ben de şenay'a ve cansu'ya baktırdım ikisi de berbattı. hele cansu'yu asla gitmeyin diye yazmıştım foruma zaten... aman aman. cansu'ya gaza gelip 6-7 kişilik grupla gittik. hepimize salladı.
arkadaşlar merhaba , uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum. bende en az sizler kadar meraklıyım bu fal konusunda :) bır cok deneyım yasadım bu anlamda ılk etapta oldukca ıyı oldugunu dusundugum benı anlık motıve eden tum falcılardan hosnut kalmıs olsamda zamanla bunların cıkmadıgı farketmek zor olmadı :) yanı sonuc her ne olursa olsun anlık kendımı motıve edıyormuyum? , evet ! oyleyse devamm :)) son favorım sızlerınde bahsetmıs oldugu Gül , daha once 2 kez baktırdım kendısıne ve oldukca tatmın oldum . soyledıgı ve cıktıgı olaylarıda bızzat yasadım tum bunlardan sonra ılerıye donuk soyledıgı süper otesı seylere daha bı olumlu ılımlı bakıyorum :) kesınlıkle denemeye değer oldugunu dusunuyorum . gercı fal ısı bıraz frekansla alakalı bı durum bana cok ıyı bakan bırı aynı sekılde bı arkdasıma bakamadıgı durumlarda oldu. Ama daha once cok denedım o talınler,sunalar çiğdemler armaganlar serkanlar denızler hepsi hikaye .. :) bu arada hepınıze mutlu mutlu mukemmel tadında bır yıl dılıyorum iyi seneler..
Arkadaslar merhaba,
bugün 2 yere fala gittim.Bi tanesi Maltepe Çanga Serkan rezalet falı dinlemeden yarıda bıraktım önceden 3 ay önce baktığı falla tam tersini söledi ve saçmaladı iğrençti ilk dedi yüzük atmışsın yok öle bişi sonra çevirdi platoniksin dedi yok öle bişi iş konusunda aşkta salladı salladı ve azarladı artık dayanamadım kalktım yazık oldu 25 milyonuma haram olsun berbat berbat berbat
sonra NOSTRADAMUS ZEYNEBE GİTTİM valla son 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı SÜPPERDİ fal olayım bitti alacagım cevabı aldım been pozitif çok şeker biri önceden de baktırmıştım ama unutmuşum yani çok gelecege gitmedi ama süpperrrrrr yani reklam yapmayı sevmem ama bi insan işindebaşarılıysa onun ekmegini kazanmasını isterim gidin begenmezseniz her türlü kavganıza ve hakaretinize hazırım son nokta süpperdi
cansu kimdi nerde ne kadara bakıyodu acaba?
merhaba :) güle 2 kez gittim ben de ısrarla bir sonuç söylüyor sen bana gelip haber vereceksin bile dedi :)ama verdiği zaman çıkmadı nihai sonuç şu olacak geç olsun güç olmasın da dedi kendisiama arayacağını söylediği tarihte bişey olmadı zamanlar da tutmuş muydu sende bazı arkadaşlar zamanlar tutmayabiliyor diyodu çünkü
allalalla... bu gülden çok şaşırttı beni. onu da eliyorum. bundan sonra mart sonuna kadar 2 kez baktırcam, artık kime karar verirsem.
bana zamanında çıktığı şeyler oldu. nokta atışı yaptığı diyim.
ısrarla olacak dediği şey olur umarım o zamann :) zaman baya kaydı bence çünkü :)
bekleme derim. çıkmazsa çıkmaz. bana tuttu diye sana tutacak diye birşey yok.
ama çıkmasını isterim. ben gülden iyi enerji alıyorum çünkü.
Arkadaslar merhaba,
bugün 2 yere fala gittim.Bi tanesi Maltepe Çanga Serkan rezalet falı dinlemeden yarıda bıraktım önceden 3 ay önce baktığı falla tam tersini söledi ve saçmaladı iğrençti ilk dedi yüzük atmışsın yok öle bişi sonra çevirdi platoniksin dedi yok öle bişi iş konusunda aşkta salladı salladı ve azarladı artık dayanamadım kalktım yazık oldu 25 milyonuma haram olsun berbat berbat berbat
sonra NOSTRADAMUS ZEYNEBE GİTTİM valla son 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı SÜPPERDİ fal olayım bitti alacagım cevabı aldım been pozitif çok şeker biri önceden de baktırmıştım ama unutmuşum yani çok gelecege gitmedi ama süpperrrrrr yani reklam yapmayı sevmem ama bi insan işindebaşarılıysa onun ekmegini kazanmasını isterim gidin begenmezseniz her türlü kavganıza ve hakaretinize hazırım son nokta süpperdi
pirepir, zeynep hn. cafede kaça bakıyor? bide tarif edebilir misin nasıl biri? uzun mu bakıyor, yoksa 3 dk. sepetliyor mu? şu anı, ve karşındaki insanın düşüncelerini yorumlamada nasıl?
cNM,
Kadıköy bahariyede starbucksın üstünde bakıyo 25 lira evinde 50ye bakıo ama cafedeki falı beni gayet tatmin etti çok huzurlu bi yüzü var kilosu normal adı zeynep fincanı acmıo direk yüze konusuo yazıo kagıda uzun uzun son anda fincana bakıo[/QUOT
tamam canım, zeynep hn. kafama yattı. haftaya kısmet olursa giderim. yorumumu yazarım buraya.
şu anı ve aklımdaki insanın düşüncelerini anlatması yeter bana zaten. eh, biraz gelecektende bahsedebilir ....merci :))
geçmiş sayfaları karıştırdım yine rahat durmadım, Seyhan ve Gül hala bakırköydeler mi?
hala iyi bakıyorlar mı? yorumu olan var mı?
cNM,
Kadıköy bahariyede starbucksın üstünde bakıyo 25 lira evinde 50ye bakıo ama cafedeki falı beni gayet tatmin etti çok huzurlu bi yüzü var kilosu normal adı zeynep fincanı acmıo direk yüze konusuo yazıo kagıda uzun uzun son anda fincana bakıo[/QUOT
tamam canım, zeynep hn. kafama yattı. haftaya kısmet olursa giderim. yorumumu yazarım buraya.
şu anı ve aklımdaki insanın düşüncelerini anlatması yeter bana zaten. eh, biraz gelecektende bahsedebilir ....merci :))
kızlar zeynebin telini yani ev telini bana ozelden yazabilirmisiniz .... cok acillll ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?