- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Rita bana evleneceksin dedi ben evlenmeye tövbe etmişim bir kere, büyük konuşmamak lazım gerçi...çalıştığımı bilemedi mesela... Bana çok güzel olduğumu söyledi,teşekkür ettim ve güzel olmadığımı biliyorum dedimBen Ritaya baktırdım yorum almak istiyorum.
Kadın herşeyi bildi ya meslek, göz rengi, boy kilo, para aile durum herşey ve en acı tablomu o çizdi benim için olumsuz şeyler söyledi diyemicem ama millet için evlenicek şu olcak bu olcağı bilip benim neden evleneceğimi bilemiyolar sen istersen oluyo bana bunu biri desin niye kimse şunu demiyo karşına biri çıkıcak ve sen şu şu özellikte biriyle evlencen neden her sorduğum şunla evlencek o bunla evlencek banada gelince sen istersen biri çıkarsa değerlendir hayır yani yokmu
Bir de kararı ben veriyorum her seferinde bu net.. Allah aşkına ilişki iki kişiliktir... Bu nasıl saçma bir yorumdurBen Ritaya baktırdım yorum almak istiyorum.
Kadın herşeyi bildi ya meslek, göz rengi, boy kilo, para aile durum herşey ve en acı tablomu o çizdi benim için olumsuz şeyler söyledi diyemicem ama millet için evlenicek şu olcak bu olcağı bilip benim neden evleneceğimi bilemiyolar sen istersen oluyo bana bunu biri desin niye kimse şunu demiyo karşına biri çıkıcak ve sen şu şu özellikte biriyle evlencen neden her sorduğum şunla evlencek o bunla evlencek banada gelince sen istersen biri çıkarsa değerlendir hayır yani yokmu
Ama bana çok açık detaylar verdi boyu bukadar, göz rengi şu sanki önüne bir ekran almış ordaki resimlere bakıyor tek tek söylüyo vay elbiselere bak diyo, işte saçına bak diyo, Şuralı diyo, mesleği bu diyo, yani çok detay bildi ki belki o an rahattı ama bildi kadın yaşlı isim vermedim anne ismi vermedim hiçbişey vermedim ama o bildiğin kitap gibi foto gibi okudu bilmiyorum bukadar iyi nasıl bilebiliyolar ben anlamıyorum tamam fala baktırıyorum ama bunca detayı nasıl bilirler yani ben anlamıyorum. Benimde hislerim çıkar rüyalarım olur ama bilemem yani Senin kızının tipini bilmem senin işini evlibekar bilmem bunları bilemem ki benim hislerim beni hiç yanıltmaz düşündüklerim olur bilmiyorum.N
Rita bana evleneceksin dedi ben evlenmeye tövbe etmişim bir kere, büyük konuşmamak lazım gerçi...çalıştığımı bilemedi mesela... Bana çok güzel olduğumu söyledi,teşekkür ettim ve güzel olmadığımı biliyorum dedim
Kızımla ilgili görsel olarak tarif etti.kızımla ilgili zihnimi okudu bu net. Özel durumumu söyledi ama dediklerini biliyordum zaten..
Nasıl yani onu anlamadım hangi yorum kararı verme konusu ise onu diyorum zaten sorduğun durum için net söylerken, kendim için sorduğumda bir netlik alamıyorum sorguladığım bu ozaman bu sadece günlük haftalık aylık tahmin gibi oluyoBir de kararı ben veriyorum her seferinde bu net.. Allah aşkına ilişki iki kişiliktir... Bu nasıl saçma bir yorumdur
Varlıklarla bakıyor bence... Gözünün önüne görüntü geliyor diye biliyorumAma bana çok açık detaylar verdi boyu bukadar, göz rengi şu sanki önüne bir ekran almış ordaki resimlere bakıyor tek tek söylüyo vay elbiselere bak diyo, işte saçına bak diyo, Şuralı diyo, mesleği bu diyo, yani çok detay bildi ki belki o an rahattı ama bildi kadın yaşlı isim vermedim anne ismi vermedim hiçbişey vermedim ama o bildiğin kitap gibi foto gibi okudu bilmiyorum bukadar iyi nasıl bilebiliyolar ben anlamıyorum tamam fala baktırıyorum ama bunca detayı nasıl bilirler yani ben anlamıyorum. Benimde hislerim çıkar rüyalarım olur ama bilemem yani Senin kızının tipini bilmem senin işini evlibekar bilmem bunları bilemem ki benim hislerim beni hiç yanıltmaz düşündüklerim olur bilmiyorum.
Yok onda haklısın bir etkisi yok ama şunu demek istiyo olabilir bak ben bunları bile biliyorum dediklerim doğru gibi olabilir. Hoş yıkıldım yine bu aradaVarlıklarla bakıyor bence... Gözünün önüne görüntü geliyor diye biliyorum
Ve benim kızımın boyunu bildi peki ama bana ne faydası oldu bilemedim.. Okul durumu mesela, aklımdan geçeni söyledi
Sevgili Heıdı hanım, biliyor musunuz... Bildiğim realiteyi, insanlardan duymak için para vermek beni uzaklaştırdı fallardanYok onda haklısın bir etkisi yok ama şunu demek istiyo olabilir bak ben bunları bile biliyorum dediklerim doğru gibi olabilir. Hoş yıkıldım yine bu aradaneyse son yıkılmam olsun bari nezaman doğrulcam acaba
Öyle tabide işte Allahım nolur çıkmasın diye yalvarmaya gidicem zaten :))) Muhtemelen akşamda ağlıcam son gözyaşım olur umarımSevgili Heıdı hanım, biliyor musunuz... Bildiğim realiteyi, insanlardan duymak için para vermek beni uzaklaştırdı fallardan
Kimmiş bunlar heidi iletişim bilgilerini verir misin larox ile meraklandık bizSize bilgi vermek istiyorum kızlar Afrikalı bayan Chioma yani M mermaid250 ’in arkadaşı falcısı ben ona baktırdım sayesinde daha öncede baktırmıştım çünkü Mermaid’”in sevgilisinin evlilik hazırlığında olduğunu tarihine kadar bilen tek kişi olduğu için baktırdım bugün biraz önce tekrar konferans yaptık ve muhtemelen bakmaz çünkü arkadaşım çok ısrar ettiği için baktı ve balktığı fal birebir İstanbul Leyla’yla aynıdı benim için olumsuz ama bu bilgiyide vermek istedim.
Kim bu Leyla arkadaşlar iletişim bilgilerini alabilir miyinCanim istanbul leyla anda cok iyi zaten, o anda ne dediyse 95% yasadim ben.
ilerki zaman icin iyi degil o, ama 2-3 aylik vadede ne derse cikar yani, kisa vade icin leyla dan artik sasmicam.
bana bu ayrildigimizin basindan beri tek olumsuz bu is diyen oydu. Ve öylede oldu.
gecen ayriliklarmizda hep barisma var derdi, artik demiyor
Canım mermaid'e sor istersen etiketledim onun arkadaşı beni konferansa o aldı ama kadın bakmıyo rahatsız oluyomuş galiba bişey istedim yoruldum bakamam diyomuş. Ama Leyla ile aynı söyledi İstanbul Leyla varya onla ne eksik ne fazla birebirKimmiş bunlar heidi iletişim bilgilerini verir misin larox ile meraklandık biz
Sen Ritaya ilk baktırmak istedin ya neden ona baktırmak istedin yani dedikleri çıkıyomuymuşBu arada İstanbul Leyla suya da bakıyor ama kahveye baktırın,suyla birebir aynısını söylüyor
Biri önermişti ondan. DolayıSen Ritaya ilk baktırmak istedin ya neden ona baktırmak istedin yani dedikleri çıkıyomuymuş
Ya bu kadının her dediği çıkıyomuş öylemi şimdi okudum da hakkında yazılanları böyle okuyunca hiç diyorum ben gidiyim biyerden atlıyım bu işkenceye ne gerek var kesin çözümBiri önermişti ondan. Dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?