İstanbul'da Fal - Falcılar

ben zamanında mira'ya baktırmıştım, olumlu faldı ama fal sonrası üstüme çöken ağırlığı anlatamam. aynısını, hatta daha fazlasını kardeşim yaşıyor zeynep baktığından beri. haberiniz olsun.

Ben de bu durumu Leyla da yaşamıştım. Gece çpk korktuğumu biliyorum

Arkadaslar taksimdeydim simdi,
Orda batu, remziye cem ve rozaya gittim.

hepsi en gec nisanin ilk haftasi bu adam sana atak yapicak, asla bitmemis bu kesinlikle 100% gelcek dediler

çok ilginç. benim başkasında yaşadığım, göğüs ağrısı, bulantı falan hepsini yaşıyor. zeynep'i ben de merak ediyordum ama bunu görünce eledim. nasıl geçecek bilen var mı?
inanıyorsanız şayet evde sesli bakara suresi açıp kendiniz de sık sık inşirah okuyabilirsiniz.. faydası olur muhakkak

Zeynep size herşwy iyi olacak... yeni aşk yeni iş diyorsa inanmayın...”şuan kötüsün ama herşey iyi olaxak “dolgu cümlesi, sorulan adamlar hep kötü hep mutsuz

Zeynep size herşwy iyi olacak... yeni aşk yeni iş diyorsa inanmayın...”şuan kötüsün ama herşey iyi olaxak “dolgu cümlesi, sorulan adamlar hep kötü hep mutsuz

çok yakışıklı, manken gibi boylu poslu biriyle yeni aşk:) onu zaten çoğu kişiye demiş :)
sonrasında her şey güzel olacak-mış :)

çok yakışıklı, manken gibi boylu poslu biriyle yeni aşk:) onu zaten çoğu kişiye demiş :)
sonrasında her şey güzel olacak-mış :)
Hayır yani öyle biri olsa, evlenmemek üzerine ettiğim yemini bozacağım
Benim kaderime düşenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim dostlar....
Anlatılmaz, yaşanır diyorum

Hayır yani öyle biri olsa, evlenmemek üzerine ettiğim yemini bozacağım
Benim kaderime düşenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim dostlar....
Anlatılmaz, yaşanır diyorum

ayrıca o yakışıklı adam çok zengin olacakmış. hem yakışıklı hem zengini bulursa zaten her şey gerçekten çok güzel olur. daha da hayatı boyunca fal baktırmaz :)

ayrıca o yakışıklı adam çok zengin olacakmış. hem yakışıklı hem zengini bulursa zaten her şey gerçekten çok güzel olur. daha da hayatı boyunca fal baktırmaz :)
Tabii yakışıklı ve zengin... Çok iyi..şaka bir yana Allah herkese hayırlı olanı nasip kılsın diyorum
Ve bende uzunca bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum
Hele, uğruna fal baktırdığımız olaylar ya da durumlara hiç girmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…