İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Zeynebi beğenenlerden değilim nedeni şu seni seviyo aklı fikri sende dediği adamın gerçek duygularını öğrendim. Önce bana farklı söyleyip sonra farklı konuştu sorduğumda da ozaman öyle gösteriyolardı ama şuan bu şekilde düşünüyor dedi.
Ama genele bakınca herkes Zeynebin anlık dutumları ve olacakları bildiğini söylüyor bana söylediği hiçbirşey çıkmadı olacak ihtimali yok. Sadece çok iyi bildiğim bir arkadaşım var ona tüm falcılar sevgilisinin geri döneceğini söylemiş birtek Zeynep bu adam seni sevmiyor buna asla güvenme özür diliyorum herkesten seni paran için kullanıyo gelip senle görüşüp gidecek sakın fırsat verme demiş gerçektende öyle olmuş yani çocuk evlendi başkasıyla ve arkadaşımada çok büyük kazık attı sevmediğin vs söylemiş Zeynep. Ama dediğim gibi bende ise iki farklı konuştu sonuç ile ilgili dedikleride olmadı ne yazıkki çıkacak diye bişey yok. Benim gibi yada bizim gibi yapmayın olumlu düşünün olumluyu çekin yani ilişkinin başı ise devam ediyosa gerek yok bence fala.

Bunu okumamışım buda hep eski sevgililere öpüşeceksin diyo banada dedi eski sevgilinle buluşup öpüşeceksin. Sallasın ozaman o kısmı :)
Nihal içinde şunu söyleyim çıkmıyo ben anda bile çok iyi olduğunu nedense düşünmüyorum

Insallah Nihal yada öteki falcilarin dedikleri gibi tam tersi çıkar ama ben bundan 2-3 sene önce burada o dönemde adi gecen tüm falcilara baktirdim şoyle soyleyeyim haftada 7 gun var ben en az 10 falciya gidiyordum hepsi ayni konuşuyordu birbirine paralel ,bu falcilarin icinde Nihalde hepsi olumlu konuştu cunku olumsuz konuşsalar kimse 2.veye 3.kere umutlanip gelip baktirmazdi.Falciya giderken olumlu olumsuz herseyi söyleyeceğini düşünerek gitmeliyiz,zaten hayatımız olumlu olsa falcilarda ne isimiz var.Ama yine dedigim gibi insallah Zeynepte yapılmıştır dogru deildir kimsenin üzülmesini istemem

Soz buyudur lafina cok inaniyorum, bilincaltimiza isliyor bu tarz olumsuz seyler. Insanlar hasta degilse bile hasta olduguna inandirirsa kendini bir zaman sonra inandirdiklari o hastaliga sahip oluyorlarmis, var boyle seyler o yuzden gercekten uzak durmak gerekiyor. Kendi diyor benim falim cikar diye, tabi ne diyecek? Ayrica bir arkadasina cikti diye soyleyecekleri cikacak diye bir sey yok, zaten ya kotu bir evlilik olur ya da iyi, kadin anladigim kadariyla olumsuz konusuyor tabii oyle olunca kotu olarak sonuclanan seyler de akilda daha cok kalir, cikti falci demistir. Falci dese evliligin sorunsuz normal gidecek, zaten oyle giderse falci boyle demisti demezsin, unutulur. Demek istedigim bilerek boyle dramatik konusuyorlar, olumsuz olan bir sey olunca da iste falci demisti deniyor cunku akilda kaliyor. Bence de takma, iptal et icinden dediklerini unut gitsin, gercekten belki faldan soguman icin vesile olmustur her seyde bir hayir vardir sonucta.

Aynen canım

bundan zevk alanlar olduğunu zamanında ben de görmüştüm. seneler önce baktırdığım biri, adını şimdi hiç hatırlamıyorum. o sene evleneceğimi, o sırada birlikte olduğum kişinin beni sevmediğini ve ayrılacağımızı (ayrıldık ama sorun sevgisizlik değildi) döküntü içinde bir evde yaşayacağımı, hemen çocuk yapıp boşanacağımı ve sakat kalacağımı söylemişti. günlerce nasıl yani??? diye düşünmüştüm. bazıları gerçekten korkunç olabiliyor evet. hiçbir dediği de çıkmadı. zevk almıyor olsa insan böyle bir fal bakmaz çünkü.

anla ilgili değişik nokta atışları olduğunu söyledi kardeşim. ama geleceği bilemiyoruz tabi henüz.
yani kötü bile olsa sanırım zeynep gibi söylememesi lazım, çok nefret edeceksin, pişman olacaksın, hasta olacaksın, seni seviyor ama eskisiyle gidip öpüşecek falan demek kötü bence. bilemiyorum.

peki burada zeynep'in olumsuz bakıp patladığı hiç oldu mu?
Valla bana anlık söyledikleri tutarlı hep, bir de bilmesi mümkün olmayan şeyleri bildi geçmişle ilgili, ikili konuşmalarda geçen şeyler şok olmuştum...bence geçmiş ve geleceği karıştırıyor yani o söylediği öpüşme filan geçmişte yaşanmış olabilir gelecek gibi söylüyor bazen, bazı şeyler de hiç tutmuyor, ayıklamak lazım söylediklerini. Aslında kendimize kötülük yapıyoruz, mesela benim hayatımdaki kişinin yakın bir kız arkadaşını tarif edip benimkini sevdiğini söyledi hiç şüphelenmemiştim öncesinde kıza taktım, doğru mu değil mi hala bilmiyorum

aralarında geçen bazı konuşmaları ileride olacak gibi anlatmış ama bizimki ayıklayabilecek psikolojide değil şu an :)
anla ilgili kardeşimin düşüncelerini bilmiş. devamlı da dolgu cümlesi olarak "hep olan ben oldum, boğum boğumum" demiş. ayrıca çocuğun başına felaket bir olay gelecek, acı bir haber alacak, bunu ona söyle de dikkat etsin diye eklemiş.
diğerlerinin baktığını düşün ve olumluya odaklan demekten başka şey yapamıyorum ben de... uzun zamandır olumluya odaklanmanın iyi olduğuna inanıyorum çünkü. bir de baktıranın o anki hisleri de önemli sanırım,kardeşim bayağı olumsuzdu baktırmadan önce.

Sevgili Heıdı hanım,kadın iyiymiş ve baktığı kişinin boşanacağını mı bilmiş.... Olaya bakar mısınız.. Bu durumu bildi diye iyi mi oluyormuş, Evlilik ya , da ilişki yürüyecek olsa zaten en yürür buna emin olun.. Bu iki durumun da bitme ya da devam etme olasılığı yüzde ellidir.
Ben kendi adıma pembe tablocuları tercih etmiyorum. Zeynep ilk baktığında olumsuz konuşmuştu ve dediği gibi de oldu
Kendimde bazen, arkadaşlarım elime fincan tutuştururlar atarım Birşeyler yalnız, bu durum bile beni yoruyor zira enerji çekiyorsunuz
Velhasılı sevgili Lizyaa hanm gibi düşünüyorum, fala ara verdim....
Ritayı aradım, beni oyaladı, niyetim yoktu zaten iyi oldu, bir de enerjisi olumsuzdu

Canım bende zaman kayması olmadı, söylediklerini duydum bizzat.. Yalnız varlıklarla bakıyor kendisi, baktırdığım ilk kişi için olmaz dedi. Ki olmadı..hasta olduğunu söyledi ve ben bunu duydum.. Ölseydi iyiydi ama sürünüyor bu daha iyi

Zeynep'in cuma günü bakımının daha iyi olduğunu düşünüyorum.. Bir de ben genelde ona baktırırken farklı şeyler düşünüyorum.. Malum varlıklı bakıyor, onlarda bazen enerji düşürüyor

kardeşimin aklında başkasıyla görüştüğü falan vardı bir süredir. devamlı onu düşünüyordu baktırırken de. bilemedim.

Bu olumsuz bakışla ilgili, yazmıştım yine yazayım... Kadriye bir yakınımızın adını vererek cenaze ve ölüm demişti.. Söyleyecek söz bulamıyorum.. Allahtan olmadı.. Bunu nasıl söylüyorlar bilemiyorum

Bana arkadaşımın söylediği cümleyi aynen söylemişti.. Ben de zaman kayması olmadı bildiğim kadarıyla
Bende ki dolgu cümlesi
ŞİMDİ HERŞEYE BAKAN BEN OLDUM...
Bu cümleyi duyanları bir çatı altında toplamayı düşünüyorum

zeynep bu adama başkası işlem yaptırmış demiş ayrıca onu yeni öğrendim. böyle muhabbetlere girilmesi hiç hoş değil, neden giriyorsa

Ya ben kafayı yicem artık, zeynep bana aşırı olumlu bakmıştı, ve tek kelimesi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…