Bana gönderebilir misiniz bu falcının nunarasını? TeşekkürlerUzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Tabi ki gonderiyorumBana gönderebilir misiniz bu falcının nunarasını? Teşekkürler
Merhaba bana da gönderebilir misiniz?Tabi ki gonderiyorum
Tabi ki :)Merhaba bana da gönderebilir misiniz?
Selam, bana da atabilir misin?:)Kaleca bende uzun süredir baktırıyorum o bir kişi dediğin kim yazabilir misin
Tabii :))Selam, bana da atabilir misin?:)
Nihal tamamen bende patladıYa şöyle ben Nihale çok öncede baktırmıştım ozaman söylediği şeyler çıkmadı, sonra burdan bir arkadaşın önerisiyle tekrar baktırdım evet oda herkes gibi anda söyledikleri başarılı yani hepsi bir detay yakalıyo ya o anki ruh halimize göre yorumluyolar düşüncelerimize bilemiyorum açıkcası değişiyo fal dediklerinde ben sevmiyorum ya Leylada da aynı şey oldu mesela değişmiş napıyım dedi ondan bişey diyemiyorum. Ama kötü değil herkes gibi.
memnun kaldınız mıOdabaşı camiinin orda çapa şehreminide sevda teyzeye giden var mı? Ben gittim ama size sormak istiyorum
Tabi ki yazarim, ben Nihal hanima bakim.yaptiriyorum arada, onun dısında kimseyi aramiyorum. Çünkü baya baya hüsrana ugradim fallar sonucunda umitlendiğim seyler patladi
Nihal bakıma da mi baslamisTabi ki yazarim, ben Nihal hanima bakim.yaptiriyorum arada, onun dısında kimseyi aramiyorum. Çünkü baya baya hüsrana ugradim fallar sonucunda umitlendiğim seyler patladi
Evet ama haftaya bir arkadaşımı götürücem o zaman daha iyi bir şey yazarım çünkü kimseye kefil olmak istemiyorum hepsinin tek derdi paramemnun kaldınız mı
hangi elif cnm...ucuz bakan mı pahalıya bakan mı :)telefonda bakan elifin tutturduğu zamanlar tarihler oldu mu hiç size? kadın nası biliyor şastım kaldım. bilmesine biliyor da gelecek çıkıyor mu acaba??. cıkmıyosa bilmesi önemsiz :/
merhaba poramor nasılsın? 250 tl olan. yani bildigi seyi yazsam suraya.. kütüğe gitmesi lazım o kadar diyorum... da..hangi elif cnm...ucuz bakan mı pahalıya bakan mı :)
Nasi yani ☺ ben gecen yil bu siteden falci diye aldim numarayi bakım yapmiyo muyduNihal bakıma da mi baslamis
evet o baya iyi bakıyo ben beklemedeyim aslında tekrar baktırabilirim..cunku kasım sonrası demsti spesifik bi zmn sölemedi..merhaba poramor nasılsın? 250 tl olan. yani bildigi seyi yazsam suraya.. kütüğe gitmesi lazım o kadar diyorum... da..
işte çıkmıyor fln demisler...cıksın ya ne güzel seyler söyledi lütfen cıksın
evet tarih sordukça yuvarlıyor demek ki söyletmiyorlar :)evet o baya iyi bakıyo ben beklemedeyim aslında tekrar baktırabilirim..cunku kasım sonrası demsti spesifik bi zmn sölemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?