İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben hiç önermiyorum 2 ay önce baktırdım çok yakın vade verdi asla çıkmadı
cnm bende de çıkmayınca vazgeçmiştim zaten
burada yazılınca çok şaşırdım doğrusu
nihal uyanık bir kadın aslında anda biliyor gibi oluyor tahmin yürütüyor
demek ki değişmemiş
sağol cnm

Sanırım zeynep ve nihal her zaman burada tartışılacak.
Bozuk saatin günde iki defa doğru göstermesi gibi bunlarda hortlayıp duracak.

Sanırım zeynep ve nihal her zaman burada tartışılacak.
Bozuk saatin günde iki defa doğru göstermesi gibi bunlarda hortlayıp duracak.
Ben zeynebi nihalden daha cok severim.nihal bende oyle ileriye yonelik aman aman bir sey bilmiş degil. Ama herkese farkli iste . Bide elfin demet varmis binnaz da onu çok fazla övdüler fiyatı cok olmasa baktırcam

Ben zeynebi nihalden daha cok severim.nihal bende oyle ileriye yonelik aman aman bir sey bilmiş degil. Ama herkese farkli iste . Bide elfin demet varmis binnaz da onu çok fazla övdüler fiyatı cok olmasa baktırcam
cnm iyi çıkarsa haberimiz olsun.

Kızlar baba vanga Hazala baktıran var mı?
Moralimin içine etti
Bide çok kötü bir üslupla söyledi birşeyi şok oldum
Hiçbir falcıdan duymadığım birşeydi
Olumsuz görüyorsa da insan gibi söylesin
Paramla rezil oldum
İnşş çıkmaz

Rahat olun ben baktırdım ve falı çıkmıyor, hatta bir konuda tam tersi oldu ki. Bi ara hemen hemen herkesi denediğim için oradan da çıkmıştım. Sakin olun yaşamamış gibi kabul edin, hiç kimse yaratıcı değil olayların akışını da kimse değiştiremez belki varlığı olanlar bir kaç maraz çıkabilir (niyetleri kötü ise) ama olacak olanın Allah'ın dilediğinin önüne kimse geçemez gönlünüzdeki ne ise Allah güzellikle versin bende falı çıkmadı hatta tersi oldu. Üzmeyin canınızı. Falda olur böyle kazalar Şahsen kişiyi tanımam kendi ile kazanç yöntemi ile şahsi bir derdim de yok kendi hayatları.... ama şu var ki telefonda baktirmistim ve verdigim paraya çok üzülmüştüm ve aynı siz gibi demoralize idim ama fal tersi oldu. Hiç takmayın.

Yani olumsuz söylersin de o kadar iticiydi ki uslubu yani bunlarda pembeci olmayayım diye işin içine ediyor resmen
Hemen gönderdim olumsuzu
O kadar çok fal baktırdım böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum
Hoşlandığım adamla ilgili seni beğenmemiş dedi resmen ki adam yazıyor falan bir iletişim var
Gelecek olmaz bunla dese anlarım da önemli değil beğenmemiş ne ya
Terbiyesiz
Arkadasım vardı yanımda Yoksa ben orda ona hak ettiği şeyleri söylerdim de neyse
Sen kimsin ya bana bunu bu şekilde söylüyorsun
Adam cinsellik düşünüyormuş sadece beğenmemiş ama
Adamın böyle iması bile olmadı kaldı ki olsa bile beğenmediği kızla niye düşünsün
Etrafında tonla kadın var öyle bir tip yani
Bana muhtaç değil Abaza değil
Gerçekten kızın enerjisi çok kötü geldi bana
Kıskanç bir tip belli
Burayı okuyorsan tatlım benim senin çirkinliğin yüzüne yansımış valla
Bende suç bunlara gidip kendimi rezil ediyorum
Ne gereği var sanki
Yaşa geç fal ne ya
Ben falı geyik olsun iki muhabbet olsun diye baktırırım
Bundan sonra bilmediğim kişilere gidip kötü enerjilerini çekmicem

Cok güvenilir denenmiş biri olmadıkça ben artık yeni kimseyi pek denemiyorum az çok burada cok konuşulan isimler oldu. Onlardan konuşurken dengeli kendini bilen birkaç kişiyi çok bunaldigimda 60 tl geçmeyecek şekilde kafa dağıtıyorum ama dikkatli olmak gerekiyor bazen olmayanı da yazıyorlar hayal dünyalarında. En iyisi bile sıkıntı. En guzeli fala hiç yanaşmamak da ben birden kesemedim işte.

Kızlar bu arada bu hazal kışın baktırdığımız hazal değil .
bilginiz olsun.
hoş o da bir halta yaramazdı da en azından terbiyesiz değil sevimliydi
fakat boş fallardan biriydi.

Cnm çok geçmiş olsun. takma sakın falcı işte nihayetinde
olmadı ,gitmedim farzet.
Sen yine şükret durumuna benden ankarada resim ,anne adı alıp işlem yapan canavar bir kadın olmuştu
neler çaktim onun elinden.
hala ortalığı karıştırıyor öyle beter bu falcı takımının bazıları
Gerçekten bu kaderle oynayanların ALLAH evlatlarından ve canlarından çıkarsın.

Kızlar bu arada bu hazal kışın baktırdığımız hazal değil .
bilginiz olsun.
hoş o da bir halta yaramazdı da en azından terbiyesiz değil sevimliydi
fakat boş fallardan biriydi.
Banavanga hazal bu
Esmer bir bayan

Bi gün Ankara' da Mardinli oldugunu iddia eden bir kadına denk geldim cafe sahibi övdü vs güvendim baktırdım, gözleri çakır mavi... Aynı filmlerde olur ya fal fincanını açtı gözlerini de kocaman kocaman açtı sana kara büyü yapılmış mezara konmuş ooo çok ağır diye başladı. Sonrası aynı hikaye yok bağlanmışım vs vs vs. Ben normalde sakin bir tipim. Kesin falı dedim kalktım şaşırdı kaldı sahibi sonra telefon açtı işten çıkarıldı o falcı diye. Ben de sahibine valla siz bilirsiniz ama bir daha çarenize ne gelirim ne size güvenirim dedim Ankara'da da bilinen bir yer. Şimdi ne yapıyor o cafe sahibi bilmiyorum arada tek tük belki kendi bakıyordur, kendi de falcı da... Hatta başka gittiğim isimler olmuştu biri pat diye o mesela fal bakar bana fal baktirmaya gelir demişti. Yani anlatmak istediğim hepsi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…