nişantaşı symbolde mirza biraz çıkıyor fulyada
bir de yeşilköyde esra ölecek birini bildi
Bana çıkanlar necmiye chioma sonra toprak biraz o kadar gerisi bilemedi en çok gülistan a verdiğim paraya aciorum bir tek işimi bildi o kadar dediklerinin tam tersi cikti
Benimde şikayetim bigün farklı diyip ertesi gün farklı demesiZeynep ile alakalı bu yorumu birden fazla kişiden okudum, saygısız olduğuyla alakalı ama buna hep şaşırıyorumEvet biraz sert bir ses tonu var ama bana hep efendim canım isminiz neydi canım diye açıyor telefonu ve her fal bakmasında da çok saygılı konuşuyor. O yüzden hep şaşırıyorum mesela atıyorum daha olumsuz bir şey söyleyecekse bile hep kırmadan söylemeye çalışıyor. Bana denk geliyor herhalde bu kadının iyi ruh halleri Benim tek şikayetim evdeki seslerrrrr.
Ben zeynebi asla çözemedim. Bence anı iyi okuyo olacağı bilemiyo. Yani senin düşüncen neyse o bir ara büyüye takımştı şimdide paraBende 15-20 gün süre vermişti. Hala bekliyorum. Süre olarak çıkmadı ama dediği eninde sonunda çıkar diyen çok kişi var.Umutlanayım mı bilemedim.
Havin ve Nihalde süre çıkar mı? Bilgisi olan var mı?
Mandal cafe bakırköy. Tabii onunda anda yanıldığı birkaç şey yakaladimBu Toprak nerede ?
Niko ya bende baktirmistim korkma çıkmıyor banada çok kötü konusmustuAynı senin durumdayım. Şu niko çok moralimi bozdu cidden. Çok korkuttu beni çıkmaz inşallah.
cnm ikiside farklı konularda biliyor .ikiside fena değil.Mirza mı iyi sence Fulya mı ?
Ya bazıları çıkıo edio fln demiş bi de olumsuzlar çıkıo diye soluorum. Çok saol yorumun icinNiko ya bende baktirmistim korkma çıkmıyor banada çok kötü konusmustu
cnm ikiside farklı konularda biliyor .ikiside fena değil.
belkide gelir öyle biriben ikisine de baktırdım Mirza işyerimde olmayan bir bayanı ısrarla var dedi onu geçtim diğer konularda yanılmaz umarım :)
belkide gelir öyle biri
Anı kesinlikle iyi okuyor. Bana gerçekten direk isim vererek (ismi değiştirerek cümleyi kurayım) Naz veya nazlı isimli birisi var bu adama karşı çok ilgisi var ama bu işten bir şey çıkmaz demişti. Benim hiç bilmediğim bir isimdi aklıma bile gelemezdi ama neredeyse 1 yıl sonrasında aynı isimli birisinin o dönemde ayrı olduğum erkek arkadaşıma karşı çok büyük hisler beslediğini öğrendim. Aklımda yoktu benim düşüncelerim olamaz varlığını bile bilmediğim biriydi mesela. Ama gelecek dediğim gibi özellikle uzak gelecek tabi yüzde yüz çıkmıyor.Ben zeynebi asla çözemedim. Bence anı iyi okuyo olacağı bilemiyo. Yani senin düşüncen neyse o bir ara büyüye takımştı şimdide paraöne büyü yapmış büyü diyodu şimdide parasını yemiş parasını yemiş diyip duruyo o derece inandırıcı düşün yani
Kim bu keşandaki teyzeler ? Günübirlik bile gidilebilirbi bucuk senedir falan baktirmiyorum fal ama bugun elmira ya baktiricam,dayanamadim.bana ilk fali dehsetengiz cikmisti.acaba bu aralar nasil deneyimleriniz neler?(elmira dedigim siveli yasli olan) ramek cikmadi bana.ikisi karistiriliyordu nedense bir ara,ortak is yaptiklari soyleniyordu.ama ramek in soylediginin tersi oldu bilginize.su an bekledigim iki falci var.biri ilker biri gulistan.bunlarin zamani var.gulistan bana cikmadi baska bir konuda patladi ama bu bekledigim konu icin umutluyum.yine de kaptirmamakta yarar var.sonucta hicbiri net olarak cikmiyor ve her dedigi cikan biri hala ortada yok.sehir ve ulke gezip fal baktiran biri olarak soyluyorum bu isin iyisi yok.sadece kesan tarafindaki falci demeyelim teyzeler ve ilkerin bu isi bildigini dusunuyorum.yine ayni sekilde ticarete dokmeyen dogustan yetenekli insanlar bulmak lazim.elmira yorumumu yapacagim aksam.
Ne güzel kurtarmış bir buçuk yıl imrendim şu an sana. Keşke bende bir buçuk yıl durabilsem. Gulistan bana da çıkmadı çok ama çok fena patladı tüm dediklerinin tersi oldu sadece çok kibar konuşuo ama bence falı bıraksın çünkü çok ama çok atti. Sadece küçücük birşeyi bildi onuda her falci bilio zaten. Ticarete dönmeyenler cidden iyi ama öle de çok çok az var. Sen niko ya gittin mi bi de toprağa??bi bucuk senedir falan baktirmiyorum fal ama bugun elmira ya baktiricam,dayanamadim.bana ilk fali dehsetengiz cikmisti.acaba bu aralar nasil deneyimleriniz neler?(elmira dedigim siveli yasli olan) ramek cikmadi bana.ikisi karistiriliyordu nedense bir ara,ortak is yaptiklari soyleniyordu.ama ramek in soylediginin tersi oldu bilginize.su an bekledigim iki falci var.biri ilker biri gulistan.bunlarin zamani var.gulistan bana cikmadi baska bir konuda patladi ama bu bekledigim konu icin umutluyum.yine de kaptirmamakta yarar var.sonucta hicbiri net olarak cikmiyor ve her dedigi cikan biri hala ortada yok.sehir ve ulke gezip fal baktiran biri olarak soyluyorum bu isin iyisi yok.sadece kesan tarafindaki falci demeyelim teyzeler ve ilkerin bu isi bildigini dusunuyorum.yine ayni sekilde ticarete dokmeyen dogustan yetenekli insanlar bulmak lazim.elmira yorumumu yapacagim aksam.
Bende gidebilir kimse bu teyzelerKim bu keşandaki teyzeler ? Günübirlik bile gidilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?