Merak etme banada çıkmadı :)Ya ben kafayı yicem artık, zeynep bana aşırı olumlu bakmıştı, ve tek kelimesi çıkmadı
Ben de bu durumu Leyla da yaşamıştım. Gece çpk korktuğumu biliyorumben zamanında mira'ya baktırmıştım, olumlu faldı ama fal sonrası üstüme çöken ağırlığı anlatamam. aynısını, hatta daha fazlasını kardeşim yaşıyor zeynep baktığından beri. haberiniz olsun.
Ben de bu durumu Leyla da yaşamıştım. Gece çpk korktuğumu biliyorum
Canimm virus kapacaksin taksim cok riskli bolgeArkadaslar taksimdeydim simdi,
Orda batu, remziye cem ve rozaya gittim.
hepsi en gec nisanin ilk haftasi bu adam sana atak yapicak, asla bitmemis bu kesinlikle 100% gelcek dediler
Stresten olmasin bende baktirdim defalarca Zeynepe hic oyle olmadimçok ilginç. benim başkasında yaşadığım, göğüs ağrısı, bulantı falan hepsini yaşıyor. zeynep'i ben de merak ediyordum ama bunu görünce eledim. nasıl geçecek bilen var mı?
Stresten olmasin bende baktirdim defalarca Zeynepe hic oyle olmadim
Valla canim, artik ne olacaksa olsun aylardan beri eve kapandik yemin ederim yaCanimm virus kapacaksin taksim cok riskli bolge
inanıyorsanız şayet evde sesli bakara suresi açıp kendiniz de sık sık inşirah okuyabilirsiniz.. faydası olur muhakkakçok ilginç. benim başkasında yaşadığım, göğüs ağrısı, bulantı falan hepsini yaşıyor. zeynep'i ben de merak ediyordum ama bunu görünce eledim. nasıl geçecek bilen var mı?
Zeynep size herşwy iyi olacak... yeni aşk yeni iş diyorsa inanmayın...”şuan kötüsün ama herşey iyi olaxak “dolgu cümlesi, sorulan adamlar hep kötü hep mutsuzben zamanında mira'ya baktırmıştım, olumlu faldı ama fal sonrası üstüme çöken ağırlığı anlatamam. aynısını, hatta daha fazlasını kardeşim yaşıyor zeynep baktığından beri. haberiniz olsun.
Bu arada biz de mutsuzuz ama herşey çok iyi olacakZeynep size herşwy iyi olacak... yeni aşk yeni iş diyorsa inanmayın...”şuan kötüsün ama herşey iyi olaxak “dolgu cümlesi, sorulan adamlar hep kötü hep mutsuz
Zeynep size herşwy iyi olacak... yeni aşk yeni iş diyorsa inanmayın...”şuan kötüsün ama herşey iyi olaxak “dolgu cümlesi, sorulan adamlar hep kötü hep mutsuz
Hayır yani öyle biri olsa, evlenmemek üzerine ettiğim yemini bozacağımçok yakışıklı, manken gibi boylu poslu biriyle yeni aşk:) onu zaten çoğu kişiye demiş :)
sonrasında her şey güzel olacak-mış :)
Hayır yani öyle biri olsa, evlenmemek üzerine ettiğim yemini bozacağım
Benim kaderime düşenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim dostlar....
Anlatılmaz, yaşanır diyorum
Tabii yakışıklı ve zengin... Çok iyi..şaka bir yana Allah herkese hayırlı olanı nasip kılsın diyorumayrıca o yakışıklı adam çok zengin olacakmış. hem yakışıklı hem zengini bulursa zaten her şey gerçekten çok güzel olur. daha da hayatı boyunca fal baktırmaz :)
onu hemen hemen her falcı diyor tatlımçok yakışıklı, manken gibi boylu poslu biriyle yeni aşk:) onu zaten çoğu kişiye demiş :)
sonrasında her şey güzel olacak-mış :)
Falcilar sagolsun bizi faldan soguttular...Tabii yakışıklı ve zengin... Çok iyi..şaka bir yana Allah herkese hayırlı olanı nasip kılsın diyorum
Ve bende uzunca bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum
Hele, uğruna fal baktırdığımız olaylar ya da durumlara hiç girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?