Bana da numarasını atar mısınız memnun kaldınız mı acabaevet tarih sordukça yuvarlıyor demek ki söyletmiyorlar :)
Hatlar karistiNasi yani ☺ ben gecen yil bu siteden falci diye aldim numarayi bakım yapmiyo muydu
Hee yok yok sevmiyormus oyle seyleri, önermiyor da o yuzden de tuttum ben onu aslında. Eveto donem iki uc kisiye soruyordum numaralari biri sizdiniz, tesekkurlerHatlar karistiTabiki fal bakıyor sen benden almıştın buyuk ihtimal numasaui bakim diyince ben o malum işlemler var ya ona gitti kafam o yuzden şasirdim
işte yazdığım gibi su anı söylüyor çok iyi birsekilde de bize gelecek lazım. napıyım ben su anı :/. o yüzden oo süper diyemiyorum.Bana da numarasını atar mısınız memnun kaldınız mı acaba
gelecek cikar belki belli mi olurişte yazdığım gibi su anı söylüyor çok iyi birsekilde de bize gelecek lazım. napıyım ben su anı :/. o yüzden oo süper diyemiyorum.
insallah. olursa yazın bari..ben de yazarımgelecek cikar belki belli mi olur
merhaba bana da gönderebilir misinizUzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Tabiimerhaba bana da gönderebilir misiniz
Hayır ben Mayıs ayında baktırmıştım çıkmadı. Anlık detaylarda herkes kadarKızlar Nihale baktıranlardan geleceği çıkanlar oldu mu? Ufak tefek detaylardan bahsetmiyorum baktırdığınız konu neyse onu tutturdu mu?
Bana mesaj atar mısınız kim olduğunu merak ettimUzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Tabii atiyorumBana mesaj atar mısınız kim olduğunu merak ettim
Geysuya nerde baktırdın canım tellwe de değik sanırım oGeysu'ya anda iyi denmesine cok sasiriyorum, bende o kadar alakasizdi ki bir seyi bile bileemdi cok ilgnc. gelecek zaten tutmadi ama anda da bilememisti.
cnm facede mail adresi var ordan ulasiyosunGeysuya nerde baktırdın canım tellwe de değik sanırım o
Face deki adı da geysu dimicnm facede mail adresi var ordan ulasiyosun
evt cnmFace deki adı da geysu dimi
Bn ona 4 sene once baktirmistim Telwe'deydi o zaman ama o kadar alakasizdi ki fali benle hic olmamisti yaniGeysuya nerde baktırdın canım tellwe de değik sanırım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?