almanyadaki arzu hanimin numarasini ozelden atar misiniz acabaŞimdiye kadar almanyadaki arzu ablanin her dedigi cikti, senelerden beri ona giderdim ben. Bir sene öncesinden bana burakin ev tutucagini söylemisti. Onun kadar iyisini bulamadim.
türkiyedeki arzu ya gelince, bilmiyorum, icimden bi his ona güvenmiyor, olumsuz konustugu icin degil ama sanki bi gariplik var bu iste bence. Mesela beni artik aramicak dedi, tak 3 gün sonra aradi, ve kavga ettik. Ortaligin karisicagini bilemedi.
simdiye kadar vadeler dolmadi zaten, subat ayi dedi cogu, ama elif bugün yasadigim olayi Yasicagimi söylemisti.
lakin bu haval nerdeyse almanyadaki arzu abla ile denk diyebilirim, cünki cok ayrinti bildi, ve burakin neden ayrildigini bile gördü. Olaylarin nasil gelistigini falan. Sadece yaslari tutturamadi.
hatta varlikli adamlari bile bildi, ve gercekten 2 adam var, biri Mobilya sirketi sahibi, digeri de ismini vermek istemedigim bi markanin sahibi, ve benim istemedigimi gördü. Hatta burak varlikli degil ama sen bunu istiyorsun dedi.
bir iki ufak ayrintiyi yanlis söyledi; oda mesela, burak top oynamayi cok seviyo dedialakasiz, yada yasini yanlis bildi, ama
Genel olarak 8/10 puan veririm..
Bana da Almanya da ki arzu hanımın telefonunu verebilir misinizalmanyadaki arzu hanimin numarasini ozelden atar misiniz acaba
Bu roza kapris kafedekiyse 7 yil once fln gitmistim ben bebegi olmustu o zaman o da kafedeydi hatta. Cok ilginc ama sordugum kisiler hakkinda konusurken gecmisten tamamen bitirdigim birinden bahsetmis. Atiyorum ben x i sormusum o y yi anlatmis o yuzden bagdastiramamistim hic begenmemistim. Yalniz soyledigi kisi soyledigi tatihte dondu ve an ile ilgili ne dediyse birebir tutmus hatta oyle basit seyler degil.Arkadaslar taksimde roza var, daha önce bana gün gününe tarih vermisti, ve tutmustu.
onun üstüne onun annesi tasulo ya gitmistim, ama o bisey bilemedi, ondan uzak durun. Ama roza cok güzel bilmisti,
1-2 hafta önce ben yine rozadaydim. Bana 22.03 tarihini verdi, eger tekrar tutarsa söylicem.
Bu roza kapris kafedekiyse 7 yil once fln gitmistim ben bebegi olmustu o zaman o da kafedeydi hatta. Cok ilginc ama sordugum kisiler hakkinda konusurken gecmisten tamamen bitirdigim birinden bahsetmis. Atiyorum ben x i sormusum o y yi anlatmis o yuzden bagdastiramamistim hic begenmemistim. Yalniz soyledigi kisi soyledigi tatihte dondu ve an ile ilgili ne dediyse birebir tutmus hatta oyle basit seyler degil.
Arkadaslar almanyadaki arzu telefondan bakmiyor maalesef, sadece teyit etmekBana da Almanya da ki arzu hanımın telefonunu verebilir misiniz
Bir kere gittigim icin bilmiyorum ama tesaduf degildi bildikleri ya. Bana 6 aylik vade vermisti digeri diye beklerken roza nin benim sordugum kisi olarak bakip digeri olan kisi geldiEvet o, Ben ve arkadasimdada verdigi tarihler tutmustu, ama 2. kez gittigimde annesi geldi; fali mahv etti. O bisey bilmiyo.
Sonra 3. kez gittim, iste 1-2 hafta evvel, bana 22 mart bi haber alicaksin, ya esinden ya ailesinden, ama onla ilgili, nisanda sana dönmeye calisicak falan dedi.
kisa vadeli bakiyor; ama arkadasima da verdigi vadeler tutmustu.
forumdan da biri yazmis bana özelden, ondada tutmus. Bakalim ne olacak
kimmiş bu roza numuara varsa alabiirmiyimEvet o, Ben ve arkadasimdada verdigi tarihler tutmustu, ama 2. kez gittigimde annesi geldi; fali mahv etti. O bisey bilmiyo.
Sonra 3. kez gittim, iste 1-2 hafta evvel, bana 22 mart bi haber alicaksin, ya esinden ya ailesinden, ama onla ilgili, nisanda sana dönmeye calisicak falan dedi.
kisa vadeli bakiyor; ama arkadasima da verdigi vadeler tutmustu.
forumdan da biri yazmis bana özelden, ondada tutmus. Bakalim ne olacak
Yok nosu cnm cafede bakiyo okimmiş bu roza numuara varsa alabiirmiyim
Merhaba bana özelden rozanın numarasını atabilir misinizBir kere gittigim icin bilmiyorum ama tesaduf degildi bildikleri ya. Bana 6 aylik vade vermisti digeri diye beklerken roza nin benim sordugum kisi olarak bakip digeri olan kisi geldine dediyse de tutmus ama isimleri karistirmak bir hata bence. Biz mi cikaricaz kimdrn bahsettigini. Hakkinizda hayirlisi olsun cikarsa yazin
Ben de alabilir miyim acaba numarayıMerhaba bana özelden rozanın numarasını atabilir misiniz
Merhaba kafede gitmistim ben numarasi yok internetten kapris cafe diye bulabilirsiniz.Ben de alabilir miyim acaba numarayı
Kafe de bakiyor roza yillar once gitmistim internetten kapris kafe diye aratirsaniz cafenin nosuna ulasabilirsiniz.Merhaba bana özelden rozanın numarasını atabilir misiniz
Merhaba hazal hanımın gelecek vadesi sizde tuttu mu acabaKızlar hazal adında bir kıza baktırdım(sanırım kadıköy hazalmış)
daha öncede duymuştum ama hem çok sempatik bir kız hemde mütiş baktı
valla çok genç olmasına rağmen şaşırdım dediklerinin çıkacağını düşünüyorum
bana öneren arkadaşada çıkmış
geçmişte ve anda %100 tutturdu.gelecekte de çıkınca hemen yazacağım ama denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim.
soytarı falcılardan sonra gerçekten dolu dolu fal bakan birine rastlamak iyi geldi.
ayrıca öneren arkadaşada teşekkür ederim.
Bana baktı her konu için herşey güzel olacak tablosu çizdi ama bazı şeyler imkansız söyledikleri vade içinse çok yakın tarihler söyledi açıkçası pek inandırıcı gelmedi banaHazal nasıl balkıyor adı geçmiş ama bilgisi olan var mı güzel bakıyor mu bide ne kadar bakıyor baktıran varsa yazabilirmi
Arkadaşlar kapris cafe roza ve annesi için olan burada daha önce yazılan eski yorumları lütfen okuyun; bana çıkmadı
yinede gidecek olanlar varsa sürekli kurşun dökmeye yönlendiriyorlar Dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?