İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar merhaba , uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum. bende en az sizler kadar meraklıyım bu fal konusunda :) bır cok deneyım yasadım bu anlamda ılk etapta oldukca ıyı oldugunu dusundugum benı anlık motıve eden tum falcılardan hosnut kalmıs olsamda zamanla bunların cıkmadıgı farketmek zor olmadı :) yanı sonuc her ne olursa olsun anlık kendımı motıve edıyormuyum? , evet ! oyleyse devamm :)) son favorım sızlerınde bahsetmıs oldugu Gül , daha once 2 kez baktırdım kendısıne ve oldukca tatmın oldum . soyledıgı ve cıktıgı olaylarıda bızzat yasadım tum bunlardan sonra ılerıye donuk soyledıgı süper otesı seylere daha bı olumlu ılımlı bakıyorum :) kesınlıkle denemeye değer oldugunu dusunuyorum . gercı fal ısı bıraz frekansla alakalı bı durum bana cok ıyı bakan bırı aynı sekılde bı arkdasıma bakamadıgı durumlarda oldu. Ama daha once cok denedım o talınler,sunalar çiğdemler armaganlar serkanlar denızler hepsi hikaye .. :) bu arada hepınıze mutlu mutlu mukemmel tadında bır yıl dılıyorum iyi seneler..

merhaba :) güle 2 kez gittim ben de ısrarla bir sonuç söylüyor sen bana gelip haber vereceksin bile dedi :)ama verdiği zaman çıkmadı nihai sonuç şu olacak geç olsun güç olmasın da dedi kendisi ama arayacağını söylediği tarihte bişey olmadı zamanlar da tutmuş muydu sende bazı arkadaşlar zamanlar tutmayabiliyor diyodu çünkü

nostradamus zeynebin adresini tarif edebilir misin acaba :)

cansu kimdi nerde ne kadara bakıyodu acaba?

iki sene önce florya turbulance'ta bakıyordur sonra avcılar'a geçti oradan da bakırköy'e. ama avcılar ve bakırköy'de karşınıza çıkabilir. canmış cansu olmuş. anlamışsınızdır sanırım.
bu kadar tarif edebilirim:) kaça bakıyor hatırlamıyorum valla :/

bana zamanında çıktığı şeyler oldu. nokta atışı yaptığı diyim.

Merhaba, nostradamus zeynep nerede? Hangi şubede. Merak ettim. Daha önce ben kadıköyde çok tombul, gözlüklü, açık buğday tenli, saçlı bir bayana baktırmıştım. Tarot falına gitmiştim. Zeynep o bayanmı? Eğer oysa bende memnun kalmıştım. Ilginç bir şekilde en iyisi oydu. Gerçekten.

bekleme derim. çıkmazsa çıkmaz. bana tuttu diye sana tutacak diye birşey yok.
ama çıkmasını isterim. ben gülden iyi enerji alıyorum çünkü.

Aslında ben de beklemeyim diyorum ama çok emin konuştu iki sefer de gittim tamamen aynı şeyleri söyledi dediğin gibi enerjisi de çok iyi çok tatlı biri. Bakalım çıkarsa hemen yazarım :)

pirepir, zeynep hn. cafede kaça bakıyor? bide tarif edebilir misin nasıl biri? uzun mu bakıyor, yoksa 3 dk. sepetliyor mu? şu anı, ve karşındaki insanın düşüncelerini yorumlamada nasıl?

pirepir, zeynep hn. cafede kaça bakıyor? bide tarif edebilir misin nasıl biri? uzun mu bakıyor, yoksa 3 dk. sepetliyor mu? şu anı, ve karşındaki insanın düşüncelerini yorumlamada nasıl?

cNM,
Kadıköy bahariyede starbucksın üstünde bakıyo 25 lira evinde 50ye bakıo ama cafedeki falı beni gayet tatmin etti çok huzurlu bi yüzü var kilosu normal adı zeynep fincanı acmıo direk yüze konusuo yazıo kagıda uzun uzun son anda fincana bakıo

geçmiş sayfaları karıştırdım yine rahat durmadım, Seyhan ve Gül hala bakırköydeler mi?
hala iyi bakıyorlar mı? yorumu olan var mı?

geçmiş sayfaları karıştırdım yine rahat durmadım, Seyhan ve Gül hala bakırköydeler mi?
hala iyi bakıyorlar mı? yorumu olan var mı?

seyhan hala bakırköyde sunway cafede sanırım ama gidipte ben memnun kaldım diyene rastlamadım.çok hızlı konuşuyor birşey anlaşılmıyor hep aynı şeyleri tekrarlıyor diyorlardı.
gülde yeşilköyde bakıyo ondan memnun olanlar var ama 1 kez bana söyledikleri çıkmadı

kısslar bköyde neslihan var ona gideniniz varmı,kadınlar kahvesi remziyenin falları çıkıomu bana çok kesin konuştu yaaa

Zeynep hanıma ben de gittim. Gidecek olanları etkilememek istemekle birlikte en azından tercihiniz cafede baktırmak olsun derim ki bu benim naçizane gorusum. Degil ilişkiyle, işle ilgili, ev hayatıyla ilgili tutturma oranı %20 lerde filan oldu bende, regl mısın dedı hatta yazmıstım burda da, degildim. belkı bız tutturamadık bılemıyorum. krokı fılan cızıyor. gercekten faydalı olmak ıcın de caba sarf edıyor. ama degıl 70, 50 lıra fazla geldı bana o fala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…