In heaven cidden dogru bakiyorsun fal olayina,beklenti yuksek olunca uzuluyor insan.
Umut tacirlerini istemiyoruz,on sezileri gucli bu insanlardan biraz tuyo almak istiyoruz,hepsi bu!
Tanri herkese az cok ayni akli vermis,falcilarin yorumlarim bize ancak uyari olabilir.
Bir de muhattabimiz olan kisilerin dusunceleri ve samimiyetleriyle ilgili bilgi almak acisindan onemli bence.
Sadece ask konusunda degil,insanin is hayatindaki kisilerin anlamasi da onemli,
Ben falinda seviyorum ama bazen kendime kizmiyor da degilim.bir suru parasini havaya gidiyordum,toplasam dunyanin en guzel yerinde nefis tatil yapardim.
Eminim bir suru arkadasimiza da benim gibi cok harciyor,keske hah su diyecegimiz bir kisi ciksa,kose olurdu dimi? :))
aynen katılıyorum.
bundan 7-8 sene önce falcı dediğin belliydi, böyle her eline kahve fincanını alıp sallayanı cafeler almıyordu şimdi zebil gibi falcı türedi. eskiden iyi bakan falcıların şimdi esamesi okunmuyor, günde 50 kişiye fal bakmaya çalışan falcıdan ne beklersin ki?
o yüzden artık beklentimi düşük tutuyorum, falcıya doğru enerjiyi vermeye çalışıyorum, kendimi açmaya çalışıyorum, buna rağmen bilemeyeni de burda ifşa ediyorum
forumda biri "mükemmel" diyor, öteki "berbat rezil" diyor. ama bence herkesin beklentileri de farklı. dolayısıyla birinin çok memnun kaldığı falcıdan öteki resmen nefret ediyor. ben artık sadece forumda adı sahtekara çıkmamış bir falcı arıyorum, yani ortalama birini.
gülden de sanırım bunlardan biri oldu
sadece fal baktırıp da bu konu başlığında yorum yazan herkes toplaşıp fala verdiğimiz paraları birleştirsek heralde fal baktırdığımız tüm cafeleri satın alırız
Evet iyi fikir! sermayeyi toparlarsak cok temiz ve her falcinin ayri odasi olacak sekilde bir yer acalim,gurultu sigara dumani omasin.
Ama bunlarin bile ahlaksizi var,bizi ekip musteriye ozel numaralarini veren olur
Bisey de yapamayiz cunku doga ustu gucleri var:)))))
hahahhaha doğa üstü güçlere bayıldım
bizde bağlarız cafeye onları sadece bize bakarlar o kadar yatırım yapıyoruz cafemize :))))
Bu da super fikir ! sadece bize ozel falcilar :)
Ozel klup karti ve randevu uzerine calissinlar!
Uyelik te cok ucuz olmasin,ne dersin?
Isin geyigi bir tarafa cafe acan afedersin onca kro dogru durust bir isletme ve daha spirituel bir ortam yaratsa paraya para demez,ama nerdeeeee o bakis acisi?
Dur dediklerim dogru cikarsa benyakinda varlikli bir kadin oluyorum:)
Hepimizi kurtaricam bu kahve koselerinden.
Var misin in heaven?..
Iyi geceler,cevabini okuyup yaticam,svgiler!
başımızı belaya sokmadan bu işi kotarırsak bence çok mantıklı
kıraathaneye dönen cafelerden kurtulmak var işin ucunda,sonuna kadar varım hahhahaha
iyi geceler Lion, ayrıca mutlu yıllar
Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))
acı gercekler...hiçbirinin hiç bir dediği olmayacak..........
cocuk kendılıgınden donecegı varsa doner ama bunun ınan bana falla alakası yok...
falcılar gelecegı bılemıyorlar kesınlıkle ınanıyorum artıkk
cafe in semra yı öneren arkadaslara saygılarımı sunarım.....
kadın bildiğiniz komşu teyze,agac var,sıkıntı yapmıssın,yol var,anahtar var....
3 kişi gittik sonuc bu...
ne geçmiş,ne şu an,ne isim,ne karekter yazık yanıı sahsen ben bu kadının karsına gecip fal dinleyecek kadar çaresiz olmadıgıma karar verdım uzun süre haftasonu gecen kötü tecrübelerden sonra zaten iyilere,yeteneklilere baktırmıs oldugumun kararını vererek kimseye gitmemeye karar verdim.
nesibe ve semra olaya son noktayı koyar....yanı bunlarda önerilmiş ya ben ne diyeyim....
Kadınlar Dilek,laf cafe Çiğdem,Paradiso demet,Toprak benim en kötülerimdi ama en azından falcı bunlar yanii,bir konu hakkında yorumları var,burc var karekter var....az da olsa gecmıs var..... Nesibe Ve semra komsu teyze olur ancak....
Bu sebeplerden tavsiye edilen tarotcu Serhan ın da bunlardan farkının olmıycagı kararını vermıs bulunmaktayım...
Tek ıstedıgım karsımdakı ne hissediyor düşüncelerini bilmekti haftasonu bu anlamda burnumdan geldi...
sonuc..cok fal baktırmayana kötü iyi gelebilir ve buraya girip aa şöyle mükemmeldi,böyle iyiydidiyebilir ama bu konuda çok gezmiş olana o mükemmel komşu teyzeden öteye geçmez...Birde üstüne para verdim...
neyse hepinize sevgiler iyiler varken kötüleri denemeyin arkadaslar inanın sadece sinir bozuyor...
angelim edalım... o kadar dedikleri oluyoooo ama dönecek dedikleri niye gerçekleşmiyor??? olsun, bir kerecik olsun(
böyle bekle bekle nereye kadaR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?