Hayatimda baktirdigim en kotu fal avcilar dus cafe nesibe....bir seyi de bil be kadin,bari burcumu bil verdigim para da haram olsun,zaten artik iyice cuvallayinca bi seyi de bil dedim kadin beni masadan kovdu aahhahhaah:))))))))
kadına hakaret edersen kovulursun tabi :)) bişeyi de bil dermi insan :)
Mylady.... Çok mutlu bir yıl dilerim sana bütün sevdiklerinle. Bereketli, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olursun umarım.
kadına hakaret edersen kovulursun tabi :)) bişeyi de bil dermi insan :)
Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))
2.talin vakası yanibende talinle inatlaşınca bütün senin ismindekiler çatlak mı dedi bana iyi mi bilmem peki siz herkese böylemi diyorsunuz diince...sustu: )) rezil rezil püüüü...
ben diyorum arkadaş bana olgu ile gül'den başkası yalan....deniyorum olmuyor....ama güldei soktunuz aklıma...yapmayın etmeyin kararsız kaldım....oylamaya sunmak istiyorum güldenede gidilmeli midir?
yeşilköy tilbe cafedeki gülden'e gitmiş olan arkadaşlar,
akşam 5 ten önce gidip sıra almam gerekir mi acaba?
5 te oraya gidip önümde 10 kişinin fal baktırmak için beklediğini öğrenip geri dönmemek için soruyorum çünkü uzakta oturuyorum....
orası cay bahcesısıra falan da yok Gül mü sandın sen güldenii
o kadar sordum burda,gülden'i önerdiler
artık yoruldum ona mı buna mı gideyim diye sormaktan gidip kendim görücem,çay bahçesi vs. ne çıkarsa bahtıma
Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))
o kadar sordum burda,gülden'i önerdiler
artık yoruldum ona mı buna mı gideyim diye sormaktan gidip kendim görücem,çay bahçesi vs. ne çıkarsa bahtıma
güldene gıttım cok begendım dogrusu tavsıye ederım ama gelecekte soyledıklerı cıkarmı bılmem
Selam,guldene gecen gun gittik,4 kisi oldukca memnun kaldik,denemeye deger , gelecek icin beklemedeyiz,bugun ve gecmis cok iyi,kadin oldukca mantikli,olmayacak seyleri de soyluyor.
Tatli bir insan,gercekleri yumusatarak soyluyor ama ne demek istediginiz iyi anlatiyor.
Gul hala favorim,ama gulden de cikarsa ona abone olurum gibi geliyor:)
Gulden daha uzun ve fazla soru sormadan bakiyor.
Iyi geceler!
beğendin demek sende, inşallah ben de memnun kalırım.
aslına bakarsan berbat denilmemiş gülden için hiç, ona güvenerek gidiyorum birazda... ne göklere çıkarılmış, ne de yerin dibine sokulmuş...
kısa bir süre bakmasın, saçmalamasın, ufak tefek gelecek hakkında birşeyler desin artık başka birşey istemiyorum valla.
varsın nostradamus gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?