sevgiyle kalın..
Saygılar:
Falcı batu
bu symbol'deki tarık'ı görünüş olarak tarif edebilir misiniz acaba, ona baktırmış olabilirim ama emin olamıyorum.
SYMBOL CAFE DE Kİ TARIK; 176 BOYLRINDA KOYU KUMRAL ESPİRİLİ, BİRAZ DELİ, YUMUK GÖZLÜ 36 YAŞINDA AKREP BURCU SEYREK SAÇLI ARKADAŞIMIZDIR....
peki sen bize burdan nasıl fal bakabilirsin...bakmak istersen tabi....
Saygılar:
Falcı batu
:)) neden olmasın belkide olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?