muhtemelen bir kaç falcı arkadaşın daha burada kayıtlı olduğunu düşünüyorum... Fakat bu arkadaşlar başkası olarak kendi reklamını yapıyorlar.. Gereksiz yani...
Neyse gelelim sorunuzun cvbına; kesinlikle elkektirik meselesi.. Bana kapınızı açmazsanız elbette içeri giremem.. Düşüncelerinizi okumak gibi bir tacize kalksam bu kez ban yakışmaz.. O yüzden 4 kişiye üst üste mükemmel fal bakıp 5. Kişiye fal bakıldığında kişinin ''hiç bir sey bilemedi'' demesi çok çok normal.. Haa, birde gıcıklığına gelenler var.. Moral bozmak amaçlı.. Bilemedin, hayır, bunları bende biliyorum diye yorumlar yapmak için sırf egolarıyla yaşayan insanlar.. Dalga geçmek için gelenler.. Biraz aynanın tersini görebilse insanlar aslında nasıl zor bir işimiz olduğunun farkına varacaklardır eminim..
merhaba angel...tilbe gülden'i ben epeyce sayfa önce önermiştim:)...ama tavsiye ederken hiç bir zaman 'muhteşem' 'süper' 'dehşet iyi' gibi şeyler söylemem...çünkü...beklentiler farklı olduğu için,benim beğendiğimi başkası beğenmez...ama Gülden'i sorarsan....Gülden gerçekten iyi bir falcı...morali iyi olması durumda...gerçekten şaşırtıcı şeyler söyler:)...Gülden'in isim bilme çabası yoktur,geçmiş üzerinde durmaz ..(bazen)...o ağırlıkta..anı ve geleceği yorumlar:)...bazende hiç tahmin etmediğin detaylar üzerinde durabilir...ayrıca kısa bakmaz..gelecek çıktı mı diye sorarsan....bazen bire bire aynısı yaşarsın....bazen de ...aaa...hiç olmadı dersin....fal işte!!
ben tavsiye ederim...beğenmeyebilirsin tabii...ama pişman olmasın bence...senin kararın:)
tanrım atıcam kendimi...bugun yol üstünde geçerken talin 'e baktırayım dedim ki falcımı belirledikten sonra bu hatayı yapmaman gerektiğini bir daha anladım...bir insan bu kdrmı kötü olur...birşey tutsun ya...salla ablam salla...birde akıl vermiyor mu? akıl istesem psikologa giderim...saçmaladı durdu...yok ben küçükken 2 kere ölümden dönmüşüm bilmem ne...bi git ya...25 tl...olguma kurban oliiim dedim yalan yok! bu ne yaa....
Enfalin reklamını yapıyor izlenimi bırakmak istemem. Ama hepsinden en tutarlı o söyledi. Geçmişden bahsetmedi şu andan ve yakın gelecekten, isimleri doğru bildi. sohbet gibi bişey oldu rahatladım onunla konuşurken. Belki onun söylediklerini duymaya ihtiyacım vardı. Bildiğim tarotçu yok maalesef, ben yeni yeni fal meraklısı oldum gittiklerimi de zaten bu siteden budum. Geleceği Allahtan başka kimse bilemez ve umarım Allahım sıkıntıdan kendimi falcılara attığım için beni affeder...
tarık uzun ince zapzayıf ve kelimsi ve kadınsı biri canım :) ay utandım adamcağızı ne çirkin tarih ettim :))
Bu Talinin hikaye çıkacagını anlamıstım ben zaten
Nasıl yanı yaaaa.dedıgın kısı Tarık degıllll,cok alemsınnnn..tarıgı gördüğünden eminmisin
Tarık kısa boylu,esmer olmayan zayıf sarısına yakın bır adam ,kadınsı da degılll ayrıca,kel de değilll
KK'nin tatlı kızları günaydın......
Tam da bugün, yılın son günü, 1000. sayfada iken bizler sanki bir asır devirmiş gibiyiz. Ne kadar büyük tesadüf 1000. sayfanın bugüne denk gelmesi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte önce sağlık, huzur ve bereket diliyorum aşkta ve parada. Gönlünüzün her istediği olmasa bile çoğu istediği olsun dilerim. Allah karşımıza bizi anlayan, değer veren ve yaptıklarımızın değerini bilen insanlar çıkartsın. HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....
ahanda 10000 nerde ıyı falcı yokkkkk
KK'nin tatlı kızları günaydın......
Tam da bugün, yılın son günü, 1000. sayfada iken bizler sanki bir asır devirmiş gibiyiz. Ne kadar büyük tesadüf 1000. sayfanın bugüne denk gelmesi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte önce sağlık, huzur ve bereket diliyorum aşkta ve parada. Gönlünüzün her istediği olmasa bile çoğu istediği olsun dilerim. Allah karşımıza bizi anlayan, değer veren ve yaptıklarımızın değerini bilen insanlar çıkartsın. HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?