İstanbul'da Fal - Falcılar

Benimde şikayetim bigün farklı diyip ertesi gün farklı demesi

Ben zeynebi asla çözemedim. Bence anı iyi okuyo olacağı bilemiyo. Yani senin düşüncen neyse o bir ara büyüye takımştı şimdide para öne büyü yapmış büyü diyodu şimdide parasını yemiş parasını yemiş diyip duruyo o derece inandırıcı düşün yani

belkide gelir öyle biri

Yani o kişiyle sorun yaşayacağımı yetkili birisi olduğunu söyledi ama öyle biri yok ki yetkili olsun neyse o konuya çok takılmadım diğer söylediklerini bekleyeyim madem falın girişinde olmayan birini tarif edince baya modum düşmüştü.

Anı kesinlikle iyi okuyor. Bana gerçekten direk isim vererek (ismi değiştirerek cümleyi kurayım) Naz veya nazlı isimli birisi var bu adama karşı çok ilgisi var ama bu işten bir şey çıkmaz demişti. Benim hiç bilmediğim bir isimdi aklıma bile gelemezdi ama neredeyse 1 yıl sonrasında aynı isimli birisinin o dönemde ayrı olduğum erkek arkadaşıma karşı çok büyük hisler beslediğini öğrendim. Aklımda yoktu benim düşüncelerim olamaz varlığını bile bilmediğim biriydi mesela. Ama gelecek dediğim gibi özellikle uzak gelecek tabi yüzde yüz çıkmıyor.

He ama şu da var Ahmet’i tanıyor musun Ayşe’ye dikkat et falan bunları hiç ciddiye bile almıyorum Zeynep’in falında

bi bucuk senedir falan baktirmiyorum fal ama bugun elmira ya baktiricam,dayanamadim.bana ilk fali dehsetengiz cikmisti.acaba bu aralar nasil deneyimleriniz neler?(elmira dedigim siveli yasli olan) ramek cikmadi bana.ikisi karistiriliyordu nedense bir ara,ortak is yaptiklari soyleniyordu.ama ramek in soylediginin tersi oldu bilginize.su an bekledigim iki falci var.biri ilker biri gulistan.bunlarin zamani var.gulistan bana cikmadi baska bir konuda patladi ama bu bekledigim konu icin umutluyum.yine de kaptirmamakta yarar var.sonucta hicbiri net olarak cikmiyor ve her dedigi cikan biri hala ortada yok.sehir ve ulke gezip fal baktiran biri olarak soyluyorum bu isin iyisi yok.sadece kesan tarafindaki falci demeyelim teyzeler ve ilkerin bu isi bildigini dusunuyorum.yine ayni sekilde ticarete dokmeyen dogustan yetenekli insanlar bulmak lazim.elmira yorumumu yapacagim aksam.

Kim bu keşandaki teyzeler ? Günübirlik bile gidilebilir

Ne güzel kurtarmış bir buçuk yıl imrendim şu an sana. Keşke bende bir buçuk yıl durabilsem. Gulistan bana da çıkmadı çok ama çok fena patladı tüm dediklerinin tersi oldu sadece çok kibar konuşuo ama bence falı bıraksın çünkü çok ama çok atti. Sadece küçücük birşeyi bildi onuda her falci bilio zaten. Ticarete dönmeyenler cidden iyi ama öle de çok çok az var. Sen niko ya gittin mi bi de toprağa??

ben nikoya gitmedim,dusundum gitmeyi ama kotu yorumlar cok olunca gitmekten vazgeçtim toprak nerede bakıyordu bakırköy mü hangi kafede hatırlatırsanız söylerim gülistan bekleniyor şu an ben de ve İlker Keşan'da kiler falcı değil aslında normal sıradan teyzeler Şu açıdan iyiler mesela evlilik vs oluyorsa direk söylüyorlar olmazsa agzınla kuş tutsan olmaz diyorlar ve genelde olmaz dedikleri olmuyor.ben guveniyorum keşan hafize ve ayten isimleri.elmira bana 2022 ortasina vade verdi.diger durum icin ilker ve gülistanla ayni konuştu ama ona da bi iki sene var işte.yani ben 2022 ortasinda tekrar yorum yazacagim.onun disinda cok şey soylemedi ama zaten stabil ve sıkıcı hayatim kadin ne yapsin bir kişi daha var cok acayip bir kadın pahalı diye kıyamiyorum ve referanssiz bakmiyor aslında.azra hanım tarot bakiyor.benim arkadasima dedigi her şey oldu.ben vazgectim bakimdan bi kez baktiracak olup sonra engelledi beni.aranizda duyan baktiran var mi?belki başka nodan arayip yalvaririm

bu arada orhan bey vardi hatirlarsiniz.ben ona bakim yaptiramadim bir türlü firsat olamamişti.ama bir konuda kendisi sag olsun bir şeylere bakti ve soyledigi şeyler oldu.fal gibi değil ama tek bir şey sordum foto attim o da kırmadı yorumunu söyledi.ben gitmeyi düşünüyorum ona gitmek isteyenlerle beraber gidebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…