Gelecekte değil ama anda doğru ve acı bütün gerçekler için tek kişi sütlükahve Neslihan bence arkandan çevrilen bütün dolapları öğrenirsin ama çok üzülürsün falı çok serttir. Bunları kaldırabilirsen git derim.Kızlar bana ruhani varliklarla bakım yapan biri lazım geleceğin çıkması şart değil gerçekleri söylesin yeter karşımdaki kişiyle ilgili onerebilcrginiz biri var mı
Canım bahsettiğin Neslihan telde bakıyor mu, bilgin var mı?Gelecekte değil ama anda doğru ve acı bütün gerçekler için tek kişi sütlükahve Neslihan bence arkandan çevrilen bütün dolapları öğrenirsin ama çok üzülürsün falı çok serttir. Bunları kaldırabilirsen git derim.
Bende gitme derim evet eskiden öyleydi. Ama bana 1 yil boyunca aldatıldığımi bilemedi. Hatta o kadar ısrarlarıma rağmen hayır yok dedi meğer adam çoktan nisan yapmış. Sonra bu kız bu çocukla olamaz dedi şu an evliler. Eskiden gerçekten iyiydi fakat şu iki yıl berbat diyebilirim. Anda da bilemio ve çok arkadaşıma da bilemedi bundan iki yıl öncesine kadar gerçekten basariliydiGelecekte değil ama anda doğru ve acı bütün gerçekler için tek kişi sütlükahve Neslihan bence arkandan çevrilen bütün dolapları öğrenirsin ama çok üzülürsün falı çok serttir. Bunları kaldırabilirsen git derim.
bilmiyorum cnm .galiba bakıyor.Canım bahsettiğin Neslihan telde bakıyor mu, bilgin var mı?
bak ısrarla söylüyorum o kadına çok gitmek iyi değil. hatları karışıyor.6 ayda hatta senede bir gidip anlık fikir alınabilir bence.Bende gitme derim evet eskiden öyleydi. Ama bana 1 yil boyunca aldatıldığımi bilemedi. Hatta o kadar ısrarlarıma rağmen hayır yok dedi meğer adam çoktan nisan yapmış. Sonra bu kız bu çocukla olamaz dedi şu an evliler. Eskiden gerçekten iyiydi fakat şu iki yıl berbat diyebilirim. Anda da bilemio ve çok arkadaşıma da bilemedi bundan iki yıl öncesine kadar gerçekten basariliydi
Zaten ben gelecek istemiorum. Oturur oturmaz fala diorum gelecek sormuorum sadece şu ana odaklanin diorum. Ama onuda bilemedi tam bir yıl boyunca söyleyemedi. Eskiden gerçekten çok iyiydi ama şu an cidden iyi değil zaten kesinlikle altı ay hatta gelecek seneye kadar Neslihan A gitmiycembak ısrarla söylüyorum o kadına çok gitmek iyi değil. hatları karışıyor.6 ayda hatta senede bir gidip anlık fikir alınabilir bence.
zaten kimse geleceği bilemiyor. bence anlık bilgiyi doğru alabilmekte yeter.
hadi onu geçtim ayaklarımız yere basamıyorken birinin suratımıza tokat atması gerekir bazen işte o kişi kesinlikle neslihan hanımdır.
en azından kazıklanmaktan kurtarır. buda birşey bence.
cnm dedim ya çok gitme biraz ara ver.Zaten ben gelecek istemiorum. Oturur oturmaz fala diorum gelecek sormuorum sadece şu ana odaklanin diorum. Ama onuda bilemedi tam bir yıl boyunca söyleyemedi. Eskiden gerçekten çok iyiydi ama şu an cidden iyi değil zaten kesinlikle altı ay hatta gelecek seneye kadar Neslihan A gitmiycem
anda aslında osmaniyedeki ayşede fena değil. ama gelecek beklemeyin.
çok kayda değer biri değil ama anda bildiği şeyler olmuştuO hep bana olumsuz konuştu ya korkuyorum onu aramaya artık
çok kayda değer biri değil ama anda bildiği şeyler olmuştu
yoklukta gidilir
mesela bana hemen yönlendirme yapmaya çalışmıştı kendi hocasına filan ama yemezsen idare eder.
asminde eray bir ara iyidi ama eşi izin vermediği için bırakmış. artı gelecekte o da patlamıştı ama anda iyiydi.Var mı şu an iyi falci en son asmin can a gittim. Kimlere cıktı kimlere çıkmadı yani gelecek değil. An olarak bildi mı ?? Sizin bilmediğiniz fakat onun gördüğü anlık birşey mesela adam evli yalan soluo siz bilmiosunuz ama o sizi bu evli diye uyario. Var mı bunu bilen birileri
dejavu neşe bakırköydeki mi?Dejavu Neşe ve Seyhan hakkında bilgi alabilirmiyim kızlar
Evet ama daha çok seyhanı merak ediyorumdejavu neşe bakırköydeki mi?
Vallahi bende tarot online akademi tutuyor 5.sefer oldu her dediğini yaşadım bu zamana kadar yazsam mı bilemedim ama denediniz mi siz hiç ?Yok hala iyi birisi değil mi?? Çıkan tutan fal hanri kimse de yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?