İstanbul'da Fal - Falcılar

Fulya cafedemi baktirdin? Nerde symbol?

ve mirza tabiiki; nerdeler?

Arkadaşlar, Melahate fal baktıran vsr mı?yorum yaparsanız sevinirim
Evet canım hatta 2018senesinde 3kere baktırdım 4tanede arkadaşımı götürdüm. Değişik bir fal yapısı var anlamak zordur oda ağızdan laf alıp bakanlardan. İlişkiyle ilgili ne dediğini hiç hatırlamıyorum çünkü o dönem en net hatırladığım İngilizceni teknik olarak geliştir önünde büyük fırsat var demişti kaçırırsan üzülürsün demişti ve o dönem ingiltereden çok iyi bir yabancı firmadan teklif aldım ama mülakatı geçemedim teknik kısmı. Bir arkadaşımı da götürdüğümde ona dediklerini hiç beğenmemiştim saçmalamıştı çünkü soru sorarak ilerliyor ama ona şunu demişti yurt dışına gideceksin bende herkese aynı şeyi söylüyo demiştim ve gitti şuan orada bir şirkette çalışıyor. Ona göre benim şuan çok iyi yerlerde olmam gerekiyordu. Ha bide bi evlilik demişti 2020 sanırım öyle demişti bende oooo ölme eşşeğim ölme demiştim onu bile geçtik ama 2021 de olabilir bilmiyorum tam ama öyle dediğimi hatırlıyorum onun haricinde diğer dediklerini anlamıyorsun zaten sohbet ediyo sıkıcı yani

selam ben cok al baktirdim son 1 yildir sanirim sizde cok baktirmissiniz ve arzu hanimin en gerekci fal bakan kisilerden oldugunu yazmisisniz nerden bulabilirim acaba yorumlarinizi begenerek okudumda yardimci olrsaniz sevinirim baskada onercekleriniz varsa sevinirim tesekkurler

Canım benim pek inancım kalmadı falcılara Arzu anlık çok iyi okadar gelecek çıkmıyo

Off su fulyayi deneyen varmi? Bosu bosuna gitmiyim, zaten istanbulda son günüm. Yada tel de bakiyormu?

Off su fulyayi deneyen varmi? Bosu bosuna gitmiyim, zaten istanbulda son günüm. Yada tel de bakiyormu?
Telde bakıyor ama değmez çıkmıyor yani bazı şeyleri iyi yakalar gereksiz şeyleri çıkar ama istediğin konu asla çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…