İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatimda baktirdigim en kotu fal avcilar dus cafe nesibe....bir seyi de bil be kadin,bari burcumu bil verdigim para da haram olsun,zaten artik iyice cuvallayinca bi seyi de bil dedim kadin beni masadan kovdu aahhahhaah:))))))))

Hayatimda baktirdigim en kotu fal avcilar dus cafe nesibe....bir seyi de bil be kadin,bari burcumu bil verdigim para da haram olsun,zaten artik iyice cuvallayinca bi seyi de bil dedim kadin beni masadan kovdu aahhahhaah:))))))))

kadına hakaret edersen kovulursun tabi :)) bişeyi de bil dermi insan :)

Son düzenleme:
Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))

2.talin vakası yani bende talinle inatlaşınca bütün senin ismindekiler çatlak mı dedi bana iyi mi bilmem peki siz herkese böylemi diyorsunuz diince...sustu: )) rezil rezil püüüü...

ben diyorum arkadaş bana olgu ile gül'den başkası yalan....deniyorum olmuyor....ama güldei soktunuz aklıma...yapmayın etmeyin kararsız kaldım....oylamaya sunmak istiyorum güldenede gidilmeli midir?

nesibe faciasından sonra güldene gittik,baktıgı yer bir çay bahcesı ve o kalabalıkta o mekanda fal bakan birinin psişik güçlerinin olabilecegıne ınanmadıgım ıcın ve sadece 2 kısı bekledıgı ıcın olaydan vazgectık,kadının yeteneğinin olduguna daha fal baktırmadan ınancım kalmadı...2.facia yı kaldıramazdım....evde anneme baktırırım çok çok daha iyi.....

yeşilköy tilbe cafedeki gülden'e gitmiş olan arkadaşlar,
akşam 5 ten önce gidip sıra almam gerekir mi acaba?
5 te oraya gidip önümde 10 kişinin fal baktırmak için beklediğini öğrenip geri dönmemek için soruyorum çünkü uzakta oturuyorum....

ama uzerıne para verdıgım bır falda barı bır tek sey bılsın yanııı..
3 kardesmısın hayır
hepsı kızmı hayır
8 vade önce ayrılmısın hayır
balıkmısın hayır
cok sevıyo senı asık neden ızın vermıyosunnn hayır yok ole bısey kapısında yattım ıstemıyo benı o ayrıldı
bırı var senı sevmıyorum ıstemıyorum demıs bu eskı ayrıldıgın,hayır yok ole bısı anasının karnından dogmadı daha senı ıstemıyorum sevmıyorum dıycek bır erkek
su harflı,hayır....su harfler var hayır hıc bırı yok
bırı var hem okuyo hem calısıyo eskılerden hayır yok ole bırı
evlılık aklında yok hiç düşünmüyosun zaten senın ıcın daha cok erkennn gerek de yok
ulan ne demek dusunmuyosun tamam kucuk gosterıyorum ama tursumu mu kuracaklar
ask hayatın felaket allaa allah bak bakkk,sensın felakett
tum ısımlerı bana sordu bana soylettı bu arada...
3 kart cektırdı yorum ıcın 1.yı yorumladı baktım ucundan kıyısından yorumlayamıyoo dedım bosver sen devam et ben sormayayım ama baktım cok sıkıcı ee bısıyı de bılseydın dedımm ahahaaa:)))
ya daha bole gıdıyooo 0 a 0 bıde para aldılarr...........

orası cay bahcesı sıra falan da yokGül mü sandın sen güldenii

bostancıdaki hatıce hanımı tanıyan varmıdır 50 55 yaslarında sanırım sımdılerde bana 10 seneden fazla oldu bakalı cok ıyıydı ama tasınmıs bulamıyorum yardımcı olanınız olursa cok sevınırım

Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))

bayramdan once gıtmıstım bayramdan sonra da olacakları soyledı ama hıc cıkmadı soyledıklerı nezıhe hanımın bılgınız olsun bende begenmedım

o kadar sordum burda,gülden'i önerdiler
artık yoruldum ona mı buna mı gideyim diye sormaktan gidip kendim görücem,çay bahçesi vs. ne çıkarsa bahtıma

Selam,guldene gecen gun gittik,4 kisi oldukca memnun kaldik,denemeye deger , gelecek icin beklemedeyiz,bugun ve gecmis cok iyi,kadin oldukca mantikli,olmayacak seyleri de soyluyor.
Tatli bir insan,gercekleri yumusatarak soyluyor ama ne demek istediginiz iyi anlatiyor.

Gul hala favorim,ama gulden de cikarsa ona abone olurum gibi geliyor:)
Gulden daha uzun ve fazla soru sormadan bakiyor.
Iyi geceler!

güldene gıttım cok begendım dogrusu tavsıye ederım ama gelecekte soyledıklerı cıkarmı bılmem

beğendin demek sende, inşallah ben de memnun kalırım.
aslına bakarsan berbat denilmemiş gülden için hiç, ona güvenerek gidiyorum birazda... ne göklere çıkarılmış, ne de yerin dibine sokulmuş...
kısa bir süre bakmasın, saçmalamasın, ufak tefek gelecek hakkında birşeyler desin artık başka birşey istemiyorum valla.
varsın nostradamus gibi olmasın

süper valla iyice ısınıyorum Gülden'e
eğer gelecekle ilgili söyledikleri çıkarsa burada paylaşırsan sevinirim.
uzun ve soru sormadan bakmasına alkış

bu hafta inşallah denicem, yorumlarımı paylaşırım.

In heaven cidden dogru bakiyorsun fal olayina,beklenti yuksek olunca uzuluyor insan.
Umut tacirlerini istemiyoruz,on sezileri gucli bu insanlardan biraz tuyo almak istiyoruz,hepsi bu!
Tanri herkese az cok ayni akli vermis,falcilarin yorumlarim bize ancak uyari olabilir.
Bir de muhattabimiz olan kisilerin dusunceleri ve samimiyetleriyle ilgili bilgi almak acisindan onemli bence.
Sadece ask konusunda degil,insanin is hayatindaki kisilerin anlamasi da onemli,
Ben falinda seviyorum ama bazen kendime kizmiyor da degilim.bir suru parasini havaya gidiyordum,toplasam dunyanin en guzel yerinde nefis tatil yapardim.
Eminim bir suru arkadasimiza da benim gibi cok harciyor,keske hah su diyecegimiz bir kisi ciksa,kose olurdu dimi? :))

Pardon,bilgisayar kendinden kelime basiyor,komik kelimeler cikiyor,okumadan yollamisim,
umarim anlasiliyordur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…