Aman diyeyim .yorumları okuİstanbul da ki arzu
Geçen baktırdım saçmaladı 5 dk baktı hiç ilgilenmedi kötü kötü şeyler konuştuİstanbul da ki arzu
Aaaaa gerçekten mi?çok şaşırdım yaşı var bayağı biliyorum kadınıAman diyeyim .yorumları oku
Çıkmadığı gibi jigolosu var onlara para yediriyor aman sakın başına bela alma.
Ama burada onunla ilgili olumsuz bakış açısı vs cok yazıldıGeçen baktırdım saçmaladı 5 dk baktı hiç ilgilenmedi kötü kötü şeyler konuştu
Uzak dur net bilgi.Aaaaa gerçekten mi?çok şaşırdım yaşı var bayağı biliyorum kadını
Sesli kahkaha attim ilahiYa jigolo diyince aklıma geldi
Ankaradaki arkadaşlar bilirler ayşe diye yaşlı bir kadın vardı
ya kadının jigolosu hemen yanıbaşımızda oturup kaç lira aldığına kadar bakardı
ne insanlar var şu dünyada.
İbretlik ALLAH şaşırtmasın.
Hatta kadın o kadar ilginçti ki, falı bölüp acıktım diyip sürekli birşeyler yiyiyordu.Sesli kahkaha attim ilahi
Ben de baktırdım randevu almak çok zor hicbisey sormuyor sakin sakin 30 dakika gördüğü kadarını anlatıyor bitince direk kesiyor fali.Ben en son Çorumlu Yasemin diye bir kadına baktırdım çok seviyeli konuştu analizleri falan güzeldi tarzını beğendim ama daha çok yeni gelecek çıkarsa bende sizde deneyin derim
Gelecekte çıkan oldu mu pekiHatta kadın o kadar ilginçti ki, falı bölüp acıktım diyip sürekli birşeyler yiyiyordu.
Koptum ya sabah sabah Allah senin gönlüne göre versin aminHatta kadın o kadar ilginçti ki, falı bölüp acıktım diyip sürekli birşeyler yiyiyordu.
Cnm özelden telini atabilir misin?Ben de baktırdım randevu almak çok zor hicbisey sormuyor sakin sakin 30 dakika gördüğü kadarını anlatıyor bitince direk kesiyor fali.
yok yok saçma bir kadındı.ben terapi gibi gittim bir iki defa .Gelecekte çıkan oldu mu peki
Atayım ama o seni kesmez yani nasil diyeyim ankara Pınar ankara Turan Leyla bi tık altiCnm özelden telini atabilir misin?
Seninde cnm.Koptum ya sabah sabah Allah senin gönlüne göre versin amin
leylanın altıysa tamam cnm .Atayım ama o seni kesmez yani nasil diyeyim ankara Pınar ankara Turan Leyla bi tık alti
Amin amin hepimizin ya falda acıkmak nedir ya koptum kesin ya varlıklı ya insülin sorunu varSeninde cnm.
Ankara pınar istanbula gelmiş diye duydum onun telini buldum .Atayım ama o seni kesmez yani nasil diyeyim ankara Pınar ankara Turan Leyla bi tık alti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?