İstanbul'da Fal - Falcılar

Hatlar karistiTabiki fal bakıyor sen benden almıştın buyuk ihtimal numasaui bakim diyince ben o malum işlemler var ya ona gitti kafam o yuzden şasirdim
Hee yok yok sevmiyormus oyle seyleri, önermiyor da o yuzden de tuttum ben onu aslında. Eveto donem iki uc kisiye soruyordum numaralari biri sizdiniz, tesekkurler

merhaba bana da gönderebilir misiniz

Kızlar Nihale baktıranlardan geleceği çıkanlar oldu mu? Ufak tefek detaylardan bahsetmiyorum baktırdığınız konu neyse onu tutturdu mu?

Kızlar Nihale baktıranlardan geleceği çıkanlar oldu mu? Ufak tefek detaylardan bahsetmiyorum baktırdığınız konu neyse onu tutturdu mu?
Hayır ben Mayıs ayında baktırmıştım çıkmadı. Anlık detaylarda herkes kadar

Bana mesaj atar mısınız kim olduğunu merak ettim

Bir iki senede bir giriyorum artik bu sayfaya.Son 15 sayfaya goz gezdirdim.Zevkine sikintidan 2 sene once sanirim Symbol de baktirmistim bir kadina.Ismini hatirlamiyorum bile.Size tek soyleyebilecegim ,pek ehemmiyet vermediginiz "su an" cok onemli.Dogru ise o an icin "ortak ", "sevgili", "arkadas" ,"yatirim" gibi konularda zaten su ankiyi bilmek yarinin nerdeyse tamamini bilmek.Is ortagin,calisanin,sevgilin serefsizin teki etc diyor ise zaten,buna endeksli olarak gelecekteki kazigi siz de o da gorebilir.Emin misiniz gercekten bu kisilerin "ani" bildigine?? Oyle olsa idi herkesin dunyasi tamami ile degisirdi zaten.Sana verilen doneleri de gelecege gore kullanamiyor isen zaten gerzeksin demektir.
Sanirim elle tutulur kimse yok.Su beyin cerrahisi ve fizik&fen dersleri veren ogretmen Arzu beni kirdi gecti.Saka mi bu yaaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…