İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bende uzun zamandır yaziodum. Şu anı bilen olmadi. Kim varsa aklınıza gelebilecek. Ramektn tutun da gülistan a kadar kimse bilemedi. Hatta hayır biri ver dememe rağmen. Hayır dediler özellikle küba esra çok ısrar etti olamaz diye enfal e güvenirdim o da patladı.asmin cafe melekler sembol kimse bilemedi ben diorum hayir diolar. Havin e efsun a baktirmadim. Onların hakkını yemiyim. Olan şeyi bile hayır dediler. Sadece ucundan toprak dedi. Ve afrikalı bir falci sadece o bildi o da zaten burada yaşamio sadece o bildi parada vermedim zaten. Onun dışı bütün para boşuna gitti.

Var mı size bilen bari burada çıkanlar paylaşsın. Leyla yi da arzu yu da denedim. Onları boşuna tavsiye etmeyelim. Var mı evet arkadaşlar şu kişi dediginiz

Bi arkadaşımın önerisi ile birine baktırdım aslında yazmayacaktım ama bilemedim. Memnun kaldım evde terazi ve kova Burcu var dedi. Babam ve annem :) anı bildi. Aslan yay Burcu seni üzmüş dedi evet eski sevgililerim bana soru sormadı kendisi baktı. Suat diye bir adam. 150 TL ama güzel baktı arkadaşım çok övdü. İsteyene numarasını atayım ama sorumluluk bana ait değil

Siz Zeynep’le nihale baktırdınız mı

Bir deneyim de benden gelsin sevgili site sakinleri.. Yazmıştım Rita ya fal baktırmayı düşünmüştüm ama sıkıntı olmuştu, aslında vazgeçmiştim... Velhasılı kendisine baktırdım
Yorumuma gelince, kendisi tarot mu açıyor bilemedim, ne anne adımı sordu. Ben onjn baktığı faldan birşey beklemeden baktırdım
Rita :haziranda tatile çıkıyorsun, nereye gidiyorsun
Ben:sizin yanınıza geleceğim..
Rta:hahhah
Neyse, enerjisi kötü.. Psikolojisi sağlam olan baktırsın.zihin okuduğunu düşünüyorum, bir de yüzde 50 50 diyeyim
Dediği şeylerin çoğunu biliyordum bu arada ve sıru cevap şeklinde giden bir fal ben sevmiyorum açıkçası... İşe girmek istiyorsun dedi, çalışıyorum ben dedim
Sevgili Heıdı hanımdan Turan gün Leyla hanımın tel. İni aldım ve aradım
Kendisi bana öyle bir şey söyledi ki, unutamam ve ilk kez bu tespiti yapan kişidir. Enerjisi güzel beğendim... Bir konuyla ilgili zaman verdi ama zamanı önemseyen biri değilim ben...
Yalnız bu iki kişiyle birlikte fal maceramın sonuna geldim..
Fallar pandemi döneminde beni rahatlattı hepsi bu ve artık kafi bana göre

Leyla yi beğendiniz o zaman

Bakırköyde ki mi

Baktirdim benim için normal biri çok iyi diyemiorum. Bana sadece afrikalı kadın dogruyu dedi diğerleri bilemedi. Kimse bilemedi. Bende nerdeyse 150 kişiye gittim
Ankara’daki Leyla’dan bahsediyo canım İstanbul değil :) sana önermedim daha önce pek İstanbul’dakiler bilmiyor ama uzun vadeler veren biri daha önce dediğim gibi senede 1giderdim çıkardı ama çok beklemek lazım onun falları sen peşine düşmediğinde çıkar gelecek ile ilgili de çok olumsuz konuşmaz ama seni farklı yönlendirir yani bir nevi odağını farklı noktalara çeker. Ama ben dediklerini yaşadım yıllar önce ve geçen seneki baktırdığımda bu sene bakımını beğenmedim 3kere üst üste gittim ondan belki

Ooo heidi geldi hadi Öner bir falcıda kendimize gelelim ahaha

Havin ve Leyla da patladı mı? Bir de her zaman vade tutturan Alman falcılar vardı onlar da patladı bu sefer galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…