İstanbul'da Fal - Falcılar

Tecrübe işte... Karıyı kocadan durduk yere boşatırlar, sevgilileri ayırırlar. Kesin bir bilgi olmadıktan sonra konusmak da iftira... Enerjisi guzel olan insana kafa dağıtmak icin baktirip gecmek en guzeli. Falciya fal baktirinca giden geri gelip sizi aramıyor olayı akışına bırakınca enerjiyi salınca biseyler degisiyor. Hayat kısa kızlar ölüm gibi bir gercek var cok da herseyi takıp uzulmemek lazım. Bu falcilarin bir kismi da abartti yani. Zaten kismen carpilmislar hepten gidecekler haberleri yok.

Faldan kesin bilgi beklemek zaten akılkarı değil....içgörüsü olan falcı kendi de söylüyor zaten yanılma payı büyük diye....

Faldan kesin bilgi beklemek zaten akılkarı değil....içgörüsü olan falcı kendi de söylüyor zaten yanılma payı büyük diye....
Insan fala baktırıp hayatını ona gore cizmeye kalkarsa elindeki hayatından da olur. Biz de baktırıyoruz da, tehlikeli işler ya. Bu kadar yazışıp burada görüşüyoruz; daha hicbirimiz tamam mutlu olduk, şunun ongorusu tamam cıktı diyemiyoruz. Çıkan durumlar da aslında cok da kader cemberinde etkili olacak dönüm noktaları degil. Yuzeysel yuzeysel kuru kuru seyler. Bir de sacma sapan oyle rahat konusan var ki yok sen büyülüsün yok kismetin kapanmis Sen haşa Allah misin bu kadar iddiali iddiali konusma cesaretini nerden aliyorsun? Ondan dikkat etmek lazim. Kafani dagitan baktim gectim keyif kahvesi dedigin varsa tamam ama gerisi tehlikeli sikintili agir yaralar acan olaylar. Maddi manevi zarar. Burada kimlere kadar baktirdik... En ünlülere kadar? Hani hangimize tam cıktı? Yok... 50 tl bakim parasi neyse de 150 350 rakamlar nedir yani? Uzerine bir de moral bozuyorlar. Yok ben artik agresif cikis yapan kendini bisey sanan ters konusan enerjimi dusuren kimseye baktirmiyorum 40-50 tl neyse. Arada bazilari düşünce okuyor yeter o parada. Zaten her bakimda da o randimanlari yok. Ola ki denk gelesin.

Bir de kesin nu adamların hayatında, geçmişinde bir kadın vardır. Ablacım, erkek kadın farketmez, hepimizin geçmişinde biri ya da birileri var..
Adam kesin evli, çocuklu... Allahım bu neydi böyle diyorum...
Hayatımızdaki insanları biz tanıyoruz..falcılar değil.
Biriyle ilgili ilk gördüğünüz anda ne hissediyorsanız inanın o gerçektir...
Bir de dikkat edin, parayla fal bakanlara... Hepsinin durumu sıkıntılıdır.. Allaha şirk koşuyorlar zira..
Tabii biz de hatalıyız bu net

Arkadaslar
KAPRIS - Cem
KADINLAR KAHVESI - Remziye
SYMBOL - Batu

tecrübeleriniz varmi?

Arkadaslar
KAPRIS - Cem
KADINLAR KAHVESI - Remziye
SYMBOL - Batu

tecrübeleriniz varmi?
Batu berbat ötesi ne arkadaşım nede bana çıktı anda bile iyi değil hatta şöyle diyeyim kız arkadaşıma onun sevdiği çocuğun sevdiğini iletişime geçeceğini söyledi arkadaşım dayanamadı iş ile iligili bir konu vardı gerçi çocuk arkadaşımın tavrından rahatsız olduğunu sana karşı bir duygum yok arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum ama sen yanlış duygulara kapılıyosun benim sana hiçbir hissim yok dedi ve birdaha iletişime geçmedi o derece söyleyim

Batu ya ben bi kac ay önce gitmistim; demekki sansa tutturdu

Batı’ya bakın hangi programa katılmış

Merhaba Kızlar başıma gelen olayları anlatmak istiyorum daha önce baktırdığım bir falcı hatta 3 falcı ile ilgili youm yapacağım çünkü en net bariz şekilde farkettiğim bir durum

1.si Zeynep= Ben 1ay önce baktırdığımda çok kaygılıydım ve kaygılarımı söyledi zaten zihnim çok karışıktı kimbilir bildiği detaylar eminim vardır. 2. baktırdığımda daha rahattım ve zihnim daha rahat kendinden emindim ilkinde söylediği olumsuzluğu 2.de okadar olumlu söylediki nasıl olur dedi hatta ama geçen sefer böyle dediniz dedim şimdi böyle söylüyolar dedi. Sonra 2gün önce bazı durumdan dolayı çok huzursuzdum anlattım burada zeynebi sonkez denemek istedim ve çok ince iki detayı farkettim o gün aklımdan şunlar geçti düşünceler benim eski için bu beni kesin çok kıskanır başkasıyla olsam falan diyo böyle saçma bir düşünce geçti. İşte niye beni yıllarca takip etti eğer sevmiyosa gibi düşüncelerim vardı. Ve dün yemin ediyorum bana dediği cümleler şunlar oldu bu seni yıllarca takip etmiş, seni çok kıskanıyor asla başkasıyla olmana izin vermez seni bekletmek istiyor hep orda kal istiyor ya iyide ben bunları bilmiyorumki bunlar benim kuruntularım. Bildiği eminim detaylar sonuçlar vardır ama sanırım inanırsak oluyo ve o anki düşünceleri net şekilde okuyolar kaygılar vs.
Destan bana şunu dedi ben fal bakarken lütfen olacak gibi inan inanmazsan olmaz demişti. Ve ben söyledikleri her olumsuza inandım ve oldurdum olmayacak şeyi oldurdum kızlar o derece ve bunu beni tanıyan arkadaşlarım diyoki çok olumsuz düşünüsun ta ilk günden itibaren bak yapma böyle düşünme hepsini olduracaksın ve hepsi tek tek oldu kendini gerçekleştiren kehanet var bilirmisiniz. Bu olaylar bana has sizinkini bilmem belki sizde böyle düşünceler olaylar yoktur ama sanırım bende falların hep yön değiştirmesi benim enerjimin olumsuz enerjimin çok kuvvetli olması ve kendini gerçekleştirmesi gibi bir durum var. Keşke olumluya çevirebilsem ama negatif enerji ne yazıkki pozitif düşünceden kat kat kuvvetli. Eskilerin dediği gibi kötüyü çağırma, kırk kere düşünürsen olur gibi çok şey. Hepsi fal yüzünden oluyo benim için öyle.

2.si Leyla ondada aynı şey oldu 1 hafta önce çok olumsuzdum korku seneryoları yazdı, 2. de olumulydum olumlu tam tersi senaryolar yazdı.

3.Arzu zaten

yani en net gördüklerim bunlar. Bunlar sadece bana özel olabilir bilmiyorum. Bende en farklı hiç düşünmediğim şeyleri Exr-tra söyleyen bi sanırım Havin oldu. Onun falıda zaten benim açımdan pek olumlu bişey vadetmiyordu. Yeni olacak olanlar için olmadı. Zaten bıraktığımı söylemiştim bunlar sadece aklıma gelip sizle paylaşmak istediklerim.

leyla ve arzuyu bilmiyorum ama zeynep icin kardesim de aynisini dusunuyor. su an karsisindakiyle net baslayan iliskisi olmadigi icin muhtemelen eski sevgilisiyle olanlari soyledi diyoruz. cunku bunlar bunlar konusulmus, su isimde biri var adamin karsisinda falan dedikleri hep eski sevgilisine uyuyor. o sirada da kardesimin aklindan bi anligina o adam gecmis mesela... zeynep zaten isim de sormamis kardesime. genelde soruyormus hep

çok yakışıklı, manken gibi boylu poslu biriyle yeni aşk:) onu zaten çoğu kişiye demiş :)
sonrasında her şey güzel olacak-mış :)
Aman yakisikli olmasin, tip benim en son baktigim seylerden biri onemli olan akilli, kararli, sozunun eri vs olmasi, tipe gelene kadar cok daha onemli seyler var erkekte bakilacak ki zaten asik oluyorsan tipini de begeneceksin demektir. Ayria bir falcinin soyleyip tarif ettigi gibi biriyle hic tanismadim simdiye kadar.

havin an ve yakin gelecek icin tercih edilebilir mi? ayrica numarasini alabilir miyim?
Havin kotu degil anda bildigi seyler oldu ama gelecek bende cok net degildi, cok olasilik uzerineydi ve zaten 1 sey soyledi sadece gelecekle alakali o da sordugum bir soruya cevap verirken, kendiliginden gelecke ongorusu yapmadi. Telefonunu atiyorum ben ozelden.

oturdum notlara baktım. benden de birkaç fal haberi gelsin.
symbol fulyanın verdiği iki tarih vardı, tarihlerden birinde saat bile vermişti. saatiyle verdiği tarih tuttu, ikinci verdiği tarih patladı.
pelin, burada genelde beğenilmez ama verdiği yakın tarihli olayların çoğu çıktı. olmasını imkansız gördüğüm bir şey söylemişti, o patladı. onun dışında memnunum.
mirza, tarihiyle tutturdu. şunu şunu yaparsan diye başlayıp olacakları anlattığı bir şeyler vardı, ben söz dinlemediğim ve yapmadığım için olmadı. yapsaydım onu da bilmiş olacaktı :/
symbol can, bildi gibi, henüz süreç tamamlanmadı ama şimdilik iyi.
serkan komple patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…