İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım benim pek inancım kalmadı falcılara Arzu anlık çok iyi okadar gelecek çıkmıyo
anlik olsada sormam gereken biseyler var nasil ulasirim canim yardim edersen sevinirim benimde inancim kalmadi gerci ama anlik biseyler icinde ulasmak istiyorum

Valla ben 50-60-70 falciya gittim, bu arzu kadar tarihli detaylli bilen kimseye rastlamadim. Varsa bunun ayarinda biri söyle, ona da gidiyim.
Tavsiyede bulunursan gercekten sevinirim
arzu hanimi nereden bulurum acaba telefonda bakiyor mu fal?

Arkadaşlar, ben de arzuya baktırdım çok tatlı konuştu benimle, ama bu kadın hakkında dolandırıcı, bakım yapıyor vs iddialar yazıldı forumda ki bayağı ağır ithamlar bunlar, eğer gerçekliği varsa telefonunu paylaşmayalım
reklamını yapmayalım, açıkçası ben tekrar bir konuda baktırmak için aramayı düşündüm ama bu yazılanlardan dolayı vazgeçtim.. kötü bir durum yaşayan varsa açıklasın ve böyle bir şey gerçekten varsa kimse gitmesin, ama yoksa da kadının lütfen günahını almayalım bana hiçbir yanlış hareketi olmadı çünkü

arzu bende çıkmamıştı. bakımını da sevmemiştim. anlıkta vs bildiği de yoktu. iki cümle edip kahkaha atmaya başlamıştı. onunla ilgili büyü vs bahsedilmiş, bende öyle şeyler dememişti. dolandırıcı olup olmaması hakkında bir şey diyemem o yüzden.

Off su fulyayi deneyen varmi? Bosu bosuna gitmiyim, zaten istanbulda son günüm. Yada tel de bakiyormu?

fulya için ben "verdiği iki tarih vardı, tarihlerden birinde saat bile vermişti. saatiyle verdiği tarih tuttu, ikinci verdiği tarih patladı." demiştim. çıkan olay aynen dediği şekilde ilerliyor. ben memnunum.

zaten burada hiç çıkmıyor denen falcılar bende inanılmaz iyi tutuyor, çok iyi denilenler anda bile korkunç oluyor. anlamadım :)

Selam, fulya nın telefonunu gönderir misin?:)

Ya kızlar ben birşey demek istiyorum burada Nakta pek övülmemiş dikkat ediyorum da. Ben şimdi düşündükçe naktanın dediği birkaç önemli noktanın çıktığını düşünüyorum. Mesela iş ile ilgili bir vade vermemmişti ve uzun tutmuştu ama kişi olarak kızlarla çalışacağımı 7kişilik biryer olacağını söylemişti. Sonra benim eskiyle ilgili çok yorgun ve hayatına çalışmayan kadın almak istiyor demişti öylede oldu. Benle ilgili ise bunla olmaz artık bir balon gibi düşün artık sönmüş demişti. Şimdi düşünüyorum bunlar oldu bilemedim herkesin bellirli sötyledikleri tutuyo ama okadar çok baktırdım ki kim tam çıktı kim çıkmadı çözemiyorum
Ara ara böyle aklıma geldikçe yazıyorum. Yani bende işte hepsi olmasada yaşadıklarım tecrübelerimi paylaşıyorum zaten fal artık baktırmıyorum ama çıkan bazı şeyleri söyleyebilrim dolaylı değil doğrudan olan şeyler

Turuncu Kafe İrem: Bir dönem iş yapacağım kişiyi bilmişti. Aşk olayında yanıldı gelecek onun dediği şekilde ilerlemedi ama anda başarılı
Turuncu Kafe Aşkın: Benim mesaj atacağımı bilen nadir kişilerden. Ve bulunduğum şehirde kalacağımı söyledi bir süre daha öyle oldu. Ama onada mükemmel diyemem pembeci oda ama benim için önemli 2 detay yaşadım olduğu gibi
Destan: Zaten biliyosunuz dediği birçok olumsuz detayı yaşadım hemde söylediği şekilde ama diğer dediği olumlu şeylerin hiçbiri çıkmadı artık onun insanlarda sihir etkisi yaptığını düşünüyorum.
Turan Güneş Leyla: Senede 1 gittiğim biridir ilk falı bende 2-3seneye yaygın çıkmıştır. Daha sonra gittiğimde söylediği vadeler tutmadı 1 sefer gidilmesi gerektiğini düşünüyorum senede
Sevgi Yeni Bosnadaki: Eskiyle ilgili olmayacağını söylemişti bana o senin için ancak dost arkadaş olabilirsin ancak demişti birşey olmaz demişti bildi. Ama bana Gökhan diye biriyle hayat birleştireceğimi söylemişti olmadı ve o kişiden önce evleneceğimi söylemişti ki 2sene oluyor baktıralı
İsmini Hatırlamadığım Kadın: Maaşıma, işime zamana vakte kadar hatta tanışacağım karşılaşacağım kişilere kadar bilmişti ama ex için olumlu konuştuğunu hatırlıyorum onu es geçersek diğer dedikleri harfiyen oldu. Telefonda baktırdığım biriydi ama hala hatırlayamadığım
Derin Masal Kafe: O kızın dediklerinin doğru olduğunu öğrendim ve tam 1sene sonra şaşırdım tabi çünkü bildiğim durumların çok dışındaydı öğrendiklerim yukarıda saydığım ve bugüne kadar baktırıpta bildiğimin dışında şeyler söyleyen bir bu kız birde Havindir. Havinin doğruluğunu hala test edemedim bilmiyorum o yüzden bir önemide yok ama olurki öğrenirsem paylaşmaktan memnuniyetlik duyucam
Efsun: Kimse beğenmedi ama bende o dönem söyledikleri doğru çıktı. Yeni söyledikleride doğruydu ama geleceği bilemem
Zehra: Zehrada da çıkan 2 benim için önemli detay var ama gelecek çıkmadı çoğu zaten çıkmadı diyo belki çıkmayacaktır. Öyleyse bir anlam ifade oda etmiyor.
Elif: Bana zaten olumlu bakan biri değil hiçbir zaman sadece 2020den sonra maddi anlmada iyi olacağını söylemişti olumlu olarak onlar doğru çıktı. Diğer söylediği tüm olumsuzlukları yaşadım yalan yok. Ama sonuç ile ilgili onun dediği gibi olmayacağını düşünüyorum o yüzden bişey diyemeyeceğim zaten. Ama bende bildiği çok doğrudan detay oldu. Hislerine güvendiğim en nadir kişidir.

Baktırdığım 100lerce falcıdan arasında net 1-2 doğrudan detay çıkan kişiler bunlar diğerleri hep dolaydı gereksiz birşey ifade etmeyen şeylerdi. Önemi olmayan beni hiçbirzaman etkilemeyen şeylerdi. Yani birde tonlarca para verdiğim hiç kimse çıkmadı. Yani %100 tuttu diyebileceğim hiç kimse olmadı. Yani en önemli noktalar hiç çıkmadı yukarıda saydığım 1-2 kişi dışında yeni baktırdıklarımda aslına bakarsanız nekadar bak şöyle olacak ama mutsuz olacak vs desede benim için olumlu tablo çizmediler yani banane benim yanımda olmayacak insan mutlumu olmuş mutsuzmu olmuş :) Oyüzden sonuç çıkarsa onlarıda yazarım.

Birsel: Söylediği birşey yaşadım diyemem ama süreç onun dediği gibi ilerliyor sadece son birşey dedi onu bilmiyorum doğrumu yalanmı eğer doğru çıkarsa buraya yazacağım
Arzu: Arzu anda iyi evet onun dediği net birşey henüz yaşamadım bilemiyorum düşüncemi okuyo napıyo hala orada emin değilim
Leyla: Anda oldukça başarılı ama oda 1hafta sonra değişenlerden ve dediği şeyi yaşamadım.
Hazal: Dediği 1 detayı yaşadım önemlimi bilemem ama farkedeceksin demişti ama çok önemli bir detay değildi yani birşey ifade etmiyor benim için ama anlık olarak iyi olduğunu düşünüyorum enerjisi çok temiz bir kız keşke dedikleri çıksa bence oldukça başarılı gelecek vaadedeciğini düşünüyorum ama sonuç önemli değilmi :)
Zeynep: Dediği olumlu hiçbir gelişmeyi yaşamadım bazıları anı çok iyi okuduğunu söylüyor ama ben anda olumlu söylediklerinin dediği gibi olduğunu düşünmüyorum gördüğüm şeyler öyle değil.Zaten olumlu dediği şeyler çıkmıyormuş. Olumsuzu da çıkıyo diyosunuz çıkarsa zaten burada olmayacağım muhtemelen :) Görüntüde öyle gibi

Son düzenleme:
Kızlar Aykut Nişantaşı' ndaki Symbol den ayrılmış. Nerede olduğunu bilen, duyan varsa iletisim bilgisi olan bana yollarsa pek makbûle geçer... İyi olanlar niye kaybolurlar anlamıyorum ki.

merhabalar nakta dan bahsetmişsiniz kimdir nerde bakar varsa tel rica edebilirmiyim

merhabalar nakta dan bahsetmişsiniz kimdir nerde bakar varsa tel rica edebilirmiyim
Bende yok 1,5sene önce baktırmıştım sildim ozaman sinirlenmiştim çünkü kendisine. Ama bilen vardır

Arkadaşlar Hazal a fal baktırıp gelecekte çıkan oldu mu acaba?lütfen cevap verin pembe tablocu mu merak ediyorum

Arkadaslar taksimde roza var, daha önce bana gün gününe tarih vermisti, ve tutmustu.

onun üstüne onun annesi tasulo ya gitmistim, ama o bisey bilemedi, ondan uzak durun. Ama roza cok güzel bilmisti,

1-2 hafta önce ben yine rozadaydim. Bana 22.03 tarihini verdi, eger tekrar tutarsa söylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…