- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
Herkes onu arıo var mı öle biri nolur varsa banada söyleyin çünkü bütün param bu yolda bitti tek kişinin ki de cikmadiKızlar siz fala gidip o kadar para verip karşıdaki insana iste x sevgilin wrayacak mi dusuncesi ne beni ozluyor mu ne zaman gelir diye mi fal baktiriyorsunuz çünkü ben böyle fal sevmiyorum ve boyl3 fala verdiğim paraya açıyorum çünkü bugun yoldan gecen birine sorsan yuzde elli yuzde elli zaten benim arayisimnki ara verdim ama soyle zehir semberek catir catir ben agzimi acmadan dökecek bana herseyi geleceğe dair beklentim yok ama anlik olarak iste bu diyebilecegim biri olmali
cnm aman diyeyim frene bas. bir ara ben öyleydim başıma gelenler malum .....Herkes onu arıo var mı öle biri nolur varsa banada söyleyin çünkü bütün param bu yolda bitti tek kişinin ki de cikmadi
Napiyim ben nerelere gidiyim ahh ahhcnm aman diyeyim frene bas. bir ara ben öyleydim başıma gelenler malum .....
ben artık çok krize girince ki sanırım bu aralar yine krizdeyim bir iki kişiyi deneyip geriye çekiliyorum. keşke olsa öyle birileri de yazabilsek.
ama yok yok yok.......
dur bakalım bulunur çıkan birileri.Napiyim ben nerelere gidiyim ahh ahh
bak anlık çok ciddiye almadan kadınlar kahvesi leyla acil durmlarda fena değil. (beklenti yapmadan)Napiyim ben nerelere gidiyim ahh ahh
Gittim gittim o da bilemedi tek birşey sadece kişiyi soluo sole biri fln diobak anlık çok ciddiye almadan kadınlar kahvesi leyla acil durmlarda fena değil. (beklenti yapmadan)
Keşanlı teyzeleri denemek lazım bence bir de ama nasıl bulucaz ben hiç anlamadım yaGittim gittim o da bilemedi tek birşey sadece kişiyi soluo sole biri fln dio
Nerden bulucaz kiKeşanlı teyzeleri denemek lazım bence bir de ama nasıl bulucaz ben hiç anlamadım ya
Bilmiyorum ki onları burdan bi üye yazmıştı sadece isim verdi sordum ama nasıl bulacağımızı söylemedi maalesefNerden bulucaz ki
Cnm aynı evrelerden aşağı yukarı hepimiz geçiyoruz (bende bir de işlem uğruna yaşanılan bir sürü sorunda var) ama ne yazık ki hepsi çöp. Ama umut dünyası sanırım pandemininde tetiklemesiyle hepimiz yine fallara dadandık.Artık adam gibi erkekte yok hepsi kaypak olmuş inan evlenenler mutlu değil. Boşver yaşamana bak.Bende yani 50 lira kiyip kendime bsey almazken fal batağına girdim ve hesaptaki tum parami buralara sonunq kadr verdim sanki kumar oynuyorum burada adi geçen ffalcılara degilde kendi oturduğum yerden ve instadan applere ucretli baktirdim ve bi ara 150 tl verdiğim falda hic unutmuyorum arkadaşıma yazılanı kopyala yapistir yaptılar 100 200 300 derken ayda büyük rakamlar ve kendimi geri cektim youtub da veya ücretsiz applere sardım fal nedir ? Kalp gözü altinci his dir beklentiye girmeyin diyorlar ama girilmeyecekse neden baktırıyor para oduyor ve zaman harciyoruz ku beni bana anlatmasına ihtiyacım yok kimsenin ben kendimle yıllarca yaşadım ve biliyorum zaten taniyorum kendimi sallasan 3 asagi 5 yukarı tutar eeee soru sor öyle fal mi olur ahmet beni seviyor mu dönecek mi nedrn ayrıldı git yoldan adam çevir doner mi donmez mi diye sor ayni hesap benim için bugün herkes belli bi hizmet karsiliginda para aliyor doktorlar kuaförler marketler vs onlarada para verip ürün fos çıktığın da aman buna da takilma demiyoruz buradada bi bi odeme ve hizmet var yetenegin yoksa boşuna bakip maddi manevi yipratmaya gerek yok görüyorum burada abuk sabuk fallar kadinin birine yasadgm yerde baktirdim bana dikkat et dedi yok askerle evlencen dedi neler neler kizlar cikmadi çalıştığım bir iste arkadas birinu onerdi sehir dışında o ablaya dadandim sonra bana o zamanlar ki erkek arkadaşım için hep beni sevdiğini soylei evlenecek dedi neler neler ben o kadina kanip 12 saat sevgilimin yanina gittim ayrılmışız 3 4 ay geçmiş ben falla beraber alevlendim ve sonuç ne biliyor musun husran adam beni umursamadi bile üstüne bide aldatildigimii ogrendim kendi çabalarımla uzun lafin kisasi her iste olduğu gibi bundada beklenti ve tatminlik olmak zorunda sonucta hayrina kimse oturup sizle konusmuyor insanlarin yanlis yonlendirilmesi veya kandirilip enerjilerinin dusulmesi aman onemsemeyin ben bu dusunceye katılmıyorum turkiyede yaşıyoruz sonuçta ve az rakamlar değil hic biri ben karşıma geçip ağzımi açmadan bakacak iste feraset iste cesaret diyebileceğim birini bulursam tovbemi bozarim ama yoksa da daha da kendimi yıpratmam giderim bi cocuk sevindirim bu arada sirf bu konu icin uye olmuştum buradaki destek dayanışma sizi cok seviyorum kızlarrrr aradığımızı buluruz hepimiz insaallah canimizi yakanlarin içimize ates dusurenlere karsi serin sular dolar içimize maddi manevi ne sıkıntımız varsa insaallah hal olur diyor ve yorumu sonlandırıyorum
Ya aynen katiliorum. Aynisi benim başıma bildi. Onlar parayı yatırmadan bakmam diolar. Gelecek için birşey diyemem bilemiebilirler. Faka gecmis ve simdiki zamani tam anlamıyla gormeleri gerekior. Mesela aynısı bana oldu 4 yıllık sevgilim benden 7 ay boyunca nişanlandığını saklamış ve bunu bir falci bile 7 ay boyunca göremedi. Belki beşyüz kişiye gittim. Tek bir kişi nisan yapmış diyemedi. Herkes sevio asla bırakmaz sen birakacksin başkası çıkacak karşına dediler. Kimse çıkmadı karşıma 2 yil bitti adam o kızla evlendi gitti. Ben yeni biriyle olamadım bile. Hee şimdi gittiğimde eski sevgilin çok üzmüş evlenmiş sana ihanet etmiş diolar. Çünkü artık ben Ola yi biliorum ve baya geçmiş artık işime de yaramaz bu bilgi. O zaman lazımdı. Yanı uzun lafın kısası kısa lafin uzunu nasıl anlatırsak anlatalım bilmiolar bilenler bu işi para için yapmayan insanlar sadece sana yol göstermek için yapan kişiler onlardan da bilemioruz. Yoksa yüz ver üçyüz ver beşyüz bile verdim gülistan a ona kalsa şu an oğlum vardi evliydim onunla. Hala sevgilim bile yok.Bende yani 50 lira kiyip kendime bsey almazken fal batağına girdim ve hesaptaki tum parami buralara sonunq kadr verdim sanki kumar oynuyorum burada adi geçen ffalcılara degilde kendi oturduğum yerden ve instadan applere ucretli baktirdim ve bi ara 150 tl verdiğim falda hic unutmuyorum arkadaşıma yazılanı kopyala yapistir yaptılar 100 200 300 derken ayda büyük rakamlar ve kendimi geri cektim youtub da veya ücretsiz applere sardım fal nedir ? Kalp gözü altinci his dir beklentiye girmeyin diyorlar ama girilmeyecekse neden baktırıyor para oduyor ve zaman harciyoruz ku beni bana anlatmasına ihtiyacım yok kimsenin ben kendimle yıllarca yaşadım ve biliyorum zaten taniyorum kendimi sallasan 3 asagi 5 yukarı tutar eeee soru sor öyle fal mi olur ahmet beni seviyor mu dönecek mi nedrn ayrıldı git yoldan adam çevir doner mi donmez mi diye sor ayni hesap benim için bugün herkes belli bi hizmet karsiliginda para aliyor doktorlar kuaförler marketler vs onlarada para verip ürün fos çıktığın da aman buna da takilma demiyoruz buradada bi bi odeme ve hizmet var yetenegin yoksa boşuna bakip maddi manevi yipratmaya gerek yok görüyorum burada abuk sabuk fallar kadinin birine yasadgm yerde baktirdim bana dikkat et dedi yok askerle evlencen dedi neler neler kizlar cikmadi çalıştığım bir iste arkadas birinu onerdi sehir dışında o ablaya dadandim sonra bana o zamanlar ki erkek arkadaşım için hep beni sevdiğini soylei evlenecek dedi neler neler ben o kadina kanip 12 saat sevgilimin yanina gittim ayrılmışız 3 4 ay geçmiş ben falla beraber alevlendim ve sonuç ne biliyor musun husran adam beni umursamadi bile üstüne bide aldatildigimii ogrendim kendi çabalarımla uzun lafin kisasi her iste olduğu gibi bundada beklenti ve tatminlik olmak zorunda sonucta hayrina kimse oturup sizle konusmuyor insanlarin yanlis yonlendirilmesi veya kandirilip enerjilerinin dusulmesi aman onemsemeyin ben bu dusunceye katılmıyorum turkiyede yaşıyoruz sonuçta ve az rakamlar değil hic biri ben karşıma geçip ağzımi açmadan bakacak iste feraset iste cesaret diyebileceğim birini bulursam tovbemi bozarim ama yoksa da daha da kendimi yıpratmam giderim bi cocuk sevindirim bu arada sirf bu konu icin uye olmuştum buradaki destek dayanışma sizi cok seviyorum kızlarrrr aradığımızı buluruz hepimiz insaallah canimizi yakanlarin içimize ates dusurenlere karsi serin sular dolar içimize maddi manevi ne sıkıntımız varsa insaallah hal olur diyor ve yorumu sonlandırıyorum
Can's tarotu bende izledim ve değişik bir şekilde bende uyumlandım herkes nasıl uyumlanabiliyor çok ilginç ...Ben can’s tarotu izliyorum gerçekten uyumlanıyorum buradan birisi yazmıştı öyle görmüştüm ben de. Özel açılım yapmıyor zaten sanırım sadece YouTube için çekim yapıyor. Bir de Zülal Erdemi izliyorum ama çok fazla açılım yapmıyor o da. Ben en çok tarot Faslı’nı severdim ama kendisi şu aralar hiç açılım yapmıyor bir kaç ay oldu sanırım. Ara ara geliyorlar ona ve aylarca hiç çekim yapmıyor. Hiç izlemediyseniz zamansız zamana niyet ederek yapıyor bazı açılımlarını onlara bakabilirsiniz. Benim izlediklerim bu üçü :)
Cans tarot ve kupa ikilisi izliyorum ben .
naktanin bana yaz sonuna dogru yeni biriyle tanisacaksin deyip kisinin tipini tarif etmisligi var ve cikti evet. isle ilgili patladi gibi ama onun da vakti var. ayrica bana bakali en az 4-5 ay oluyor.Valla bana da çıkıyor dedikleri o yüzden baKırıyorum ve bence enerji meselesi bana da mesela iş veya diğer şeyler hakkında fikirlerini söylüyor hislerini gayette doğal söylemesi hissettiğini söylüyor ama ben tabiki hayatımı kendi istediğim şekilde yönlendiriyorım.Ama eski erkek arkadaşımı nasıl tanışıp ayrılıcaüımızk gireceğim işi karşıma çıkan 2 farklı flört diyebileceğim insanı burcunu bilmiş biridir .Özellikle kişi karakter ve durum okumada üstüne yok bir de demet e batırırım 7 dakika demet o da mesela bilir baNa.Bu 2 si favorim ,Ama nakta kesinlike daha detaylı ve durugörüsü yüksek ama tabi enerji meselesi fal bu herkesle uyuşmak zorunda değil
kadınlar kahvesinde zehra iyimiş dediler.
deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?