gitmeme değecek midir sizce ben gelecekle ilgili sınavımla ilgili eğitim ve ilişki hayatimin geleceğini sorucam çoğunlukla
elif kim acaba iletişim nosu adresi falan yok mu varsa mesaj atar misinizDemin havine baktirdim. Ses kaydi da aldim, gecen sefer dedinlerinden sadece verdigi vade aklimda kalmisti; ama
Cok memnun kaldigimi hatirliyorum. O ara bayaa baktirip duruyordum.
dün veya bugün bu seni cok düsünmüs bisey yapmis sanki dedi. Size demistim gece biri arayip sesimi dinledi.
bu adam bu kadinla nikah düsünüyo dedi, dogru onun haberini aldim.
bana vade verdi yine, 2-3 aya döncek his ediyorum, ama
Bana haziran gibi geliyo dedi.
havin gercekten ani cok iyi biliyo, havin ve elif diyorum, sindiye kadar denedigim en iyi falcilardan ikisi
kadinlar kahvesi Leyla da iyi ama o kisa vadede iyi. Uzun vade maalesef cikmiyor onda
Hâlâ orada mı?? Onun içinde burada iyi diyenler kötü diyenler oldu yarı yarıya yine demek kiyeter taksimdeki pen cafede bakiyor, 80 lira. isterseniz kendiniz icin isterseniz karsinizdakinin dusunceleri icin baktirabiliyorsunuz.
Hâlâ orada mı?? Onun içinde burada iyi diyenler kötü diyenler oldu yarı yarıya yine demek ki
Nihal bana martın başından sonra inanılmaz güzel bir gelişme yaşıcaksın ya senin hayatında inanılmaz bir değişim ve çok şaşırtıcı derecede güzel şeyler olucak ben söyleyerek bozmak istemiyorum demişti 1hafta ila 2hafta arasını vermişti :)) Darbe üstüne darbe gördüm o nasıl olcak :)Nihal anda ve yakın gelecekte iyidir .defterime not almışım ve geçen gün defterime baktım,yazdıklarımı okudum ve Ağustos ve Eylül ayında söylediklerini birkaç ay içinde yaşamışım
Sevgili heıdı hanımcım,işte bu evrenin çözemediği bir sırNihal bana martın başından sonra inanılmaz güzel bir gelişme yaşıcaksın ya senin hayatında inanılmaz bir değişim ve çok şaşırtıcı derecede güzel şeyler olucak ben söyleyerek bozmak istemiyorum demişti 1hafta ila 2hafta arasını vermişti :)) Darbe üstüne darbe gördüm o nasıl olcak :)
Aynen çıkana nasıl çıkıyo anlamıyorum :) ben Ritada kaldım açıkcası herkes çıkıyo yazmış 2gündür kadının yorumlarına bakıyorum. Bana bu hafta için bişeyler dedi eğer gerçekleşirse buraya yazıcam konu ne bilmiyorum kendide söylemedi ama yaşayacağım duygu durumlarından bahsetti oradan test edicemSevgili heıdı hanımcım,işte bu evrenin çözemediği bir sır
Deneyin bakalım ne olacak...Rita benim bilmediğimi söylemedi,evleneceksin dedi ki umurumda değil,kızını büyüttükten sonra dedi...mantık böyle işler zaten,çocuğun büyür sen öyle evlenebilirsin yani...bunu söylemek için Rita olmaya gerek yok yaniAynen çıkana nasıl çıkıyo anlamıyorum :) ben Ritada kaldım açıkcası herkes çıkıyo yazmış 2gündür kadının yorumlarına bakıyorum. Bana bu hafta için bişeyler dedi eğer gerçekleşirse buraya yazıcam konu ne bilmiyorum kendide söylemedi ama yaşayacağım duygu durumlarından bahsetti oradan test edicem
80tl canımRita ücreti nedir
Ne kadar doğru bilmiyorum ama,Ritanın çoçuklarının falına bakmadığını okumuştum bir yerde...Görmek istemezmiş..benim kardeşimin işiyle ilgili de inanılmaz tuhaf bir şey söyledi ki ,doğru değildiAynen çıkana nasıl çıkıyo anlamıyorum :) ben Ritada kaldım açıkcası herkes çıkıyo yazmış 2gündür kadının yorumlarına bakıyorum. Bana bu hafta için bişeyler dedi eğer gerçekleşirse buraya yazıcam konu ne bilmiyorum kendide söylemedi ama yaşayacağım duygu durumlarından bahsetti oradan test edicem
Öylemi neden bakmıyomuş ki demekki kadın görebiliyor bazı şeyleri benim kafam nerde karışıyo biliyomusun şimdi evet baktırıyorum ama inan çok mantıksız geliyor belki mesleğim gereği hayata bakış açım gereği. Nasıl an bile olsa bir insanın düşünceleri bukadar net okunabilir sadece biz buradaki kişiler bunu bukadar net yaşıyoruz bazen paylaşıyorum dışarıdan kişilerle olurmu öyle saçmalık bilemez mümkün değil diyolar.Ne kadar doğru bilmiyorum ama,Ritanın çoçuklarının falına bakmadığını okumuştum bir yerde...Görmek istemezmiş..benim kardeşimin işiyle ilgili de inanılmaz tuhaf bir şey söyledi ki ,doğru değildi
Rita:kızın,okuyacak,ne olmak istiyor
Ben:Avukat olmak istiyor
Rita:Bırak olsun
Neden bırakmayayım dedim,önce sağlığı yerinde olsun sonra bir mesleği olsun
Özel hayatımla ilgili olarak dediklerini de anlık olarak biliyordum zaten
Ay gülme tuttuDeneyin bakalım ne olacak...Rita benim bilmediğimi söylemedi,evleneceksin dedi ki umurumda değil,kızını büyüttükten sonra dedi...mantık böyle işler zaten,çocuğun büyür sen öyle evlenebilirsin yani...bunu söylemek için Rita olmaya gerek yok yani
Bilmemek için bence, varlıkların gelecekten hsber verdiklerini söylemişti bu işlerden anlayan bir tanıdığımÖylemi neden bakmıyomuş ki demekki kadın görebiliyor bazı şeyleri benim kafam nerde karışıyo biliyomusun şimdi evet baktırıyorum ama inan çok mantıksız geliyor belki mesleğim gereği hayata bakış açım gereği. Nasıl an bile olsa bir insanın düşünceleri bukadar net okunabilir sadece biz buradaki kişiler bunu bukadar net yaşıyoruz bazen paylaşıyorum dışarıdan kişilerle olurmu öyle saçmalık bilemez mümkün değil diyolar.
Yani bunu nasıl bilebiliyorlar varlık desek şimdi sağolsun bir bayanla konuştuk oda gelecekten haber veremezler diyo ama nasıl çıkıyo ozaman. Diyosunki çocuklarına bakmıyormuş öyle okumuştum bilmemek içinmi acaba değiştiremeyeceği içinmi
Gülün pembegül HanımcımAy gülme tuttu
Bilmemek için bence, varlıkların gelecekten hsber verdiklerini söylemişti bu işlerden anlayan bir tanıdığım
Peki ozaman bu kadının her dediği çıkıyodur haksızmıyım yani gelecekten haber verebiliyorlarsaBilmemek için bence, varlıkların gelecekten hsber verdiklerini söylemişti bu işlerden anlayan bir tanıdığım
Hayır öyle değil bence. En azından söylediği şeylerin doğru çıkacağına da inanmıyorumPeki ozaman bu kadının her dediği çıkıyodur haksızmıyım yani gelecekten haber verebiliyorlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?