İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen katılıyorum.
bundan 7-8 sene önce falcı dediğin belliydi, böyle her eline kahve fincanını alıp sallayanı cafeler almıyordu şimdi zebil gibi falcı türedi. eskiden iyi bakan falcıların şimdi esamesi okunmuyor, günde 50 kişiye fal bakmaya çalışan falcıdan ne beklersin ki?
o yüzden artık beklentimi düşük tutuyorum, falcıya doğru enerjiyi vermeye çalışıyorum, kendimi açmaya çalışıyorum, buna rağmen bilemeyeni de burda ifşa ediyorum

forumda biri "mükemmel" diyor, öteki "berbat rezil" diyor. ama bence herkesin beklentileri de farklı. dolayısıyla birinin çok memnun kaldığı falcıdan öteki resmen nefret ediyor. ben artık sadece forumda adı sahtekara çıkmamış bir falcı arıyorum, yani ortalama birini.
gülden de sanırım bunlardan biri oldu.

sadece fal baktırıp da bu konu başlığında yorum yazan herkes toplaşıp fala verdiğimiz paraları birleştirsek heralde fal baktırdığımız tüm cafeleri satın alırız

Evet iyi fikir! sermayeyi toparlarsak cok temiz ve her falcinin ayri odasi olacak sekilde bir yer acalim,gurultu sigara dumani omasin.
Ama bunlarin bile ahlaksizi var,bizi ekip musteriye ozel numaralarini veren olur
Bisey de yapamayiz cunku doga ustu gucleri var:)))))

hahahhaha doğa üstü güçlere bayıldım
bizde bağlarız cafeye onları sadece bize bakarlar o kadar yatırım yapıyoruz cafemize :))))

hahahhaha doğa üstü güçlere bayıldım
bizde bağlarız cafeye onları sadece bize bakarlar o kadar yatırım yapıyoruz cafemize :))))

Bu da super fikir ! sadece bize ozel falcilar :)
Ozel klup karti ve randevu uzerine calissinlar!
Uyelik te cok ucuz olmasin,ne dersin?

Isin geyigi bir tarafa cafe acan afedersin onca kro dogru durust bir isletme ve daha spirituel bir ortam yaratsa paraya para demez,ama nerdeeeee o bakis acisi?
Dur dediklerim dogru cikarsa benyakinda varlikli bir kadin oluyorum:)
Hepimizi kurtaricam bu kahve koselerinden.
Var misin in heaven?..

Iyi geceler,cevabini okuyup yaticam,svgiler!

başımızı belaya sokmadan bu işi kotarırsak bence çok mantıklı
kıraathaneye dönen cafelerden kurtulmak var işin ucunda,sonuna kadar varım hahhahaha
iyi geceler Lion, ayrıca mutlu yıllar

başımızı belaya sokmadan bu işi kotarırsak bence çok mantıklı
kıraathaneye dönen cafelerden kurtulmak var işin ucunda,sonuna kadar varım hahhahaha
iyi geceler Lion, ayrıca mutlu yıllar

Cok sagol,sana da mutlu yillar!
Ve tabii tum kadinlar klubune!
Sevgiler...

Ya ben hayatimda bu kadar sallayani ilk defa gordum ama ya saka gibi kadinn.....bir tek sey bilseydi ya bir adam bir vade bir burc koca bir sifir yanii,dayanamadim bi seyi de bil yani dedim ahahah ilk defa oldu bole bisi:)))))

angell..benim gibi yapsaydın vermeseydin..kusura bakmayın ama hanfendının falından pek memnun kalmadım sanırım bana yogunlasamadı ne soylesee tutmadı bu yuzden ucret odemek ıstemıyorum deseydın..ben cıdden bı gun basımaa geldıı yok dedım odemıycemm..hadıı ıyı bakamadıyı anlarımmm..faldır ıste dersın hadı neyse 25i verırsın ..ama hıcbısey bılememesıı ve sacmalamasıı hakkaten cok sınır bozucuu..o verilen paraların hepsıı havadan gelmiyor..

şu güldenee hepberaber mi gitsek yaww...serhan mı gülden mi diye karar veremıyorum sanırım ıkısıne de gıdıcem ama gulden yakınmıss once ona gıtmek lazım bu tilbe cafede degılmı ..tam oalrak yeşilköyün neresinde?

önceki mesajlarda adres olarak "Yeşilköy çarşının orda Mado cafe var...karşısındaki sokağa gir ve düz devam et...sahil'e doğru..cafe sağ tarafta." yazılmış internette de adres olarak bu var:
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
adres doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahah ne alemim yaaa bu tilbee cafee nerde dıyee soruyorumm...sende cevap verıyosun ..adresinii yazıp dogrumudurr deyincee googledan bakayım dogrumu degılmı soylıyım dıyorum..:))) sen sormasan baştan bakmakk aklımaa bılee gelmediii:)) evet canım doğruymuii demirci çıkması h.ziya uşaklıgil....valla yaaa belli bir gundee hep beraber gıdelımm onlinee anlatırızz cıktımı cıkmadımı dıye:)))

açıkçası bende şüpheye düştüm, o adres mesajı eski çünkü. cafe yer değiştirmiştir, ne bileyim yanmış bitmiş kül olmuştur bir de orda deli gibi cafeyi aramayalım diye yeni gidenlerden teyit alayım dedim.

gülden'e nerdeyse otobüs kaldırıcaz, hepimiz galeyana geldik, inşallah ordan memnun ayrılırız...

Herkese merhaba

Bir hatırlatma yapmak istiyorum çünkü konuda reklam mail adresleri açık adres bilgileri paylaşılmaya devam ediliyor Bunların paylaşılması yasak arkadaşlar konu dışına çıkmak ikili tartışmalara girmek forumdan uzaklaştırılma sebebidir.
Forumda reklam yapmak yasak konu değiştirmek saptırmak açık adres ve özel adres bilgileri paylaşmak yasaktır
Lütfen unutmayın iyi paylaşımlar ve iyi seneler diliyorum herkese

Simdi bi falcinin iyi yada kotu kriteri benim iciun amanda donucek yada seni cok seviyodenmesi degildir tam tersi begendigim insanlar sengul ve yigit donmiycek diyen kisilerdi ayrica hayatimdaki insan icin de gayet hicbisi olmiycagi yorumlarini yaptilar o yuzden aman da seviyo yorumlari inandirici degill.....neyse nesibe konusuna gelince kotu diyince muneccimmi kadin dediler eee ole olmali:))))

Pencafe'deki Yeter. Isim ve dogum tarihi almamasina ragmen karakter analizimi dogru yapti. Yeni ayrildigim sevgiliminkinide bildi, ailevi olaylarina kadar anlatti ve annesinin din ayriligi yuzunden bizi ayirmak istedigini soyledi. Sen devamli bi yere bakiyosun, not mesaj turu seyler. Buda dogru cikti, ayrildiktan sonra bi kac defa mesajlastik ve kendime daha cok iskence etmek istedigimden sanirim okuyup okuyup huzunleniyorum, cunku cocugu yerden yere vurdum. Bunu anlattim Yeter hanim'a ve barismanin nerdeyse imkansiz oldugunu soyledim o yinede taviz vermedi, ayagina gelicek ve baslicaksiniz ama sen bi sure sonra baska biri icin ayriliyosun, iki erkek arasinda kalicaksin dedi . Kisa sureligine bir yere gidicegimi bildi, yurt disi oldugunu bildi ve geri donucegimi islerimi oturtucagimi soyledi. Zaten isler oturdugu zamanda diger erkekle tanisip hayatimi oturtucakmisim.

Ondan onceki gunde Serkan adinda birine gittim, isim ve dogum tarihi aldi ve eski sevgilimin yuz hatlarina kadar bildi. Isminde takildi . Beni bildi, eskide yasadigim bazi seyleri anlatti. Hizli hizli gecti gerci bu kisimlari. Eski sevgilimin zor bi donemden gectigini ve tavirlarinin tutarsiz oldugunu ciddiye alinir biri olmadigini soyledi. Hayatima ondan sonra birinin giricegini ama iliski boyutuna gelmeden olmayacagimi, (hemen ertesi gunu boyle birsey oldu bu arada, hala konusuyorum ama arkadas olarak) daha sonra zengin bi adamla tanisicagimi, bu kisinin iki isle ugrastigini ve bu kisiylede 1,5 sene icinde evlenecegimi 2012'nin benim yilim olucagini soyledi.

Ikisininde ortak noktalari Turkiyede guzel bi kariyer yapicagimi ve burdan biriyle evlenicegimdi.

açık adres yasakmış :26:
bir demet özür benden foruma

bu hafta gidicem dedim, iş görüşmesi çıktı eğer kabul edilirsem(inşallah) zor olur ama akşam 5 ten sonra olmasına güveniyorum. Gülden'in belirli bir tatil günü var mı? şu gün cafede değil denilen bir gün?

kızlar benim tavsiye ettiğim gülden için 2. talin vakası demişsiniz. aşk olsun çok üzüldüm. on tane falcı tavsiye ediyorum ama gülden'i beğendim, reklamını yapmıyorum aşk olsun

angel ilk mesajımda sıra yok diye foss çıkacak sandım ama bildi demiştim, sen de benim gibi aynı tereddüdü yaşamışsın ama ben baktırmıştım eheh :)

öyle işte. haftaya cumartesi bir falcıya daha gidip fal defterimi marta kadar kapatacağım. inş. :)

cafe in semra yı öneren arkadaslara saygılarımı sunarım.....
kadın bildiğiniz komşu teyze,agac var,sıkıntı yapmıssın,yol var,anahtar var....
3 kişi gittik sonuc bu...
ne geçmiş,ne şu an,ne isim,ne karekter yazık yanıı sahsen ben bu kadının karsına gecip fal dinleyecek kadar çaresiz olmadıgıma karar verdım uzun süre haftasonu gecen kötü tecrübelerden sonra zaten iyilere,yeteneklilere baktırmıs oldugumun kararını vererek kimseye gitmemeye karar verdim.
nesibe ve semra olaya son noktayı koyar....yanı bunlarda önerilmiş ya ben ne diyeyim....
Kadınlar Dilek,laf cafe Çiğdem,Paradiso demet,Toprak benim en kötülerimdi ama en azından falcı bunlar yanii,bir konu hakkında yorumları var,burc var karekter var....az da olsa gecmıs var..... Nesibe Ve semra komsu teyze olur ancak....
Bu sebeplerden tavsiye edilen tarotcu Serhan ın da bunlardan farkının olmıycagı kararını vermıs bulunmaktayım...
Tek ıstedıgım karsımdakı ne hissediyor düşüncelerini bilmekti haftasonu bu anlamda burnumdan geldi...
sonuc..cok fal baktırmayana kötü iyi gelebilir ve buraya girip aa şöyle mükemmeldi,böyle iyiydidiyebilir ama bu konuda çok gezmiş olana o mükemmel komşu teyzeden öteye geçmez...Birde üstüne para verdim...
neyse hepinize sevgiler iyiler varken kötüleri denemeyin arkadaslar inanın sadece sinir bozuyor...

angelim edalım... o kadar dedikleri oluyoooo ama dönecek dedikleri niye gerçekleşmiyor??? olsun, bir kerecik olsun (

böyle bekle bekle nereye kadaR

tam da semra ve serhan'ı listeme almıştım. çok iyi oldu bu...

Symbol Serkan,burda iddia edildiği gibi akıl okudugunu sanmıyorum,hatta hiç zannetmiyorum,isim bilemesede harflerin büyük çoğunlugunu çıkardıgından zaten kimi söylediğini anlıyorsunuz...Toplam 3 dakika bile sürmüyor fal,gerek var mı gitmeye bence yok... bu dejavudaki eski Duygudan da kısa bakıyor ole kalıyorsunuz,sizi sepetleyiveriyor :)) Yanlıs dediğim bir şey söylemedi direk sonuc söylüyor başarılı,sacmalamıyor ama yani bir daha gitmeye gerek yok...

Bu arada soganlık emine nin arkadasıma baktıgı falı dinledim ve gitmekten vazgectım...Tek kelime ile sallamıs....Semra ya ve nesibeye kanka olur kendısı

Sonuc kızlar bunları yazıyorum o paraları kolay kazanmıyoruz yazık bunlara verılen paralara yanı gercekten çok güzel anı yorumlayanlar varken bunların kendıne hayrı yok ınanın

Son 3 aylık sonuc bildireyim size dönmiycek diyen tek kişi Yiğit di,bildi..... daha sonra Şengülde aynını demişti..
En etkilendiğim fal Şengül ve Tarık anı ve gecmısı daha ıyı anlatan yok bence
Burcu cok ıyıydı ama tarıf ettıgı gıbı gıtmıyor su an hayat.....
Roza ve ayhan ıyı degıller ama kötü de degıller ama sallamıslar bayagııı
Gül sonuc soyluyor dedıklerı cıkmadı,cıkarsa soylerım buraya yazarım...
gerısını anlatcak bısı yok Mehmet,batu ıyı cocuklar ben memnun kaldım
Levent,bahar kötüydü ama tabii bu kankagıllerden ıyıydıler en azından falcılar yanı bunlar....
off daha yazmayayım lıste uzarrr
baktırmıycam artık merak ettıgım seyın cevabını alamadım,almayıvereyım

Her ıyıydı dıyene gıtmeyın kızlar,gaza gelmeyın,fala ıhtıyac olamayan bır 2011 olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…