- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
Evet bi hasetlik var bazılarında gerçektenCnm çok geçmiş olsun. takma sakın falcı işte nihayetinde
olmadı ,gitmedim farzet.
Sen yine şükret durumuna benden ankarada resim ,anne adı alıp işlem yapan canavar bir kadın olmuştu
neler çaktim onun elinden.
hala ortalığı karıştırıyor öyle beter bu falcı takımının bazıları
Gerçekten bu kaderle oynayanların ALLAH evlatlarından ve canlarından çıkarsın.
Bide kahve bakıyor güya kahveye bile bakmıyorCok güvenilir denenmiş biri olmadıkça ben artık yeni kimseyi pek denemiyorum az çok burada cok konuşulan isimler oldu. Onlardan konuşurken dengeli kendini bilen birkaç kişiyi çok bunaldigimda 60 tl geçmeyecek şekilde kafa dağıtıyorum ama dikkatli olmak gerekiyor bazen olmayanı da yazıyorlar hayal dünyalarında. En iyisi bile sıkıntı. En guzeli fala hiç yanaşmamak da ben birden kesemedim işte.
Etrafta artık tonlarca kadın ve erkek var, çok insan da artık bekar. İstese insan başlarına da bakar. Sizinle o karizmada biri ilgileniyorsa ölçün tartın değerlendirin... En iyi sizin kalbiniz bilir. İstihare yapın en guzeli o. Mulk suresi 14. Ayeti kerimeyi 11 kez okuyup yatınca genelde sorulan soruya cevap geliyor. Hem de rahmani bir yoldan...Bide kahve bakıyor güya kahveye bile bakmıyor
Öyle oturduğu yerden sallıyor
Bildiği geçmişte birşey yok
Adam uzun boylu esmer eeee zaten bende uzun boyluyum kısa bir adamla ne işim var
Görüntüye göre yorum yapıyor
Yüzde doksan zaten tutar
Gerçekten kıza çok sinir oldum
Ağlayacaktım sinirimden
Seni beğenmemiş ne ya
Terbiyesiz
Seni mi beğenmiş diyecektim
Ama sustum
cnm bu o değil .başka ben tanımıyorum.Banavanga hazal bu
Esmer bir bayan
Erkek olan falcilarin da bir kısmı tehlikeli. Çekici alımlı bir kadinsaniz yanasmayinArkadaşlar edindiğim tecrübelerden yola çıkarak ;
Lütfen böyle çirkin ,yaşlı,dul ya da evlenmemiş,sorunlu.... insanlara sakın sakın fal baktırmayın
gerçekten kendi mutsuzluklarının ,çirkinliklerinin intikamını sizden çıkarıp rahatlıyorlar.
Bizzat deneyimledim .Hepsi canavar.
Düşün ankaradaki sapık kadın bana öyle taktı ki kredi aldığım bankayı bile kışkırtarak benden fazla para almalarına kadar şağladı.
Eli kolu uzun bana rusum dedi öğrendim azeri f..... imiş.
Tabi çevresi olur milletle içki masalarında al takke ver külah
Bunların alayı bu.......
Cnm insanlar gerçekten niyetleri bozuk hale gedi.Erkek olan falcilarin da bir kısmı tehlikeli. Çekici alımlı bir kadinsaniz yanasmayinsorduğunuz erkeklerin de enerji alanlarına girebiliyorlar ya bu fal bana iyice saçmalık gelmeye başladı o da çok baktirmaktan oldu ben enayiyim bunlara para veriyorum moduna girdim en son geldiğim nokta:))
Canım merhaba şimdi şöyle oluyor…Yani olumsuz söylersin de o kadar iticiydi ki uslubu yani bunlarda pembeci olmayayım diye işin içine ediyor resmen
Hemen gönderdim olumsuzu
O kadar çok fal baktırdım böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum
Hoşlandığım adamla ilgili seni beğenmemiş dedi resmen ki adam yazıyor falan bir iletişim var
Gelecek olmaz bunla dese anlarım da önemli değil beğenmemiş ne ya
Terbiyesiz
Arkadasım vardı yanımda Yoksa ben orda ona hak ettiği şeyleri söylerdim de neyse
Sen kimsin ya bana bunu bu şekilde söylüyorsun
Adam cinsellik düşünüyormuş sadece beğenmemiş ama
Adamın böyle iması bile olmadı kaldı ki olsa bile beğenmediği kızla niye düşünsün
Etrafında tonla kadın var öyle bir tip yani
Bana muhtaç değil Abaza değil
Gerçekten kızın enerjisi çok kötü geldi bana
Kıskanç bir tip belli
Burayı okuyorsan tatlım benim senin çirkinliğin yüzüne yansımış valla
Bende suç bunlara gidip kendimi rezil ediyorum
Ne gereği var sanki
Yaşa geç fal ne ya
Ben falı geyik olsun iki muhabbet olsun diye baktırırım
Bundan sonra bilmediğim kişilere gidip kötü enerjilerini çekmicem
Yok artık .....Bi gün Ankara' da Mardinli oldugunu iddia eden bir kadına denk geldim cafe sahibi övdü vs güvendim baktırdım, gözleri çakır mavi... Aynı filmlerde olur ya fal fincanını açtı gözlerini de kocaman kocaman açtı sana kara büyü yapılmış mezara konmuş ooo çok ağır diye başladı. Sonrası aynı hikaye yok bağlanmışım vs vs vs. Ben normalde sakin bir tipim. Kesin falı dedim kalktım şaşırdı kaldı sahibi sonra telefon açtı işten çıkarıldı o falcı diye. Ben de sahibine valla siz bilirsiniz ama bir daha çarenize ne gelirim ne size güvenirim dedim Ankara'da da bilinen bir yer. Şimdi ne yapıyor o cafe sahibi bilmiyorum arada tek tük belki kendi bakıyordur, kendi de falcı da... Hatta başka gittiğim isimler olmuştu biri pat diye o mesela fal bakar bana fal baktirmaya gelir demişti. Yani anlatmak istediğim hepsi hikaye
Cok baktırdık, gurmeleşince daha tiplerine bakar bakmaz bundan hayır çıkmaz deyip geçiyoruz değil miCnm insanlar gerçekten niyetleri bozuk hale gedi.
Para 1. neden 2. si hırslar ,öfkeler,3. sü arzular,hayaller .....
Yani özünde nefis olayı
İnan bana bende artık geri çekildim sayılır.
Sadece çok referans olursa deniyorum kıştan beri böyle
Zaten baktırılabilecek pekçok kişiyi de denedim.
Merhaba ben iki defa baktırdım ikisinde de hiçbir dediği şey çıkmadı.. biliyor gibi gözüküyordu 2 falda da tek kelime çıkmadı rahat olabilirsinizKızlar baba vanga Hazala baktıran var mı?
Moralimin içine etti
Bide çok kötü bir üslupla söyledi birşeyi şok oldum
Hiçbir falcıdan duymadığım birşeydi
Olumsuz görüyorsa da insan gibi söylesin
Paramla rezil oldum
İnşş çıkmaz
Kesin falı dedim tamam nazar büyü hemen herkesin başına geliyor oku üfle sirkeli ve tuzlu suyla banyo yap vs zaten bir süre sonra gidiyor bunların derdi ayrı oooo öleceksin bittin Ah vah ben birini tanıyorum veya ben hallederim ya bi git ya sende o kadar ilim olsa falda neysin varYok artık .....
Kara büyü filan nedir ya ugandada mıyız?
Cnm ankadaysan eskiden çatı kafede arzu vardı.Cok baktırdık, gurmeleşince daha tiplerine bakar bakmaz bundan hayır çıkmaz deyip geçiyoruz değil mitecrube işte. Bi ara herkese baktiriyorduk burada. Şimdi öyle değil. Mesela bana ilk fali çıkan ikincide tutturamiyor üç kez baktirsak suyunu çıkarıyorlar para bunların çoğunu bozuyor
Ben onu da denedim onu da geç bosverCnm ankadaysan eskiden çatı kafede arzu vardı.
Hala versa biraz pahallıdır ama kadın dürüst ve en azından 3 yada 4 falı harfiyen çıkıyordu.
Denemediysen önerebilirim.kadın dürüstçe bakıyordu ve çıkıyordu ya........
Valla bende 3 4 falı tam hatırlamıyorum harfiyen çıkmıştı .ama sonra sapıttı.Ben onu da denedim onu da geç bosver
Kendimde Büyü veya nazar varsa ben de yakalıyorumValla bende 3 4 falı tam hatırlamıyorum harfiyen çıkmıştı .ama sonra sapıttı.
Birde büyü varsa o kadın yakalıyor.
Cnm hangi arzu ?Kızlar arzuya baktırıp gelecekte çıkan oldu mu aranızda
Cnm benim çok şükür korumam da var.sağol bilgi için ama ev halkı istemiyor kediyi.Kendimde Büyü veya nazar varsa ben de yakalıyorumbir kabus cok görürsün iki işlerin üst üste ters gider üç uykun cok gelir enerjin düşer
Care nas Felak bol okuyun uzerlik tohumu evde yakın tuzlu sirkeli su banyo... Allah a sığının ya bi de takmayın bosverin bi de kedi besleyin cok guzel enerji alanı temizliği yapıyor eskiler kedi giren eve büyü girmez derler yani inanıyorsanız...
İstanbul da ki arzuCnm hangi arzu ?
İstanbuldaki aynalı arzuysa dolandırıcı o
Ama benim bahsettiğim ankaradaki çatı arzu çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?