- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Çıkarsa bizde ona göre ona gidelim yazarsanız sevinirimannesi salliyo zaten; büyü var bozalim falan dedim ya o tamamen fiyasko.
ama roza gercekten iyi; ama bakalim, bana bugün icin söyledigi bisey var, eger cikarsa yazcam en gec yarin
Arkadaşlar bu tarz örnekler daha da var eski yorumlara da Dikkat edin bosyere yazılmıyorCanımmm ya geçmiş olsun,kapris cafede imam,roza,tasula türkan,gabriel var,birbirlerine bile saygıları yok onların ,hitap şekilleri bile değişik basit,kendi aralarında konuşmalarıda aynı şekilde.O kadar acizler ki böyle basit oyunlara başvuruyorlar,bunlar resmen şarlatan olmuş sokaklarda soytarılık yapıp yalanlar söyleyip müşteriyi cafe'ye getiriyorlar,her gidene de üzerinizde büyü var nazar var diyip birde ekstra bunları düzeltmek için para istiyorlar,sıkma canını lüten
Teşekkür ederim :)Bana baktı her konu için herşey güzel olacak tablosu çizdi ama bazı şeyler imkansız söyledikleri vade içinse çok yakın tarihler söyledi açıkçası pek inandırıcı gelmedi bana
Yasemin Can'ın vadesi çıktımıannesi salliyo zaten; büyü var bozalim falan dedim ya o tamamen fiyasko.
ama roza gercekten iyi; ama bakalim, bana bugün icin söyledigi bisey var, eger cikarsa yazcam en gec yarin
Onun da vadesi dolmadi, 10-15 gün demisti. Ama bence patlicak gibiYasemin Can'ın vadesi çıktımı
Bende patladı canım olmadıOnun da vadesi dolmadi, 10-15 gün demisti. Ama bence patlicak gibi
Zeynep iyimi sence ben hiç bişey anlamıyorum okadının dediğinden :))Benimkide patlar ozaman zeynep e mi dönsem yine:)
Ben artık pek güvenmiyorum baktırmıyorum da zaten bende hepsi patladı yani o yüzden şuna baktır diyebileceğim kimse yokYa fena degil bence digerlerine gore yada varmi öneriniz
gunu gunune cikmaz zaten genelde. biraz akisina birakin derim. siz bilirsiniz tabiiPatladii arkadaslarr
gunu gunune cikmaz zaten genelde. biraz akisina birakin derim. siz bilirsiniz tabii
Bu tarih tuttu mu?Arkadaslar taksimde roza var, daha önce bana gün gününe tarih vermisti, ve tutmustu.
onun üstüne onun annesi tasulo ya gitmistim, ama o bisey bilemedi, ondan uzak durun. Ama roza cok güzel bilmisti,
1-2 hafta önce ben yine rozadaydim. Bana 22.03 tarihini verdi, eger tekrar tutarsa söylicem.
Hayir tutmadiBu tarih tuttu mu?
Ben Rozaya kaç sefer gitmişimdir birkere Rozanın dediği hiçbirşey çıkmaz benim durum ortada başkada bişey demiyorum.Bu tarih tuttu mu?
O zaman baktırmayalımHayir tutmadi
HaklısınızBen Rozaya kaç sefer gitmişimdir birkere Rozanın dediği hiçbirşey çıkmaz benim durum ortada başkada bişey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?