İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar ben Instagram dan online Tarot baktırdım birine. Bayağı iyiydi 50 ye bakiyo 1 saat falan sürdü nerdeyse. Bütün sorularıma kart cekti. Geçmişimi şu anımı okudu geleceğe de güzel şeyler söyledi bir daha ne zaman baktirabilirim dedim bunlar çıksın öyle dedi. İsteyen özel mesaj atsın reklam olmasin

Kızlar Seyhan için yazıyorum, çok olumlu biri ama bugün anladım ki geçmiş enerjisi ile bakmış eski olaylara ve kişilere. Bende tamamen patladı bilginiz olsun. Anda bir olayı bildi o da sağlık onun dışı hep hayallerimi ve geçmişteki iyi günleri pembe tablo çizerek sıralanmış oldu. Boşa umut bağlamayın derim.

daha detaylı bilgi alabilir miyiz?
Ya özel hayatla ilgili ama şöyle diyeyim mesela hissedeceğim ya da olmayacak şeyleri neden olmayacağını filan doğru bildi hani olasılık üzerine konuşuyor evet ama hayat da öyle seçimler ve onların sonuçları hani şu olursa şu olur ama ben senin şöyle yapacağını düşünüyorum dedi o zaman ben de yok yapmam o şekilde dedim sonra öyle yaptım :) o yüzden bence başarılı

hımm demek her dediği çıkıyor ilginç

Fiyatı fazla gelmezse telefonda bakan Elif derim.

300 cok fazla 100 bile fazla bence fal yani tas celmiyor bisey yapmıyor zaten bugun bende size fal baksam sorulariniza cevap versem illa ki tutturdugum bise olur ben cok yıldım cok kandirildim salak gibi o yüzden vermem yâni tabi kızlar baktiranlarida anliyorum simdi vermem diyorim ama zamanında gözüm donupde vermisligim cok fazla 300 e cok diyorim ama kac 300 cıktı cebimde

Trans zeynebe baktirip memnun varmi bane en son fali tuttu dedigi kisiyle baristim
Cok sevindim uzun zamandır baktiririm zeynebe ... süreçte peki yorumları duygular anlamında doğru mu imis ... hani baristiginizda Zeynep doğru yorum mu yapmış duyguları ve olaylar konusunda ve vade tutmaz ama Zeynep'te vade dedigi gibi mi oldu ... kusura bakmayın msj kısmının kapalı buradan sordum ..

Canim bu dedigim kisi bayandi iliskim olan biri degil onun icin sadece kadin seni kiskaniyor ama barişacaksiniz dedi ilginc sekilde aramiz iyi oldu

Elif sizde gelecekte çıktı mı yoksa anı okumada mı çok iyiydi?

1. falı çıktı, yani söylediği ayrıntılar gayet spesifikti o yüzden şans eseri tutturdu gibi bir durum mümkün değil

2.falında bir acaiplik vardı hiç hiç uymadı yani hissettim bakarken frekansımız uyuşmadı neden bilmiyorum o falı saymıyorum

Şimdi 3.kez baktırdım frekansa girdim yine gayet iyiydi

Ben suyunu çıkarıp 3 kez baktırdım, 1 gayet yeterli derim.

cnm ben o gün senin elife baktıracakken yanlışlıkla başka arkadaşın elifine baktırdım(ücretler aynıydı teller bakmadım)
fecaattı. kısmet değilmiş. ama senin elifi çok beğenen olmuştu bir ara o da 300 civarı galiba neyse ona da bir ara baktıracağım bu ara son dönemde sapıttım kendime ceza verdim.
kadın 250 tl ye benim düşüncelerimi bana yansıttı. içinden de aminim ne enayi kadınlar var demiştir. kadın resmen salladı ya bu kadar mı olur ? oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…