üzgünüm ama bence öyle, ondan bir tek memnun kalan bir kişi vardı (yakın arkadaşım) onun da en son tepesini attırmış...
önceden de yazmıştım forumdakiler bıktılar artık bunu okumaktan :) ama çok büyük yanlış yaptı çiğdem.
benden hemen önce anneme fal baktı ve ondan öğrendiği herşeyi bana kendisi bilmiş gibi anlattı ne muhteşem falcı diyeyim diye!
hangi semtte oturduğumu, abimin hangi semtte oturduğunu bilse bile benim ne işime yarayacaksa!
bunlar başına gelmeyebilir, tek gidebilirsin ona. o yüzden genel yorumumu yapayım sana:
kendisi için iyi falcı asla diyemem bence daha çok burcuna göre yorum yapıyor. ben pek burcumun özelliklerini taşımadığım için salladı da salladı, karakter tahliline de sıfır veriyorum. gelecekle alakalı 1 tek yorum yaptı o da tutmadı.
ama yine de methini duydum gidicem diyosan mani olmayayım... herkesin beklentisi farklı...
arkadaşlar ben burdan okadar tawsıe ettım gıden oldumu hiç fincan cafeye şenay ve zuhal için...iyi falcı arıosun hep soledım gıdın bı baktırın dıe....buarada avcılardakı cansu bakırkoy roma cafede calısıo tesadufen gordum ılkdefa baktrdım 0 ötesiii
Gidildi ve sizden baska hiç kimse begenmedi..............[/ kotu bi yorum geldıgını hıç okumadım...sen baktırıp begenmedın sanırım olabılır tabı cnm..ztn bırını begenen otekı begenmıo fall garıp bir olay.
Eskiden tek kişiye giderdim dinlerdim ve tadını çıkarırdım,kk sayesinde gitmediğim falcı kalmadı sayılır...
Kötü yönleri cok para harcadım,bos umutlar besledım,ama su an gercekten sıkıntım oldugunda bana anı değerlendirecek doğru kişileri buldum...
iyi Yanları hiç inanmazdım ama burdan arkadaslarım oldu hatta kendı arkadaslarımdan daha cok beni anlayanlar oldu,onlar kendılerını bılıyolarr
Ben buraya üye olmadan önce 1.sayfadan itibaren tüm yorumları okumustum bu yüzden hiçbir zaman ilk adı söylenilene gitmedim,en az 7,8 kısı yorum yazsın dıye bekledım...bunu son hafta yaptımkı bu yuzden de faldan soğudumm
Niye yazdım yenı uyelere yazdım biraz gecmısı okurlarsa kım ıyı denmıs sonra nasıl kötü oldugu ortaya cıkmıs yada kım kımın reklamını nasıl yapmıs nasıl yakalanmıs anlarlar...amac yazık bu paralara o yüzden bir daha yazayım dedımm....
Tatlım o kadar haklısın ki. Bizler, evet, o kadar fal baktırıyoruz ki artık bu konuda bilir kişi olduk resmen. Ve ara sıra baktıranlara göre çok anlıyoruz kim ne kadar falcı. Şimdi baktırdığım ve artık favorim olan birkaç falcının gelecekle ilgili olacak deyip de benim asla artık olmaz dediğim bir olayı, hem de dedikleri zaman diliminde yaşamış olmam çok şaşılası ve hemen paylaşmak istedim.
Benim esas oğlanla biz bundan 5 ay önce ayrılmıştık ve O da bir başka hatunla beraber olmaya başlamıştı. Bana daha önceleri 2 kez gelecek diyenler olmuştu ki evet 2 kez geldi. Bunlar Gül, Şenesenevler'deki Birnur hanım, Caddebostan şimdi Nostradamus Kadıköy'deki Zeynep ve Symbol Nişantaşı Bahar idi. Ancak ondan sonra hiç umudum yoktu çünkü o gelişlerinde çok tatsız bir şekilde kovdum onu evden. Veeeeee
Şimdiye gelelim:
1- Symbol Nişantaşı Bahar: Aralık ortalarında baktırdığımda seni arayacak ama 3 hafta falan var demişti.
2- Symbol Beyoğlu Mehmet ve Tarık: Aralıkta baktırdığımda seni arayacak Ocak ayında ve onların ilişkisi bitme aşamasında ve sana dönüşü var Ocak sonu demişlerdi.
3- Melekler Kahvesi Şengül: Aralık sonu baktırdığımda seni Ocak ortalarında arayacak ve sonunda da gelecek demişti.
4- Angels Kadıköy Burcu ve Zeynep: Her ikisine de baktırdığımda Aralık ayında kesin Ocak ayında arayacak ve Ocak sonu dönüşü var demişlerdi.
4- Veeee Caddebostan Zeynep: Evinde baktırıyorum (Pazar günleri Nostradamus'un haricinde evde bakıyor çünkü) ve artık 70 lira değil 50 liraya bakıyor. Hep diyordu arayacak, gelecek diye. Dün evine gittim ve dedi ki: ............'den sana çok yoğun bir duygu akışı var. Seni en geç 3 gün sonra arayacak. Çok yaklaşmış araması. Ben de dedim ki; "Olmaz ya aramaz artık o kadınla çok mutlu imiş. Ve dedim ki bana sizlerin anlattıkları masal gibi geliyor. Gör bak dedi, arayacak da gelecek de"
Evet arkadaşlar bu gece yarısı uyumuştum ki saat 01.15 de cebim çaldı 1 kere. Uyandım baktım arayan O. Ama konuşmadan kapattı. 5 dakika sonra yine uzun uzun çaldırdı bu sefer açtım ama konuşmadı. Kapattım tabii ve 2 dakika sonra yine aradı ve yine açtım sesimi dinledi ben de konuşmadım ve kapattı. İşte siz karar verin artık. Ben onca fal baktırmama rağmen gerçekten artık O'nun aramasını beklemiyordum hatta geleceğinden de hala umudum yok ve beklemiyorum. Ama galiba bu sistem en beklemediğin zamanda deverey giriyor sanırım. Hadi hayırlısı...:18:
Bios herkes herkes için şüpheci demiş ya bayıldım ben bu yorumaaaçok şekerrr
bu arada hala su fadimenin telı dıye mesaj atmıs kız yaa allahım allahımmm baktıranlar yazsın barıı 100 tl lık teyze falını
arkadaşlar ben burdan okadar tawsıe ettım gıden oldumu hiç fincan cafeye şenay ve zuhal için...iyi falcı arıosun hep soledım gıdın bı baktırın dıe....buarada avcılardakı cansu bakırkoy roma cafede calısıo tesadufen gordum ılkdefa baktrdım 0 ötesiii
selam kısslar..cmartesi güldene gittim bi kıss arkadaşımla beraber ve memnun kalmadık çok sıradandı daha çok abla nasihati gibiydi..aradığımız çok iyi falcıyı bulamıycaz sanırım artık bende akışına bırakmaya karar verdim
merhaba arkadaslar,
falcı maceram benim dün sona erdi ve artık baktırmamaya kesin karar verdim. keyif için ayda yılda bir gidersem belki!! ve forumdan ayrılmayı düşünüyorum.. herkese tekrar iyi yıllar diliyorum...
byess
merhaba arkadaslar,
falcı maceram benim dün sona erdi ve artık baktırmamaya kesin karar verdim. keyif için ayda yılda bir gidersem belki!! ve forumdan ayrılmayı düşünüyorum.. herkese tekrar iyi yıllar diliyorum...
byess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?