- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Benim tanıdığım kendisi Afrika da yasio zaten oralı. Ailesinden el almış. Dedesi bakiomus. Adi chioma. Kısa ve net konuşur. Tabi bu arada uzun da bakıo. Durumla ilgili tek doğru tespit onundu sadece o bana söledi. Sadece o. Ayna dan bakıo. Ama kendi de der gelecekten ziyade anı soluorum. Gerçi bana gelecekten de bir kaç çikan oldu. Yanı sordum evet dedi aynen öle oldu.Kimmiş bunlar heidi iletişim bilgilerini verir misin larox ile meraklandık biz
Artık birileri bilsin yeter bunaldık.nihalin ve havinin verdiği tarih an itibariyle çıktı. bildiler yani.
Hemen mermaid bana iletişim bilgilerini verir misin cidden merak ettim ingilizce konuşuyor değil mi?Benim tanıdığım kendisi Afrika da yasio zaten oralı. Ailesinden el almış. Dedesi bakiomus. Adi chioma. Kısa ve net konuşur. Tabi bu arada uzun da bakıo. Durumla ilgili tek doğru tespit onundu sadece o bana söledi. Sadece o. Ayna dan bakıo. Ama kendi de der gelecekten ziyade anı soluorum. Gerçi bana gelecekten de bir kaç çikan oldu. Yanı sordum evet dedi aynen öle oldu.
Evet ingilizce ama dediğim gibi farklı bir anlatımı var. Yanı heidi beğendi bende beğendim ama olumsuzları soluo haberin olsun. Özelden yazar mısın banaHemen mermaid bana iletişim bilgilerini verir misin cidden merak ettim ingilizce konuşuyor değil mi?
Olumlu bir seyse hayirli olsun. Havin iyi bence de bildigi seyler bende de oldu, gelecek icin cok konusmamisti gerci net bir sey soylemedi sadece srdugum seylere olasilikli konustu biraz.nihale şaşırdım. artık tutmuyor diyorlardı forumda. tamamen şansımı deneme amaçlı baktırmıştım :)
Bana nihalin verdiği tarih çıkmadı maalesef, anda çok iyi bir sürü şey bilmişti ama...nihalin ve havinin verdiği tarih an itibariyle çıktı. bildiler yani.
nihal bana anda, çevremdeki bir sürü kişinin kişilik analizinde ve gelecekle ilgili şaşırtıcı derecede iyiydi. buradaki yorumlardan sonra korkarak baktırmıştım :)Bana nihalin verdiği tarih çıkmadı maalesef, anda çok iyi bir sürü şey bilmişti ama...
Ha
Olumlu bir seyse hayirli olsun. Havin iyi bence de bildigi seyler bende de oldu, gelecek icin cok konusmamisti gerci net bir sey soylemedi sadece srdugum seylere olasilikli konustu biraz.
Nihal anda ve yakın gelecekte iyidir .defterime not almışım ve geçen gün defterime baktım,yazdıklarımı okudum ve Ağustos ve Eylül ayında söylediklerini birkaç ay içinde yaşamışımnihal bana anda, çevremdeki bir sürü kişinin kişilik analizinde ve gelecekle ilgili şaşırtıcı derecede iyiydi. buradaki yorumlardan sonra korkarak baktırmıştım :)
baktırma sebebimdi. artık baktırmama çok gerek kalmadı diyebilirim
Bir de evet kişilik analizleri iyinihal bana anda, çevremdeki bir sürü kişinin kişilik analizinde ve gelecekle ilgili şaşırtıcı derecede iyiydi. buradaki yorumlardan sonra korkarak baktırmıştım :)
baktırma sebebimdi. artık baktırmama çok gerek kalmadı diyebilirim
Nihal bi bende mi kötü yaNihal anda ve yakın gelecekte iyidir .defterime not almışım ve geçen gün defterime baktım,yazdıklarımı okudum ve Ağustos ve Eylül ayında söylediklerini birkaç ay içinde yaşamışım
Yeni üye oldum havine fal baktırmak için bugün baktırdım. Bu kadar kötü olamaz. Bütün meslekleri saydı alfabede desen komple saydı. Önce aklının ucundan bile geçmiyorsun dedi sonra ben üzülünce dönecek sana düşünüyor seni dedi. Hiç anlamadımnihalin ve havinin verdiği tarih an itibariyle çıktı. bildiler yani.
Nihal anda ve yakın gelecekte iyidir .defterime not almışım ve geçen gün defterime baktım,yazdıklarımı okudum ve Ağustos ve Eylül ayında söylediklerini birkaç ay içinde yaşamışım
Yeni üye oldum havine fal baktırmak için bugün baktırdım. Bu kadar kötü olamaz. Bütün meslekleri saydı alfabede desen komple saydı. Önce aklının ucundan bile geçmiyorsun dedi sonra ben üzülünce dönecek sana düşünüyor seni dedi. Hiç anlamadımBelki benimle enerjisi tutmamıştır ama baktıracaklar olanlar biraz daha araştırsın.
canim yeter nerede bakiyor nosu veya hangi kafede oldugunu biliyo musun bursadan gitmeme degecek biri midirBesiktasta nihal varmis ona telefonda baktirdim ilkkez.10 dk kadar bakti.net bildigi durumlar oldu.onemsedigim bi konuyla ilgilide olumlu konusup 15 20 gun icinde gelismeler anlatti olursa soylerim sonra.ama tavsiyem cafede baktrmak daha mantikli.tlfda acele oluyor gbi geldi.
Sozu gecmisken yeter deneyimimi anlatayim.4 ay once gittim ve cok ozensiz geldi hic begenmedim ama suan bakiyorumda,hayatima yeni girecek kisiyi tarif etmis gundemde yokken ve soyledikleri olmus.ben ozmn eskiye odaklandgim icin yeteri begenmemistim ama cogu kisiye oranla daha iyi bence.
Buara toprak ve ediye cok baktirdim.ayni seyler oldugu icin ve sacmalamamak icin daha fazla 1 ay baktirmayi dusunmyorum.
Cigdem,goker,zaza,eylem,hande,feza ve internet falcilari...tecrubelerime gore önermem.
canim yeter nerede bakiyor nosu veya hangi kafede oldugunu biliyo musun bursadan gitmeme degecek biri midir
gitmeme değecek midir sizce ben gelecekle ilgili sınavımla ilgili eğitim ve ilişki hayatimin geleceğini sorucam çoğunluklayeter taksimdeki pen cafede bakiyor, 80 lira. isterseniz kendiniz icin isterseniz karsinizdakinin dusunceleri icin baktirabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?