İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen bende arzuya baktirdim verdigi tarihler hic tutmuyor dedikleri cikmadi ustelik islem yaptiriyorum.okuma kismet acma buyu bozma diyor ama yalan hepsi insanlari kandiriyor inanmasin kimse

Numarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim

anladım canım sağolasın

merhabalar hazalın faldaki süreci nasıldı peki biraz pembe tablocu gibi geldi bana birde tutturdumu bişeyleri ilerisi için
tabiki yazarım ama siz bana mesaj atın ben yeni üye oldum inanın yapamıyorum burdan direk özelden mesaj atmayı sadece siz yazarsanız cevap verebiliyorum:)

Muratcan Savcı’ya baktırmıştım. Söylediği zamanlarda olmasa da dediği olayları yaşadım. Fal konusunda İstanbul’da bir kendi bir de Kuzey’den başka bana tutturan olmadı. Bunun dışında Hatay’da gerçekten çok iyi ve geleceği bilen falcılar var fakat telefonda bakacaklarını sanmıyorum

Kızlar geysu yu facebookta nasıl bulucam anı biliyor bence de baktım tellwe de tamamen yok face de bisürü geysu var
Tellwede yeni gelen falcılara bakınırken gördüm. Geysu geri dönmüş galiba tellweye, gelecekle ilgili yorumları nasıl? Bende fal baktırmayı düşünüyorum benim icin gelecek önemli tellwede hangi falcı iyi sizce

Ben şuan anlık atmıştım anda beğendim gelecekte beğenmiyorum

kardeşim için şöyle bir soruyla geldim kızlar.
karşımızdaki kişinin hayatında biri var mı yok mu bunu gören falcı arıyor. ben bunun için hiç baktırmadığımdan bilmiyorum :/
bu konuda iyi olan var mıydı?

Kazen Mune reklam mı¿

Benim bildiğim burada okudugum kadariyla karsi tarafin düşünceleri aldatil aldatmadım hayatinda başka biri varmi konusunda Zeynep iyiydi,ama gelecek icin söyledikleri cikmadi bana,istersen bir kac kisiye daha sor yanlis yönlendirmek istemem

Arzu cakirmi ? Adamin ismide yusuf cakir? Googleda hangi isimde arattiniz

Arkadaslar!!! TELEPATI SONGÜL DOLANDIRICI!!!! Cok cok dikkat edin, benden 300 Tl aldi, 1 hafta pesinden kosturdu, telefonlara cikmadi, sonunda, hastaydim dedi, bugün bakicam dedi, yine telefonlara cikmadi, üstüne mesaj falan attim, zorla telefona cikti, 5 dakka konustu, söyledigi yanlis diyince de yüzüme kapatti!!
heryerden engelledi, 300 tl öyle gitti, sakin sakin gitmeyin, güya yildizname bakiyormus, dikkat edin

Ya Yasemin gerçekten mi ben önerdim bide sana çok özür dilerim banada arkadaşım önerdi ama ben artık baktırmıyorum diye sana önerdim özür dilerim dün bana yazmış iyiki baktırmadım neden 300tl bana 150dedi sahtekar ozaman

Ya Yasemin gerçekten mi ben önerdim bide sana çok özür dilerim banada arkadaşım önerdi ama ben artık baktırmıyorum diye sana önerdim özür dilerim
Sorun yok, senin sucun yok zaten, kadin dolandiricinin teki,

1 hafta sonra telefona cikti nihaYet, 2 cümle söyledi, yanlis dedim, yüzüme kapatti, parami iade istedim, engelledi heryerden, kadina sinir oldum valla 300 tl sinde degilim ama cok saygisiz kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…