İstanbul'da Fal - Falcılar

Havin ve Leyla da patladı mı? Bir de her zaman vade tutturan Alman falcılar vardı onlar da patladı bu sefer galiba?

hepppsi patladi.

alman falcilardan 2 tanesi patlamadi, onlar bana en basindan beri, bu yaz aylarinda olcak diyodu.

bende mümkün degil okadar süremez diye takmamistim. Onlarin söyledikleri seylere baktim gecen yine.

havin patlamadi hayir, o da bana bastan beri yaz ayini vermisti. Ve hatta ona yine baktirdim, cok önemli, baska falcilarin bilemedigi bi detayli bildi.
Birde birsen hala patlamadi, ona subat ayinda baktirdim oda 4 vade vermisti.

Ama ben öyle sıkıldımki, yok en geç sene sonu kapında, en geç şubat sonu kapında, şimdi de yaz en geç kapında diyenlerden.

artık baktırmıcam. Baktırdığım falların vadeleri de bitsin, bu fal işi yalanmış dicem.

almanyada 100% güvendiğim bir arzu abla vardı çok iyi övmüştüm onu burada,
O bile patladı. Hatta geçen vadesini değiştirdi, O elinde sonunda kapına gelecek ama 1,5 seneye kadar sürebilir dedi. Sıkıldım yeter

Ya sizin gitmediğiniz falcı yok ve analizleriniz iyi o yüzden
Hımm bende biraz yanlış anladım galiba :) evet çok denedim ama önceden geleceği bilenine rastlamadım 1-2 kişi olnlarda bozdu zaten. Anda tuttura beyin okuyan bilen çok diyodum sonra aslında onunda bizimle ilgisi olduğu kanaatine vardım. :)
Mesela benim düşündüğüm bir mevzu vardı hepsi ağız birliği yapmış gibi benim düşündüğümü söyledi Arzu bile sonra öğreniyorum ki öyle bişey yok tam tersi bence falcılar insanları çok kötü kullanıyo.

Örnek vericem Mermaid arkadaşım realden onunlada bir falcıya birlikte giderek tanıştık 2yıl oluyo Nikoya gitmiştik ve o gün benim için fal olayı zaten başladı berbat biriydi hayatımı kararttı hatta o gün okadar ağladım okadar ağladımki dediği şeyi unutamadım hala bugün olmuş ama dediği çıktımı dersen sadece 1 şey oldu oda çok korktum o durumdan sallamadığım inanmadığım hiçbir dediği çıkmadı ama onu atlatamadım.
Mermaid'e bakıyorum şimdilerde çünkü onun durumunu biliyorum ve gerçekten gitmediği falcı kalmadı hatta benim 2-3katım gitmiştir. Ona hiç kimse adamın hayatında biri olduğunu kimse demedi Zeynepte dahil sonra bu öğrendi sormasına rağmen bilemediler hala adamın evlendiğini bile bilemiyolar bu nasıl oluyor ben anlamıyorum.
Hatta Neslihanı bana sürekli över çok kızarım ya senin sevgilinin evleneceğini bilememiş asla öyle bişey olmayacak demiş benim için Neslihan asla gidilecek bir falcı değildir gitme derim
Mermaidin gittiği falcılardan Neslihan, Enfal, Gülistan, Kadınlar Kahvesi, Melekler Kahcesi, Asmin Kafe, ya yüzlerce kişiye gitmiştir ben bilmiyorum ki 1 kişi ona tuttursun yok o yüzden inanmıyorum kendimle ilgili bende de son analizlerimden gördüklerimden aslında bilen yok düşünce okuyan çok iyi tipler var sadece :)
Gelecek konusunda da bana en olumsuz tabloyu çizenler çelişmekle birlikte Birsel, Zeynep, Efsun, İstanbul Leyla, bunlar kesin bu iş böyle olacak diyenler onlarda olumsuzluğundanmı öyleler bilemiyorum ama gidişat öyle gibi ama tek konu :) diğer söylenenler zaten hiç olmadı o ayrıda

Yasemin sana dediğimi yaptınmı benim adıma bana mesaj at

Yasemin sana dediğimi yaptınmı benim adıma bana mesaj at

tamam,

bu arada istanbul leyla bana bastan beri olmucak diyor; ama kac senedir hep olumlu derdi, herseferinde barisirdik.
Ilk kez barisma yok artik diyo, ve ilk kez barismadik ben sok oldum. O biliyo sanki

tamam,

bu arada istanbul leyla bana bastan beri olmucak diyor; ama kac senedir hep olumlu derdi, herseferinde barisirdik.
Ilk kez barisma yok artik diyo, ve ilk kez barismadik ben sok oldum. O biliyo sanki
Banada geçen aylarda bu mesaj atıcak dedi. Geçen hafta atacağını düşünmüyorum dedi. Yine o dönmelerde eninde sonunda ayrılacaklarını düşünüyorum seni özlemiş dedi. Yine geçen hafta artık bitmiş birşey kalmamış dedi bu kızlada ayrılacağını düşünmüyorum dedi. Ama aile büyüklerinden bir kadın istemiyo dedi ama o doğru çıkmadı son falı benim içinde olmayacağı üzerineydi bende öyle olduğunu düşünüyorum. Leyla iyi mantıklı
birde bence Yasemin gel biz bu işi bitirelim artık bence bir fayda yok yani falı demiyorum eskiyi ben kesin karar verdim ve bundan sonra zaten fal baktırmıcam ama birdaha olumsuz birine asla gitmicem ilişkim olursada asla fal içine katmıcam ama eğelencesine iş enerji vs bunlar için belki baktırabilirim.

Çok üzüldüm gerçekten bende geçen bir tane buldum hüngür hüngür ağlattı evet anı bildi ama sevdiğim adamla ilgili gelecekteki söyledikleri beni sinir krizine soktu salak gibi ağladım falcılar bunu neden yapıyor bilmiyorum para bu kadar değerli demek ki. Aslında suçlu biziz bunlara neden para yediriyoruz gidip yolda düşürsek o parayı daha iyi en azından ihtiyacı olan biri alır.

Kim bu kişi ağlatan biliyormuyum

Kim bu kişi ağlatan biliyormuyum
Hayır bunu çevremden biri önerdi kefil oldu. Anı bildi evde ki kişilerin burcunu bildi güzel baktı. Ama ağlattı tabi Suat diye biri.

Ama sana sadece şunu söyleyebilirim eğer gördüğün netleştirdiğin bir durum yoksa benden sana tavsiye hemen kendine gel ve olumsuz söylenen herşeyi bir kenara at ve olumluya odaklan inan oluyo. Ama realde bildiğin gerçekler varsa hayal peşinde koşma derim. Örnek ben

Gerçekten mi? Rituel ve ya olumlama yapıyor musun? Ben yapmayı düşünüyorum

tamam,

Neyi biliyor acaba, ki kendisine baktırdım. Olumsuz bir kadın.. Anlık iyiydi, işimle ilgili olarak çok net atışları oldu... Ayrıca varlıklarla bakıyor belli ve etkisi üç gün üstümde kaldı

Neyi biliyor acaba, ki kendisine baktırdım. Olumsuz bir kadın.. Anlık iyiydi, işimle ilgili olarak çok net atışları oldu... Ayrıca varlıklarla bakıyor belli ve etkisi üç gün üstümde kaldı
Bana telefonunu atar mısın gereksiz kontes

Burayi sık sık okurum bakalim fallari cikanlar var mi diye bir umut ama arkadaslar hepsi bos sanirim ya . Eskiden teyzeler bakardi bilirlerdi nerdeymis o teyzeler parayla baktiklari icin gönül gözlerimi kapaniyor bilemiyorum ama gercekten hic tutturan kalmadi. Sadece biz o yöne yoruyoruz sanriim. Bir tek eskiden gittigim bir kuafor vardi o tutturuyordu sacimi mahvettigi icin tekrar gitmiyordum en son ona gidicem sanirim sacimi tekrar riske atacagim ahahah...

Merhaba Havinin numarasını bana gönderebilir misiniz ?

Merhaba Havinin numarasını bana gönderebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…