İstanbul'da Fal - Falcılar

gitmeme değecek midir sizce ben gelecekle ilgili sınavımla ilgili eğitim ve ilişki hayatimin geleceğini sorucam çoğunlukla

yeter bende gelecekle ilgili cikmamisti diye hatirliyorum ama karsimdakinin agzindan konusup "seni su isimde biriyle aldattim" dedigi an beni soka sokmustu cunku o isimde biriyle aldatildigimi ogrenip oyle gitmistim. yeterin enerjisi karsisindakiyle cok nadiren tuttugu icin deneyin diyemeyecegim maalesef.

elif kim acaba iletişim nosu adresi falan yok mu varsa mesaj atar misiniz

Nihal anda ve yakın gelecekte iyidir .defterime not almışım ve geçen gün defterime baktım,yazdıklarımı okudum ve Ağustos ve Eylül ayında söylediklerini birkaç ay içinde yaşamışım
Nihal bana martın başından sonra inanılmaz güzel bir gelişme yaşıcaksın ya senin hayatında inanılmaz bir değişim ve çok şaşırtıcı derecede güzel şeyler olucak ben söyleyerek bozmak istemiyorum demişti 1hafta ila 2hafta arasını vermişti :)) Darbe üstüne darbe gördüm o nasıl olcak :)

Sevgili heıdı hanımcım,işte bu evrenin çözemediği bir sır

Merhaba telini bende alabilirmiyim

Sevgili heıdı hanımcım,işte bu evrenin çözemediği bir sır
Aynen çıkana nasıl çıkıyo anlamıyorum :) ben Ritada kaldım açıkcası herkes çıkıyo yazmış 2gündür kadının yorumlarına bakıyorum. Bana bu hafta için bişeyler dedi eğer gerçekleşirse buraya yazıcam konu ne bilmiyorum kendide söylemedi ama yaşayacağım duygu durumlarından bahsetti oradan test edicem

Deneyin bakalım ne olacak...Rita benim bilmediğimi söylemedi,evleneceksin dedi ki umurumda değil,kızını büyüttükten sonra dedi...mantık böyle işler zaten,çocuğun büyür sen öyle evlenebilirsin yani...bunu söylemek için Rita olmaya gerek yok yani

Ne kadar doğru bilmiyorum ama,Ritanın çoçuklarının falına bakmadığını okumuştum bir yerde...Görmek istemezmiş..benim kardeşimin işiyle ilgili de inanılmaz tuhaf bir şey söyledi ki ,doğru değildi
Rita:kızın,okuyacak,ne olmak istiyor
Ben:Avukat olmak istiyor
Rita:Bırak olsun
Neden bırakmayayım dedim,önce sağlığı yerinde olsun sonra bir mesleği olsun
Özel hayatımla ilgili olarak dediklerini de anlık olarak biliyordum zaten

Öylemi neden bakmıyomuş ki demekki kadın görebiliyor bazı şeyleri benim kafam nerde karışıyo biliyomusun şimdi evet baktırıyorum ama inan çok mantıksız geliyor belki mesleğim gereği hayata bakış açım gereği. Nasıl an bile olsa bir insanın düşünceleri bukadar net okunabilir sadece biz buradaki kişiler bunu bukadar net yaşıyoruz bazen paylaşıyorum dışarıdan kişilerle olurmu öyle saçmalık bilemez mümkün değil diyolar.
Yani bunu nasıl bilebiliyorlar varlık desek şimdi sağolsun bir bayanla konuştuk oda gelecekten haber veremezler diyo ama nasıl çıkıyo ozaman. Diyosunki çocuklarına bakmıyormuş öyle okumuştum bilmemek içinmi acaba değiştiremeyeceği içinmi

Ay gülme tuttu

Bilmemek için bence, varlıkların gelecekten hsber verdiklerini söylemişti bu işlerden anlayan bir tanıdığım

Bilmemek için bence, varlıkların gelecekten hsber verdiklerini söylemişti bu işlerden anlayan bir tanıdığım
Peki ozaman bu kadının her dediği çıkıyodur haksızmıyım yani gelecekten haber verebiliyorlarsa

Peki ozaman bu kadının her dediği çıkıyodur haksızmıyım yani gelecekten haber verebiliyorlarsa
Hayır öyle değil bence. En azından söylediği şeylerin doğru çıkacağına da inanmıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210401_161112.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 71
Bir görüntü atmaya çalıştım sevgili heıdı hanım. Bu forumdan alıntı yaptım.. Rita aynen böyle bence. Ayrıca, benim istediğim evlilik vb. Değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…