- 13 Mayıs 2019
- 410
- 632
- 103
Denemedim bazi arkadaslar ters cikislari var deyince... Iyi de baksa kafam tersligi göturmuyor, az cok tutturan var ki zaten. Yoksa deneyecektimcnm havin kahve tarot beraber bakiyopembegul1988
bana oyle gelmemisti ama tabi herkesn gorusu farkliDenemedim bazi arkadaslar ters cikislari var deyince... Iyi de baksa kafam tersligi göturmuyor, az cok tutturan var ki zaten. Yoksa deneyecektim
Ben de bu duruma kızıyorum inanın bana..ücret ödüyorsunız, nihayetinde hizmet alacaksınız, ama randevusuna sadık olmayan mı dersiniz.,kızan ve azarlayan mı.?zaten yine ara vereceğim baktırmaya.. İnsanı sıkıyor bu durumlar ve başkasının yerine utanmıyorsunuzDenemedim bazi arkadaslar ters cikislari var deyince... Iyi de baksa kafam tersligi göturmuyor, az cok tutturan var ki zaten. Yoksa deneyecektim
Pardon utanıyorsunuzBen de bu duruma kızıyorum inanın bana..ücret ödüyorsunız, nihayetinde hizmet alacaksınız, ama randevusuna sadık olmayan mı dersiniz.,kızan ve azarlayan mı.?zaten yine ara vereceğim baktırmaya.. İnsanı sıkıyor bu durumlar ve başkasının yerine utanmıyorsunuz
Havin hem kahve hem tarot bakiyor, ben kahve fotografi da gonderdim ama tarot bakmasini istemistim. kahve baktirana da soru sordugunda tarot kartlarindan secerek cevapliyormus yani Tarot mutlaka bakiyor faldahavin benden kahve istedi acaba ayni kisiden mi bahsediyoruz
Havin falda seni konusturmuyor, tutmayan yerleri soyleyince susturuyor ama ters biri degil yani bozulmuyorsun sempatik bir sekilde yapiyor bence Havin'e baktirabilirsin enerjisi ve tavri kotu degil aksina samimi biriDenemedim bazi arkadaslar ters cikislari var deyince... Iyi de baksa kafam tersligi göturmuyor, az cok tutturan var ki zaten. Yoksa deneyecektim
Dogrudur bilemedim ki. Baktırdıklarımız bir ciksin da. Bugun Leyla ya baktirdim, sakin dingin bir hanimdi. Belki o ara Havin e baktiranlar da yorum yazar. Ilerde dusunuruz tesekkur ederim.Havin falda seni konusturmuyor, tutmayan yerleri soyleyince susturuyor ama ters biri degil yani bozulmuyorsun sempatik bir sekilde yapiyor bence Havin'e baktirabilirsin enerjisi ve tavri kotu degil aksina samimi biri
Ilginc cunku baska biri baktirmisti hic begenmemis taratolojiyi, herkese farkli insanlarin cikmasi garip hele ki senin baktirmadigin falci kalmamisti onca falcidan onu begeniyorsun bir baskasina hic bilemiyor cok genel yorumluyor falan.Arkadaş lar, şu an baktım Tüm falcılar la konuşmalarıma, en iddialı konuşan ve dedikleri çıkan tek bir iki kişi var. Ama birkez daha önerdim tekrar diyorum instagramda Taratoloji ye baktırın.
hem tek konuda ilerlemedi hemde nokta atışı yaptı, hemde dediklerini yaşadım
aslında insta falcılarını sevmem ama bu başka. Geçen önerdiğimde baktıranlar varsa, deneyimlerinizi yazın lütfen.
Veee İLKERRR ilkere baktıran varmııı??
Evet terslemiyor zaten veya kotu hissetmiyor insan, saka yolu ama insanin agzina tikaniyor soylediklerini yani o fal bakarken araya girilmesini istemiyor:)) Ben de araya girmeyi seviyorum yani bilemediyse hayir oyle degil diyebilmeli insan karsilikli. Bende gelecek cok vade vermemisti ama sordugum seye olumlu veya olumsuz seklinde cevaplar verdi, detayli veya kendiliginde bir ongorusu olmamisti , anlik kucuk detaylarda da yanildigi oldu bende her soyledigi dogru degildi ama bildiklei de atilip tutulmayacak seyler gercekten.Havine baktirdim simdi, yarim saat sürdü fali
Valla cok nokta atislari oldu beni sasirtan yalan diyemicem. sadece benimle alakali degil cevremdeki kisilerle alakali da nokta atislari yapti. özellikle sordugum kisilerin fotograflarina bakarak yorumladi ve karakter analizi hakikaten baya iyiydi. cikan kartlari da yorumlarken gösterdi sordugum soruyla alakali detaylandirmak acisindan. tam düsündügüm gibi yorumladi ozellikle merak ettigim konuyu kafamda oturmus oldu. o konuyla alakali vade verdi bakalim vadeye daha var , hatta baya uzun süre var, ama o is gercekten uc bes haftada sonuclanacak bisey degildi o yüzden vadesi tutarli idi. bakalim ozellikle tutarsa onuda yazarim. verilen paraya degen bir fal oldugunu söyleyebilirim. yani beni cok tatmin etti. cok ciddi atarak tuttaramayacagi seyleri bildigi parasina degen bir fal oldu gercekten cok memnun kaldim keske kendisine baktirmis olsaydim bugün sadece.
öyle azarlar gibi bir konusma tarzida yok terler falan yazinca birileri bende gerildim ama gayet normal bir uslupta olmasi gerektigi gibiydi
yani ben memnun kaldim vadesini bilemeyecegim , insallah gelecek icin söyledikleride cikar . cikmazsa yine yazarim ::)))
evet evet kesinlikle. ben vade vermez diyordum yorumlara bakınca öyle düsündüm ama bana net aylar söyledi sordugum soruyla ilgili. o soruya cok takılmıstım cıkan kartları ondan gösterdi. ama tarota geçmeden önce kahve de falan sizinde dediğiniz gibi ufak kücük detaylarda yanılmalar oldu. Ancak bildiği detaylar cok ciddi detaylardı, nokta atısları cok yüksek oldugu icin o kücük seylere bende takılmadım. Genel olarak bakıs tarzını beğendim cünkü sormadığım meseleler ile ilgili de detayları ve söyledikleri doğruydu. Onlarda aradan cıkmıs gibi olunca beni tatmin etti. Umarım verdiği tarihte tutar. Evet falda konusturmuyor gerçekten, sevmiyor anladıgım kadarıyla araya girilmesini ama bende sizin gibi ufak detayları düzelterek ilerlemek istiyorum. O açıdan biraz susmak durumunda kalsam da genel olarak beklentimi karsıladıEvet terslemiyor zaten veya kotu hissetmiyor insan, saka yolu ama insanin agzina tikaniyor soylediklerini yani o fal bakarken araya girilmesini istemiyor:)) Ben de araya girmeyi seviyorum yani bilemediyse hayir oyle degil diyebilmeli insan karsilikli. Bende gelecek cok vade vermemisti ama sordugum seye olumlu veya olumsuz seklinde cevaplar verdi, detayli veya kendiliginde bir ongorusu olmamisti , anlik kucuk detaylarda da yanildigi oldu bende her soyledigi dogru degildi ama bildiklei de atilip tutulmayacak seyler gercekten.
geysu tellwe yaz cnmKızlar geysu yu facebookta nasıl bulucam anı biliyor bence de baktım tellwe de tamamen yok face de bisürü geysu var
Havin şöyle anlatmıştım daha öncede buradaki birçok kişiye ben buraya girdiğini biliyorum ama bilme konusunda hakkını yiyeceğim biri değil. Genele baktığımda burada anı biliyo dediğim herkes bana benim düşüncelerimi bildiğim şeyleri tekrarla dı birtek Havin çok şaşırttı beni oda neden bir arkadaşım ses kaydını attı ve o kişilerin kıza söylediği şeyleri tektek eksiksiz anlatmış bu an ona takılmıyorum. Bende çok farklıydı hiç düşünediğim hiç hayal edemeyeceğim öyle şeyler söylediki hala bile neydi bu ya diyorum yani pek inanılası şeyler değil reel bir durum değil film senaryosu gibi bişeydi o yüzden ancak sonuca göre yorum yapabilirim :) Ama gelecek için arkadaşıma dediği şey çıkmadı yani oda gelecekte iyi değil.evet evet kesinlikle. ben vade vermez diyordum yorumlara bakınca öyle düsündüm ama bana net aylar söyledi sordugum soruyla ilgili. o soruya cok takılmıstım cıkan kartları ondan gösterdi. ama tarota geçmeden önce kahve de falan sizinde dediğiniz gibi ufak kücük detaylarda yanılmalar oldu. Ancak bildiği detaylar cok ciddi detaylardı, nokta atısları cok yüksek oldugu icin o kücük seylere bende takılmadım. Genel olarak bakıs tarzını beğendim cünkü sormadığım meseleler ile ilgili de detayları ve söyledikleri doğruydu. Onlarda aradan cıkmıs gibi olunca beni tatmin etti. Umarım verdiği tarihte tutar. Evet falda konusturmuyor gerçekten, sevmiyor anladıgım kadarıyla araya girilmesini ama bende sizin gibi ufak detayları düzelterek ilerlemek istiyorum. O açıdan biraz susmak durumunda kalsam da genel olarak beklentimi karsıladı
İlkerede ben baktırdım biliyosun 250tl gitti :) bana dediklerini bilmiyorum vadesi var çok yakın bi vade vermişti 1ayı kaldı olursa söylerim. Benim haricinde burada eski üyelerden konuştuğum oldu geçmiş ve an kesinlikle doğruydu ama gelecekte birşey çıkmadı dedilerArkadaş lar, şu an baktım Tüm falcılar la konuşmalarıma, en iddialı konuşan ve dedikleri çıkan tek bir iki kişi var. Ama birkez daha önerdim tekrar diyorum instagramda Taratoloji ye baktırın.
hem tek konuda ilerlemedi hemde nokta atışı yaptı, hemde dediklerini yaşadım
aslında insta falcılarını sevmem ama bu başka. Geçen önerdiğimde baktıranlar varsa, deneyimlerinizi yazın lütfen.
Veee İLKERRR ilkere baktıran varmııı??
Özelden bir arkds yazmışta geysu için ben de burda da paylaşayım dedim:geysu tellwe yaz cnm
merhabalar hazalın faldaki süreci nasıldı peki biraz pembe tablocu gibi geldi bana birde tutturdumu bişeyleri ilerisi içinEvet ben de ona dikkat ediyorum , hatta bazi falcilar modunu bile yukseltiyor. Mesela telde bakan Elif benim modumu yukseltmisti enerjisi iyiydi, Havin de agirlik yapmadi guzel bakti, telde bakan Hazal da oyle enerjisi iyi gelmisti onun da.
merhabalar çok merak ettim hazalın dedikleri çıktımı tutarlılığı nedir bende baktırdım acaip tozpembe geldi o sebepten merak ettimNumarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
Bana vadesi gelmedi, net olmasa da yaz aylari yeni biri gordu, onu tarif etti. Anda veya gecmiste cok iyi bildi diyemem bir iki sey bildi sadece ama enerjisi guzeldi. Tarif ettigi gibi biriyle tanisirsam ki brucuna kadar detay verdi baktiririm ama onun disinda tekrar baktirmayi dusunmemmerhabalar hazalın faldaki süreci nasıldı peki biraz pembe tablocu gibi geldi bana birde tutturdumu bişeyleri ilerisi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?