İstanbul'da Fal - Falcılar

Tarot bakanlarin tarzi boyle oluyor zaten o yuzden genelde ve ozellikle de iliski icin Tarot bakanlardan yorum almayi pek sevmiyorum, is kariyer spesifik soruda Tarot iyi cevap verir, anlik enerjileri iyi yorumarlar ama en guzel fal bakanlar durugoruyle yani suya kahveya veya bir araci seye bakanlar, onlar sormadigin seyleri de soyluyorlar iyi de bir falciysa.

cnm cvp için teşekkürler. ama ben bu ara baktırmama kararı aldım çünkü herkesin ortalama beğendiği tipler artı telden bakılması olayı bulandırıyor bakalım hayırlısı olsun.

cnm cvp için teşekkürler. ama ben bu ara baktırmama kararı aldım çünkü herkesin ortalama beğendiği tipler artı telden bakılması olayı bulandırıyor bakalım hayırlısı olsun.
Bence de gerek yok, ben de ayda bir deniyorum sirf eglence olsun diye. Telde bakanlar yine de online bakanlara gore cok daha iyi ve fiyat olarak de aynilar o yuzden online baktirmiyorum artik o bakimdan iyi oluyor telefonda baktirmak.

Arkadaslar, ben sok icindeyim. Arzuyu tekrar aradim, yine yeni buraya yazmadigim yeni gelismeleri bildi. Ve süre degismis, ben ani cok iyi görürüm, buna göre de yorum yapiyorum hislerimle dedi.
Simdi bana süre degismis, 2 hafta sonra aricak, kavga edicek, 5 hafta icinde sana dönmeye adlm aticak dedi. Ben sok oldum.

hatta ben instadan beni takip ediyormu diye sordum, cünki bi fake var, onu yakaladim benimki oldugunu. Ve bana dediki 2 gün önce bakmis evet, ama su an bakmamis dedi, yemin ederim oda dogru.

yani 2 gün önce en son bakmisti, ve 2 gündür bakmiyo.

hatta bu kiz senden cok korkuyo dedi, ay o lafa da bi sok oldum, cünki aynisini onun kardesinin karisi demisti, senden cok korkuyo diye. Her seferinde sok yasiyorum ben bu arzu da. Bu sefer felaket anlatmadi bana, seninkinin düsünceleri degismis dedi

Son düzenleme:
Türkiyede tarot
Diye bakan 1 kisi bile yok. Tarot da bütün kartlar acilir, ve kitap
Gibi okunur.
Tek bi soruya en az, 3x3 kart, yani 9 kart cekilir, ona göre yorum yapilir.

türkiyede her soruya rastgele sacma sacma 1 kart cekiyorlar, ben tek almanlar da gördüm bu fali iyi bakanlari ve felaket bakiyorlar. Bende ögrendim onu, lenormand kartlariyla bakiyorum. Ama tecrübesizim, mesela bi arkadasa baktim, sakasina, ayrilcagini hatta eski sevgilisine döncegini görmüstüm, öyle oldu. Hatta süreci de gösterdi. Kiz bana inanmamisti, bende kendime inanmamistim ama
Öyle cikti. Sonra yine baktik, dedim, bu türkiyeye gitcek, ordada baska bi kiz var, ama seni arayip yanina cagrcak diye, valla aynen öyle oldu. Ama bunlari icime dogdugu icin söylememistim, kartlarin anlamlari öyleydi. Acaip garip bisey.
ha ben fal falan bakmiyorum bu arada, onu zevkine yapiyorum,
Ama cikiYor da genelde.

ama lütfen simdi bana bak falan demeyin, bakmiyorum cünki öylesine anlattim
Eskiden tüm iyi falci lar türkiyede sanirdim, ama tam tersiymis valla

Son düzenleme:
Ya Allah aşkınaYasemin düşünce değişiyor madem ozaman insanları neden yanlış kodluyo bana dediği şeyler rezil di şimdi diyosun ki şunu dedi diyosun. Bu kadın senin düşünceni okuyo buna artık kanaat getirdim. Mesela ben 2.arayışımda kendimi kapattım yani olasan relax kafamda bişey yokken baktırdım ki bir arkadaşımdan yardım alıp ve bilemedi yani özelden anlatırım hatta. Kaldıki arkadaşıma ayrıldığı sevgilisi için al eline çayını bekle 3-4gün içinde arıcak demiş 2hafta oldu hatta üstüne çocuk engelledi yazma bana diye arkadaşımı. Anlık biliyomu evet biliyo bilinç altını okuyo artık varlıklamı beyin dalgalarıylamı bilmem. Bu zırvalıktan bıktım arkadaş madem fikir değiiiyo enerji değişiyo ozaman insanların canını niye yakıp yanlış adımlar atmsına sebep olup vebale giriyorsunuz. Bunu söylediğinde iyi oldu Arzu ile ilgili rahatladım sayende

Tam olarak nedir sizi bu kadar çok şok eden? Hiçbir şey bilmemiş ki beni takip ediyor mu demişsiniz ben de evet arada bakıyor desem şok mu olursunuz?

Zamanı tutturamamış yanıldım diyemediği için ötelemiş. Tarihi değiştirmiş bunun nesine şok oldunuz? Sizi şu vakit arayacak şu vakit kavga edeceksiniz demesinin nesine şok oluyorsunuz. Benim mi algılarım kapandı ben mi anlayamıyorum acaba.

Bu Arzu beyin okuyan mı Almanya’da baktırdıgın mı?

Bu kartların anlamlarını nereden ogrenmiştin? Nereden bulabiliriz İskambil destedi gibi mi bu Lenormand kartları?

Aslinda haklisin, yani anlik düsünce de eminim diyo, ama
Gelecegi 100% allah bilir diyo, ama anlik cok iYi biliyor iste öyle.

Bu kartların anlamlarını nereden ogrenmiştin? Nereden bulabiliriz İskambil destedi gibi mi bu Lenormand kartları?
Bunlar özel fal bakmak icin hazirlanmis kartlar, zaten yaninda kitaplari falan herseyi satiliyor. Ben internet den almistim,
Ve birsürü gruba girdim Facebook da ögrenmek icin. Ama
Kendi kendine bakamazsin, piskolojik olarak. 1 kere acicaksin; sonra diceksin ki,
Bu acilimi beyenmedim
Bidaha aciyim

yeni gelisen olaylari bildi burda yazmadigim.
Birde ben arzuyu denemek icin sordum, fake hesapla beni stalk ediyo cünki benimki.
Ama o hesapla 2 gündür benim storylerime bakmadi.

arzu beni takip ediyormu dedim, oda evet, ama en son 2 gün önce bakmis dedi, bugün ve dün bakmamis dedi. Ona sasirdim.

İki olasılıktan birini söylemiş bunda şok olacak bir ley yok bence ki bende Arzu ya baktırmıştım. Bu arada Arzunun verdiği zamanlar tutmaz ifade edeyim. Kendisi anlık olarak iyidir bunu da eklemek isterim. Bu arada herkese sağlıklı huzurlu ve güzel bir gün dilerim

Bak işte bu bile onun beyin okuduğunun ispatı ne kadar saçma bir bilgi yani bir falcının söyleyebileceği birşey değil ki bu 2gündür takip etmiyor farkında değilmisin. Ya bu kadının tekrarlıyorum varlıkları var böyle iyi kontrol edebildiği anlık hertürlü bilgiyi aktaran yada beyin okuyor başka ben birşey bilmiyorum. Ama kendisine sorarsanız dediği herşey çıkmış ama sana diyoki ben Allah değilim değişebilir banada benim falım çıkar böyle olacak diyo bide terbiyesiz. Yine sinirlerim bozuldu

Bu ara bütün falcılar bana kötü haber veriyor zaten rüya yorumu bilen biri varsa bana özelden yazsın bi zahmet

Anlik olarak iyiymis ama baktiran kisinin dusunce ve bilincaltini okudugunu dusunuyoruz, yani gercekten olan biteni veya karsimizdaki insanlarin dusuncelerini degil bizim bildigimizi bize soyledigi icin anda iyi oldugunu dusunuyor olabilir baktiranlar.

Acaba kontes anlık olarak iyi diyoruz ya sence gerçekten doğrumu da yani şöyle düşün ben karşı tarafı %100 bilemem düşüncesini hissini yada olayları ama aklımda bir düşünce var kendi kafamda kurduğum seneryo kesin böyledir diye mesela onu bana söylüyo ben çok iyi diyorum ama bunları ben görüyorum ben düşünüyorum farklı olan bir durumdan hiç bahsetmiyo ben onu farkettim Arzuda. Bak Zeynebide beğenmedim ama onunda söylediği bazı şeyler bilmediğim detaylardı halada bilmiyorum hoş. O yüzden Arzu benim kafamı hep kurcalıyacak. Ayrıca nasıl değişiyo yani yok fikir değiştirmiş saçma

Aynen benim dediğim kesinlikle bu bak şimdi iyi bu konu açıldı ve hatırladım çok önemli bir detay vericem şimdi.

Arkadaşım bu işte 3-4gün içinde seni arayacak al eline kahveni otur demişti bu Arzu ona. Ama arkadaşım ondan önce bir şifacıya gidiyo böyle işte nasılsa bilmiyorum işlem diyemem ama farklı bir yöntem bana ocağın 11ında dediki ben işte şuna gittim bana şu tarihte iletişime geçme olasılığın çok yüksek dedi dedi. Sonra ben arzuyu önerdim ve bana ne dedi biliyomusun "Arzu bana 3-4gün içinde seni arıyacak dedi Gülcan ablanın dediği aynı tarihe geliyor dedi" yani kız zaten öyle inanmış zihninde o var Arzu bunu diyo. Ama ne arayan ne soran üstüne bide engelledi demem o ki eğer çıkıyosa bile gördüklerimiz doğrudur yani kendi hissettiğimiz bilinç altımızda tuttuğumuz şey aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…