İstanbul'da Fal - Falcılar

hiçbirini yoğun bir şekilde tavsiye etmiyorsun yani anladığım kadarıyla...

bir tek Enfal'i ayrı tutmuşsun. geçmiş ve şuanı iyi bildi sanırım, ondan mı beğendin? bir de verdiği tarihler çok uzak değildir umarım, bize hemen bilgi verebilirsin.
ben de bakırköy civarında falcı aradığım için soruyorum.

son bir soru: acaba gittiğin cafelerde Şeker isimli falcıyı duydun mu hiç? belki cafelerde sana falcıları sayarken duymuşsundur diye şansımı deniyorum, ben onu arıyorum da :44:

kızlar şu güldene giden var mı Yeşil koy de Tilbe cafe varsa yorumlayabılırmııı

merhaba angel...tilbe gülden'i ben epeyce sayfa önce önermiştim:)...ama tavsiye ederken hiç bir zaman 'muhteşem' 'süper' 'dehşet iyi' gibi şeyler söylemem...çünkü...beklentiler farklı olduğu için,benim beğendiğimi başkası beğenmez...ama Gülden'i sorarsan....Gülden gerçekten iyi bir falcı...morali iyi olması durumda...gerçekten şaşırtıcı şeyler söyler:)...Gülden'in isim bilme çabası yoktur,geçmiş üzerinde durmaz ..(bazen)...o ağırlıkta..anı ve geleceği yorumlar:)...bazende hiç tahmin etmediğin detaylar üzerinde durabilir...ayrıca kısa bakmaz..gelecek çıktı mı diye sorarsan....bazen bire bire aynısı yaşarsın....bazen de ...aaa...hiç olmadı dersin....fal işte!!
ben tavsiye ederim...beğenmeyebilirsin tabii...ama pişman olmasın bence...senin kararın:)

nerde bu meryem sölermisn acabaa ??

tanrım atıcam kendimi...bugun yol üstünde geçerken talin 'e baktırayım dedim ki falcımı belirledikten sonra bu hatayı yapmaman gerektiğini bir daha anladım...bir insan bu kdrmı kötü olur...birşey tutsun ya...salla ablam salla...birde akıl vermiyor mu? akıl istesem psikologa giderim...saçmaladı durdu...yok ben küçükken 2 kere ölümden dönmüşüm bilmem ne...bi git ya...25 tl...olguma kurban oliiim dedim yalan yok! bu ne yaa....

slm arkadaslar benden fadime teyzenin numarasını isteyenler bana lütfen mail adresiniai yazarmısnız her msj basına 10dk bekliyorum ve buda sıkıcı oluyor..

Enfal'i ben denedim ama 3 ay oldu daha dedikleri çıkmadı çok isim soyledii beklemedeyim artı tavsiye ede bileceniz başka birisi varmı tarot...?

Enfalin reklamını yapıyor izlenimi bırakmak istemem. Ama hepsinden en tutarlı o söyledi. Geçmişden bahsetmedi şu andan ve yakın gelecekten, isimleri doğru bildi. sohbet gibi bişey oldu rahatladım onunla konuşurken. Belki onun söylediklerini duymaya ihtiyacım vardı. Bildiğim tarotçu yok maalesef, ben yeni yeni fal meraklısı oldum gittiklerimi de zaten bu siteden budum. Geleceği Allahtan başka kimse bilemez ve umarım Allahım sıkıntıdan kendimi falcılara attığım için beni affeder...

ben de gülden'i tavsiye ederim. içinde a harfleri bol olan bir yere gidicen dedi. acaba işim gereği ankara mı derken dünürler davet etmiş antalya yolcusu olduk :))

hoşgeldin aramıza...
peki bize arada bir burdan fal bakabilir misin?

kızlar benim içimm çok yanıyor.

bütün falcılar ayrı ayrı konuşuyor Biri dönecek diyor biri başka diyor. biri hayatında kız yok diyor biri seni hep aldatmış bu diyor.

ben sevgilimi çok seviyorum :'(((((((((( ve dayanamıyorum artık nolcaksa olsun bıktım.

bozma moralini canım...inşallah istediğin şeyler olur...bu arada kimlere gittin?

sana da iyi yıllar:)

Arkadaslar zeynebi aradım nostradamustaymıs bana dediki cafede kısa bakarım gel eve ev de 50 bakarmısınız ticarte yaaaaa yani bi cafede calışıosun oraya en iyi hizmeti vermelisin ben hayatta 50 vermem cafeye gitcektim ama yani kestirip atar die gitmek istemiyorum net tekbi soorunun cevabını merak ediyorum soru soramazsınız dedi yani tamam zeynep idir ama paragöz yani

sonunda bir falcı aramızda. hoşgeldin aramıza. peki, uzun zamandır yorumları takip ediyorum demişsin.
gerçekten elektrik meselesi varmıdır falcı ile baktıran arasında? bide merak ettiğim, gerçekten iyi bakan falcılar arka arkaya fal bakamıyorlar. en fazla 2 veya 3 fal bakyorlar. zorlanıyorlar yani. cafelerde zor olmuyor mu bu kadar insana arka arkaya fal bakmak??

4 aydır ayhana ulaşmaya çalışıyorum.randevu alıp gidemeyecek olan varsa lütfen haber versin yada ulaşıp randevu alırsanız 2 kişi daha ekleminizi istiyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…