Yani dediğim gibi enerji meselesidir belki. Bişey diyemem. Havin hanımla ilgili çok olumlu şeyler olduğu için baktırmıştım zaten. Ama benim gibi düşünüp baktıracaklar için bi dipnot olarak kalsın diye paylaştım. Yani söylemiş olduğu hiç bişey ilk andan İtibaren doğru değildi. Ne benimle ilgili ne karşımdaki kişiyle. Bende çok isterdim buradaki çoğu kişiye yazdım numarasını bulmak için. Sevgilimden ayrıldım İnanın çok isterdim tek söylediği bişeyin tutmasını. Gelecekten bahsetmiyorum zaten. Adı bu diyorum yok bu diyor. Tek ayrılık yaşadım 3 ayrılık yaşamışın diyor. İlk sevgilimdi zaten kimseyle konuşup görüşmedim bile. Mesaj atmışın diyor yok hiç atmadım. Bunun gibi şeyler daha da çok varhavin uzup uzmemeye dikkat etmedi bende hic. kotu olacak dedigi konular oldu mesela ve oldu da.
İşte olsy bundan ibaret sevgili site sakinleri... Nasrettin Hoca misali, ya tutarsa diye, söylüyorlar...Yani dediğim gibi enerji meselesidir belki. Bişey diyemem. Havin hanımla ilgili çok olumlu şeyler olduğu için baktırmıştım zaten. Ama benim gibi düşünüp baktıracaklar için bi dipnot olarak kalsın diye paylaştım. Yani söylemiş olduğu hiç bişey ilk andan İtibaren doğru değildi. Ne benimle ilgili ne karşımdaki kişiyle. Bende çok isterdim buradaki çoğu kişiye yazdım numarasını bulmak için. Sevgilimden ayrıldım İnanın çok isterdim tek söylediği bişeyin tutmasını. Gelecekten bahsetmiyorum zaten. Adı bu diyorum yok bu diyor. Tek ayrılık yaşadım 3 ayrılık yaşamışın diyor. İlk sevgilimdi zaten kimseyle konuşup görüşmedim bile. Mesaj atmışın diyor yok hiç atmadım. Bunun gibi şeyler daha da çok var
Ben ritaya baktırmıştım yıllar önce ama çok etkilenmemiştim. Bu konuda en beni korkutan zeynep oldu çünkü kimseye söylemediğim olayları yanımızdaymış gibi anlattı erkek arkadaşımın bana söylediği cümleleri kurdu kadın birebir, 20 dakikası boş dolgu ama 5 dksı full doğruydu, bu tür fallardan sonra enerjimiz kirleniyor olabilir çok baktırmamak lazım aslında. Ama kimse de sallıyorlar demesin bu kadar detayı sallamak imkansızHayır öyle değil bence. En azından söylediği şeylerin doğru çıkacağına da inanmıyorum
Csnım Zeynep bende ilk sıradadır ve dediklerini duydum ve yaşadım.. En son 3 hafta önce baktırdım... Dediği birşey vardı, baktırma sebebim olmadı henüz ama zamanı sormadım benBen ritaya baktırmıştım yıllar önce ama çok etkilenmemiştim. Bu konuda en beni korkutan zeynep oldu çünkü kimseye söylemediğim olayları yanımızdaymış gibi anlattı erkek arkadaşımın bana söylediği cümleleri kurdu kadın birebir, 20 dakikası boş dolgu ama 5 dksı full doğruydu, bu tür fallardan sonra enerjimiz kirleniyor olabilir çok baktırmamak lazım aslında. Ama kimse de sallıyorlar demesin bu kadar detayı sallamak imkansız
Haklısın canım, ben de ara vereceğim nisan dayanıp baktırmayayım zaten her durumda olacak olan oluyor. Ben zaman sorsam da bekle diyor bana zaten hiç vade vermiyorCsnım Zeynep bende ilk sıradadır ve dediklerini duydum ve yaşadım.. En son 3 hafta önce baktırdım... Dediği birşey vardı, baktırma sebebim olmadı henüz ama zamanı sormadım ben
Ona soru sormamak lazım...
Üslubuna da alıştım
Yalnız, rita bende son kişi oldu... Hatta ismini vermek doğru olmaz, bilinen bir falcı bana çok baktırma ve ara ver dedi.....
Gerçekten öyle sürekli hüsran oluyor.3. Gözü açık olan insanı bi bulsam yayın yapcam burdaİşte olsy bundan ibaret sevgili site sakinleri... Nasrettin Hoca misali, ya tutarsa diye, söylüyorlar...
Enerji işi tamam ama bariz gerçekler vardır hayatımızda, boşanmışım ben, evlisin diyenleri duydu bu kulaklar... Tarihe not düşülsün
İşte sorun şuki olumlu hiçbirşey çıkmıyor peki olumsuzlar neden çıkıyor ben bunu anlamıyorum şimdi gelecekten haber verebildiğini düşünelim diyelim varlıklarla e olumlularında haberini veriyo olması gerekir ama hiç olmuyo ben o yüzden bu varlıkların gelecekten haber alma olayına inanmıyorum . kötüyü çağırma diyorum ben buna inanmakla ilgili ama bazen hiç üstünde durmasanda olumsuz oluyo olumlu hiçbirşey yok mesela ben işte bu hafta test edebilicem Allahtan kısa vade verdi :)Hayır öyle değil bence. En azından söylediği şeylerin doğru çıkacağına da inanmıyorum
Ben ritaya baktırmıştım yıllar önce ama çok etkilenmemiştim. Bu konuda en beni korkutan zeynep oldu çünkü kimseye söylemediğim olayları yanımızdaymış gibi anlattı erkek arkadaşımın bana söylediği cümleleri kurdu kadın birebir, 20 dakikası boş dolgu ama 5 dksı full doğruydu, bu tür fallardan sonra enerjimiz kirleniyor olabilir çok baktırmamak lazım aslında. Ama kimse de sallıyorlar demesin bu kadar detayı sallamak imkansız
Dedikleri çıkıyor mu peki? Numarasını alabilir miyim?Csnım Zeynep bende ilk sıradadır ve dediklerini duydum ve yaşadım.. En son 3 hafta önce baktırdım... Dediği birşey vardı, baktırma sebebim olmadı henüz ama zamanı sormadım ben
Ona soru sormamak lazım...
Üslubuna da alıştım
Yalnız, rita bende son kişi oldu... Hatta ismini vermek doğru olmaz, bilinen bir falcı bana çok baktırma ve ara ver dedi.....
Bence teyzenin kalp gözü açılmış Yüce Allah göstermiş. Parasız da bakıyor ya. Bu iş paraya dökülünce...Gerçekten öyle sürekli hüsran oluyor.3. Gözü açık olan insanı bi bulsam yayın yapcam burdaeskiden üniversiten bi arkadaşın tanıdığıyla konuşmuştum 2 defa konuştuk.o zamanlar küçüktüm böyle şeylerle pek ilgilenmiyordum ama kadın zaten 2 şey söyledi ikisi de biri 3 sene biri 5 sene sonra gerçekleşti.benim sadece adımı biliyordu bide okulumu. Yaşayacağım şehri söyledi çok alakasız bi yerdi gerçekten şuan orda yaşıyorum. Abime adet kanı büyüsü yapılıp evleneceğini bizimle görüşmeyeceğini hatta bizsiz nikah kıyacağını. Nikaha bi ay kala hayatından çıkardı bizi gerçkten bizsiz nikah kıydı. Çok tuhaf bi kadındı.2.d inde de evde para kayboldu koyduğumuz yerde yoktu kadını aradık. Telefonu kapatıp ayetel kürsüyü okumamı söyledi sonrada aynı yere bida bak dedi gerçekten aynı yerdeydi para. Bütün aile o yere defalarca bakmıştık yoktu. Şimdi o kadını hiç bulamıyorum Ankara pursaklarda sündüz teyze diye biriydi.zaten fal falan bakmıyordu rahatsız oluyormuş arkadaştan dolayı kırmayıp konuşmuştu.belki duyan biri vardır o kadını
Oyle ama belli olmuyor ki bazi insanlar kucuk cocukla da hemen evleniyor.Deneyin bakalım ne olacak...Rita benim bilmediğimi söylemedi,evleneceksin dedi ki umurumda değil,kızını büyüttükten sonra dedi...mantık böyle işler zaten,çocuğun büyür sen öyle evlenebilirsin yani...bunu söylemek için Rita olmaya gerek yok yani
Bende de kucuk kucuk seylerde cok yanildi biraz fal sirasinda inancimi kaybettim bu yuzden ama diger bazi soyledikleri de dogruydu. Bilmiyorum artik fal baka baka karsisindakini caktirmadan konusturmayi veya dogruyu bir sekilde bulmayi ogrenmis de olabilir ama karakter konusunda ve anlik hislerde kesinlikle dogruydu sadece o kisimda evet dedim bildi gercekten. Bir de gelecek ile ilgili bana da cok konusmadi, sordugum sorulara da olasilikli cevap verdi kotu diyemem ama yeniden baktiracak kadar iyi bulmadim.Yani dediğim gibi enerji meselesidir belki. Bişey diyemem. Havin hanımla ilgili çok olumlu şeyler olduğu için baktırmıştım zaten. Ama benim gibi düşünüp baktıracaklar için bi dipnot olarak kalsın diye paylaştım. Yani söylemiş olduğu hiç bişey ilk andan İtibaren doğru değildi. Ne benimle ilgili ne karşımdaki kişiyle. Bende çok isterdim buradaki çoğu kişiye yazdım numarasını bulmak için. Sevgilimden ayrıldım İnanın çok isterdim tek söylediği bişeyin tutmasını. Gelecekten bahsetmiyorum zaten. Adı bu diyorum yok bu diyor. Tek ayrılık yaşadım 3 ayrılık yaşamışın diyor. İlk sevgilimdi zaten kimseyle konuşup görüşmedim bile. Mesaj atmışın diyor yok hiç atmadım. Bunun gibi şeyler daha da çok var
Hayat kaderseldir ve zamanı gelince olur olması gereken bence...Oyle ama belli olmuyor ki bazi insanlar kucuk cocukla da hemen evleniyor.
Dibe çekmesinBirde dine çekmesin beni enerjisi güzel olsun...ritanın enerjisi,Leyla’nın enerjisi çok iyi değil arkadaşlar
Sizi daraltabilirler...ki Leyla bana güzel olasılıklardan da bahsetti ...
Bugün Ritanın söylediği şeyin tam tersi oldu kötü bişey öğrendim şok oldum oysaki inanılmaz olaylar ayakların yerden kesecek birtakım şeyler olucak bu hafta yaşayacağın şeylere sende çok şaşıracaksın çok şanslısın inanamıyorumm biliyormusun neler yaşıcaksın olağanüstü :) dedi ve bilin bakalım tam tersi bişey yaşadım hatta ayaklarım yerden kesilmedi yerin dibine girdim :) Hoş zaten olumsuz söylediği şeylerde çoktu nedense hep olumsuzu biliyolar bunu nasıl bilemedi bilmiyorumDibe çekmesin
Falcı İsimleri çok önemli değil Sevgili Heıdı hanımcımFal olayınada artık cidden inanmıyorum resmen bizim düşüncelerimizi okuyolar ben zaten sizin bildiklerinizi biliyorum bu Afrikalı falcıyı önerdim evet çünkü arkadaşıma çıktı ve evet anı gayet iyi görüyo biliyo diye düşünmüştüm. Birini sordum emin değildim ama olayın doğru olup olmadığından aklımda başka bişey vardı ihtimal acabamı diye bana sorduk emin değilim dedi bakayım dedi benim kafamdaki ihtimali söyledi ertesi gün arkadaşımla bu konunun doğruluğunu öğrendik arkadaşım hemen gitmiş sormuş bu seferde öğrendiğim ihtimali söylemiş ya sen madem iyisin nasıl bilemiyosun var olan bişeyi çünkü ben emin değildim emin olunca onlarda emin oldu. Bu iş böyle ben bunu çözdüm. Siz birşeyden nekadar eminseniz onlarda okadar emin konuşuyo. Sanırım herşeyi bizim zihnimizden alıyolar.
Dogru, kaderde oldugu zaman insanin dili tutulur, eli ayagi dolaniyor. Yani basa gelecegi varsa mutlaka bir vesile oluyor, asla yapmam dedigimiz seyi de yapiyoruz ama anladigim kadariyla Rita denlen falci herkese evlilik, cok buyuk ask, cok zengin cok yakisikli diyormus, tabii bunu herkese soylemesi guvenilirligi bozuyor.Hayat kaderseldir ve zamanı gelince olur olması gereken bence...
Şimdi ben evlenmek istesem ve doğru kişi olsa neden bekleyeyim
Baktıracak olsam bile olumlu olumsuz farketmez gerçekçi olsun yeterli
Yok bana demedi öyle bişey bana şöyle dedi böyle benim sorduğum şeylerle ilgili kesin çok net konuştu tamam dedim peki ben napcam dedim böyle beklicemmi kimse girmicekmi dedim. İstersen neden olmasın dedi fırsat ver şans ver dedi yok onu sormuyorum dedim şuan zaten güvenim yok dedim ama görüyosunuz ya diğer şeyleri net konuşuyosunuz bende ne olucak yada olmucak. Yazın biri çıkacak dedi eski gibi olmasada durum iyi olacak dedi bir yerde yöneticilik düzeyinde falan dedi kendi işi var dedi dedim ben sorduğum içinmi söylüyosunuz dedimDogru, kaderde oldugu zaman insanin dili tutulur, eli ayagi dolaniyor. Yani basa gelecegi varsa mutlaka bir vesile oluyor, asla yapmam dedigimiz seyi de yapiyoruz ama anladigim kadariyla Rita denlen falci herkese evlilik, cok buyuk ask, cok zengin cok yakisikli diyormus, tabii bunu herkese soylemesi guvenilirligi bozuyor.
Zaten isterseniz neden olmasın Allah aşkına.... Varsayın mutsuz bir ilişkiniz var, mantık olarak bitirmeniz gerekir değil mi falcıya bunun için gidiyorsunuz ne olacak diye ve o da zihninizi okuyor...Yok bana demedi öyle bişey bana şöyle dedi böyle benim sorduğum şeylerle ilgili kesin çok net konuştu tamam dedim peki ben napcam dedim böyle beklicemmi kimse girmicekmi dedim. İstersen neden olmasın dedi fırsat ver şans ver dedi yok onu sormuyorum dedim şuan zaten güvenim yok dedim ama görüyosunuz ya diğer şeyleri net konuşuyosunuz bende ne olucak yada olmucak. Yazın biri çıkacak dedi eski gibi olmasada durum iyi olacak dedi bir yerde yöneticilik düzeyinde falan dedi kendi işi var dedi dedim ben sorduğum içinmi söylüyosunuz dedimistersen olur dedi yani bende gelecek kapalı galiba bi beni göremiyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?