- 13 Mayıs 2019
- 410
- 632
- 103
Leyla ile aynı yolu çizdi zaten de ortada esas konularda çıkan yok olsa burada inanın bayrak açıp çıkanı yazacağımleylanın altıysa tamam cnm .
Boşver o zaman
Mutlaka diabeti vardır.Amin amin hepimizin ya falda acıkmak nedir ya koptum kesin ya varlıklı ya insülin sorunu var
Cok atıyorsa strese giriyordur insülin oynuyor tabiMutlaka diabeti vardır.
Hemde desteksiz atıyordu.Cok atıyorsa strese giriyordur insülin oynuyor tabi
Havin eBen hepsine verdiğim paraya acıyorum da en acıdığım hazine verdiğim paraydı asla helal etmiyorum kendisine
Evet sen o konuda çok uzuldunHavin e
Aynen amin bugün ben de çok üzüldüm buna amin inşallahBizlerden alınan paraların gittiği yerlerden biri de jigololar demek ki
Allahım affet
Bana diyor zaten ilişkin var mıCanım merhaba şimdi şöyle oluyor…
Kişi fal baktırmak için gidiyor,senaryo şu şekilde ilerliyor
Kesin gönül derdi var …
Eeee,gereksizkontes hanım dizin hayatınızda biri olmuş ayrılık var gibi (var da değil ha,var gibi)
Dengesiz biri bu
Ben;peki
Başkası olacak ,bak sen ne kadar ilginç bir düşünce
Ben artık çok nadir baktırıyorum,dediklerini öğrenip yaşadıklarımda oldu ama kısmen diyeyim..
Yalnız bir ara baktırdığım biri oldu,bir arkadaşım tavsiye etmişti,kızın benim falımda görmediği hayvan kalmadı o kadar diyeyim anlayın siz..
Ben de şöyle yazdım
Yeşim hanım(adı Yeşim)ben çocuklu bekar bir anneyim,çalışıyorum ve işim çok iyi..
Verdiği cevap şu,benim fallarım hep tutar,EĞLENCEMİZ tutmamıştır..Allahım sana gelmek istiyorum dedim
Allahtan paramı iade etti
Takılmayın söylenenlere,vakit geçirmek için baktırın ve şunu unutmayın
Hayatınızdaki kişiyi siz tanıyorsunuz falcı değil
Ay çok şükür yaMerhaba ben iki defa baktırdım ikisinde de hiçbir dediği şey çıkmadı.. biliyor gibi gözüküyordu 2 falda da tek kelime çıkmadı rahat olabilirsiniz
Kız genç ama böyle tuhaf bir tipcnm bu o değil .başka ben tanımıyorum.
kıskandı herhalde seni
aynı olayla bende ankarada karşılaştım böyle çirkin kadınlar hele bir de yaşlıysa kafayı takıyor.
Olabilir insanlar çeşit çeşitKız genç ama böyle tuhaf bir tip
Valla okuyorsa burayıOlabilir insanlar çeşit çeşit
Zaten sefil falcıların tamamı bunları okuyor
Kk de bu şekilde olumsuz anılan bir işletmenin ve falcının artık pek şansı olamaz
Bu işlere meraklı olanlar her daim kk nü takip ederler .
Ya bilmiyorum bi Ekim tarihi var pınarla Turan Leyla İzmirli gülistan turuncu irem bi duruyorum daha bekliyorum gülistan da bisey kafamı çok kurcalıyor hele bi zaman geçsin yazarım insallahAnkara pınar istanbula gelmiş diye duydum onun telini buldum .
Kadın bakmadı bir türlü ama değmez herhalde.
Ya bende bi numara var Heidi ile bilemedik biz o Pınar eski anlatılan Pınar mi olayı çözemedik ulaşması biraz zor o kadınaAnkara pınar istanbula gelmiş diye duydum onun telini buldum .
Kadın bakmadı bir türlü ama değmez herhalde.
Ya bende de var da kadın birsürü bahaneler bulduYa bende bi numara var Heidi ile bilemedik biz o Pınar eski anlatılan Pınar mi olayı çözemedik ulaşması biraz zor o kadına
Ben ara verdim ama,bundan 3 hafta önce Kızılay’da gezerken önümüze bir kız çıktı ve biz 20tl ye fal baktırdık .on dakika sürdü ama iyiydi bence,diğerleri de aynısını söylüyor 100tl alıyorYa bilmiyorum bi Ekim tarihi var pınarla Turan Leyla İzmirli gülistan turuncu irem bi duruyorum daha bekliyorum gülistan da bisey kafamı çok kurcalıyor hele bi zaman geçsin yazarım insallah
Sanırım zeynep ve nihal her zaman burada tartışılacak.
Bozuk saatin günde iki defa doğru göstermesi gibi bunlarda hortlayıp duracak.
Kızlar baba vanga Hazala baktıran var mı?
Moralimin içine etti
Bide çok kötü bir üslupla söyledi birşeyi şok oldum
Hiçbir falcıdan duymadığım birşeydi
Olumsuz görüyorsa da insan gibi söylesin
Paramla rezil oldum
İnşş çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?