İstanbul'da Fal - Falcılar

Özür dileyerek sormak istiyorum yazdıklarından hiçbirşey anlamadım desem :)

Bn ona 4 sene once baktirmistim Telwe'deydi o zaman ama o kadar alakasizdi ki fali benle hic olmamisti yani
Ben de alakasız değilmiş ama söylediği zamanlar vs çok daha farklı ilerledi ama dediği şeyler oldu ama söylediğinden çok çok uzun süre mesela 1 2 yıl sonra oldu

Özür dileyerek sormak istiyorum yazdıklarından hiçbirşey anlamadım desem :)
Diyorum ki "anı bilmek"bile cok buyuk birsey.Ani bilmek ne demek?
-senin o anki problemini
-yasadigin iliski,ortaklik,aile,is artik ne icin gitti isen kafani kurcalayan ve veya merak ettigin soruyu
-buna bagli olarak senin disinda sordugun seyle ilgili kisilerin karakteri,psikolojisi,bakis acisi
-is durumu ise o anki rakiplerin,piyasa etc
-aile durumu ise o insanlarin niyeti,micazi,sana bakis acisi ......
Zaten SU ANLA ilgili durumlari sana soyleyebilen bir falci/medyum..neyse bulduysan zaten cok SANSLI demeksin.Su ani bilmek ilerisi icin sana zaten buyuk detaylar vermektif.Isin 80-90%i bitiyor.Senin de biraz beynin varsa bu su andaki verileri toplar yarini az cok hesaplayabilirsin.
Eger tabii bu bahsi gecen falcilar gercekten SU ANKI durumu biliyor ise.Ki sanmiyorum onu da.Bundan daha fazlasini bilmek zaten "kahinlige"girer.Tarih kitaplarinda bile saysan en fazla 2-3 kahinden bahsedilir insanlik tarihinde.Burda bahsi gecenlerin de onlardan biri oldugunu sanmiyorum
Su anki durumu nasil bilebilir?Bu ayri bir forum konusu olur esasen.3.goz acik? Yuksek altinci his? Astral travel? Shifting??Ooo burda okudum "ziyaretcìi/misafir"mi ne (sanirim yeni deyim)
Yabanci dilde claireaudiance ,clairvoyant?medium gibi deyimlerdir bunlar.Yani ses ,goruntu olarak mesaj alip iletenler.Eminim baska mesajcilar da vardir.
Gelecegi bilmek ise nerdeyse kahinlik dedik ya yani "prophecy".Cogunuzun burdaki beklentisi nerde ise prophecy.Prophecy baska kimler icin kullanilir?Prophet Mohammed kimdir?Peygamber Muhammed.S sayfalardaki falcilardan peygamberlik bekliyorsunuz.
Eger gercekten SU ANI bildi ise bu yazdiginiz kisiler gercekten cok sanslisiniz.Su anin sadece 10% unu bilmislerdir de o kadar ruhumuz ac & susuz gidiyoruz ki o 10%a bile atlayip 100%gibi dusunuyoruz.Yukarda belirttigim medyumluk yontemleri dogru ise ne oluyordur?O an icin senin enerjinin bagli oldugun yer,kisilere saniyelik ziyaretler ve kafasinda beliren /gordugu figur,insan,mekan birlestirip sana aktarma.Veya o kisilerin seslerini,sorunla ilgili konusmalari sana aktarma.Bunlar buyuk kabiliyet ve yetiler.
Baktim 10sene once uye olmusum.Her girisimde yeni trend falcilarin ismi degismis.5 sene once 5 falci arasindaki karsilastirmada olan isimlerin hicbiri,2 sene onceki ziyaretimde yok,simdi ise apayri isimler.
Yani su koskoca 10sene icinde bu forumda bile hicbir falci 10sene istikrar gosterememis.Yani bir donem agizdan agiza yayilip ,bir piyasa olusturup bir balon gibi sonmus.Zaten kelin ilaci olsa kendi basina surermis.Yaniiiii
Bir de son 10 sayfada okuduklarimdan biri soyle yazmis.....bilemedi,2 hafta demisti 3 hafta oldu cikmadi.Digeri de yazmis yaa bekle daha subat ayi bitmemis ki?Siz kimlerden neler bekliyor sunuz?neyin kafasi bu? Boyle yetili kisler buralarda gezmez zaten.Devlet ekranindan bile musterileri olur.
Siz su ani bilen kimse soyleyin bana,ben ona gideyim.Benim beklentilerim kucuk.Sonra size gercekten "su ani"biliyor mu soylerim....

İyide anı bilip burada aylar sonra çok farklı şeyler söyleyen falcılarla dolu burası. Üzerinede fikirler değişmiş, pandemi olmuş, kaza olmuş, hastalık olmuş vb gibi o yüzden anı bilmek hiçbirşeyi değiştirmiyo

Eger gercekten ani biliyor ise tabii ki......Yarini bilen merak etme buralarda 50 ye 500 e bakmaz.Millet Istanbul a Londra dan bile falci ve astrolog getirtiyor 500-1000pounda gurup olusturup en az 10 kisilik.....

Bence cok sacma bakis acisi, ani bilen gerelegi nasil bilebilir ki doneleri hesaplayip gelecegi tahmin edemezsin, fizik kimya degil ki bu belli doneler belli sonuclari ortaya cikarsin? en fazla bir hafta icinde bir kisi seni arayacak mi aramayacak mi onu bilebilirler eldeki degerlere bakip su an bir kisi seni dusunuyordur, seviyorsa bu sevgiyi goruyordur ona gore yorum yapar demek ki senle olmak istiyor, seviyor en fazla su zamana kadar arayacak diyebilir anda bildikleriyle. Bakarsin ertesi gun olur adam baska bir karar alir hayatinda, seni seviyor olmasina ragmen seni aramamaya karar verir atiyorum, yani cok yuksek gozuken olasilik gerceklesmez yani falcinin tahmin ettigi sonuc, o kisinin aramasi sonucu olmaz. Ayrica insanin hayatinda akla hayale gelmez seyler oluyor, su anda bilinmeyen seyler sonra ortaya cikiyor, kazalar oluyor veya mucizeler gerceklesiyor, bir anda firsatlar cikiyor hem senin hem cevrenin karari iradesi var. Kelebek etkisi denen bir sey var su anda biri karar veriyor belki senle cok alakasiz bir insan ama onun kararinin sonucu senin gelecegini etkiliyor. Bence su anla gelecegin pek alakasi yok o yuzden, gelecek hatta su an belli bile degil bizim icin belki de.

Eger gercekten ani biliyor ise tabii ki......Yarini bilen merak etme buralarda 50 ye 500 e bakmaz.Millet Istanbul a Londra dan bile falci ve astrolog getirtiyor 500-1000pounda gurup olusturup en az 10 kisilik.....

Bu konuda katiliyorum yani gelecegi bilen cok fazla kisi olmayabilir ama atiyorum komsunun biri fal bakar icine dogar senin onu ogrenmen gerekiyrodur yani bir vesileyle ogrenmis olursun, hic ummadigin bir kisi bilebilir ne olacagini yani. Benim inandigim sey gelecegi kimsenin genel ve surekli anlamda goremiyor olusu, gelecek zaman kavrami disinda bakildiginda bilinebiliyor biraz anlatmasi zor bunu yani biz insanlar olarak dunya zamaninda yasarken bize gore gelecek var ama diger boyutlarda, dunya ustu yerlerde , yaratici katinda yani gelecek veya zaman diye bir sey de yok. Fali cikanlar da belirli zamanlarda zaman boyutlarina gidip gelenler, Bunu insan yapamadigi icin de varliklarla bunu yapiyolar. Yani onlar bu boyutlarda gitmiyor varliklar gidip geliyor, yabancilar da spirit guides diyorlar bizim cin dedigimize. Bunlar iste ne kadar gidip gelebiliyorlar bu boyutlar arasi, soylediklerine ne kadar inanilabilir burasi karisik, bazen yanlis seyler ogrendikleri gibi bazen bilerek yaniltici olabiliyorlarmis. Bazi falcilar gecmiste olmus seyleri gelecek diye anlatirlar mesela, karistirirlar yani

Binlerce dolara bakan dunyaca unlu falci bilemezken cok alakasiz bir insan ucuz bir parayla bir seferlik denk gelip bilebiliyor, bence bu senin ogrenmenin istenmesiyle alakali, yani ogrenmen hayrinaysa bir vesileyle ogreniyorsun degilse en iyisine baktir bilemiyorlar.

Son düzenleme:
Sunu anlatamadim sanirim."su ani bilen" dedigin falcinin soylediklerine gore "olacaklari"tahmin edecek kisi sensin/musteri,falci degil.Yukarda belirttigin kelebek etkisinin onemini biliyorsan eger, zaten "yarini"soyleyecek falci aramak gereksiz.Onlar yok cunku bir suru macro faktor var gelecegi etkileyen.

Evet ben de falcilara hep ani bilsinler diye gidyorum gelecek tahminleri de bir kulagimdan girer, aklimin kosesinde kalir ama cikmayacak gozuyle bakarim cunku kimse gelecegi bilemiyor. Bazen cok nadir 1-2 sey tahmin eden oluyor ama detayli senaryo yazanlarinki cikmadi simdiye kadar zaten cikmasi da mumkun degil. Gelecegi gorebilen iste boyut degistirebilen varliklar ve bu varliklarin guvenilir olmalariyla alakali, esas bunlar bulunmuyor bana kalirsa veya o boyut degistirmeyi de kisa aralikli olarak yapabiliyorlar belki de 1-2 gun veya hafta gibi. Zaman makinesiyle ilgili bir sey okumustum mesela teknik olarak gecmise gitmenin mumkun gelecege gitmenin imkansiz oldugundan bahsediyordu, tabi her ikisi de teknik olarak imkansiz ama gelecek daha imkansiz oluyor. Belki bu durum bu boyut degistiren varliklar icin de gecerlidir, belki gecmisi cok iyi bilmelerinin sebebi gecmis zamanlarin boyutlarinda daha oteye gidebilmelerindendir.

Kelebek etkisi dedigim olayda sonucta su anda belli olmayan durumlarin gelecekte olmasina sebep oluyor ama boyut degistiren varlik zaten kelebek etkisiyle gerceklesmis gelecek boyutuna gidip geldigi icin o etkinin sonucunu gormus oluyor. Cok cok karisik tabi hem anlamasi hem anlatmasi, zaman ve gelecek kavramlari bizim algimizdan cok daha genis, uzay zamanda butun zamanlar birbirine karismis bir "andir" aslinda hepsi yani gelecek-gecmis ve su an birbirinin sonucu sebebi gibidir. Yaratici katinda da bu sekildedir dini inanci ve kader inanci olan bir kisi icin soyluyorum bu kismi.

Katiliyorum kesinlikle.Dini ve kader inanci hakkinda birsey soyleyemeyecegim.Cok derine iner mevzu.Ama katiliyorum

benim burda gordugum su, insanlar defalarca sayısız fal baktırıyor. çıkanlar gelip falım çıktı yazmıyor. çıkmayanlar da hayat boş, yazık o paralara hiçbirşey gerçek değil vs. tavrında nasihat veriyor. çıkana fal çıkıyor ama...akıllarına gelmiyor yazmak, neden yazmıyorlar ağlama duvarı mı burası?

insanlarda bilen falcı buldum benden başkası bulmasın kıskançlığı olabilir. veya paylaşmak istemiyor olabilir. insanın doğasında var yani bu. bilinmeyeni bilene asırı merak.
Ya bende öyle olmuyoda şöyle birşey oluyodu eskiden mesela iyi diyorsun öneriyorsun enerjisi temiz oluyo sonra birden müşteri yoğunluğu olunca hemen egoya kapılıyolar ve o insanın artık enerjisi kirleniyor ve bakamıyor. Benim önerdiğim bi çok falcıda bu oldu bide biliyorsun çıkmış daha önce sana yada bi detay çıkıyo sonra baktırıyo birileri çok kötüydü diyince inancında gidiyo biraz inanmaklada ilgili çünkü. Mesela ben Elifi önermiştim birkaç kişi bunu bilemedi nasıl olur falan dedi bende açıkcası güvenim gitti bişeyde eminliğim %80 ben öyle düşünmüyorum deyince tamamen kopuyorsun yani o yüzden benim beklediğim bir kişi var çoğunu eledim zaten olumsuz konuşanlarıda eledim neden daha 4ay önceye kadar virüstü vaatleriniz vardı madem değişiyor niye ya beklentiye sokup yada kötü yorumlarla insanları etkiliyosunuz yapmayın bu işi vebal sonuçta.
O yüzden ben çok saf temiz kalpten inanmadığım sürece çıkmadığı sürece önermeme kararı aldım. Enerjisini sevdiğim 1-2kişi var okadar zaten diğerleride bilemiyo geleceği madem öyle olumlu şeyler duyayım yani beklenti ve vaatler değilde temenniler.
O yüzden baktırdığım falların hepsi birbirinden farklıydı illaki biri çıkacak:) onuda sizin için söylerim. Çünkü bende herkes farklı konuştu

Ben hep çıktı/çıkmadı diye yazıyorum, ama ne zaman birinin falı çıktı desem birileri deneyip ay bunu mu beğendiniz tarzında yorum yapıyor. Kendimden şüphe etmeye başlıyorum
Burada özelde de sohbetlerde hep bu durum oluyor ki. Ona çıkan bana çıkmıyor, bana çıkan ona çıkmıyor; bu sefer emin olup yazamıyoruz. Para ile bakımlar yapılıyor yazık günah yani. Neticede hem bunalımda hem para kaybı yaşayacak. Bu tarz cekinceler de var.

eşinizle şubatta barıştınız mı? çıktı mı falı merak ettim

unutmuşum hemen güncellemek isterim: ÇIKMADI arkadaşlar.. arzunun zaten enerjisini de sevmemiştim. bir cümle edip gülmeye başlamıştı ve o dediği şey de benim sürekli düşündüğüm bir durumdu zaten öyle bir şeyin olmadığını da gözlerimle gördüm. ayrıca bana 4 yıl sonra olacak bir şeyden bahsetmişti. 4 YIL??? 4 yıl sonra unutmazsam yazarım arzuyu :) ama dediğimin arkasındayım: palavracı.

havine de baktırmıştım iki ay önce. havin çok uçuk bir gelecek vermemişti. ama anlığı bende çok iyiydi. dediği şey de çıkınca ikinci defa baktırmıştım. çok gelecek yorumu olmadı ama bir durumla ilgili ay vermişti o çıkarsa çıkmazsa yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…