İstanbul'da Fal - Falcılar

öncelikle hoşgeldiniz,bir falcının bizim fikirlerimizi önemsemesi ve kendi fikirlerini bizimle paylaşması çok hoş.

ancak yorumunuzda bence fazlaca kendi tarafınızdan bakmışsınız olaya... bir de bizi düşünün derim:
yazacaklarımı kesinlikle kişisel olarak algılamamanızı istiyorum, zaten size fal baktırmışlığım yok malesef tamamen genel olarak konuşuyorum.
sıradaki yorumlarım şu ana kadar gittiğim tüm falcılara gelsin

-duygularımız karışıkken, bir kişi yada olay hakkında çözüme ulaşmak için, çıkmaza girdiğimizde, iş hayatımızda gelişmeler olunca, sevgilimizden ayrıldığımızda, yeni sevgili yaptığımızda hep sizlere koşuyoruz. biz size bağımlı yaşamıyoruz, bize söylediklerinize takılıp hayatımızın akışını ona göre değiştirmiyoruz ama etkileniyoruz mutlaka.
yani çoğu insan emin olun sizlerle dalga geçmek ya da egosunu tatmin etmek için gelmiyor o kadar parayı ve vakti neden buna yatıralım...mutlaka sizlere bu şekilde yaklaşanlar oluyordur ama sapla samanı ayırt ettiğinizi umuyorum. ayrıca şu forumda 1000. sayfaya gelen kaç konu var? kıymetinizi bilin

-hazır egodan bahsetmişken "ben herşeyi bilirim" deyipte sonra atıp tutturamayıp sinirlenen falcılar asıl egodan patlayacaklar uçmaya gerek yok nihayetinde siz de insansınız sadece 6. hisleriniz,akıl okumalarınız, kişi analizde uzmanlaşmış olmanız sizi farklı kılıyor. biz de aslına bakarsanız sizden çok uçuk şeyler beklemiyoruz. daha öncede yazmıştım buraya, annemle babamın ismini bilmenize gerek yok ya da benim karakter tahlilimi yapmanıza gerek yok. gelecek hakkında ufak ipuçları verin yeter...

-enerjiler uyuşmadığı zaman olmuyor, ben bunu çok test ettim.ben fal baktırırken fala ve falcıya inandığımı hep belli ederim beni daha rahat okusun diye buna rağmen çok hüsrana uğrayarak çıktım. benden 2 dakika önce arkadaşımın memnun ayrıldığı falcıya ben gidip "fiyasko" diyerek çıkıyorum ve bunu enerjiye bağlıyorum. ama bu güne kadar gittiğim hiçbir falcı "seninle elektriğim tutmadı,sana bakamıcam kusura bakma" demedi. bunun yerine paramı alıp, sadece 5 dakika saçma sapan şeyler söyleyip yolladı.bu ne kadar etiktir ya da cafe kuralları vs. değil bahsettiğim, bu ne olursa olsun saygısızlıktır, karşındakini afedersiniz ama enayi yerine koymaktır.

-zor bir iş fal bakmak, hissiyatla yapılan bir meslek falcılık. sonuçta sizin de moralinizin bozuk olduğu,hasta olduğunuz vs. durumlar oluyor haliyle kafanızı kaldırmak istemediğiniz zamanlar bizim hayatımızı okumaya çalışıyorsunuz. ama burada dürüstlük önemli, en azından böyle durumlarda hala "çok iyi biliyorum, böyle olacak" diye ümit vermek yerine durumunuzu açıklasanız da biz de iyi bir gününüzde size tekrar gelsek...

-2 saat boyunca fal sırası bekleyip, bu sırada falı bitip de masasına geri dönen her müşterinin fal yorumlarını çaktırmadan dinlemek için boyun fıtığı olmayı göze alıp, beklerken hayaller kurup,fal baktırıp 5 dakikada 500 saçmalık duyunca insan çıldırıyor elbette.

-ayrıca okuduysanız buradaki çoğu arkadaş sizin ne kadar zor şartlarda çalıştığınıza değindi, sonuçta fal-falcılık artık duygu-his işinden çıkıp tamamen ticarete döküldü, bu sizi de zorlamaya başladı. aranızdan reklamı bol olanlar köşeyi döndü bu da bir gerçek.

diğer tüm işler ve meslekler gibi zor bir iş ve meslek ama işini layığıyla yapmayanları biz burada kendi aramızda ayırmaya çalışıyoruz, işini iyi yapanları da birbirimize öneriyoruz.

tekrar hoş geldiniz aramıza, biraz bombardıman gibi oldu kusura bakmayın, ama çok doluydum vesile oldu

kızlar dün arap melahat'ın öğrencisini buldum. adını yazamıyorum.

kadın fal bakmıyo kocası yasaklamış. bakarsa da parasız bakıyor. ama giderken evine ayıp olmasın diye bi paket kahve alabilirmişim yalvar yakar ettim, bir kere bakacak kocası olmadığında.

melahat in kızı boşandı şu oldu bu oldu hep felaket oldu çok günah şirk diyor. kocası da boşarım demiş.
böyle işte. of of.

Günaydın Arkadaşlar malum yılın son günündeyiz yeni yılınızı kutlamak istedim :) SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU,BAŞARI,BOL KAZANÇLI ve her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi senelere :90::87::86:

Tesekkur ederım canım yorumlar ıcın,degerlendırecem guldenı

Bu Talinin hikaye çıkacagını anlamıstım ben zaten

Reklam degılde ,sen daha önce iyi falcıya denk gelmemıssındır o yüzden sana Enfal iyi gibi gelmiştir bence...Yanlız Enfal burda beğenilmemişti....

tarık uzun ince zapzayıf ve kelimsi ve kadınsı biri canım :) ay utandım adamcağızı ne çirkin tarih ettim :))

Nasıl yanı yaaaa.dedıgın kısı Tarık degıllll,cok alemsınnnn..tarıgı gördüğünden eminmisin
Tarık kısa boylu,esmer olmayan zayıf sarısına yakın bır adam ,kadınsı da degılll ayrıca,kel de değilll

Son düzenleme:
FAVORİM DİLEK bana demişti ki evlilik var. olmadı. tek bilemediği bu derken bir de "biri bu ilişkiyi bitirecekse sen bitireceksin"dedi ve TERK EDİLDİM.

ben dilek'e gözüm kapalı kefil olurdum arkadaşlar, her şeyi herkese bildi ama bende iki HAYATİ HATA yaptı. o böyle direkt bana bunları demese bn birçok şeye katlanmazdım.

salak kim peki? TABİKİ BEN!!! bugün terk edildim :)

gülden bana a'sı bol yere gideceksin dedi. o da çıktı ve de süpriz yok seni kandırmış beklentide olma dedi.

bugün öğrendim ki yüzük gelinlik yemek süprizi yokmuş meğerse öpecekmiş sadece. ay aman aman!!!!!

ve o çocuğu askerden gelince göremiyorum yok senin hayatında sen de onun kalbinde yoksun dedi...
aynen öyle oldu ayrıldık bitti o askerdeyken bitirdi.

GÜLDEN EN AKILLI EN UMUT VERMEYEN VE DEDİKLERİ DAHA İKİ HAFTA OLMADAN 7-8 DEDİĞİ ÇIKAN FALCI. gülden'e gidin!!!!!

canım tarık'ı biliyorum:)) on seneden beri biliyorum ama tarifim cidden olmamış. yumuk gözlü die bii tarif etmiş o bile daha gerçekçi olmuş:)

dejavu yiğit de zamanında bu çocuk senden önce evlenecek demişti :'(((((((( bu gidişle öyle olacak ((((((

emir azad diye asla gitmeyin dediğim de o çocuk snn hayatında yok askerden geldikten sonra onun yüzü de yok sadece adı var gibi bir şey demişti. onu görmicem ama ondan bahsedicem gibi bir şey yani. of of. oda bunu mu bildi?

emir azad ablan yüzük atacak dedi gülden ise evlenecek... bakalım hangisi olacak :S töbe töbe..

KK'nin tatlı kızları günaydın......

Tam da bugün, yılın son günü, 1000. sayfada iken bizler sanki bir asır devirmiş gibiyiz. Ne kadar büyük tesadüf 1000. sayfanın bugüne denk gelmesi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte önce sağlık, huzur ve bereket diliyorum aşkta ve parada. Gönlünüzün her istediği olmasa bile çoğu istediği olsun dilerim. Allah karşımıza bizi anlayan, değer veren ve yaptıklarımızın değerini bilen insanlar çıkartsın. HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....

aminnnn canım inş. bilmukabele :)

hala talin diyen arkadaşım biosciences talini öve öve bitiremedin ne dese yaşadım hayatımın şokunu yaşattı bana şöyle iyi böyle iyi aklıma takıldıkça gider sorarım bilir çıkar sektirmez diyerek birçok insanın gitmesine önayak oldun ama nedense senden başka kimse memnun kalmadı talinden.
yazmayayım söylemeyeyim diyorum ama ben senin talinin yanındaki diğer falcı deniz olduğunu düşünüyorum.yanılıyor olabilirim sana karşı kırıcı olmak istemem ama her yorumunun arasına talin sıkıştırman ilgimi çekti.
kadın senden başka kimseye mi bir tek kelime bilemez herkese mi kötü konuşur yahu! her gidene sen ölümcül bir hastalık geçirmişsin ölümden dönmüşsün diyip duruyor.bir kağıda baktıran kişinin kendi adını,doğum tarihini ay gün yıl olarak,anne adını ve baktırmak istediği kişinin aynı bilgilerini yazıyor ve başlıyor kağıda çizikler atmaya,burçlara göre yorum yapıyor ve sana akıl verip moral bozup gönderiyor.
annemi götürdüm talinle annemin arasındaki konuşma;
talin: hayriye kim?
annem: eşimin babaannesi
talin: bu kadın kocana büyü yapmış
annem:kendisi 25 sene önce öldü
talin: hmm ...
10 sendir ayrı yaşadığımız babamın mayıs ayında eve döneceğini iddia etti ve mayıstan sonra sen yine geleceksin bana dedi

aynı gün taline bende fal baktırdım.
banada sen 2 defa ölümcül hastalık geçirmişsin böyle su çiçeği gibi kızılcık gibi bir şey dedi çocuk hastalıklarından hiç birini geçirmedim dedim o zaman geçireceksin dedi.sevgilin dönmeyecek sakın bekleme bu çocuğu dedi 2 dk sonra ocak ayında bir görüşmeniz olacak teklif ondan gelecek dedi dönmeyecek demiştiniz dedim sen istediğin cevapları alamadığın için sen göndereceksin onu dedi.peki dedim.ama umutlanma bu çocuk eski sevgilisini unutamamış ondan dönmüyor sana dedi
bu ne ki şimdi? bir dk önce söylediği şeye kendi sadık kalmıyor kadın.falı 25tl kesinlikle etmez.

insanlar zora-sıkıntıya düşünce falcılardan medet umuyor olabilir yada ayda yılda bir öylesine baktırıyor da olabilir.bir çok insan ben fala inanmam der ama bir ilgilerini çeken yada duymak istedikeleri bekledikleri nokta varki fal baktırıyorlar.hatta buradaki arkadaşların bir çoğu (bende dahil)fallara umut bağlıyor ve beklentilere giriyorlar.insanların bu durumlarını gördükleri halde dahada kötü yorumlar yaparak onların umutlarını söndürmekten de öte hallere düşürmeye hiç gerek yok bence.yalan yanlış yorumlar yaparak pembe tablo çizerek avutsunlarda demiyorum ama bir kelime ne geçmişten ne şimdiden bilmediği halde gelecek için ahkam kesilmemeli bence.
tabiiki bunlar benim düşüncelerim katılan olur katılmayan olur eleştiren mutlaka olur

evet,tam 1.000 sayfa olmuş:)...daha nice 1.000 sayfalar geçireceğiz sanki:)
bu vesileyle...herkesin yeni yılını kutlar...sağlıkı ve mutlu bir 2011 dilerim:)

merhaba canımm..valla aslında sana kızmak isterdim.. ama hakketende bende üzüntü içersindeyim..hatta geçen gün bir kız atıcam kendimi dedikten sonra..taline gitmiş ve menun kalmadığını yazmışş..hem kendisine üzüldüm benim vesilemle bilemedi ve parasından oldu kızcagız dıye..hem de aha dedim kızım şimdi yandın sen..bu cadılar beni topaa tutacak diye:))) valla canım ben burdan sana nasıl kanıtlayabilirimki herhangi bir bağlantım olmadını bilemiyorym ama ..ben deniz değilim çünküü..zaten istesemde olamazdım..deniz denilen falcı altıncı his cafede şu anda çalışmıyor bile artık coktan ayrılmış:) ayrıca geçende iki kişi (geçmişe dönersen belki bulabilirsim) bakırköyde yer varmı dedii...kendi kendie dedimki artk önermiycem kimseyee ..önerdiğim kadar önerdimm...frekans meselesii..söylediklerimin arasından eğer giden olur zaten beğenirsee ne alaaa ..ama artık yazmıycam dedimm...ve önermeyi kestimm...ayrıca yapmayın gözünüzü seveyimm..falcı neyım yada bişey olsamm delimiyim o kadar parayı baskasına vereyim buraya takıldıgımdan beri:)) seyhana gıttımm...25 lira...ömüre gittim 25 lira ...güle gittim 25 liraa:)) yiğitew gittim 25 liraa..:) herneyse elicecimm..tepkili değilimm çünkü üzüntülüyüm.. vesile olduklarımdan cogunun begenmemesi bu duruma benim alehime çevirdiği için..yoksaa hala ısrar ediyorum o kadının falı enerjisi beni çok taratlatıyorr... ayrıca söyle düşünn şimdi birazda mesele bu ..yiğit sonuçta hakketen bilebilen bir insan cok nadir kimseye bilemiyorr...ama oturupp herbirinde yiğit yazsamm..yada gül yazsam..ne biliyim burda devamlı dile dolanan birini yazsamm begendım dıye o kadar gozune batmıycaktı belkii..ama talin cok spesifik olunca ve bende begendımı soyleyıncee ..durum aksi olduu heralde..

ayrıcaa şunuda belirtmek istiyorum...başkalarınaa hiiç bilememesi....onlara berbat bakmasıı...parasının boşa gitmesini düşünmesii... bana iyi bakmasınaa engel mii..bence değill....zaten bu tip örneklerlee o kadar karşılaştık kii burda..seyhan ablayıı öve öve bitiremediler..bide bir arkadasımıda ayarttımm gıttıkk allamm dedım bennereye düştüm...sonra geldimm berbattı dedim..ama kalkıpta böyle bişey söylemedim...neyse doğal karlılıyorum burda herkes herkese şüpheci zati:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…