Angel'ciğim sana özel dileğim var Yeni yılda. Daha sakin, daha az kavgacı, daha umutlu ve daha az agresif bir yıl ve hatta bir ömür diliyorum. Herşey gönlünce olsun.
merhaba canımm..valla aslında sana kızmak isterdim.. ama hakketende bende üzüntü içersindeyim..hatta geçen gün bir kız atıcam kendimi dedikten sonra..taline gitmiş ve menun kalmadığını yazmışş..hem kendisine üzüldüm benim vesilemle bilemedi ve parasından oldu kızcagız dıye..hem de aha dedim kızım şimdi yandın sen..bu cadılar beni topaa tutacak diye:))) valla canım ben burdan sana nasıl kanıtlayabilirimki herhangi bir bağlantım olmadını bilemiyorym ama ..ben deniz değilim çünküü..zaten istesemde olamazdım..deniz denilen falcı altıncı his cafede şu anda çalışmıyor bile artık coktan ayrılmış:) ayrıca geçende iki kişi (geçmişe dönersen belki bulabilirsim) bakırköyde yer varmı dedii...kendi kendie dedimki artk önermiycem kimseyee ..önerdiğim kadar önerdimm...frekans meselesii..söylediklerimin arasından eğer giden olur zaten beğenirsee ne alaaa ..ama artık yazmıycam dedimm...ve önermeyi kestimm...ayrıca yapmayın gözünüzü seveyimm..falcı neyım yada bişey olsamm delimiyim o kadar parayı baskasına vereyim buraya takıldıgımdan beri:)) seyhana gıttımm...25 lira...ömüre gittim 25 lira ...güle gittim 25 liraa:)) yiğitew gittim 25 liraa..:) herneyse elicecimm..tepkili değilimm çünkü üzüntülüyüm.. vesile olduklarımdan cogunun begenmemesi bu duruma benim alehime çevirdiği için..yoksaa hala ısrar ediyorum o kadının falı enerjisi beni çok taratlatıyorr... ayrıca söyle düşünn şimdi birazda mesele bu ..yiğit sonuçta hakketen bilebilen bir insan cok nadir kimseye bilemiyorr...ama oturupp herbirinde yiğit yazsamm..yada gül yazsam..ne biliyim burda devamlı dile dolanan birini yazsamm begendım dıye o kadar gozune batmıycaktı belkii..ama talin cok spesifik olunca ve bende begendımı soyleyıncee ..durum aksi olduu heralde..
ayrıcaa şunuda belirtmek istiyorum...başkalarınaa hiiç bilememesi....onlara berbat bakmasıı...parasının boşa gitmesini düşünmesii... bana iyi bakmasınaa engel mii..bence değill....zaten bu tip örneklerlee o kadar karşılaştık kii burda..seyhan ablayıı öve öve bitiremediler..bide bir arkadasımıda ayarttımm gıttıkk allamm dedım bennereye düştüm...sonra geldimm berbattı dedim..ama kalkıpta böyle bişey söylemedim...neyse doğal karlılıyorum burda herkes herkese şüpheci zati:)
KATRE'cim benim bilen falcılarım var ya:))
gemi senem.. kadın dönem verdi tarih verdi her şeyi yaşadım. onu nasıl kaybettim telini almadım bnm salaklığım.. cafede olur sandım ama ayrıldı...
gemi dilek bi tek sevgilim konusunda mayısta evlilik ve onun beni terk etmeyeceğinde ıskaladı. evliliği de sanırım arkadaşımın evlilik hazırlıklarına çok yardım ettim mayısta ondan öyle karıştırdı. o her şeyimi bildi.
symbol'de serkan nesil. bana iki ablama bir arkadaşıma her dediği çıktı. istisnasız.
symbol'de tarık. taa yıllar öncesinden hangi üni. bölüm onu bildi. birçok şeyi bildi. arkadaşıma da bilir, onun tek gittiği falcı:)
bir keresinde hastanaye gelen kasın 3 cümle etti çıktı aynen yaşadım. unutmuştum bile falı.
ve en son gülden. kadının iki haftada 8 dediği çıktı yuh!! :) şiimdi de 9 oldu bunu yazarken.. baban işyerine gelecek seni ziyaret edicek dedi aha da babam aradı :/ bu da bazı özel nedenlerden imkansızdı oha. herhalde gülden içimi okuyo ben babam gelsin çok isterdim ondan die düşünmüştüm...
bunlar iyi dediğim bilen falcılar... :) ve her dedikleri de çıktı istisnasız yaşadım!!!
Cnm gülden kaça bakıyor ve neredeydi
acı gercekler...hiçbirinin hiç bir dediği olmayacak..........
cocuk kendılıgınden donecegı varsa doner ama bunun ınan bana falla alakası yok...
falcılar gelecegı bılemıyorlar kesınlıkle ınanıyorum artıkk
Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.
KATRE'cim benim bilen falcılarım var ya:))
gemi senem.. kadın dönem verdi tarih verdi her şeyi yaşadım. onu nasıl kaybettim telini almadım bnm salaklığım.. cafede olur sandım ama ayrıldı...
gemi dilek bi tek sevgilim konusunda mayısta evlilik ve onun beni terk etmeyeceğinde ıskaladı. evliliği de sanırım arkadaşımın evlilik hazırlıklarına çok yardım ettim mayısta ondan öyle karıştırdı. o her şeyimi bildi.
symbol'de serkan nesil. bana iki ablama bir arkadaşıma her dediği çıktı. istisnasız.
symbol'de tarık. taa yıllar öncesinden hangi üni. bölüm onu bildi. birçok şeyi bildi. arkadaşıma da bilir, onun tek gittiği falcı:)
bir keresinde hastanaye gelen kasın 3 cümle etti çıktı aynen yaşadım. unutmuştum bile falı.
ve en son gülden. kadının iki haftada 8 dediği çıktı yuh!! :) şiimdi de 9 oldu bunu yazarken.. baban işyerine gelecek seni ziyaret edicek dedi aha da babam aradı :/ bu da bazı özel nedenlerden imkansızdı oha. herhalde gülden içimi okuyo ben babam gelsin çok isterdim ondan die düşünmüştüm...
bunlar iyi dediğim bilen falcılar... :) ve her dedikleri de çıktı istisnasız yaşadım!!!
bilmeyen atan falcılar
yeşilköy quba kafedeki hepsi esra nazlı elif... hepsi..
monami cafe sedat (taksim gs lisesinin karşısı)
cansu adında avcılar bakırköde bakan bi dönmez
cafinoda övünç
cafellideki kadın
goptaki elmas
anadolu yakasında sultan
annemin gittikleri: onlara da gitmeyin asla.
belgin kostak
ve nurya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?