daha detaylı bilgi alabilir miyiz?Vallahi bende tarot online akademi tutuyor 5.sefer oldu her dediğini yaşadım bu zamana kadar yazsam mı bilemedim ama denediniz mi siz hiç ?
Ya özel hayatla ilgili ama şöyle diyeyim mesela hissedeceğim ya da olmayacak şeyleri neden olmayacağını filan doğru bildi hani olasılık üzerine konuşuyor evet ama hayat da öyle seçimler ve onların sonuçları hani şu olursa şu olur ama ben senin şöyle yapacağını düşünüyorum dedi o zaman ben de yok yapmam o şekilde dedim sonra öyle yaptım :) o yüzden bence başarılıdaha detaylı bilgi alabilir miyiz?
hımm demek her dediği çıkıyor ilginçArkadaşlar merhaba yazmaya çekindim ama benim enerjim tuttu tarot online akademiye 5.falımı baktırdım her dediği çıktı hem de 150 liraya 1 saat bakıyor bence Binnaz fal sepetine vs göre çok daha verimli çıkar çıkmaz bilemem bende çıktı haberiniz olsun
Başka öneriniz varsa onu da alırım :)
Bende çıktı da bakalım olumlu konuşmadı çok zaten dehımm demek her dediği çıkıyor ilginç
cnm bilgi için teşekkür. biraz bekleyelim süreçte olumu ilerlerse tekrar haberleşiriz.Bende çıktı da bakalım olumlu konuşmadı çok zaten deçıkmayan olursa yazarım onu da
Varlıkları var zaten kadın anı biliyorTrans zeynebe baktirip memnun varmi bane en son fali tuttu dedigi kisiyle baristim
cnm çok tatlı biri fakat üzgünüm pembe tabloculardan.Mandal cafe toprak nasıl?
Var mı şu an iyi falci en son asmin can a gittim. Kimlere cıktı kimlere çıkmadı yani gelecek değil. An olarak bildi mı ?? Sizin bilmediğiniz fakat onun gördüğü anlık birşey mesela adam evli yalan soluo siz bilmiosunuz ama o sizi bu evli diye uyario. Var mı bunu bilen birileri
Cok sevindim uzun zamandır baktiririm zeynebe ... süreçte peki yorumları duygular anlamında doğru mu imis ... hani baristiginizda Zeynep doğru yorum mu yapmış duyguları ve olaylar konusunda ve vade tutmaz ama Zeynep'te vade dedigi gibi mi oldu ... kusura bakmayın msj kısmının kapalı buradan sordum ..Trans zeynebe baktirip memnun varmi bane en son fali tuttu dedigi kisiyle baristim
Canim bu dedigim kisi bayandi iliskim olan biri degil onun icin sadece kadin seni kiskaniyor ama barişacaksiniz dedi ilginc sekilde aramiz iyi olduCok sevindim uzun zamandır baktiririm zeynebe ... süreçte peki yorumları duygular anlamında doğru mu imis ... hani baristiginizda Zeynep doğru yorum mu yapmış duyguları ve olaylar konusunda ve vade tutmaz ama Zeynep'te vade dedigi gibi mi oldu ... kusura bakmayın msj kısmının kapalı buradan sordum ..
Olsun yinede iyi bence ..Canim bu dedigim kisi bayandi iliskim olan biri degil onun icin sadece kadin seni kiskaniyor ama barişacaksiniz dedi ilginc sekilde aramiz iyi oldu
Elif sizde gelecekte çıktı mı yoksa anı okumada mı çok iyiydi?Fiyatı fazla gelmezse telefonda bakan Elif derim.
Elif sizde gelecekte çıktı mı yoksa anı okumada mı çok iyiydi?
cnm ben o gün senin elife baktıracakken yanlışlıkla başka arkadaşın elifine baktırdım(ücretler aynıydı teller bakmadım)1. falı çıktı, yani söylediği ayrıntılar gayet spesifikti o yüzden şans eseri tutturdu gibi bir durum mümkün değil
2.falında bir acaiplik vardı hiç hiç uymadı yani hissettim bakarken frekansımız uyuşmadı neden bilmiyorumo falı saymıyorum
Şimdi 3.kez baktırdım frekansa girdim yine gayet iyiydi
Ben suyunu çıkarıp 3 kez baktırdım, 1 gayet yeterli derim.
Ben pembe tablocu olduğunu düşünmuorum. Çünkü bana çok olmaz demisligi de vardircnm çok tatlı biri fakat üzgünüm pembe tabloculardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?