İstanbul'da Fal - Falcılar

kauförüm birini bulcak demiştim ya
müşterisi gelince untmuş emme müşterisi yalnız gitmek istemiyomuş
hatun evde bakıyomuş.
telefonumu vircek beraber gidicez.
ne zamana denk gelir bilmiyom
gidip baktırmak kısmet olursa haberlerimi veririm burdan

arkadaşlar ben burdan okadar tawsıe ettım gıden oldumu hiç fincan cafeye şenay ve zuhal için...iyi falcı arıosun hep soledım gıdın bı baktırın dıe....buarada avcılardakı cansu bakırkoy roma cafede calısıo tesadufen gordum ılkdefa baktrdım 0 ötesiii

Paylaşımın için cok tesekkür ederim canımmm... yeni birilerini aramaya devammmmmmmmmmmmm

Gidildi ve sizden baska hiç kimse begenmedi..............

Eskiden tek kişiye giderdim dinlerdim ve tadını çıkarırdım,kk sayesinde gitmediğim falcı kalmadı sayılır...
Kötü yönleri cok para harcadım,bos umutlar besledım,ama su an gercekten sıkıntım oldugunda bana anı değerlendirecek doğru kişileri buldum...
iyi Yanları hiç inanmazdım ama burdan arkadaslarım oldu hatta kendı arkadaslarımdan daha cok beni anlayanlar oldu,onlar kendılerını bılıyolarr
Ben buraya üye olmadan önce 1.sayfadan itibaren tüm yorumları okumustum bu yüzden hiçbir zaman ilk adı söylenilene gitmedim,en az 7,8 kısı yorum yazsın dıye bekledım...bunu son hafta yaptımkı bu yuzden de faldan soğudumm
Niye yazdım yenı uyelere yazdım biraz gecmısı okurlarsa kım ıyı denmıs sonra nasıl kötü oldugu ortaya cıkmıs yada kım kımın reklamını nasıl yapmıs nasıl yakalanmıs anlarlar...amac yazık bu paralara o yüzden bir daha yazayım dedımm....

Tatlım o kadar haklısın ki. Bizler, evet, o kadar fal baktırıyoruz ki artık bu konuda bilir kişi olduk resmen. Ve ara sıra baktıranlara göre çok anlıyoruz kim ne kadar falcı. Şimdi baktırdığım ve artık favorim olan birkaç falcının gelecekle ilgili olacak deyip de benim asla artık olmaz dediğim bir olayı, hem de dedikleri zaman diliminde yaşamış olmam çok şaşılası ve hemen paylaşmak istedim.

Benim esas oğlanla biz bundan 5 ay önce ayrılmıştık ve O da bir başka hatunla beraber olmaya başlamıştı. Bana daha önceleri 2 kez gelecek diyenler olmuştu ki evet 2 kez geldi. Bunlar Gül, Şenesenevler'deki Birnur hanım, Caddebostan şimdi Nostradamus Kadıköy'deki Zeynep ve Symbol Nişantaşı Bahar idi. Ancak ondan sonra hiç umudum yoktu çünkü o gelişlerinde çok tatsız bir şekilde kovdum onu evden. Veeeeee;

Şimdiye gelelim:

1- Symbol Nişantaşı Bahar: Aralık ortalarında baktırdığımda seni arayacak ama 3 hafta falan var demişti.
2- Symbol Beyoğlu Mehmet ve Tarık: Aralıkta baktırdığımda seni arayacak Ocak ayında ve onların ilişkisi bitme aşamasında ve sana dönüşü var Ocak sonu demişlerdi.
3- Melekler Kahvesi Şengül: Aralık sonu baktırdığımda seni Ocak ortalarında arayacak ve sonunda da gelecek demişti.
4- Angels Kadıköy Burcu ve Zeynep: Her ikisine de baktırdığımda Aralık ayında kesin Ocak ayında arayacak ve Ocak sonu dönüşü var demişlerdi.
4- Veeee Caddebostan Zeynep: Evinde baktırıyorum (Pazar günleri Nostradamus'un haricinde evde bakıyor çünkü) ve artık 70 lira değil 50 liraya bakıyor. Hep diyordu arayacak, gelecek diye. Dün evine gittim ve dedi ki: ............'den sana çok yoğun bir duygu akışı var. Seni en geç 3 gün sonra arayacak. Çok yaklaşmış araması. Ben de dedim ki; "Olmaz ya aramaz artık o kadınla çok mutlu imiş. Ve dedim ki bana sizlerin anlattıkları masal gibi geliyor. Gör bak dedi, arayacak da gelecek de"

Evet arkadaşlar bu gece yarısı uyumuştum ki saat 01.15 de cebim çaldı 1 kere. Uyandım baktım arayan O. Ama konuşmadan kapattı. 5 dakika sonra yine uzun uzun çaldırdı bu sefer açtım ama konuşmadı. Kapattım tabii ve 2 dakika sonra yine aradı ve yine açtım sesimi dinledi ben de konuşmadım ve kapattı. İşte siz karar verin artık. Ben onca fal baktırmama rağmen gerçekten artık O'nun aramasını beklemiyordum hatta geleceğinden de hala umudum yok ve beklemiyorum. Ama galiba bu sistem en beklemediğin zamanda deverey giriyor sanırım. Hadi hayırlısı...:18:

Son düzenleme:

cok sevındım canım tabıı eger ıstedıgın buysa

Arkadaslar hepinize iyi yıllar diliyorum.. 3 gündür giremedim ve az önce baktım msj kutum dolmuş ama daha öncede yazdım burdan lütfen fadime teyzenin numarasını isteyen bana mail adreslerinizi atın nedenine gelince 10 dk beklemek gibi bi lüxüm yok oldukca yogun calsıyorum.. sizleride kırmak istemiyorum.. mail adresiniz atarsanız emin olun hepinize verecegim numarayı... bir kac kişiye gönderdim baktıranlar yorum yazarsa sevinirm inanın sizlerden daha cok merak ediyorum bana bu kadar bilen kişi size nasıl baktı acaba diye?

angel sanada iyi yıllar...

kısa zamanda iyi kaynastık senle bakıyorum da beni anmadan gecemez oldun

fadime teyzenin numarasını sende istersen eger kırmam sanada yollarım aklında olsun

ben de şenay'a ve cansu'ya baktırdım ikisi de berbattı. hele cansu'yu asla gitmeyin diye yazmıştım foruma zaten... aman aman. cansu'ya gaza gelip 6-7 kişilik grupla gittik. hepimize salladı.

selam kısslar..cmartesi güldene gittim bi kıss arkadaşımla beraber ve memnun kalmadık çok sıradandı daha çok abla nasihati gibiydi..aradığımız çok iyi falcıyı bulamıycaz sanırım artık bende akışına bırakmaya karar verdim

merhaba arkadaslar,
falcı maceram benim dün sona erdi ve artık baktırmamaya kesin karar verdim. keyif için ayda yılda bir gidersem belki!! ve forumdan ayrılmayı düşünüyorum.. herkese tekrar iyi yıllar diliyorum...
byess

kızlar birkaç kez yazdım ama cvp veren olmadı.kartal soğanlıktaki emine hn giden oldumu.birara ismi çok dolandı.numarası istendi giden oldumu???gidenler yorum yazabilirmii??

arkadaşlar ben rita'yı tavsiye etmiyorum bugün farklı birkaç kişiden hep aynı şeyler geldi.

şu an tavsiye ettiğim ii dediğinm falcı olsa kelime sürücem ama ritayı asla tavsiye etmiyorum. osoğuk bodrum katında üşüttüğünüze değmez valla :))

allalalla... bu gülden çok şaşırttı beni. onu da eliyorum. bundan sonra mart sonuna kadar 2 kez baktırcam, artık kime karar verirsem.

Tebrikler. :129: Keşke herkes vazgeçse de bu yalancı falcılar da kalakalsalar ortalıkta. Herkesi kandırıyorlar resmen. Ben de bıraktım fal işini.

gulden kötüdür demiştim,hypatia canım sen o sıradan falcılar arasında cok takılma barı gıdıyosan ıyılere gıt o gülden den bısı cıkmaz
sogganlık emınenın falını dınledımm felakett oda ablalardan...

Arkadaslar merhaba,
bugün 2 yere fala gittim.Bi tanesi Maltepe Çanga Serkan rezalet falı dinlemeden yarıda bıraktım önceden 3 ay önce baktığı falla tam tersini söledi ve saçmaladı iğrençti ilk dedi yüzük atmışsın yok öle bişi sonra çevirdi platoniksin dedi yok öle bişi iş konusunda aşkta salladı salladı ve azarladı artık dayanamadım kalktım yazık oldu 25 milyonuma haram olsun berbat berbat berbat
sonra NOSTRADAMUS ZEYNEBE GİTTİM valla son 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı SÜPPERDİ fal olayım bitti alacagım cevabı aldım been pozitif çok şeker biri önceden de baktırmıştım ama unutmuşum yani çok gelecege gitmedi ama süpperrrrrr yani reklam yapmayı sevmem ama bi insan işindebaşarılıysa onun ekmegini kazanmasını isterim gidin begenmezseniz her türlü kavganıza ve hakaretinize hazırım son nokta süpperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…