İstanbul'da Fal - Falcılar

yanılmış olabilirim diyorum ya kırmak istemezdim

Valla ben de dilek için bana derler mi acaba demiştim ama her falcıyı yazmaya çalışıyorum bir de artık yeni üye sayılmam bu damgadan kurtuldum herhalde eheh :)

amaaaan derlerse desinler. ben birkaç ay dışarıdan takip ettim bu konuyu:) sedat dediler gittim gül dediler gittim...:)

talin bana da fos. bi iki akıl verdi sanki cahil insanız gibi. brr.

Bios herkes herkes için şüpheci demiş ya bayıldım ben bu yorumaaa çok şekerrr
bu arada hala su fadimenin telı dıye mesaj atmıs kız yaa allahım allahımmm baktıranlar yazsın barıı 100 tl lık teyze falını

selam kızlar, 2011'de her şey gönlünüzce olsun, mutluluklar dilerim hepinize

fal olayına gelince, biliyorsunuz ki her şeyi bilen tek bir insan bile bulamadık, ortak kararımız dahi yok olması da mümkün değil. gerçekten bu fal bakan kişinin yeteneğine, o anki ruh haline, karşısındakinden aldığı elektrikle çok alakalı. bana tutan diğerine tutmaz.

hep aynı örneği veriyorum farkındayım ancak symbol levent daha ortada yokken sölediği her şeyi söylediği şekliyle yaşadım. ve hiç sıradan şeyler değildi. düşündükçe inanamıyorum bazen nasıl bu kadarını bilir diye. ayhan'ın dedikleri aynı şekilde. ama levent'e gidip de beğenmeyen çok olmuştu burada. ayhan'a öyle. yanımda olup da dinleseydiniz ve dediklerini yaşadığımı görebilseydiniz keşke. ama bunlar aynı zamanda kendi ellerimle götürdüğüm arkadaşıma tek kelime bilememişti. ne bana bilmesi onu çok süper yapar, ne arkadaşıma bilememesi onu çok kötü yapar. neticede tek bir kişi herkese geleceği tuttursaydı dünya tersine dönerdi. tanrı değil insan bunlar. yetenekleri varsa da bir yere kadar.

malum%50 ihtimal her şey. başından kaza ya geçmiştir ya geçmemiştir. ev değiştireceksin, eee normal şu zamanda herkes ev sahibi değil ve bir şekilde değiştirecektir. bu birine bir şekilde tutacaktır. nefret ediyorum hep aynı şeyleri söyleyenmesinden.

yorumlarda mümkün olduğu kadar herkese söylenecek türden şeyler söylemeyenlere ve o şekliyle tutturanlara yönelmekte fayda var. böyle olanları önermek daha doğru olacaktır sanırım birbirimize. o bile işe yarar bir şey değil en azından bakan kişinin yeteneği olup olmadığını kestirebiliriz.

yok, yok, yok herkese her şeyi bilen ve hatta her dediği çıkan yok, nostradamus'un bile tutmayan kehanetleri var. gerilimi arttırmayalım aramızda bu sebepten dolayı.

KATRE'cim benim bilen falcılarım var ya:))

gemi senem.. kadın dönem verdi tarih verdi her şeyi yaşadım. onu nasıl kaybettim telini almadım bnm salaklığım.. cafede olur sandım ama ayrıldı...

gemi dilek bi tek sevgilim konusunda mayısta evlilik ve onun beni terk etmeyeceğinde ıskaladı. evliliği de sanırım arkadaşımın evlilik hazırlıklarına çok yardım ettim mayısta ondan öyle karıştırdı. o her şeyimi bildi.

symbol'de serkan nesil. bana iki ablama bir arkadaşıma her dediği çıktı. istisnasız.

symbol'de tarık. taa yıllar öncesinden hangi üni. bölüm onu bildi. birçok şeyi bildi. arkadaşıma da bilir, onun tek gittiği falcı:)

bir keresinde hastanaye gelen kasın 3 cümle etti çıktı aynen yaşadım. unutmuştum bile falı.

ve en son gülden. kadının iki haftada 8 dediği çıktı yuh!! :) şiimdi de 9 oldu bunu yazarken.. baban işyerine gelecek seni ziyaret edicek dedi aha da babam aradı :/ bu da bazı özel nedenlerden imkansızdı oha. herhalde gülden içimi okuyo ben babam gelsin çok isterdim ondan die düşünmüştüm...

bunlar iyi dediğim bilen falcılar... :) ve her dedikleri de çıktı istisnasız yaşadım!!!

bilmeyen atan falcılar

yeşilköy quba kafedeki hepsi esra nazlı elif... hepsi..
monami cafe sedat (taksim gs lisesinin karşısı)
cansu adında avcılar bakırköde bakan bi dönmez
cafinoda övünç
cafellideki kadın
goptaki elmas
anadolu yakasında sultan

annemin gittikleri: onlara da gitmeyin asla.
belgin kostak
ve nurya

Son düzenleme:

Cnm gülden kaça bakıyor ve neredeydi

ah angelım ahhh.. daha yenı mı ogrendın bunu
demıştım ya bı yakınım bana fal baktırdıgında olacak dıye gorulen şeyın olacagı varsa bıle muhakakk
ertelenır demıştı yada olmaz demıştı..
ama gel gor kı cogumuz bunu es gecıyoruz ...

ve kızlar yenı yılınızı kutluyorum bu yenı yılın sızlere ve bana hakettıgımız degerlerı getırmesını
hayırlara vesıle olmasını dılıyorummmm..

hepınızı opüyoreeeee

önümüzdeki hafta gülden'e ben de gidicem, aklıma yatan bir o oldu şuana kadar...

yalnız akşam 5 ten önce gidip sıra alma olayı var mı? varsa erken gideyim yoksa sallana sallana 5 te orda olayım?

güldene bende gitmek isterim ama saat 5den sonra orda oluyormuş..o saatten sonra dönüş çok geç olur :97:

bu arada şeker gibi tatlı, masal gibi bir yıl diliyorum herkese.:76:

Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.

selam...ritanın numarası bana acil lazım rica etsem mesaj atabilirmisin.herkes çok fesat ben gitmyim diye bana söylemiyolar bnde kendi çabalarımla bulmaya çalışıyorum onlara inat lütttfen gercekten çok ihtiyacım var...

benim demek istediğim o değil. ona bakarsan buradaki her kişiye neredeyse en az bir kişi tutturmuştur. ben de dahil. demek istediğim senin bu beğendiğin falcıların bana da aynı şekilde bakacağının garantisi olmaması. bunu da iki arkadaşın yazışmaları üzerine yazmıştım...ok:82:

MRHBLAR.Ben yeni üyeyim bu falcı ritayı araştırıyodum belki burdan yardım alabilirim dedim.Çevremde biçok insan bu falcıya gitmiş ve hepsi eve geldiklerinde korkudan uyuyamamşlar kadının suya bakıp her dediği tek tek çıkmış tarih bile veriyomuş.Evi biraz kötüymüş ürkütücü bi tipi varmış biçok ünlü ona fal baktırıyomuş.Şimdi ben ona ulaşmaya çalışıyorum.O giden insanlar o kadar kötü niyetlilerki randvu aln gdelm dyorum sürekli bi bahene buluyolar.Lütfen bu konuda bana yardım edin.Ona mutlaka ulaşmam lazım...BU ARADA HEPİNİZE MUTLU YILLAR...

hypatia belgin kostak'tan memnun kalmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…