İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben dün bir kadına gittim ben hayatımda iki kere yıkıldım bir fal yüzünden biri Nikodur bana dediği olumlu olanhbirşey çıkmadı ama çok ağlamıştım
Dünde evde bakan bir kadına gittim 25yıldır bu işi yapıyormuş ve kapısında sözde kuyruk olurmuş bir ablamın önerisiyle gittim bana dedikleri çıktı vs dedi gittim ama hayatımda hiç böyle bir duruma düşmedim beni resmen öldürdü dünden beri kendime gelemiyorum gelemedim ağla ağla öldüm birde benim dediklerim çıkar diyor sürekli birde para konusunda dolandırıldım ama parada değilim çok kötüydü öyle kötüydükü okadar ve birdaha asla fal baktırmak istemiyorum

Kimmki? Bende gidiyim?

Hayır değil, hatta güncelleme yapayım ikisine de tekrar baktırdım artık ikisinden birini seçecek olsam Muratcan derim. Geleceğe yönelik konuşuyor ama 5 dediğinden 4ü çıkıyo

nasil bu kdr kotu seyler soyleyebiliyolar? hic mi dusunmuyolar...bi de cok emin benm dedklerm cikar dems..oldu deseydn :) takma kafana

nasil bu kdr kotu seyler soyleyebiliyolar? hic mi dusunmuyolar...bi de cok emin benm dedklerm cikar dems..oldu deseydn :) takma kafana
Yani burada söyleyemeyeceğim kadar kötü bir insana böyle şeyler söylenmez tamam baktırıyoruz ama bukadar haddi aşmak nedir. Bana dediklerini söylemicem çünkü söylediği birçok şey doğru değildi onlarına bilerek söylediğini düşünüyorum.
Güya bir kadına bakmış eski kocasını istiyormuş çok seviyomuş falan gelsin istiyorum diyormuş buda demişki ağlaşanda zırlasanda gelmicek asla kaza geçirip yatalak olunca sen bakacaksın ama parasıda kalmayacak demiş ve kadın bunu yaşamış ya daha bir sürü örnek verdi bunlar çok iğrenç şeyler buna nasıl cüret ediyorlar haşa Allahmısınız peygamberlere bile o derece verilmemiş güya çocukluktan Allah’ın bir hediyesiymiş ben artık şunu çözdüm baktırmamalıyım. Anladım

Kimmki? Bende gidiyim?
Eğer iyi bişey söyleyeceğini bilsem git derdim kimseyi almıyormuş benide tanıdığım ablanın hatırına almış ben istemeden kimseye bakmam birde diyoki zina yapan kimse benim evime giremez . Önce bakıcam sevmessem gönderirim falan sevmese neler derdi merak ediyorum

sen bi ara arzu da da cok uzulmustun bu ondan beterdi sanirim

sen bi ara arzu da da cok uzulmustun bu ondan beterdi sanirim
Arzu en azından benim geleceğimle ilgili kadın güzel şeyler söyledi bu beni mahvetti çok kötüydü insan olan öyle konuşmaz bilse bile bizler genç insanlarız bukadar ağır şeyler günah demiyolarda Allah’ın gücüne gider. Bence insanlar mutsuz karşıdakimde mutsuz olsun diye uğraşıyorlar. Bu ders oldu bana gitmicem birdaha yeterince baktırdım sadece enerjimi tazeleyecek birine baktırım belki 1sefer o.
Annemi dinlicem bundan sonra olumsuz bir anı bile düşünmicem fal işini bırakıcam zaten kimseyi bırakmadım baktırmadık kimse kalmadı.

Son düzenleme:
Sevgili Heıdı hanım... Maalesef bu tarz enerjisi sıkıntılı insanlar mevcut..size denk gelmiş... Bir arkadaşım var, biz paslaşıyoruz onunla.. Onda Kadriye tutmuştur ama bende kısmen diyeyim
Bir de Suna var Malatya'da, bsna basenlerimin büyüklüğünden bahsetti... Bana bu bilginin katkısını inkar edemem
Bir de Ankaradan Melek, ikş omuz aramdaki ağrımın meleklerle ilgili olduğunu söylemiştir kş, menapozdayım ablacım, ağrılarım ondan demedim
Velhasılı takılmayın

Öyle tabi çok haklısın yanı iyi bir ders oldu aslında bana en azından bir faydası oldu bilmeden iyilik etti fal olayını hayatımdan uzaklaştırıcam.

Öyle tabi çok haklısın yanı iyi bir ders oldu aslında bana en azından bir faydası oldu bilmeden iyilik etti fal olayını hayatımdan uzaklaştırıcam.
Canimm, hic takma bence, ama isterswn bana ver gidiyim, sonra bende iyi kötü derim, icin rahatlar

kardeşim nihali denemiş, anda çok iyiydi dedi ki forumda da nihalle ilgili genel kanı o yönde zaten hep... an için baktırmıştı, memnunmuş.

dün kardeşimin anda iyi birini aradığını yazmıştım ve mesajlarda genelde zeynep tavsiye edildiği için zeyneple de görüştü. adam seni seviyor ama eski sevgilisiyle görüşüp öpüşmesi olacak, sen çok üzüleceksin, kinleneceksin, ağlayacaksın falan demiş. şimdi psikolog aramaya gideceğim
sabah da nihal ile görüşmüştü, nihal yakın vadeli şeyler söylemiş ama zeynep gibi olumsuz değilmiş. hatta ikisi birbirinden tamamen ters konuşmuş.

Nihal toz pembecidir söyledikleri cıkmaz ,zeynep ne gördüyse iyi kötü pat diye söyler.Bence dogru olan zeynepin yaptığı insanlari umutlandırip hisleri ile oynayacağına gercekleri bilmezin daha iyi,yüz kere üzüleceğine bir kere üzülür.Beni o tozpembeci falcilar yıllarca oyaladi seviyor gelecek dedikleri adamin tokat gibi baskasi ile düğün resimlerini gördüm keske zamanj da da zeynep gibi bir falci çıkıp gercekleri söyleseydi bana

valla kendi adıma ikisini de bilmiyorum ben ama nihal için yakın gelecekte iyi olduğu söyleniyor hep. o yüzden denedi ve çok toz pembeci değilmiş ama zeynep kadar kötü de konuşmamış. zeynep bayağı ağlayıp yataklara düşeceksin, nefret edeceksin falan demiş. kızı nasıl sakinleştireyim şaşırdım
ayrıca zeynep hakkındaki eski yorumlara baktık, karıştırdığı oluyormuş bazen falan, şimdilik tek tesellisi o açıkçası. nihal başka baktırdığı 2-3 kişiyle paralel konuşup, onlarınkine yakın tarihleri vermiş. bekleyip ona göre yazacağız buraya

Bilemediyse neden bu kadar uzuldun agladin anlamadim o kismi? Copk olumsuz mu konustu?

Sonra yazdiklarini simdi okudum, parayla rezil olmak deyimi fal baktirmak icin soylenmis ben artik tamamen inandim. Artik baktirmiyorum cok daha iyi bir his, herkese tavsiye ederim ayda bir maksimum o da pozitif bir falci olursa yoksa uzak durmak lazim.

Neden ağladım Lizyaa şundan şimdi misal veriyorum burada söylemek istemiyorum kodlamak söz büyü biliyosun onu yapmak istemiyorum artık. Diyoki öğrneğin ailende bir hasta var yok dİyosun mesela ozaman olacak ve sonu kötü diyo. Yada diyoki evlimisin evet diyosun boşanacaksın diyo yani böyle şeyler. Yok işte mesela diyoki x kişi soruyosun çok büyük kaza geçirip toparlanamıcak gibi şeyler yani anladınmı o yüzden yoksa böyle yok sevgilin başka kadınlar yok şu olacak falan gibi şeyler değil. Bide diyoki söylediğim herşey benim çıkar çıkmadığını birgün görmedim diyo kapımda benim kuyruk olur ben artık hastalandım bakmıyorum diyo zina yapan benim evime giremez asla diyo yani öneren kişiye bakıyorum bilemedi diyorum ısrarla bana nasıl olur o kadın çok iyidir falan ben daha yeni evliyken diyo onada demiş çok kötü bir evlilik yaşayacaksın sonu kederli falan demiş öyle oldu biliyosun diyo ya valla sinirlerim bozuldu. İnanmıyorum tabiki ama böyle şeyler denirmi ya insan olan demez birde sanki iyilik düşünüyomuş gibi konuşuyo

Bence hiç kendini üzme boşuna, bana da 3 kişi filan aşırı olumsuz konuşmuştu geçmişte ama tam tersi oldu... bazıları gerçekten kötü konuşup üzmekten zevk alıyor sanki.. bana ağır konuşup falı çıkmayanlar asmin demet, enfal ve taksimde sevgi diye bi kadın. Bir daha da gitmedim içimdeki tüm pozitif enerjiyi çektiler resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…