merhabalar kimin vadesi patladı?Patladii arkadaslarr
Roza dan bahsediyor sanırımmerhabalar kimin vadesi patladı?
Hazal’ın dediği şeylerden gerçekleşen oldu muArkadaslar, galiba en au 200 falciya gittim. HIC KIMSENIN dedigi cikmadi.
simdiye tek 3 kisinin vadesi acin bende:
1. Hazal, 7. ay Yada 7 ay demisti.
2. Elif: Nisan gibi demistu
3. Gop birsel, oda 4 ay icinde yada nisan demisti.
bekliyorum.
diger tüm 200 mü 300 mü ne falcinin allah b. v. Bakamiyosan bakma, insanlara ne sacma sapan umut verip, piskolojisi ile oynuyosunuz ya, ne hakkiniz var buna
Hatirlamiyorum.Hazal’ın dediği şeylerden gerçekleşen oldu mu
Bu arada hazal yazmisim, havin demek istedimArkadaslar, galiba en au 200 falciya gittim. HIC KIMSENIN dedigi cikmadi.
bekliyorum.
diger tüm 200 mü 300 mü ne falcinin allah b. v. Bakamiyosan bakma, insanlara ne sacma sapan umut verip, piskolojisi ile oynuyosunuz ya, ne hakkiniz var buna
Bana Elif’in numarasını atabilir misinizHatirlamiyorum.
elifin bazi dedikleri cikti ama, 2 kez baktirdim,
Saglik konusunda mesela bana disin agricak, kanal tedavisi dedi, 4 vakte kadar dedi. 4 gün sonra disim kanal tedavisi gerekti.
sonra, mart nisan civarinda migdene dikkat et cok hassaz olucaksin, bi saglik sorunu olucak dedi. Simdiye kadar senelerdir karnim bile agrimadigi icin ne sacmaliyo demistim. Ve ben sok, arkadaslar söylemesi ayip migdem bozuldu, kac gündür, hastahanelik oluyodum az kalsin.
sonra bi arkadasin hamile kalcak dedi, nisan gibi haberini alcaksin dedi, ona da inanmadim, cünki hepsi bekar, ay resmen arkadasim sevgilisinden hamile kalmis, 4-5 gün önce ögrendim.
sonra para konusunu cok iYi bildi, ben serbest meslek de calisiyorum, martin 15 ine kadar sirf para cikicak, 15 inden sonra sana para gelcek dedi. Aaynenn, hatta ekstra banka hesabima baktim, ilk para girisleri martin 15inden sonra baslamis bayaa sasirdim.
sonra, bi kadin var; adinda muhakak iki tabe „a“ harfi var bu kadin senin üzerine bi oyun kuruyo dedi, cok dikkat et; sen kadina güveniyosun ama son anda fark ediceksin herseyi dedi. Ay inanamazsiniz; sarah adinda bi kiz öyle büyük bi oyun kurduki, tam elifin dedigi gibi gelisti hersey.
dedigi bazi ufak tefek seyler sadece olmadi, ama dedigi sekile ilerliyor cidden hersey.
elifde encok hosuma giden, kahve resimlerini yolluyunca, sesli mesaj olarak yorumluyo herseyi, ve sonrasinda tkr dinleyebiliyorum. Aklima gelen baska seyler olursa yazarim
Elif hangi elif? Hepimiz bu falcıların hüsranına uğradık defalarca ama bağımlılık gibi birseyHatirlamiyorum.
elifin bazi dedikleri cikti ama, 2 kez baktirdim,
Saglik konusunda mesela bana disin agricak, kanal tedavisi dedi, 4 vakte kadar dedi. 4 gün sonra disim kanal tedavisi gerekti.
sonra, mart nisan civarinda migdene dikkat et cok hassaz olucaksin, bi saglik sorunu olucak dedi. Simdiye kadar senelerdir karnim bile agrimadigi icin ne sacmaliyo demistim. Ve ben sok, arkadaslar söylemesi ayip migdem bozuldu, kac gündür, hastahanelik oluyodum az kalsin.
sonra bi arkadasin hamile kalcak dedi, nisan gibi haberini alcaksin dedi, ona da inanmadim, cünki hepsi bekar, ay resmen arkadasim sevgilisinden hamile kalmis, 4-5 gün önce ögrendim.
sonra para konusunu cok iYi bildi, ben serbest meslek de calisiyorum, martin 15 ine kadar sirf para cikicak, 15 inden sonra sana para gelcek dedi. Aaynenn, hatta ekstra banka hesabima baktim, ilk para girisleri martin 15inden sonra baslamis bayaa sasirdim.
sonra, bi kadin var; adinda muhakak iki tabe „a“ harfi var bu kadin senin üzerine bi oyun kuruyo dedi, cok dikkat et; sen kadina güveniyosun ama son anda fark ediceksin herseyi dedi. Ay inanamazsiniz; sarah adinda bi kiz öyle büyük bi oyun kurduki, tam elifin dedigi gibi gelisti hersey.
dedigi bazi ufak tefek seyler sadece olmadi, ama dedigi sekile ilerliyor cidden hersey.
elifde encok hosuma giden, kahve resimlerini yolluyunca, sesli mesaj olarak yorumluyo herseyi, ve sonrasinda tkr dinleyebiliyorum. Aklima gelen baska seyler olursa yazarim
Sorabilirsemhavinin soyledigi onemli seylerden biri demin oldu haberiniz olsun
Sorabilirsem
Nasil bisey? Ben ona bidaha baktircam
Galiba
Fiyaskooooooo leyla iyi orda tekfalı baktırma sebebim. dediği gibi de oldu. ama söylediği birkaç şey daha var aynı konuyla ilgili, bakalım ileride de aynı devam eder mi
- arkadaşımı da fal işlerine bulaştırdımona kadınlar kahvesindeki zehrayı tavsiye etmişler. bilen var mı hiç?
Sorma aslında suç bizde bunlara para veriyoruz bir araba parası harcadım kendime yazıklar olsun.Arkadaslar, galiba en au 200 falciya gittim. HIC KIMSENIN dedigi cikmadi.
bekliyorum.
Fiyaskooooooo leyla iyi orda tek
Zehra bende okadar kötüydüki, falin parasini bile istemedi sonunda kadin benden. Hiiic bsy bilemedibugun gitmis baktirmis zehraya. cok olumsuz konustu ama anlik fena degildi dedi.
Zehra bende okadar kötüydüki, falin parasini bile istemedi sonunda kadin benden. Hiiic bsy bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?