İstanbul'da Fal - Falcılar

fal baktırmaktan falcı falcı dolaşmaktan midem bulandı artık kendime kızıyorum nedir bu ne yapıyorum ben demeye başladım bugün yok işte iyi falcı yok hiç kimse geleceği bilemiyor göremiyor görselerdi zaten ilk önce kendi geleceklerini çok iyi bir şekilde inşaa ederlerdi !...gülden çok iyiymiş dediler gittim hepsi hepsi 5 dakika sürdü şu şekilde geçti anlatayım ;aşk hayat çok yolunda zaten nisan-mayıs gibi güzel kararlar alacaksınız,hayır ayrıyız biz görüşmüyoruz hmmm öylemi zaten bundan bişey olmazmış beş para etmezmiş bu adamneyse annen hastaymış tedavi görmüş iyileşmiş hayır annem daha ameliyat olacak tedavi başlamadı yanii hımm ablan var bekar evlencek o bende biliyorum evleneceğini ne zaman diyorum evlilik ben ne bileyim diyo bi sinirle kalktım geldim.benim favorim serhan abla söylediği bir şey çıktı benim için önemliydi esasoğlandan ufak bi haber alacaksın dedisöylediği vakitte mesaj aldım :) her duyduğum falcıya gitmeyeceğim artık bir emine abla birden serhan abla

O kadar yol gittiğin için üzüldüm ama demek dün hislerimde yanılmamısım...
cok fal baktırmamıs olana ıste o gülden mükemmel gelıyor demekkı bu sebepten bız gidince deliriyoruz ama zaten o ortamda kı bır falcının psişik her hangi bir yetısı olamaz...
sanada gecmıs olsun demekkı neymıs her onerılene atlamayacaz hatta bundan sonra uzun ca bır sure dınleneleım bence

kesinlikle çok haklısın,uzun bir süre baktırmayacağım sürpriz olsun yaşayacaklarımda zaten bildikleri birşeyde yok hepsi tırıvırı

canım bu dediğin gülden mi? yaşlıca bi kadın? bana çok iyi baktı ve aklı başında cümleler kurdu hep. :/

canım bu dediğin gülden mi? yaşlıca bi kadın? bana çok iyi baktı ve aklı başında cümleler kurdu hep. :/

canım bızler bıraz fazla gezdık ve gercekten kendımıze göre ıyılerı bulduk bence...
ha gelecek dersen gelecek zor tabııı....
ama falcı en azından gecmıs bılsın,ısım bılsın,anı bılsın,karekter analızı yapsın falan da filan
gulden den bır tırt cıkmaz ortamı gördüm yettii...orada konsantrasyon olmaz bır kere,3 harflı hıc olmaz
ne olur aman da kus var böcek var yol var neyse ıstee.....onu ben de bakarım kendıme
cok ıyı de göreceli bir kavram dır...
yanlıs anlama kesınlıkle reklam demıssın yukarda.... aklımdan dahı gecmıyor.....

Angel, laf cafe cigdem i denemişsin sanırım, fikrin nedir merak ettim?

teşekkürler bizimle paylaştığın için. ben de senin yorumlarını bekliyordum. ama anlattıklarını görünce inanamadım,o kadar kötüydü yani

kaldım yine ortada offffff!

bu emine abla ve serhan abla dedikleriniz anadolu yakasında mı?

semra, laf cafe çiğdem'den daha kötüyse semra tam bir facia demektir :)

evet canım güldenden bahsediyorum banada işte abuk subuk şeyler söyledi anlattığım gibi akşam akşam kasılıp gerilmeme sinirlenmeme sebep oldu sağolsun bir süre baktırmayacam artık

rica ederim canım,seni etkilemem istemem ister git kendin karar ver beğenenler çok olumsuz yorum yok dedim çıktım gittim ama kötüydü hiç beğenmedim.evet her ikiside anadolu yakasında

üzgünüm ama bence öyle, ondan bir tek memnun kalan bir kişi vardı (yakın arkadaşım) onun da en son tepesini attırmış...

önceden de yazmıştım forumdakiler bıktılar artık bunu okumaktan :) ama çok büyük yanlış yaptı çiğdem.
benden hemen önce anneme fal baktı ve ondan öğrendiği herşeyi bana kendisi bilmiş gibi anlattı ne muhteşem falcı diyeyim diye!
hangi semtte oturduğumu, abimin hangi semtte oturduğunu bilse bile benim ne işime yarayacaksa!
bunlar başına gelmeyebilir, tek gidebilirsin ona. o yüzden genel yorumumu yapayım sana:

kendisi için iyi falcı asla diyemem bence daha çok burcuna göre yorum yapıyor. ben pek burcumun özelliklerini taşımadığım için salladı da salladı, karakter tahliline de sıfır veriyorum. gelecekle alakalı 1 tek yorum yaptı o da tutmadı.

ama yine de methini duydum gidicem diyosan mani olmayayım... herkesin beklentisi farklı...

rica ederim canım,seni etkilemem istemem ister git kendin karar ver beğenenler çok olumsuz yorum yok dedim çıktım gittim ama kötüydü hiç beğenmedim.evet her ikiside anadolu yakasında

ben de burdaki yorumlarda en az eleştiri alan falcı diye onu düşünmüştüm...

yok etkilemek açısından değil canım, hani ufak tefek bilememe durumuna alışkınız öyle olsa denerdim yine de. ama sende resmen fiyasko olmuş, üzüldüm

anadolu benim için hayal olur. bir süre bekleyeyim, arkadaşlarım da bu sıralar fal baktıracaklardı, onlardan gelen yorumlara göre birini seçip gidicem ne olursa olsun artık...

evet canım güldenden bahsediyorum banada işte abuk subuk şeyler söyledi anlattığım gibi akşam akşam kasılıp gerilmeme sinirlenmeme sebep oldu sağolsun bir süre baktırmayacam artık

ya canım bu gülden'e ben de umutsuz gittim ama bildi. iki kez gittim bi hafta arayla. ikincisinde bir şey demedi, bilmedi, resmen abla nasihati verdi.(böyle sık gelme falcılara bile dedi :) kendi kızını örnek verdi.) bir de benimle birlikte düzce'den arkadaşım gelmişti, ona da bilmiş. o da memnun kaldı ii ki kaldı çok mahcup olurdum yoksa bebekle geldiler:) ilkindeyse bende geçmişimi, x'i, x'in nerede olduğu, işyerindeki değişikliği, ablamın evlenip ev alacağını(ev arıyor bulamıyorlardı çook yakında bulacaklar dedi aynı haftada buldu), hiç aklımda yokken ve alakam da yokken antalya'ya gideceğimi, onun yapacağı bir süpriz olmayacağını, aklına ne geliyorsa birçok şeyi bildi. sen bir şeyi yarım bırakmayı düşünüyorsun ama içinde ukte olur diye korkuyorsun dedi yüksek lisansımı bırakmayı düşünüyordum. vs. vs. birçoook şeyi bildi:) gelecekte aynı haftada her şey takır takır çıktı. işyerinde x aşkını itiraf edecek dedi o bile oldu.. (ıyk!)

hayatımdaki insanları, geçmişi, aile durumumu, işyerimi, aşk hayatımı ve hatta gideli iki üç hafta olmasına rağmen baktığı 8-9 şey çıktı, hepsini de yazdım buraya.. gülden beni çook şaşırttı. size de bilir diyordum. üzüldüm.

geriye falcı kalmadı. talin de berbat. bana da ölümden döndüğümü öyle bir şey olmadığını söylediğimde de çocuk hastalıklarından birini geçirdiğimi söyledi. e yüzde seksen geçiriyor zaten onu brrrrrr!!!!!!! karaladı karaladı bir şey diyemedi.

mart'a kadar baktırmayacağım inş. ben. çook sıkışırsam da tarık'a giderim. cuma günü gittim ama çook kalabalık trafiğe kalmayayım diye baktıramadım (

hypatia belki de sen gittiğinde gülden iyi günündeydi ya da enerjiniz tuttu.
olabilir yani sen kendini sorumlu hissetme. sonuçta bu başlıkta hepimiz birilerini öneriyoruz birbirimize. deneye deneye bulucaz kendimize uyan bir falcıyı

Bir süredir konuya ilişkin yorumları okuyorum.Bir şey yazmayacaktım ama kendimi tutamadım.Öncelikle,isim ve mekan belirtilerek insanların kötülenmesi hiç de etik gelmiyor bana.Kimse kimseyi zorla bir falcının karşısına oturtmuyor.Fal bir keyiftir.Hiç bir falcı da Tanrı değildir.Yani kimine tutar,kimine tutmaz.Diğer bir konu,bazı falcılar sadece geçmişi,çoğu falcı da şu an ve şimdiyi biliyor.İçlerinden pek azı geleceğe ait doğru yorum yapabiliyor bence.Şu kadar para verdim haram olsun,yok işte psikolojik sorunlarım vardı iyice kötü oldum gibi yaklaşımlar çok sağlıksız.Beğenmiyorsan bir daha gitmezsin olur biter.Diğer önemli bir konu,ciddi anlamda psikolojik sıkıntısı olan bir insan,falcılardan medet ummak yerine,bir psikologa giderse çok daha doğru bir yol izlemiş olur.Hür irade sahibi,yetişkin bir kişi,kime,neye para vereceğine de kendisi karar verebilir. Kandırıldım,aldatıldım demek ne kadar mantıklı? O riski göze alamıyorsan gitmeyeceksin falcıya.Yok bu benim için bir keyiftir,bir oyundur,bir rahatlamadır diyorsan gidersin,memnun kaldığına devam edersin,memnun kalmadığına da bir daha gitmezsin.Benim görüşüm böyle...

açıkçası ben aynı yorumları yapmaktan yoruldum.ne kadar yazsak da birşey değişmeyecek. yazavel nickli arkadaş hiç fal sırası beklememiş, hiç hüsrana uğramamış, kandırılmamış sanırım hayat ona güzel

yorumcubatu sanırım hep bana denk geliyor böyle yaklaşımlarda bulunan falcılar. kimseyi de sıkboğaz etmiyorum,küsmüyorum halbuki bahsettiğiniz gibi. ama bıkmadan aricam ve bulucam elektriğimin tuttuğu birini. size bol şanslar ve sabırlar diliyorum...

Bencede gitme kimseye hepsi hikaye ama ınan bana birçogunun yanında talin mıs,güldenmiş,semraymıs,nesibeymiş bunlar falcı degıl ki,bunlar komsu teyze sana annemde bakar arıycak der arar yanı fal bu degıl kı...
bu kadınların bır psısık gücü,yetegı yokkı
Levent e ve bahar a kötü diyorum ama yani benim kötüm bu komsu teyzelere 1000 basar yani...
Neysa baktırmayın bence hayatı akısına bırakın...

günaydınnn......geldim bir çırpıdaa okudum hepsinii...şu gülden diyorum ki...kadıncagız kendı halındebır falcıydıı rahat rahat bakıyordu hyptia oldugu zamanlarda burda duyulunca hepimizz gıdıncee cok yogun olmusturr belkii...o yüzdende kimisine ıyı bakamamış olabilir...yani bende güldene gıtmek ıstıyorumyaa kendime pay cıkarmaya calısıyorum aklım sıra:)))))

serhan abladan önce güldene gideyim dedim yakın diye bu sefer güldende iyi değil diyonuz...ama bu serhan ablayı cidden cok merak ediyorum...serhan ablaya benim gibi gidecek biri varsa kadıköyde ortak bi cafede buluşalım orda baksın:)))) durumu oracıkta anlarızz ıyımı degılmı diye:))

şimdiii ...serhan ablaya...tarığa...ve güldene daha önce hiç gitmedim..tarığaa belkii gitmiş olabilirim taa üniden önceydii cafesine gıttıgımde ama omudur degılmıdır bılmıyorum..

bu gulden nerede hangı cafede rıca etsem numrasını felan yollaa blrmısn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…