Aynen bende arzuya baktirdim verdigi tarihler hic tutmuyor dedikleri cikmadi ustelik islem yaptiriyorum.okuma kismet acma buyu bozma diyor ama yalan hepsi insanlari kandiriyor inanmasin kimsearzuyada baktırdım. normal bir falcı öyle çok iyi diyemem. cogu seyi bilemedi. gelecegi de çıkacağını sanmıyorum.
yeliz havin arzu gülistan elif, bildiler ama suanı bildiler. gelecegi bilen olmadı maalesefmerak eden varsa diye yazdım.
Numarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
anladım canım sağolasınBana vadesi gelmedi, net olmasa da yaz aylari yeni biri gordu, onu tarif etti. Anda veya gecmiste cok iyi bildi diyemem bir iki sey bildi sadece ama enerjisi guzeldi. Tarif ettigi gibi biriyle tanisirsam ki brucuna kadar detay verdi baktiririm ama onun disinda tekrar baktirmayi dusunmem
tabiki yazarım ama siz bana mesaj atın ben yeni üye oldum inanın yapamıyorum burdan direk özelden mesaj atmayı sadece siz yazarsanız cevap verebiliyorum:)merhabalar hazalın faldaki süreci nasıldı peki biraz pembe tablocu gibi geldi bana birde tutturdumu bişeyleri ilerisi için
Bana vadesi gelmedi, net olmasa da yaz aylari yeni biri gordu, onu tarif etti. Anda veya gecmiste cok iyi bildi diyemem bir iki sey bildi sadece ama enerjisi guzeldi. Tarif ettigi gibi biriyle tanisirsam ki brucuna kadar detay verdi baktiririm ama onun disinda tekrar baktirmayi
Tellwede yeni gelen falcılara bakınırken gördüm. Geysu geri dönmüş galiba tellweye, gelecekle ilgili yorumları nasıl? Bende fal baktırmayı düşünüyorum benim icin gelecek önemli tellwede hangi falcı iyi sizceKızlar geysu yu facebookta nasıl bulucam anı biliyor bence de baktım tellwe de tamamen yok face de bisürü geysu var
Ben şuan anlık atmıştım anda beğendim gelecekte beğenmiyorumTellwede yeni gelen falcılara bakınırken gördüm. Geysu geri dönmüş galiba tellweye, gelecekle ilgili yorumları nasıl? Bende fal baktırmayı düşünüyorum benim icin gelecek önemli tellwede hangi falcı iyi sizce
Teşekkür ederim o zaman kalsın başkasına baktırayıp çünkü gelecek benim için önemliBen şuan anlık atmıştım anda beğendim gelecekte beğenmiyorum
Merhaba. Ben de numarasını alabilir miyim acaba?Tabi ki gonderiyorum
Yok yok başkasına baktır bence de canımTeşekkür ederim o zaman kalsın başkasına baktırayıp çünkü gelecek benim için önemli
Merhaba, gönderdimMerhaba. Ben de numarasını alabilir miyim acaba?
Muratcan Savcı’ya baktırmıştım. Söylediği zamanlarda olmasa da dediği olayları yaşadım. Fal konusunda İstanbul’da bir kendi bir de Kuzey’den başka bana tutturan olmadı. Bunun dışında Hatay’da gerçekten çok iyi ve geleceği bilen falcılar var fakat telefonda bakacaklarını sanmıyorum
Benim bildiğim burada okudugum kadariyla karsi tarafin düşünceleri aldatil aldatmadım hayatinda başka biri varmi konusunda Zeynep iyiydi,ama gelecek icin söyledikleri cikmadi bana,istersen bir kac kisiye daha sor yanlis yönlendirmek istememkardeşim için şöyle bir soruyla geldim kızlar.
karşımızdaki kişinin hayatında biri var mı yok mu bunu gören falcı arıyor. ben bunun için hiç baktırmadığımdan bilmiyorum :/
bu konuda iyi olan var mıydı?
Teşekkür ederim canımYok yok başkasına baktır bence de canım
Arzu cakirmi ? Adamin ismide yusuf cakir? Googleda hangi isimde arattinizCnm o kadın çok büyük dolandırıcı çok dikkat et bir adamla çete gibiler iş onlar ben duyunca baktırmakyan vazgeçtim. O adamın adına para topluyorlarmış adamın arkadaşları varmış aman diyeyim başın dede girer nosunu filan engelle, sosyal medyada da seni takip etmesin dikkat et o kadını Google da arat bak neler bulacaksın.
Arzu cakirmi ? Adamin ismide yusuf cakir? Googleda hangi isimde arattiniz
Ya Yasemin gerçekten mi ben önerdim bide sana çok özür dilerim banada arkadaşım önerdi ama ben artık baktırmıyorum diye sana önerdim özür dilerim dün bana yazmış iyiki baktırmadım neden 300tl bana 150dedi sahtekar ozamanArkadaslar!!! TELEPATI SONGÜL DOLANDIRICI!!!! Cok cok dikkat edin, benden 300 Tl aldi, 1 hafta pesinden kosturdu, telefonlara cikmadi, sonunda, hastaydim dedi, bugün bakicam dedi, yine telefonlara cikmadi, üstüne mesaj falan attim, zorla telefona cikti, 5 dakka konustu, söyledigi yanlis diyince de yüzüme kapatti!!
heryerden engelledi, 300 tl öyle gitti, sakin sakin gitmeyin, güya yildizname bakiyormus, dikkat edin
Sorun yok, senin sucun yok zaten, kadin dolandiricinin teki,Ya Yasemin gerçekten mi ben önerdim bide sana çok özür dilerim banada arkadaşım önerdi ama ben artık baktırmıyorum diye sana önerdim özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?