Havin ve elifin nosu varmi sizdeBiri havinin telefonunu atabilir mi
Elif’ten uzak durun lütfen öbürünün varHavin ve elifin nosu varmi sizde
Siz Zeynep’le nihale baktırdınız mıArkadaslar, galiba en au 200 falciya gittim. HIC KIMSENIN dedigi cikmadi.
simdiye tek 3 kisinin vadesi acin bende:
1. Hazal, 7. ay Yada 7 ay demisti.
2. Elif: Nisan gibi demistu
3. Gop birsel, oda 4 ay icinde yada nisan demisti.
bekliyorum.
diger tüm 200 mü 300 mü ne falcinin allah b. v. Bakamiyosan bakma, insanlara ne sacma sapan umut verip, piskolojisi ile oynuyosunuz ya, ne hakkiniz var buna
Leyla yi beğendiniz o zamanBir deneyim de benden gelsin sevgili site sakinleri.. Yazmıştım Rita ya fal baktırmayı düşünmüştüm ama sıkıntı olmuştu, aslında vazgeçmiştim... Velhasılı kendisine baktırdım
Yorumuma gelince, kendisi tarot mu açıyor bilemedim, ne anne adımı sordu. Ben onjn baktığı faldan birşey beklemeden baktırdım
Rita :haziranda tatile çıkıyorsun, nereye gidiyorsun
Ben:sizin yanınıza geleceğim..
Rta:hahhah
Neyse, enerjisi kötü.. Psikolojisi sağlam olan baktırsın.zihin okuduğunu düşünüyorum, bir de yüzde 50 50 diyeyim
Dediği şeylerin çoğunu biliyordum bu arada ve sıru cevap şeklinde giden bir fal ben sevmiyorum açıkçası... İşe girmek istiyorsun dedi, çalışıyorum ben dedim
Sevgili Heıdı hanımdan Turan gün Leyla hanımın tel. İni aldım ve aradım
Kendisi bana öyle bir şey söyledi ki, unutamam ve ilk kez bu tespiti yapan kişidir. Enerjisi güzel beğendim... Bir konuyla ilgili zaman verdi ama zamanı önemseyen biri değilim ben...
Yalnız bu iki kişiyle birlikte fal maceramın sonuna geldim..
Fallar pandemi döneminde beni rahatlattı hepsi bu ve artık kafi bana göre
eyla evet diyeyim... Beklemek lazım gerçi dedikleri için.. Yalnız anlık iyiydiLeyla yi beğendiniz o zaman
Siz baktırdınız mı kendisineLeyla yi beğendiniz o zaman
Bakırköyde ki miBi arkadaşımın önerisi ile birine baktırdım aslında yazmayacaktım ama bilemedim. Memnun kaldım evde terazi ve kova Burcu var dedi. Babam ve annem :) anı bildi. Aslan yay Burcu seni üzmüş dedi evet eski sevgililerim bana soru sormadı kendisi baktı. Suat diye bir adam. 150 TL ama güzel baktı arkadaşım çok övdü. İsteyene numarasını atayımama sorumluluk bana ait değil
Baktirdim benim için normal biri çok iyi diyemiorum. Bana sadece afrikalı kadın dogruyu dedi diğerleri bilemedi. Kimse bilemedi. Bende nerdeyse 150 kişiye gittimSiz baktırdınız mı kendisine
Yok o nerden çıktı. O kim kiBakırköyde ki mi
Ankara’daki Leyla’dan bahsediyo canım İstanbul değil :) sana önermedim daha önce pek İstanbul’dakiler bilmiyor ama uzun vadeler veren biri daha önce dediğim gibi senede 1giderdim çıkardı ama çok beklemek lazım onun falları sen peşine düşmediğinde çıkar gelecek ile ilgili de çok olumsuz konuşmaz ama seni farklı yönlendirir yani bir nevi odağını farklı noktalara çeker. Ama ben dediklerini yaşadım yıllar önce ve geçen seneki baktırdığımda bu sene bakımını beğenmedim 3kere üst üste gittim ondan belkiBaktirdim benim için normal biri çok iyi diyemiorum. Bana sadece afrikalı kadın dogruyu dedi diğerleri bilemedi. Kimse bilemedi. Bende nerdeyse 150 kişiye gittim
Ooo heidi geldi hadi Öner bir falcıda kendimize gelelim ahahaAnkara’daki Leyla’dan bahsediyo canım İstanbul değil :) sana önermedim daha önce pek İstanbul’dakiler bilmiyor ama uzun vadeler veren biri daha önce dediğim gibi senede 1giderdim çıkardı ama çok beklemek lazım onun falları sen peşine düşmediğinde çıkar gelecek ile ilgili de çok olumsuz konuşmaz ama seni farklı yönlendirir yani bir nevi odağını farklı noktalara çeker. Ama ben dediklerini yaşadım yıllar önce ve geçen seneki baktırdığımda bu sene bakımını beğenmedim 3kere üst üste gittim ondan belki
Havin ve Leyla da patladı mı? Bir de her zaman vade tutturan Alman falcılar vardı onlar da patladı bu sefer galiba?Arkadaslar, galiba en au 200 falciya gittim. HIC KIMSENIN dedigi cikmadi.
simdiye tek 3 kisinin vadesi acin bende:
1. Hazal, 7. ay Yada 7 ay demisti.
2. Elif: Nisan gibi demistu
3. Gop birsel, oda 4 ay icinde yada nisan demisti.
bekliyorum.
diger tüm 200 mü 300 mü ne falcinin allah b. v. Bakamiyosan bakma, insanlara ne sacma sapan umut verip, piskolojisi ile oynuyosunuz ya, ne hakkiniz var buna
Neden öyle söylediğini anlayamadım ?Ooo heidi geldi hadi Öner bir falcıda kendimize gelelim ahaha
Ya sizin gitmediğiniz falcı yok ve analizleriniz iyi o yüzdenNeden öyle söylediğini anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?