İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet bi hasetlik var bazılarında gerçekten
Sonradan da gerçekleri söyledim diye kötü oldum derler pembeci değilim derler
Gerçekçi olmak insanların psikolojilerini bozmak demek değil .
Zaten biz oraya mutsuz olduğumuz için gidiyoruz gördüğün birşey varsa bile güzel bir üslup kullan
Gerçekten o kadar sinirlendim ki arkadasım olmasa orda ona hak ettiği gibi konuşurdum olay çıksın istemedim
Bende suç ya ne işim var bilmediğim yerde
Geleceği Allahtan başka kimse bilemez
İşte gider misin oraya böyle yaparlar
Aptal aptal konuştu
2 kişi geçmişte evlenmek istemiş benle tatlım dedim 2 değil 10 larca oldu ben beğenmedim
Ne sanıyorsa beni
Gerçekten dün beni çok üzdü Allah sorsun inşş

Bide kahve bakıyor güya kahveye bile bakmıyor
Öyle oturduğu yerden sallıyor
Bildiği geçmişte birşey yok
Adam uzun boylu esmer eeee zaten bende uzun boyluyum kısa bir adamla ne işim var
Görüntüye göre yorum yapıyor
Yüzde doksan zaten tutar
Gerçekten kıza çok sinir oldum
Ağlayacaktım sinirimden
Seni beğenmemiş ne ya
Terbiyesiz
Seni mi beğenmiş diyecektim
Ama sustum

Etrafta artık tonlarca kadın ve erkek var, çok insan da artık bekar. İstese insan başlarına da bakar. Sizinle o karizmada biri ilgileniyorsa ölçün tartın değerlendirin... En iyi sizin kalbiniz bilir. İstihare yapın en guzeli o. Mulk suresi 14. Ayeti kerimeyi 11 kez okuyup yatınca genelde sorulan soruya cevap geliyor. Hem de rahmani bir yoldan...

Arkadaşlar edindiğim tecrübelerden yola çıkarak ;
Lütfen böyle çirkin ,yaşlı,dul ya da evlenmemiş,sorunlu.... insanlara sakın sakın fal baktırmayın
gerçekten kendi mutsuzluklarının ,çirkinliklerinin intikamını sizden çıkarıp rahatlıyorlar.
Bizzat deneyimledim .Hepsi canavar.
Düşün ankaradaki sapık kadın bana öyle taktı ki kredi aldığım bankayı bile kışkırtarak benden fazla para almalarına kadar şağladı.
Eli kolu uzun bana rusum dedi öğrendim azeri f..... imiş.
Tabi çevresi olur milletle içki masalarında al takke ver külah
Bunların alayı bu.......

Erkek olan falcilarin da bir kısmı tehlikeli. Çekici alımlı bir kadinsaniz yanasmayin sorduğunuz erkeklerin de enerji alanlarına girebiliyorlar ya bu fal bana iyice saçmalık gelmeye başladı o da çok baktirmaktan oldu ben enayiyim bunlara para veriyorum moduna girdim en son geldiğim nokta:))

Cnm insanlar gerçekten niyetleri bozuk hale gedi.
Para 1. neden 2. si hırslar ,öfkeler,3. sü arzular,hayaller .....
Yani özünde nefis olayı
İnan bana bende artık geri çekildim sayılır.
Sadece çok referans olursa deniyorum kıştan beri böyle
Zaten baktırılabilecek pekçok kişiyi de denedim.

Canım merhaba şimdi şöyle oluyor…
Kişi fal baktırmak için gidiyor,senaryo şu şekilde ilerliyor
Kesin gönül derdi var …
Eeee,gereksizkontes hanım dizin hayatınızda biri olmuş ayrılık var gibi (var da değil ha,var gibi)
Dengesiz biri bu
Ben;peki
Başkası olacak ,bak sen ne kadar ilginç bir düşünce
Ben artık çok nadir baktırıyorum,dediklerini öğrenip yaşadıklarımda oldu ama kısmen diyeyim..
Yalnız bir ara baktırdığım biri oldu,bir arkadaşım tavsiye etmişti,kızın benim falımda görmediği hayvan kalmadı o kadar diyeyim anlayın siz..
Ben de şöyle yazdım
Yeşim hanım(adı Yeşim)ben çocuklu bekar bir anneyim,çalışıyorum ve işim çok iyi..
Verdiği cevap şu,benim fallarım hep tutar,EĞLENCEMİZ tutmamıştır..Allahım sana gelmek istiyorum dedim
Allahtan paramı iade etti
Takılmayın söylenenlere,vakit geçirmek için baktırın ve şunu unutmayın
Hayatınızdaki kişiyi siz tanıyorsunuz falcı değil

Yok artık .....
Kara büyü filan nedir ya ugandada mıyız?

Cok baktırdık, gurmeleşince daha tiplerine bakar bakmaz bundan hayır çıkmaz deyip geçiyoruz değil mi tecrube işte. Bi ara herkese baktiriyorduk burada. Şimdi öyle değil. Mesela bana ilk fali çıkan ikincide tutturamiyor üç kez baktirsak suyunu çıkarıyorlar para bunların çoğunu bozuyor

Merhaba ben iki defa baktırdım ikisinde de hiçbir dediği şey çıkmadı.. biliyor gibi gözüküyordu 2 falda da tek kelime çıkmadı rahat olabilirsiniz

Yok artık .....
Kara büyü filan nedir ya ugandada mıyız?
Kesin falı dedim tamam nazar büyü hemen herkesin başına geliyor oku üfle sirkeli ve tuzlu suyla banyo yap vs zaten bir süre sonra gidiyor bunların derdi ayrı oooo öleceksin bittin Ah vah ben birini tanıyorum veya ben hallederim ya bi git ya sende o kadar ilim olsa falda neysin var

Cnm ankadaysan eskiden çatı kafede arzu vardı.
Hala versa biraz pahallıdır ama kadın dürüst ve en azından 3 yada 4 falı harfiyen çıkıyordu.
Denemediysen önerebilirim.kadın dürüstçe bakıyordu ve çıkıyordu ya........

Valla bende 3 4 falı tam hatırlamıyorum harfiyen çıkmıştı .ama sonra sapıttı.
Birde büyü varsa o kadın yakalıyor.
Kendimde Büyü veya nazar varsa ben de yakalıyorum bir kabus cok görürsün iki işlerin üst üste ters gider üç uykun cok gelir enerjin düşer
Care nas Felak bol okuyun uzerlik tohumu evde yakın tuzlu sirkeli su banyo... Allah a sığının ya bi de takmayın bosverin bi de kedi besleyin cok guzel enerji alanı temizliği yapıyor eskiler kedi giren eve büyü girmez derler yani inanıyorsanız...

Cnm benim çok şükür korumam da var.sağol bilgi için ama ev halkı istemiyor kediyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…