merhabalar bahsettğiniz arzunun telefonunu alabilirmiyim size zahmet merak ettimArkadaslar, ben sok icindeyim. Arzuyu tekrar aradim, yine yeni buraya yazmadigim yeni gelismeleri bildi. Ve süre degismis, ben ani cok iyi görürüm, buna göre de yorum yapiyorum hislerimle dedi.
Simdi bana süre degismis, 2 hafta sonra aricak, kavga edicek, 5 hafta icinde sana dönmeye adlm aticak dedi. Ben sok oldum.
hatta ben instadan beni takip ediyormu diye sordum, cünki bi fake var, onu yakaladim benimki oldugunu. Ve bana dediki 2 gün önce bakmis evet, ama su an bakmamis dedi, yemin ederim oda dogru.
yani 2 gün önce en son bakmisti, ve 2 gündür bakmiyo.
hatta bu kiz senden cok korkuyo dedi, ay o lafa da bi sok oldum, cünki aynisini onun kardesinin karisi demisti, senden cok korkuyo diye. Her seferinde sok yasiyorum ben bu arzu da. Bu sefer felaket anlatmadi bana, seninkinin düsünceleri degismis dedi
nihale bende baktırmıştım önce insanı bi etkiliyo anı bilerek ama sonrası aynen dediğin gibi :/Bence arzuda sıla gibi beyin okuyor hepsi bu.çünkü insan bir olayla ilgili gün içinde zihninden pekçok düşünceyi geçirir özelliklede aşıksa gün boyu neden olmadı ,ne yapıyor,arayacak mı....
düşünür durur ve pekçok ihtimal üretir kafasında bu yüzdende söyledikleri bazen çıkabiliyor.
Arzu ise arkadaşa resmen çevir kazı yanmasın hesabı konuşmuş bunda da şok olacak birşey yok bence .
Gerçek falcı takır takır söyler. zamanaında gördük.
Artı bu çevir kazı yanmasın olayını bana nihalde yapmıştı bu yüzden baktırmaktan vazgeçmiştim.gerçek falcı canınız yansada olacakları söyler artı varlık vs ne olursa olsun kullandığı materyaller en azından yakın geleceği az çok bilir olayların gidişatını tahmin eder bence.
Acaba kontes anlık olarak iyi diyoruz ya sence gerçekten doğrumu da yani şöyle düşün ben karşı tarafı %100 bilemem düşüncesini hissini yada olayları ama aklımda bir düşünce var kendi kafamda kurduğum seneryo kesin böyledir diye mesela onu bana söylüyo ben çok iyi diyorum ama bunları ben görüyorum ben düşünüyorum farklı olan bir durumdan hiç bahsetmiyo ben onu farkettim Arzuda. Bak Zeynebide beğenmedim ama onunda söylediği bazı şeyler bilmediğim detaylardı halada bilmiyorum hoş. O yüzden Arzu benim kafamı hep kurcalıyacak. Ayrıca nasıl değişiyo yani yok fikir değiştirmiş saçma
cnm siz bilirsiniz ama arzu yada diğer falcılar kaptırmayın kendinizi derim.insan bazen olayların içerisindeyken idrak edemiyor olabilir ama dikkat edinde benim gibi dolandırılmayın.Arzu bana öyle bsy söylediki, bilmedigim biseydi, kalbim yerinden söküldü. günlerce etkisi altindan cikamamistim.
ve dün gercek oldugunu ögrendim, dogru bilmis. O yüzden tekrar aradim zaten
cnm siz bilirsiniz ama arzu yada diğer falcılar kaptırmayın kendinizi derim.insan bazen olayların içerisindeyken idrak edemiyor olabilir ama dikkat edinde benim gibi dolandırılmayın.
bir bulsam yazacağım ama şimdilik yok gibi ben yinede şu hazaldan ümitliyim benim beklediğim bir o kaldı.ben günlerce burda arzuyu aramayin, felaket seyler söylüyo dedim. Beyin okuyor, su bu dedim. Ama sanirsam ani cok iyi biliyo. Pes dedim. Gelecegi 100% bilmiyo olabilir, cünki gelecek icin bana dedigi seYi degistirdi. Ama an icin ögrenmek
Istiyorsaniz arayin. Zaten gelecek 100% cikan biri olsa, burasi 6000 sayfalik bi konu olmaz.
birini bulurdu illaki birisi, ve hepimiz ona giderdik. Yani varsa, yasemin cikiYo bu kisinin söyledikleri dedigin birisi, söyle gidiyim ona
Arzuya ben de baktırdım, ysmnsk'nın dediği gibi Anı çok iyi biliyor....beyin okuma olduğunu düşünmüyorum, benim kafamda hiiç olmayan şeyler söyledi an ile ilgili...şaşkınlık yaşıyorum hala....geleceği pek konuşmadık, ama an için baktırın derim, karşı tarafın düşüncelerini ( sizin kafanızdaki değil ) biliyor benceben günlerce burda arzuyu aramayin, felaket seyler söylüyo dedim. Beyin okuyor, su bu dedim. Ama sanirsam ani cok iyi biliyo. Pes dedim. Gelecegi 100% bilmiyo olabilir, cünki gelecek icin bana dedigi seYi degistirdi. Ama an icin ögrenmek
Istiyorsaniz arayin. Zaten gelecek 100% cikan biri olsa, burasi 6000 sayfalik bi konu olmaz.
birini bulurdu illaki birisi, ve hepimiz ona giderdik. Yani varsa, yasemin cikiYo bu kisinin söyledikleri dedigin birisi, söyle gidiyim ona
Peki Arzunun dediği şey çıktı diyosun sonra değiştirdi diyosun ben anlamadım. Çıkan ne değiştirdiği neben günlerce burda arzuyu aramayin, felaket seyler söylüyo dedim. Beyin okuyor, su bu dedim. Ama sanirsam ani cok iyi biliyo. Pes dedim. Gelecegi 100% bilmiyo olabilir, cünki gelecek icin bana dedigi seYi degistirdi. Ama an icin ögrenmek
Ben Arzunun kafanın dışında olan birşeyi bildiğini asla düşünmüyorum bilinç altını sen nerden bilebilirsin ki. Arkadaşımı anlattım 1değil 2değil ama baktırdığım birkaç kişi yede baktırttım onlarda hep düşündükleri şeyi söylemiş.Arzuya ben de baktırdım, ysmnsk'nın dediği gibi Anı çok iyi biliyor....beyin okuma olduğunu düşünmüyorum, benim kafamda hiiç olmayan şeyler söyledi an ile ilgili...şaşkınlık yaşıyorum hala....geleceği pek konuşmadık, ama an için baktırın derim, karşı tarafın düşüncelerini ( sizin kafanızdaki değil ) biliyor bence
Acaba bizim kafamızı okuyan birisi isim Doğum tarihi anne adı gibi bilgilerle karşı tarafın da beynini okuyabilir mi? Öyle olursa o bile yeterli bana göre :) Bir düşünceniz var mı bu konudaAcaba kontes anlık olarak iyi diyoruz ya sence gerçekten doğrumu da yani şöyle düşün ben karşı tarafı %100 bilemem düşüncesini hissini yada olayları ama aklımda bir düşünce var kendi kafamda kurduğum seneryo kesin böyledir diye mesela onu bana söylüyo ben çok iyi diyorum ama bunları ben görüyorum ben düşünüyorum farklı olan bir durumdan hiç bahsetmiyo ben onu farkettim Arzuda. Bak Zeynebide beğenmedim ama onunda söylediği bazı şeyler bilmediğim detaylardı halada bilmiyorum hoş. O yüzden Arzu benim kafamı hep kurcalıyacak. Ayrıca nasıl değişiyo yani yok fikir değiştirmiş saçma
Hayır işte ona izin verilmiyor diye biliyorum o kişinin frekansı ve iznini alması gerek kanala girmesi lazım. Chanel yani kanal kelimesinin literatüre medyumlar dam geldiğini biliyomusunuz. Bu izlediğimiz tv lerde kanal diyorum pencere açılması ve izlemek seyretmek. Çünkü bana şunu dedi ben birini sordum bana dediki ben giremiyorum kanalına beni durduruyor izin vermiyor dedi ordan bile anlayabilirsin. Yahu maden böyle bir kadın düşünceleri değiştirsinAcaba bizim kafamızı okuyan birisi isim Doğum tarihi anne adı gibi bilgilerle karşı tarafın da beynini okuyabilir mi? Öyle olursa o bile yeterli bana göre :) Bir düşünceniz var mı bu konuda
Ben de dun baktirdim gercekten nokta atisli biliyor bazi seyleri, yanildigi seyler de oldu ama gereksiz ayrintilarda, ana konularda isabetliydi ozellikle kiarakter konusunda mukemmele yakindi. O kucuk ayrintilara girmese falcilar daha iyi oluyor falda inandiricilik gidiyor kucuk seyleri bilemediklerinde. Once sen araya girmeden o konusuyor,oyle mi soyle mi diye sor soruyor basta saydigi isimleri tanimiyordum ama verdigi harfler tanidigim kisiler cikti sonrasinda. O fal bakarken araya girmeni cok istemiyor ben yanlis bildigi seylerde de oyle degil demek istedim lutfen ben bitireyim falan dedi once, kibar ve saka yollu bir sekilde ama oyle kaba degil. Soru soruyorsun sonunda her soruya tarot aciyor ama gelecege yonelik degil cok bence, kesin boyle soyle olacak diyen falcilardan degil. Tarot kartlarina gore yorumluyor ama anda iyi diyebilirim Ben de de cok ongorusu olmadi, genelde sordugum sorulara olasilik ve Tarot kartlarina gore yorum yapti.
Bu dediğiniz kimdi bende numarasını alabilir miyimSoyle tavsiye cok yoktu aslinda ama daha cok olasilik gibi, "olmaz bence bu kisiyle, fikrini degistirmez, ayni devam eder veya bence yorulursun gibi... Ki hakliydi orada asla elestirmiyorum, yalnizca daha farkli ve sormadigim seylerden de gelecek yorumu yapan falci seviyorum. 100 TL fal ucreti, yarim saatten fazla konustuk ve memnun kaldim sonrasinda yani keske baktirmsaydim demedim ve bazi konularda dusunceleri mi teyit etmis oldum. Gelecek konusunu zaten biliyorsun hicbir falci bilmiyor. Bildigi seylerde nokta atisli bildi ama arada bilemedigi kucuk detaylar da oldu bu arada, benimle alakali ve onemsiz konularda Sonuc olarak ortalamanin ustunde ve hisleri oldugunu dusunuyorum.
Ohooo zaten ben giremiyorum kanalına diye cevap veriyorsa sorduğumuz kişinin ne yapacağını nereden bilsin. Kendisini çok büyük ele vermiş burada :)Hayır işte ona izin verilmiyor diye biliyorum o kişinin frekansı ve iznini alması gerek kanala girmesi lazım. Chanel yani kanal kelimesinin literatüre medyumlar dam geldiğini biliyomusunuz. Bu izlediğimiz tv lerde kanal diyorum pencere açılması ve izlemek seyretmek. Çünkü bana şunu dedi ben birini sordum bana dediki ben giremiyorum kanalına beni durduruyor izin vermiyor dedi ordan bile anlayabilirsin. Yahu maden böyle bir kadın düşünceleri değiştirsinyani olumluya çevirsin. Ben hala o kadının varlıkları var yada beyin okuduğunu düşünüyorum. Bukadar iyi beyin okuyan biri olsa sizce şuan nerede olurdu bir düşünün:) demekki varlığı var kötü hatta baya şeytani bir varlığı
Burda sınanacak birşey yok...o söyledikten sonra geçmişi sorguladığımda olayın onun dediği gibi olduğunu çözüyorsun...bir tuhaflık vardı ama hiç kafamda olmayan bir durumdu, anlamdıramıyordum yani....o söyleyince ampuller yandı...gidip de düşmanıma siz benim için böyle planlar yapıyormuşsunuz mu diye soramayacağıma göre objektif verilerle sağlama yapamayız. hiçbir zaman....aa baktırırmıyım tekrar , baktırmam, çünkü elle tutulur objektif bir olay söylemiyor gelecekle ilgili, hep an ve geçmiş analizleri...ama yiğidi öldür ama hakkını yeme derler...biraz insaflı oılalımBen Arzunun kafanın dışında olan birşeyi bildiğini asla düşünmüyorum bilinç altını sen nerden bilebilirsin ki. Arkadaşımı anlattım 1değil 2değil ama baktırdığım birkaç kişi yede baktırttım onlarda hep düşündükleri şeyi söylemiş.
Yani sana şunu sormak isterim bilmediğin bir durumun doğru olduğundan nasıl bahsedebiliyosunuz onu anlamıyorum bilmiyosun ki bilinç altında yok düşüncende yok gördüğün birşey değil nerden biliyosun doğru olduğunu. Seni birşeyin şaşkınlığa uğratması için hissettiğin düşündüğün şeyleri şüphelendiğin şeyleri bilmeli. Hiç bilmediğin düşünmediğin bir konuda şaşırma diye bir olgu yok olamaz ancak çıktığında vavv bilmiş diyebilirsiniz
Ben arzuya baktırdığım da, kafamdaki düşüncelerimi değil, farklı durumları bildi kş sonradan doğruladığım şeylerdi bazıları.Bir de, üzüleceğini bilse de ifade ediyor bu da çok önemli... Ben pembeci olanları beğenmiyorum.. Fal baktırmıyorum artık.. Sadece yakın zamanda yaşadığım sağlık sorunum nedeniyle zeynepe baktırdım ben.. O da şaşırtmadı beni.. Dua verdi ve dediği şeylerin birçoğunu duydum ve yaşadımAma bak kendin diyosun anlamlandıramıyorum demekki böyle bir ikilemin vardı demek istediğim bu olmayan hiçbirşeyi söylemiyor en azından ben ve arkadaşlarıma öyle oldu. Kadının zaten acayip bi yeteneği var diyorum yani kolay kolay kimsenin harcı değil ama işte bu bizim istediğimiz şeymi ben benim düşüncelerimi duymak istemiyorum
Ama bak kendin diyosun anlamlandıramıyorum demekki böyle bir ikilemin vardı demek istediğim bu olmayan hiçbirşeyi söylemiyor en azından ben ve arkadaşlarıma öyle oldu. Kadının zaten acayip bi yeteneği var diyorum yani kolay kolay kimsenin harcı değil ama işte bu bizim istediğimiz şeymi ben benim düşüncelerimi duymak istemiyorum
Sende dedikleri ciktimi?Ben arzuya baktırdığım da, kafamdaki düşüncelerimi değil, farklı durumları bildi kş sonradan doğruladığım şeylerdi bazıları.Bir de, üzüleceğini bilse de ifade ediyor bu da çok önemli... Ben pembeci olanları beğenmiyorum.. Fal baktırmıyorum artık.. Sadece yakın zamanda yaşadığım sağlık sorunum nedeniyle zeynepe baktırdım ben.. O da şaşırtmadı beni.. Dua verdi ve dediği şeylerin birçoğunu duydum ve yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?