İstanbul'da Fal - Falcılar

Size bilgi vermek istiyorum kızlar Afrikalı bayan Chioma yani M mermaid250 ’in arkadaşı falcısı ben ona baktırdım sayesinde daha öncede baktırmıştım çünkü Mermaid’”in sevgilisinin evlilik hazırlığında olduğunu tarihine kadar bilen tek kişi olduğu için baktırdım bugün biraz önce tekrar konferans yaptık ve muhtemelen bakmaz çünkü arkadaşım çok ısrar ettiği için baktı ve balktığı fal birebir İstanbul Leyla’yla aynıdı benim için olumsuz ama bu bilgiyide vermek istedim.

Offff size bisey dicem, bi arkadas aradi beni, cooook iyi falci buldum dedi almanyada. Arkadasimin arkadasinin intihar edecegine kadar demis, ve öylede olmus. Hatta basta intihar mevzusu gecince, ben sanmis kiz, esimden ayrildigim icin, ama baska arkadasi gercekten intihar etmis. Hala etkisi altindayim, inanmadim basta dedikleri tek tek cikiyo dedi bana arkadasim
Ben aradim, falci bana: „ben randevu vermiyorum, ücreti yolla, hafta icinde nezaman uYgun görürsem seni ozaman aricam, ve bakicam“ dedi.

biraz gizemli, ve almanya sartlarina göre bile cok fazla pahali. Kadin türk 100€ ya bakiyo. Ben yolladim, arkadasimi referans alarak, yoksa hayatta okadar para yollamam. Bakalim, ne dicek. Bakmicam dedim bidaha ama, bu son denemem olcak artik

Canim istanbul leyla anda cok iyi zaten, o anda ne dediyse 95% yasadim ben.

ilerki zaman icin iyi degil o, ama 2-3 aylik vadede ne derse cikar yani, kisa vade icin leyla dan artik sasmicam.

bana bu ayrildigimizin basindan beri tek olumsuz bu is diyen oydu. Ve öylede oldu.

gecen ayriliklarmizda hep barisma var derdi, artik demiyor

100 euro mu !!!! Arkadaşlar yok artık o kadar da değil, ben bir kere 250 verdim o bile içime oturdu, hatta geçen aylarda o kadar harcama yaptımki bu fal olayına bir durma kararı aldım, şimdi birkaç kişi var listemde onları deneyip yazarım.

Napim,
Cok övdü, denemesem
Icimde kalirdi, 1000 tane falciya gittim, eyer anlattigi kadar varsa, bi falcida kalirim, ne parama yazik olur nede sinirlerime ve vaktime. Ama görcez bakalim

Napim,
Cok övdü, denemesem
Icimde kalirdi, 1000 tane falciya gittim, eyer anlattigi kadar varsa, bi falcida kalirim, ne parama yazik olur nede sinirlerime ve vaktime. Ama görcez bakalim

Ne diyeyim valla , insallah güzel konuşmuştur , inşallah çıkar, hep birlikte bir seviniriz.

Ben daha once baktirip yazmistim tavsiye etmediğimi ,Leyla bende ne geçmiş ne an ne gelecekle ilgili hiçbir şey bilemedi, enerjisi de gayet olumsuz .
Ben Şia’na kadar baktırdığım tüm falcılar ile kıyasladım. Afrikalı kadın bildiğin Afrika’da yaşayan tavukları horozları olan baya naturel biri ayna falı bakıyormuş zaten ve Leyla ile birebir aynısını söyledi ne diyeyim söylemedimi diyim üstelik Zeynep ten bile daha olumsuz bakmasına rağmen üzüldüm ama bu Afrikalı kadının doğru olduğuna %90 eminim yani ozaman Leyla’da bilmiş oluyo ki kadın cidden mantıklı herkes ya yok ailesi istemez falan dedi birtek Leyla hayır herkes biliyo sıkıntı yok kabul ediyorlar dedi ve şahit oldum o yüzden sana ne dediğini bilemem bazen olumsuzu kabul etmeyip tutunmak istiyoruz o kısmı bilemem

Canim Leylanin numarasini özelden atarmisin bana

Ben daha once baktirip yazmistim tavsiye etmediğimi ,Leyla bende ne geçmiş ne an ne gelecekle ilgili hiçbir şey bilemedi, enerjisi de gayet olumsuz .
Leyla ,benim işyerinde yaşadığım sıkıntıyı çok net bildi..beni şaşırttı bu durum elbette ki..özel durumumla ilgili olarak da söylediği şey olumsuzdu ki olabilir ama ,Leyla söylediği için değil ,böyle bir olasılık olduğu için.ilişki böyle değil midir?yüzde 50 50 dir bir ilişkinin gidişatı...zaman verdi ki benim için hiç önemli değil zaman..3 gün boğulduğumu zannettim bakımdan sonra,geçti ama nasıl anlatamam...
Velhasıl çok ayrıntı vermek istemiyorum,geleceğe dair dediklerini çok fazla yaşayacağımı düşünmüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,yanlışlıkla numara paylaştım tekrar ,admine mesaj attım...özellikle yapılan bir durum değil

Öyle tabi bence herşey düşünce ve değişebiliyor mesela bu Afrikalı kadın arkadaşıma şey demiş dün işte seninknde bir plan vardı düğün günü almışlardı ve bunu sana söyledim tarihiyle ben geleceği bilemem demiş. Yani ben böyle olunca kızıyorum yani tamam bilemyosunuz madem neden yönlendirme yapıyorsunuz ozaman kim bilebilir ki br aksilik çıkıp işlerin ters dönmeyeceğini yada daha olumul olmayacağını bilemiyorsunuz ozaman haksızmıyım. Ben sadece bu kadına neden inandım herşeyi gerçekten açık net biliyo yani soruyosun böyle diyo yani düşünün okadar falcıya gittim hepsi ağız birliği yapıp bu böyle değil dediler sadece Leyla ve Chioma hayır öyle dediler ve ben öyle olduğuna şahit oldum. Şimdi tabiki diğerlerine inanmıcam çünkü ortada büyük bir yanıltma var ben oyzüden Leylayı istemeyerekte olsa ki şahit olduğum şeyler var olumsuz olmasına rağmen en doğrusu oydu. Ama hep diyorum anlık bakıyolar Arzuda mesela benim favorimdir tek işte o detayıda o bilemediği için onuda eledim bir detay demeyin bence çok önemli asıl detay neticede

Arkadaşlar,yanlışlıkla numara paylaştım tekrar ,admine mesaj attım...özellikle yapılan bir durum değil

dün silmeme rağmen bugün ısrarla (nasıl yaptıysanız) alıntı yapıp yeniden paylaşmışsınız lütfen biraz dikkat !

Ucretinden cok tarzina sinir oldum, ne zaman uygunsa o aricakmis bak sen, ne ukala bu falcilar ya sinir oluyorum bu tavirlarina.

Ben Ritaya baktırdım yorum almak istiyorum.
Kadın herşeyi bildi ya meslek, göz rengi, boy kilo, para aile durum herşey ve en acı tablomu o çizdi benim için olumsuz şeyler söyledi diyemicem ama millet için evlenicek şu olcak bu olcağı bilip benim neden evleneceğimi bilemiyolar sen istersen oluyo bana bunu biri desin niye kimse şunu demiyo karşına biri çıkıcak ve sen şu şu özellikte biriyle evlencen neden her sorduğum şunla evlencek o bunla evlencek banada gelince sen istersen biri çıkarsa değerlendir hayır yani yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…