İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bana bu kadınlar kahvesi Leyla ile ilgili çıktı diyen biri varsa yazabilirmi?

Leyla hanıma ben de baktırdım, işimle ilgili yaşadığım anlık durumu nokta atışıyla bildi. Yanımızda mıydı acaba dedim.
Özel durumla ilgili olarak da söylediği bir şey var.,bakalım ne olacak. Yalnız, bahsettiği durumları azbuçuk biliyordum, özel anlamda.. Zaman vermedi ama benim için zaman vermesi önemli değildi zsten. Dediği şey olursa yazarım. Gelecek için söylenen şerleri önemsiyorum ben

arkadaslar uzun süredir fal batirmiyorum, kendimle alakali degil ama cok merak ettigim biriyle alakali bir meseleyi danismak istiyorum acikcasi. bir kac sayfa okudum arzu , zeynep adinda kisiler önerilmis. tam olarak nereden ulasabilirim acaba ? bana gönderirseniz cok sevinirim. sabah sabah fal baktirasim tuttu :))

Valla falim cikinca kendi adima soyliyim ilk buraya yaziyorum :)) Ama cikmiyor maalesef

Havin fena degil gercekten, uzun da bakiyor ama gelecek soylemiyor soyledigi de cok olasilik uzerine cunku Tarot bakiyor kartlara gore yorumluyor. Anlikta bende cok iyi bildigi seyler oldugu gibi cok alakasiz, anda bildigim dogru olmayan seyler de oldu ve hayir dedigimde once beni dinle diye susturdu ben anlatayim diye kivirdi bir tek o kismini sevmemistim.

aynen olasılıklı söylüyor, gelecek diye kastettiğim günler içinde belli olacak bir durumdu ve aynı dediği gibi oldu. ama onun haricinde uzak bir şey söylemedi. geçmişi ve bir kişiyle bağlantımı inanılmaz iyi derecede bilmişti. anlık durumlar için denenebilir biri bence en azından çok yanıltıcı değil.. beni de sürekli susturmuştu. en son soru kısmında, bir şeyi sordum, ben sana söyledim ya en başta demişti, azarlanmıştım hatta

Evet ama kibar sekilde yapiyor en azindan cok batmiyor o yuzden yine de insan hayir oyle degil veya evet diyebilmeli bence falda, tabii soylediklerine dogru degil denmesi hosuna gitmiyordur o ayri. Pisman olmamistim neden baktirdim dememistim, iyi bakti sayilir ama bir daha baktiracak kadar da iyi blmadim acikcasi.

bir durumla ilgili özellikle bekle dedi ve vade tarzı bir şey söyledi. eğer o çıkarsa buraya da yazarım ve yine giderim.. ama aynen bende pişman olmadım açıkçası bir de en önemlisi ağırlık vermedi bana. bazılarına baktırınca üstüme çok ağırlık çöküyor. havin; evet, doğru, ben dedim, hayır benim dediğim durum gibi vs vs türünde inatlaşsa da yine de iyiydi :) bakalım artık

Evet ben de ona dikkat ediyorum , hatta bazi falcilar modunu bile yukseltiyor. Mesela telde bakan Elif benim modumu yukseltmisti enerjisi iyiydi, Havin de agirlik yapmadi guzel bakti, telde bakan Hazal da oyle enerjisi iyi gelmisti onun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…