İstanbul'da Fal - Falcılar

Toprak mandal cafedeki bakırköydeki. Ben gülistan a asla guvenmiorum. 3 kere baktirdim hepsi boş o kadar param boşuna gitti diğerleri gibi 50 100 de değil pahalı baya. Azra tarotu duymadım bile burada da yazan olmadi

Nerede bu orhan kaça bakio

ahahaha ben 10 senelik para verdim kuzu ne dolandirildim ne kulagimin arkasi kaldi.git alişveriş yap kurtul bu bataktan bir an once.ilkere baktir kapat konuyu en azından dürüst.bence tabii.

Nasıl bulabiliriz peki bu keşanlı teyzeleri keşana mı gitmemiz gerekiyor peki

ahahaha ben 10 senelik para verdim kuzu ne dolandirildim ne kulagimin arkasi kaldi.git alişveriş yap kurtul bu bataktan bir an once.ilkere baktir kapat konuyu en azından dürüst.bence tabii.
Çok zor olmuo olmuo keşke olsa en çok 6 ay durdurabiliorum. Cok kötü bir batak giden ama işte yine de cikamiorum bildiğim halde. Ilker hangi acaba arkadaş ona gitti çıkmadı birşey dedi

arkadaşlar bu ilker nerede bakıyor? ve kaça bakıyor?özelden yazabilir misiniz?

Çok zor olmuo olmuo keşke olsa en çok 6 ay durdurabiliorum. Cok kötü bir batak giden ama işte yine de cikamiorum bildiğim halde. Ilker hangi acaba arkadaş ona gitti çıkmadı birşey dedi
yapacaksin ben sana inaniyorum.once azaltmakla basla kendine dürüst ol.haftada iki üc derken ayda bir sürekli aktivite farkinda olmadan bakmişsin eskisi gibi olmuyor.fala verdigin enerjiyi baska bir şeye yukle.hedef değiştir.hicbirine ihtiyacimiz yok.ilkeri isteyene atarim özelden azrayi deneyen yok mu ya?

Valla ayda bire indirsem yine iyi. Azrayi duymadım bile ben. Ilker içinde çıkmadı diyen çok oldu

Arkadaşlar bir bey var cumburlop diye düştüm kendisine hiç aklımda yokken. Youtubedaki Zülale genel açılım yaptırmıştım aklımda bu kişi yokken Ekim sonu gibi bir vakit verdi ama ben o zamanı beklemeyeyim kendim ufaktan beye yazayım diyorum. Falın sonucunu beklersem 50 yaşıma falan gelicem herhalde.

SEYHAN'a baktırdım beğenmedim tam bir pembe tablocu hatta baktırdığım onca kişinin arasında en pespembe tablo çizen kadın diyebilirim. Diğer falcıların tam aksi şeyleri söyledi. Baktırmak isteyene önermiyorum boşuna umut boşuna zaman boşuna para ilk dakkadan patladı zaten

Merhaba peki aklınızdaki bu kişi yokken Zülal bilmiş miydi böyle birisine bir şeyler hissedeceğinizi. Yani size göre falı kısmen de olsa çıktı mı merak ediyorum :)

Kızlar hangi youtube kanalını izliyordunuz ?
Ben can’s tarotu izliyorum gerçekten uyumlanıyorum buradan birisi yazmıştı öyle görmüştüm ben de. Özel açılım yapmıyor zaten sanırım sadece YouTube için çekim yapıyor. Bir de Zülal Erdemi izliyorum ama çok fazla açılım yapmıyor o da. Ben en çok tarot Faslı’nı severdim ama kendisi şu aralar hiç açılım yapmıyor bir kaç ay oldu sanırım. Ara ara geliyorlar ona ve aylarca hiç çekim yapmıyor. Hiç izlemediyseniz zamansız zamana niyet ederek yapıyor bazı açılımlarını onlara bakabilirsiniz. Benim izlediklerim bu üçü :)

Merhaba peki aklınızdaki bu kişi yokken Zülal bilmiş miydi böyle birisine bir şeyler hissedeceğinizi. Yani size göre falı kısmen de olsa çıktı mı merak ediyorum :)
Ya meslek vs tutuyor. Net çıktı diyemem çok yeni çünkü. Ama önceki bakımı çıkmıştı. Önerebilirim kendisini :)

kızlar bir arkadaş vardı evlendim benim durumları falcılardan iki kişi bildi demişti. o kişilere ulaşan oldu mu?
o zaman üyeliğim aktif değildi.kıza özelden yazdım cvp vermedi.cvp alan ve deneyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…