ben zaten iki defa baktırdım telefonda.. ilki arzuydu... aman aman :) ikincisi de havindi. elif dediğiniz 57 ile mi bitiyor sonu?Evet ben de ona dikkat ediyorum , hatta bazi falcilar modunu bile yukseltiyor. Mesela telde bakan Elif benim modumu yukseltmisti enerjisi iyiydi, Havin de agirlik yapmadi guzel bakti, telde bakan Hazal da oyle enerjisi iyi gelmisti onun da.
Evet Elif 57 ile bitiyor. Elif'e ben baktirdiktan sonra kesin tekrar baktiririm demistim ama tarih verip bugune kadar olacak dedigi hic bir sey olmadi maalesef. Anlik ve gecmis muthisti bende, anlik durumda merak ettigim ozel bir sey olursa yine baktiririm sanirim ama fiyati biraz yuksek o yuzden her anlik durumu ogrenmek icin baktirmam.ben zaten iki defa baktırdım telefonda.. ilki arzuydu... aman aman :) ikincisi de havindi. elif dediğiniz 57 ile mi bitiyor sonu?
yarisini godner ucretinin bence begenmediysen gonderme tamamini. Sasirdim cunku burada beyin mi okuyor acaba diye suphelenecek kadar detay bildi diyenler olmustu Arzu icin. Bir de herkese buyu var diyor galiba, kadin buyu bozma parasi toplamaya calisiyor bence guvenilmez hic bulasmamak lazim.merhabalar az önce yazmistim, havin ile arzu hanim arasinda kaldim ama havinden cevap gelmeyince arzyla deneyeym dedim sansimi. hic begenmedim bosa cöpe giden bir para. sifir detay. yani falin 15 dakikasi zaten isminde bu harf var milar ile gecti sordugum kisinin. var yok diye diye artik isimler yabanci zaten dedim artik uzamasin diye bu kelimelik oyunu.
sonra ne dedi dersiniz bu kiside büyü var... biz bozuyoruz :) saka gibi gercekten. bütün falda ben konustum azicik detay versin diye. konusmalarima cevap verdi , isim tahmini , harf arayisi, kiside buyu var. haber ver ücret icin konusalim ve kapanis. cöpe giden bir 100 lira.
Havin ile deneyecegim sansimi
valla ben ilk ücreti gonderdim ya keske dediginiz gibi yapsaydim. hic munakasa yasamayayim diye teli kapatmak istedim ama hic helalde etmiyorum. bakar kendince begenmem helali hos olsun derim yoksa. bende yorumlara istinaden denemek istedim, aslinda cok arastirmadim son 10´15 sayfayi okuyarak karar verdim yoksa ilk Havin e yazmistim ama gec dönus yapti. yine de deneyecegim havin i cunku hic fal baktirmamis gibi oldum. nasil arzu icin detay bildi dediler sasiriyorum, o kadar kötüydü ki uzun süredir fal baktirmiyorum, hayatimda bu kadar kötüsünü görmemistim- on dakikada kurdugu uc cümle icin o da büyü reklami , para ödemis gibi hissediyorum. ben konustum biraz hani belki tutar bir yerinden diye :)) yani bencede öyledir falan dedi. detay yok konusmaya tenezzül yok, büyü var bence bozulmasi gerek ücret ne kadar verebilirsen dedigi an bende film koptu zatenyarisini godner ucretinin bence begenmediysen gonderme tamamini. Sasirdim cunku burada beyin mi okuyor acaba diye suphelenecek kadar detay bildi diyenler olmustu Arzu icin. Bir de herkese buyu var diyor galiba, kadin buyu bozma parasi toplamaya calisiyor bence guvenilmez hic bulasmamak lazim.
Havin'le ilgili eski postlar var konusulmustu aslinda, Arzu icin de dolandirici ve uzak durun yazilmisti daha onceki konularda. Havin en azindan durust bir falci oyle buyu var falan demiyor, sanssizlik olmus Arzu'yu secmen.
ya iste ondan guvenip bende cikti git sen de baktir demeye cesaret olmuyor. Bunlarin iyi bi anı var ona denk gelirsen...valla ben ilk ücreti gonderdim ya keske dediginiz gibi yapsaydim. hic munakasa yasamayayim diye teli kapatmak istedim ama hic helalde etmiyorum. bakar kendince begenmem helali hos olsun derim yoksa. bende yorumlara istinaden denemek istedim, aslinda cok arastirmadim son 10´15 sayfayi okuyarak karar verdim yoksa ilk Havin e yazmistim ama gec dönus yapti. yine de deneyecegim havin i cunku hic fal baktirmamis gibi oldum. nasil arzu icin detay bildi dediler sasiriyorum, o kadar kötüydü ki uzun süredir fal baktirmiyorum, hayatimda bu kadar kötüsünü görmemistim- on dakikada kurdugu uc cümle icin o da büyü reklami , para ödemis gibi hissediyorum. ben konustum biraz hani belki tutar bir yerinden diye :)) yani bencede öyledir falan dedi. detay yok konusmaya tenezzül yok, büyü var bence bozulmasi gerek ücret ne kadar verebilirsen dedigi an bende film koptu zatenokuyan arkadaslarin dikkatine, hic paranizi cöpe atmayin büyü reklam gününe mi denk gelirsiniz yokta keyfi detay verme gününe mi belli olmaz. havine baktirayim onuda yazarim
valla ben ilk ücreti gonderdim ya keske dediginiz gibi yapsaydim. hic munakasa yasamayayim diye teli kapatmak istedim ama hic helalde etmiyorum. bakar kendince begenmem helali hos olsun derim yoksa. bende yorumlara istinaden denemek istedim, aslinda cok arastirmadim son 10´15 sayfayi okuyarak karar verdim yoksa ilk Havin e yazmistim ama gec dönus yapti. yine de deneyecegim havin i cunku hic fal baktirmamis gibi oldum. nasil arzu icin detay bildi dediler sasiriyorum, o kadar kötüydü ki uzun süredir fal baktirmiyorum, hayatimda bu kadar kötüsünü görmemistim- on dakikada kurdugu uc cümle icin o da büyü reklami , para ödemis gibi hissediyorum. ben konustum biraz hani belki tutar bir yerinden diye :)) yani bencede öyledir falan dedi. detay yok konusmaya tenezzül yok, büyü var bence bozulmasi gerek ücret ne kadar verebilirsen dedigi an bende film koptu zatenokuyan arkadaslarin dikkatine, hic paranizi cöpe atmayin büyü reklam gününe mi denk gelirsiniz yokta keyfi detay verme gününe mi belli olmaz. havine baktirayim onuda yazarim
kesinlikle katiliyorum, biri memnun kaldiysa söylemiyor sonrasinda bu sebepten sanirim cunku arzu icin yazilanlar ile benim falimi dinleseniz bir baskasi mi bakiyor derdiniz öyle bos bir faldi. bir de Havin i deneyelim bakalim en azindan aklimda kalmamis olurya iste ondan guvenip bende cikti git sen de baktir demeye cesaret olmuyor. Bunlarin iyi bi anı var ona denk gelirsen...
‘iyi an’larinda degilseler bakmasinlar o zaman.. su falcilardaki ego kimse de olmuyor ya... her insanin durumu farkli bazisi eglence icin baktiriyor bazisi da gercekten umut ediyor ve bekliyor. Ya da iyi anlarinda degilseler eger bakamiyorlarsa iade yapsinlar kimse parayi da copten bulmuyor. O yuzden ben kabullenemiyorum bu ‘iyi an’ meselesini.ya iste ondan guvenip bende cikti git sen de baktir demeye cesaret olmuyor. Bunlarin iyi bi anı var ona denk gelirsen...
Mesela ben nihalden memnun kalmistim, yazdim deneyen oldu begenmeyen oldu; sonrasinda üzüldüm. Insanlar para veriyor sonra kesin ana konular cikani, tarihi ile bileni yazacagim diye kendime söz verdim ama burada yapilan bazi tavsiyeler de işe yarıyor. Falcilarin yasadigi enerji alani bi degisik. Denge beklememek lazim.kesinlikle katiliyorum, biri memnun kaldiysa söylemiyor sonrasinda bu sebepten sanirim cunku arzu icin yazilanlar ile benim falimi dinleseniz bir baskasi mi bakiyor derdiniz öyle bos bir faldi. bir de Havin i deneyelim bakalim en azindan aklimda kalmamis olur
simdi beklemedeyim havini arayacak birazdan beni. bakalim umarim memnun kalirim. bende almanyadayim ayni almanca muhabbeti banada yapti , nlp uzmaniyim falan girdi oralardan zaten onun üstünden yorumlicam uzmanlik alanim o bes alti birbirinden bagimsiz teknik cümleler vs. ablacim ne uzatiyorsun, nlp diyorsun iki dakika sonra isminde e varmi yoksa n var mi hmmm yirmi tahminimden sonra ismi bunla bitiyor derken on dk abartmiyorum öyle gecti. en son dedim ki isimler yabanci, kasma yani ordan tutmayacagi belliBana hic buyu vs bahsetmemisti. Ama tamamen bos bir fal olmustu zaten cikmadi. Bende beyin okuyor falan denince merak edip denemistim. Yetenek midir degil midir bilemem ama benim dusuncemi bana soylemisti. Bu acidan farkli sadece. Ama asiri kaba ve surekli guluyor, ustelik size de kendisinden bahsettiyse yanlis kullandigi kavramlar da var. bir ara bana almanca konusmaya baslamisti.. daha once de yazmistim eger bana baktigi gibi bakiyorsa asla takilmamasi gereken faldir diye, size de sanirim bana baktigi gibi bakmis :) tabi bakmakta denemez ya ona neyse. Gulun gecin ben oyle yapmistim :)
havin icin de begeneni oldugu kadar begenmeyeni de var, ama ben memnun kalmistim. Umarim sizde kalirsiniz.
arzu bana da büyü var ama sende bunu çözdurecek para yok ezan dinle, bakara suresi dinle dedi. Isim bulma kısmında ben de sıkıldım ama bakim ilerledikce konsantre arttikca konusmaya basladi araya kendini anlatma fasli girdi geri bakima döndü. Fali cikarsa yazarim ama bi daha baktirmadim. Havin tarot yorumluyor denilince havine baktirmadim‘iyi an’larinda degilseler bakmasinlar o zaman.. su falcilardaki ego kimse de olmuyor ya... her insanin durumu farkli bazisi eglence icin baktiriyor bazisi da gercekten umut ediyor ve bekliyor. Ya da iyi anlarinda degilseler eger bakamiyorlarsa iade yapsinlar kimse parayi da copten bulmuyor. O yuzden ben kabullenemiyorum bu ‘iyi an’ meselesini.
sizin ne sucunuz var canim, hic üzülmeyin bende memnun kalsam yazarim . kisiler kendi tecrübelerini yaziyor karar yine baktiranin. ha memnun kalmayanda böyle detaylica yazsin ki artik baktiranin bilecegi is para verip vermemek. bazi falcilar cok iyi oluyor gercekten ama herkesle enerjisi tutmayabiliyor o anlasilabilir bisey artik sans meselesiMesela ben nihalden memnun kalmistim, yazdim deneyen oldu begenmeyen oldu; sonrasinda üzüldüm. Insanlar para veriyor sonra kesin ana konular cikani, tarihi ile bileni yazacagim diye kendime söz verdim ama burada yapilan bazi tavsiyeler de işe yarıyor. Falcilarin yasadigi enerji alani bi degisik. Denge beklememek lazim.
havin benden kahve istedi acaba ayni kisiden mi bahsediyoruzarzu bana da büyü var ama sende bunu çözdurecek para yok ezan dinle, bakara suresi dinle dedi. Isim bulma kısmında ben de sıkıldım ama bakim ilerledikce konsantre arttikca konusmaya basladi araya kendini anlatma fasli girdi geri bakima döndü. Fali cikarsa yazarim ama bi daha baktirmadim. Havin tarot yorumluyor denilince havine baktirmadim
bende artık detay falan vermeye başlamıştım bi şeyler desin yeter ki sallasın diye :) çok şaşırmıştım hatta ilk baktırdığım an yazmıştım buraya eğer bana baktığı gibi bakıyorsa takılmaması gerekendir diye. çünkü konuşulmuştu ve baya bildiği bahsedilmişti. bende çerezlik bir şey bile dememişti. yalnız değilsiniz bende aynı şekilde yorum aldımsimdi beklemedeyim havini arayacak birazdan beni. bakalim umarim memnun kalirim. bende almanyadayim ayni almanca muhabbeti banada yapti , nlp uzmaniyim falan girdi oralardan zaten onun üstünden yorumlicam uzmanlik alanim o bes alti birbirinden bagimsiz teknik cümleler vs. ablacim ne uzatiyorsun, nlp diyorsun iki dakika sonra isminde e varmi yoksa n var mi hmmm yirmi tahminimden sonra ismi bunla bitiyor derken on dk abartmiyorum öyle gecti. en son dedim ki isimler yabanci, kasma yani ordan tutmayacagi bellitelepati kurmaya caisiyorum dedi hala ön yargili yaklasmadim ama isi büyüye getirince falci bütün olayi bitiriyor kafamdaki. bir ufak nokta atisi mi olmaz yahu. madem para koparma derdindesin sözüne itimat edebilecegim bir detay ver sasirt diyesim geldi. para koparma isini hakkiyla yap bari sordugum soru spesifik ve tamamen aile bireyi ile alakali olduugu icin bana bisey bulamadi muhtemelen. arzu da böyle patladi iste
bende kahve göndermiştim. o kart çekiyor.havin benden kahve istedi acaba ayni kisiden mi bahsediyoruz
Burada havin cok yazildi ben de baktiracaktim tarot yorumluyor deyince durdum ama soyle bi durum var bunlarin bazisi icin tarot, kahve, su arac... 50_100_150 kafadan attiklari rakam da hikaye. Biseye konsantre olup döktugu kadar döküyor, o an enerji kanallarina giris olup iste enerji uyumu denen alana girmeleri gerek canlari istese 50 lik falda da konusuyorlar 250 lik falda da... Tarot okumaya calisan acemidir ama arkadaslarin anlattığına gore havin ani gecmisi yakaliyor. Simdi burada cok fal baktirip gurme olanlar anı dinlemekten sıkılıyor zaten bilen falci veya medyum tak tak seri konusurken arada sana atis noktasi veriyor havinin ters cikislarini duydugumdan baktirmadim kafam goturmez benim falciysan da sen de ayarini bil. Baba Vanga kadar mutevazi ol canimi ye.havin benden kahve istedi acaba ayni kisiden mi bahsediyoruz
ah ah cok kötüydü cok yazik giden paraya vallahibende artık detay falan vermeye başlamıştım bi şeyler desin yeter ki sallasın diye :) çok şaşırmıştım hatta ilk baktırdığım an yazmıştım buraya eğer bana baktığı gibi bakıyorsa takılmaması gerekendir diye. çünkü konuşulmuştu ve baya bildiği bahsedilmişti. bende çerezlik bir şey bile dememişti. yalnız değilsiniz bende aynı şekilde yorum aldım
para verip azar isitmekte iyiymisBurada havin cok yazildi ben de baktiracaktim tarot yorumluyor deyince durdum ama soyle bi durum var bunlarin bazisi icin tarot, kahve, su arac... 50_100_150 kafadan attiklari rakam da hikaye. Biseye konsantre olup döktugu kadar döküyor, o an enerji kanallarina giris olup iste enerji uyumu denen alana girmeleri gerek canlari istese 50 lik falda da konusuyorlar 250 lik falda da... Tarot okumaya calisan acemidir ama arkadaslarin anlattığına gore havin ani gecmisi yakaliyor. Simdi burada cok fal baktirip gurme olanlar anı dinlemekten sıkılıyor zaten bilen falci veya medyum tak tak seri konusurken arada sana atis noktasi veriyor havinin ters cikislarini duydugumdan baktirmadim kafam goturmez benim falciysan da sen de ayarini bil. Baba Vanga kadar mutevazi ol canimi ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?