İstanbul'da Fal - Falcılar

N
Rita bana evleneceksin dedi ben evlenmeye tövbe etmişim bir kere, büyük konuşmamak lazım gerçi...çalıştığımı bilemedi mesela... Bana çok güzel olduğumu söyledi,teşekkür ettim ve güzel olmadığımı biliyorum dedim
Kızımla ilgili görsel olarak tarif etti.kızımla ilgili zihnimi okudu bu net. Özel durumumu söyledi ama dediklerini biliyordum zaten..

Bir de kararı ben veriyorum her seferinde bu net.. Allah aşkına ilişki iki kişiliktir... Bu nasıl saçma bir yorumdur

Ama bana çok açık detaylar verdi boyu bukadar, göz rengi şu sanki önüne bir ekran almış ordaki resimlere bakıyor tek tek söylüyo vay elbiselere bak diyo, işte saçına bak diyo, Şuralı diyo, mesleği bu diyo, yani çok detay bildi ki belki o an rahattı ama bildi kadın yaşlı isim vermedim anne ismi vermedim hiçbişey vermedim ama o bildiğin kitap gibi foto gibi okudu bilmiyorum bukadar iyi nasıl bilebiliyolar ben anlamıyorum tamam fala baktırıyorum ama bunca detayı nasıl bilirler yani ben anlamıyorum. Benimde hislerim çıkar rüyalarım olur ama bilemem yani Senin kızının tipini bilmem senin işini evlibekar bilmem bunları bilemem ki benim hislerim beni hiç yanıltmaz düşündüklerim olur bilmiyorum.

Bir de kararı ben veriyorum her seferinde bu net.. Allah aşkına ilişki iki kişiliktir... Bu nasıl saçma bir yorumdur
Nasıl yani onu anlamadım hangi yorum kararı verme konusu ise onu diyorum zaten sorduğun durum için net söylerken, kendim için sorduğumda bir netlik alamıyorum sorguladığım bu ozaman bu sadece günlük haftalık aylık tahmin gibi oluyo

Varlıklarla bakıyor bence... Gözünün önüne görüntü geliyor diye biliyorum
Ve benim kızımın boyunu bildi peki ama bana ne faydası oldu bilemedim.. Okul durumu mesela, aklımdan geçeni söyledi

Varlıklarla bakıyor bence... Gözünün önüne görüntü geliyor diye biliyorum
Ve benim kızımın boyunu bildi peki ama bana ne faydası oldu bilemedim.. Okul durumu mesela, aklımdan geçeni söyledi
Yok onda haklısın bir etkisi yok ama şunu demek istiyo olabilir bak ben bunları bile biliyorum dediklerim doğru gibi olabilir. Hoş yıkıldım yine bu arada neyse son yıkılmam olsun bari nezaman doğrulcam acaba

Şöyle dese mesela, hayatına biri girecek adam öyle böyle, görsel olarak tarif etse ve mesleğine kadar bilse yani ayan olsa... Benim için budur fal...
Rita bana bakarken de iyiydi... Ben enerjisini sevmedim.. Dediklerini de biliyordum zaten

Yok onda haklısın bir etkisi yok ama şunu demek istiyo olabilir bak ben bunları bile biliyorum dediklerim doğru gibi olabilir. Hoş yıkıldım yine bu arada neyse son yıkılmam olsun bari nezaman doğrulcam acaba
Sevgili Heıdı hanım, biliyor musunuz... Bildiğim realiteyi, insanlardan duymak için para vermek beni uzaklaştırdı fallardan

Buradan aday arıyım bari boyum 174 kilom 55 güzel çekici olduğumu söylerler, spor atletik bir bayanım, yaşımı göstermem, mesleğim bir altın bileziğim var bir aday arıyorum zekiyim biraz saflığım vardır çabuk kanıyorum o yüzden beni üzecek biri olmasın merhametli değer bilen el üstünde tutan olsun çevremdeki sazan serseri egosu tavan ukala yapışkan tiplerden olmasın güler yüzlü olsun en önemlisi aşık etsin beni benim sorunum o hemen soğuyorum kızlar bir el atın bana Ön görüşmelere gidicem bu sefer

Sevgili Heıdı hanım, biliyor musunuz... Bildiğim realiteyi, insanlardan duymak için para vermek beni uzaklaştırdı fallardan
Öyle tabide işte Allahım nolur çıkmasın diye yalvarmaya gidicem zaten :))) Muhtemelen akşamda ağlıcam son gözyaşım olur umarım

Akılma geldi bir anımı anlatıyım bu fallardan düştüğüm haller işte M mermaid250 bana önerdi Nikoyu gittik Allahım kalbim bir atıyo her çıkan çok iyiydi dediği herşey çıkıyo falan banada Sıla çok üzüldüğüm bişey demişti onu anlatıyodum kızlara ordaki neyse girdim ozaman daha yeni ayrılmışım ama seviyorum yalnızım şehirde o başka yerde falan (Not: iyi sevdim cidden :) neyse girdim içeri ama kalbim nasıl atıyo 2. falan tecrübem böyle bir tipe bana anlatıyo ama benim gözümden böyle yaş damlıyo diyoki ağlıyomusun yok diyorum filmlerdeki gibi alerjim var neyse ben bi çıktım bizim kızı orda bıraktım ben gidiyorum işim çıktı. Kadıköy metroya bindim ama bir kalabalık ben böyle gözyaşlarım boşaldı ama nasıl ağlıyorum herkes sustu falan böyle kimseyi gözüm görmüyo tabi bi çocuk geldi böyle mendil uzattı bana ama benden daha kötü herkes o günü hiç unutamam işte Nikodan sonra hayatımda hep olumsuz düşünmeye başladım gerçektenmi böyle olcak ya olursa doğrumu dedim öğrendim yok öyle bişey şey 2.ye gittim bu seferde başka senaryo çizdi bu seferde onu taktım kafaya işte o söylediği 100tane şeyden birtek onu kafama taktım hergün onun korkusunu yaşadım ve sonunda oldu. Anlıcanız bence biz yapıyoruz biz yönlendiriyoruz
Lütfen ilişkiniz varsa, yeni ayrıldıysanız gitmeyin şu falcılara cidden olumsuz bişey söylediğinde oan olmasa bile olduruyosunuz. Benim hayatımda karşılaştığım en kötü benimle ilgili dediği hiçbirşey çıkmayan 100 kelimeden 1 tane çıkan bence sebep olan 3 tane falcıdır

Kimmiş bunlar heidi iletişim bilgilerini verir misin larox ile meraklandık biz

Anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

Eklentiler

• 56A97ADE-CA2D-48DF-B473-32E11862EC9B.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 6411330B-DB55-4B40-88A0-B71CB98C4111.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
  • 46C35D3A-36C8-4E0B-AA1A-EE1168A5FCC0.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 26
  • 36E8D120-99DF-4C5A-BB90-E93B06CC1F64.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 972FD2D0-22C4-4184-856A-488A16507520.webp
    23 KB · Görüntüleme: 27
  • 9B7DAF67-F056-4392-8244-B82D099AA1BC.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 25
  • BE3BC521-919A-4331-BF55-494F123AEF13.webp
    18 KB · Görüntüleme: 24
  • D1F3A371-B7E4-4B41-9EF9-28DE8309BF58.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 27
Kim bu Leyla arkadaşlar iletişim bilgilerini alabilir miyin

Kimmiş bunlar heidi iletişim bilgilerini verir misin larox ile meraklandık biz
Canım mermaid'e sor istersen etiketledim onun arkadaşı beni konferansa o aldı ama kadın bakmıyo rahatsız oluyomuş galiba bişey istedim yoruldum bakamam diyomuş. Ama Leyla ile aynı söyledi İstanbul Leyla varya onla ne eksik ne fazla birebir

Bu arada İstanbul Leyla suya da bakıyor ama kahveye baktırın,suyla birebir aynısını söylüyor
Sen Ritaya ilk baktırmak istedin ya neden ona baktırmak istedin yani dedikleri çıkıyomuymuş

Biri önermişti ondan. Dolayı
Ya bu kadının her dediği çıkıyomuş öylemi şimdi okudum da hakkında yazılanları böyle okuyunca hiç diyorum ben gidiyim biyerden atlıyım bu işkenceye ne gerek var kesin çözüm tabi bu kısım şaka. Bakalım bana 1 tane böyle iyi bişiycik dedi ama çok büyük bişeymiş gibi anlattı "1 hafta içinde çok tuhaf şaşırtıcı şeylerle karşılaşacaksın biliyomusun dedi bende bilmiyorum dedim " görücem bakalım ne işime yarıcak bişey söylemedi de hiç umutlu değilim zaten olumlu hiçbirşey çıkmıyoda

Bende Afrikalıdan Ritaya geçtim zaten benzer söylediler ama Afrikalı ben Allah değilim geleceği bilemem anlık söyleyebilirim planları görürürm olur olmazı bilirim diyo Rita böyle olacak diyo kadın boy söylüyo ya, göz rengi, meslek, şehir ben bittim Noluyo anlamıyorum bu falcılara noldu eskiden böyle takır takır bilen yoktu insanların algılarımı açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…