Bu kişi nerede pekiVarlıkları var zaten kadın anı biliyor
cnm ben o gün senin elife baktıracakken yanlışlıkla başka arkadaşın elifine baktırdım(ücretler aynıydı teller bakmadım)
fecaattı. kısmet değilmiş. ama senin elifi çok beğenen olmuştu bir ara o da 300 civarı galiba neyse ona da bir ara baktıracağım bu ara son dönemde sapıttım kendime ceza verdim.
kadın 250 tl ye benim düşüncelerimi bana yansıttı. içinden de aminim ne enayi kadınlar var demiştir. kadın resmen salladı ya bu kadar mı olur ? oluyor işte.
51 11 olan cnm buradan bir arkadaş önermişti ben seninki ile aynı sandım sonra anladım ki değil ama sağlık olsun kısmet artık.ama rastlarsanız sakın sakın baktırmayın boş anlamsız bir faldı.Bu hangi Elifti numarası nedir? Çok kötü olmuş kız geçmiş olsun az buz da para değil.
olsa da gitsek.Yok mu bu ara çıkan fallar?? Kimse kalmamış gidilecek cidden. En son havinin falıyla hayal kırıklığına uğradım. Ne an vardı ne gelecek benimle alakası olmayan şeyler. Yok mu iyi biri
Yok mu bu ara çıkan fallar?? Kimse kalmamış gidilecek cidden. En son havinin falıyla hayal kırıklığına uğradım. Ne an vardı ne gelecek benimle alakası olmayan şeyler. Yok mu iyi biri
Çıkan fal haberiyle geldim. Nihalin falı çıktı. Haziran gibi baktirmistim. Geçmiş ve ana yönelik enerjisi tutmuştu ve güzel şeyler soylemisti. Bir tarih vermişti o tarihe kadar diye. Evet artık tuttu galiba. :)
Çıkan fal haberiyle geldim. Nihalin falı çıktı. Haziran gibi baktirmistim. Geçmiş ve ana yönelik enerjisi tutmuştu ve güzel şeyler soylemisti. Bir tarih vermişti o tarihe kadar diye. Evet artık tuttu galiba. :)
merhaba çıkan şey ne acaba özel değilse ?ben de nihal ve havin cikti demeye gelmistimfal defterini kapadim bu durumda. ayrica zeynep cikmis oldu, bakali 6-7 ay olmustu o.
Nihalin tarzını ben de beğeniyorum. Fal baktırmaya devam etsem ona baktırırdım. Bir kere baktırdım o da çıktı.Çıkan fal haberiyle geldim. Nihalin falı çıktı. Haziran gibi baktirmistim. Geçmiş ve ana yönelik enerjisi tutmuştu ve güzel şeyler soylemisti. Bir tarih vermişti o tarihe kadar diye. Evet artık tuttu galiba. :)
Nihal iyi ama kisa bakiyor bence .Nihalin tarzını ben de beğeniyorum. Fal baktırmaya devam etsem ona baktırırdım. Bir kere baktırdım o da çıktı.
Ay evet 8 dk mı ne sürmüştü fal. O kadar hızlı konuştu ki çoğu şeyi hatırlamıyorumNihal iyi ama kisa bakiyor bence .
Ben hiç önermiyorum 2 ay önce baktırdım çok yakın vade verdi asla çıkmadıN ihal anlık fena değildi bir dönem gelecekte hiç çıkmadı bende.
dediği adam bir dafe bile aramadı???
o ilişki görmüştü o derece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?